Bu bir dertlesme postudur belki de yol gösterme ne derseniz artik?

merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var eşimle sorunlarımız bazen gözüme çok büyük gözükürken bazen önemsiz gibi hissediyorum ama o kadar boşluktayım ki yani insan hiç mi değerli hissettiremez yemek sofralarına bile ayrı ayrı oturuyoruz artık bir napiyorsun demekten aciz yani inan ben de maddi olarak zorlanması diye elimden geleni yaptım altimlarimi bozdurdum yeri geldi kıyafetlerimi sattım manevi olarak da ailesi aşırı sorunlu Bi aile mikser gibi ortalığı karıştıran bir görümce cahil ama cahilliğinin farkında olmayıp boş boş konuşan Bi kaynana sürekli maddi olarak Bi destek bekleyen Bi kayinbaba (hala 1 paket bez bile almadı her gelmesinde eli bomboş gelir) küfür etmekten başka bir işe yaramayan bir kayın ve hala bunlara rağmen onları savunan Bi koca.. 23 yaşındayım ve birseyleri nasıl yerine koyarım bilmiyorum ama fazlasıyla yoruldum sanki 70 yaşında gibi hiçbir şeyden hevesim kalmadım insanların yanına nile çıkamıyorum sürekli küfür ederek küçümseyerek konuşmasından dolayı her yerde tartışma kavga yani nereye kadar bilmiyorum şimdiye kadar hep insanlara huzursuzluğumu belli etmek istemedim ama nereye kadar böyle?

Bu bir dertlesme postudur belki de yol gösterme ne derseniz artik?