Evet soru su niye istek geldimi Kabul Edip geri istek atmiyorsunuzda bekletiyorsunuz kimisi 1 saat kimisi 1 gun kimisi 1 hafta….
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
64 gün 11 saat 9 dakika 43 44 45 46 47 bak hala zaman geçiyor isteğimi ne zaman kabul edeceksin 😂😂😂
Yo ben direk ediyom niye bekleteyimki ne değişiyorsa
Yani ne degisiyor cidden? Hic bisey….
Boş iş işte herhalde farklı bi imaj bırakıyo sözde
ya da Kabul ediyor ama karsi tarafti umursamadigi icin istek atmiyor sonra dusunuyor diyor ayip oldu istek atiyim…. (Böyle olabilir mi acama?)
Olabilir oda
Peki söyle olabilir mi dur ben bi su kizi deneyim bakalim onu geri takip etmedigimde beni cikartcak mi diye?
Olanilir belki dikkatini çekmek içindir de
Tanışma vs olsun diye
Yani simdi ne cikartmam lazim bundan (umursuyor mu umursamiyor mu :D)
her şey olabilir dkdkdkdldnd
Ahahahahah nasil ögrencem peki?
Tanışmak istiyorsan git yaz neyi bekliyorsun ki karşılık alamasan hiç değilse denemiş olursun
Ayni okuldayiz okulda yuz yuze tanismak daha mantikli olur diye dusunmustum… sosyel medyada nasil konusmaya basliyacagimi bilmiyom
E ozamn okulda tanış seni durduran ne
Rahatsiz ederim diye korkuyom sonra benden kacar :D
Niye rahatsız edesin alt tarafı tanışmak istiyorsun istemese zaten niyeti belli olur boşuna beklentin olmaz
Sosyal medyadan da tanış nolcakki aynı okul da olsan selam naber nasılsın falan yaz klasik konu aç işte senle aynı okuldayız tarzı
Cocuk beni biliyor aslinda 😬 ögretmen asistanligi yapiyor… ona bi kere dersten haric onun okulundan sormak istedim yani neye yöneldigini biliyor mu diye bana cevabi ”hayir” di kisa ve net :/
Ondan kestiremiyom acaba bana orada belli ettiniz tanismak istemedigini?
Yani biraz net ve soğuk bir cevap olmuş bende bilemedim şimdi genelde bu tarz cevap veren olunca pek tanışma isteği yok gibi olur bana öyle geldi şu an ama kesin bir şey de diyemem
Bir de sosyal medyadan dene olmadı uğraşmassın bir daha
O gun morelim gitmisti kaba geldi bana ama bu cocuk tek takiliyor belki konusma tarzi budur diye dusundum? ( benim dersim yarida kalmisti ona sordum eger yapamassam sana özelden yazio yardim isteye bilirmiyim diye Evet demisti, ama gerek kalmadi cunku yapmistim sonradan….) simdi istek attim Kabul etti ama o 20 dk bekletme sureci geldi ondan bilmiyom
Tanismak istiyor mu istemiyormu zorla guzellik olmaz ne kadar ustune gidersem denemek amacli benden sogur kacar… öyle olsun istemiyom :/
Yanliz tek takiliyor instasindan 100 kisi var sirf 50 kisi unluler diger ellide 50 yakinlari (+ ben, hic o listege layik degilim (yabanciyim))
Ya ısrar etmemişsinki alt tarafı bir iki soru sormuşsun direk yaz sen bi dene sonkez konu açmaya çalış baktın çocuk hala souk yapio ciddiye almiyosa ozaman uğraşmayı kesersin çünkü ortada kesin biley yok hemen pes etme bence
Bide kendini şayık değilim falan tarzı şeylere koyma kabul etmiş işte isteğini yaz git da
Sen niye böyle cok guzel konusyon 😄 dogru söyliyorsun da ne bilim… okuldami soru sormaya devam yoksa instaya mi gecim artik?
skdokdod estağfurullah ne demek elimden geldiğince yardımcı olmak istedim ben tanışamıyorum bu aralar kimseyle bari sana yardımcı olayım dedim gerçi fark etmez her türlü yardımcı olurdum neyse bence bir instadan yaz daha rahat olursun hem farketmez tanıyo seni sonuçtada baktın aohvet aatıyo tamamdır baktın olmadı sağlık olsun demek kalır
Sen nasil tanisamiyon beynin zehir gibi konusma tarzinda guzel…. Bana gaz verdigine göre kendinde cesaretlisin? :D
Peki ne yazim ders geldimi salaga yatip onu rahatsiz mi edim yoksa karsima komik video geldimi ona mi yollim? :D
Komik video yollama skskxmzk dersi falan bahane etme direk söyle açık sözlü ol nılcakki selam naber falan nasılsın işte aynı okuldayız hatırladınmı falan öyle tanışmak için yazdım falan yaz nolcak
Yani öyle diyosun güzel diyosunda ne bilm bu amşattıklarımı kendim uygulayabiliyorum ama sosyal medyada durduk yere üni den olsun dışardan biriyle sohbet açmakta iyi deilim ya da cesaret mi desen karışık biraz
Ayyy yapamam ben öyle ( cocuk beni biliyor benim dersime gelip birincilere yardim ediyor ögretmen asistanligi yapiyor isim listesi onda yani ismimi yuzumu sesimi biliyor :D ) yani Instagram hesaptan benim ben oldugumu anlamistir :D
Abouuu benim uzerimden deneme yapmiyon demi 😂 kiza GAZ verim sonuc iyi olursa ayni ylntemi kendim uygulicam hesabinda😂
Saçmalama dkdkdkd niye yapim öyle be Allah a şükür öyle karakter yoksunu bir insan değilim
Ya seni tanısın bilsin nolcak bu sorun deilki yaz da normal konuşcaksın nolcak bunda olmazsa olmaz zaten kafandan atmış olursun bunu
Ahahaha saka yapmistin :Dddd. Ama sacma olmaz mi merabaa nasilsin yazmam😭 hic böyle bisey yapmadim yapabilecegimede inanmiyorum😅😅
Selam yaz ksksmddk ya neyine inanmıyon standart tanışma sohbeti selam naber işte beni hatırladınmı şu okuldan işte sen öğretmen asistanlıgı yapıyosun dimi falan sohbeti böyle ilerlet çocukta sohbete devam ediyosa güzelcene konu konuyu açar zaten merak etme
E ama illaki okulda konuşcam diyosan sen bilirsin oda bir seçenek sonuçta
Ama sen anlamadiiinnn her hafta derse geliyor bana yardim ediyor göruyooz ben ona nasil dicem ayni okuldayiz veya sen asistanlik mi yapiyon cunku 1 ay benim ödevlerimde yardim ediyordu 😭
He ozaman konu farklı olcak
Yani merabadan sonra konusma ilerlemez Bende konu yok cocuktanda zaten umidim yok uzatmaz😭
Valla okadar tavsiyeden sonra beynim yandı skxlxmxlx
Nelerden hoşlanırsın onunla alakalı şeyler sor beynim yandı şu an yorgunluktan error verdim dldldmmd
Ama iyi dayandin bana haa kacmadin Usanmadin tavsiye vermeye devam ettin :D
Ben cocugu stalkladim 😜 Basket seviyor, rap dinliyor, oyun oyniyor :D
Ne güzel işte gerçi bunları çocua sorsan sohbet olurdu skmdnxnx ortak bi yönünüz varsa oda iyi
Bu arada istek Atan bendim (yazmev…..)
Skxkxmx napim yardım etmek istedim
Çocuamı
He bana he saol
He bide söyle bi sorunumuz var bence bizim kafalar uymicak😭 ortak noktamiz yok hadi ben ayak uydurum nadirende olsa rap dinliyom, kucukken Basket oyniyordum, ama daha cok futbol tarafindayim… oyun isi de kolay iyi olmasamda oynamayi severim
Tek ortak nokta ayni alani okumamiz oda yazilim…
Ozaman ne diyeyim sağlık olsun 😅
Anaaa Sende oyun oyniyooonnn
Nerden bildin he soru dan
Ahahahhaa napsan oyun uzerine mi sohbet acsam?😂
Olabilir neden olmasın
Uyuya kaldimmm yeni fark ettim…. Bakalim artik akisina vercem planli projeli olmiyor😭 ama Tesekkur ederim hersey icin :)
Rica ederim nedemek, hayırlısı olsun diyelim
O polemiğe girmemek için hesabını açık tutan alfalarda burada mı
Kızların taktiğini çalmışlar sldkşfs
Kizlarin böyle yaptigini duymadim
hemen atınca abaza oluyorsun kızlar açısından
Ne alakaaaa? Tam tersi Kabul edip istek göndermediginde abaza olur cunku ozaman karsi taraf kendini begenmis biri olarak durur ve takipten cikilir ama ayni gun cikilmaz ayip olur, zaten cikaramadan karsi taraf istek atiyor
bir tek sen öyle düşünüyorsun hatta buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :d
Kanit yoksa ortada öyle bi durumda yok :D
senin söylediğin aşırı saçma anında onaylayınca bak beni bekliyormuş ekranı açık abazaya bak diyorlar.
Ben öyle demiyom :) tam tersi bir gun bekletenlere öyle diyom… senin dedigin normal olabilir elinde telefon var istek geldi o an Sende Kabul ettin niye bile bile bekletirsinki?
normalde zaten senin düşüncen doğru ama kızların hemen hepsi benim dediğim gibi düşünüyor.
Ozaman Sende 2-3 dk bekleyi ver öyle Kabul et garanti olur :D
5-10 dk bekliyorum ben :d
Ozaman sorun yok :D
Bunu atan erkeklere sor bize sorma
Demek onlara soramadigim icin sizlere soruyorum :D
O zaman bizlere de sorma onlara sor korkma gizli üye
Anlasildi burdanda cevap alamicam bu soruya
İyi bildin 🤣🤣🤣🤣
düşünüyor demek ki.
Neyi dusunuyor? Kabul etmeden önce ikisini birden dusunebilir😂
bu zaman alan bir süreç:)
Kabul edimmi etmiyimmi sanki zaman Alacak bir matematik sorusu :D