AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
7 aylık hamilesin kendini üzme çocuğun var şu an aldırma gibi bir şansın yok zaten bir gelirin yoksa daha kötü baba evine de gitsen en iyi aile bile olsalar yine huzursuz olursun orda psikolojin daha beter çöker evde yani şu an bir zaman kocan senden uzak dursun sende ondan normal devam et bir zaman takma hiç bir şeyi takarsan daha kötü olursun
Annesine değer veren biri nasıl da anne adayına vurur akıl işi değil ortada bir can var ama toparlanmaya bakın kaynananida elinden geldiğince sizden uzak tutmaya çalış
hemen herşeyde boşanılmaz ama eşinin aklı başına gelmeli bence. Bir kadına tokat atmak ne demek ya bunun haketmesi filan olamaz kimse haketmişsindir falan demesin.
Çocuk doğduktan sonra bir daha düşün derii zaten sorun kayınvalden anlaşılan eşine şans ver çocuk doğunca dahada bağlanır annesinin doldurşna gelmz bnce
ayrıl gitsin. ona katlanmak zorunda değilsin kaldıki bugün karısına vuran yarın çocuğunada vurur. emin ol ayrılırsan çocuğun için daha iyi olur kendimden biliyorum.
hamilesin çocuğa öncelik vermelisin ve kendi sağlığına da.
doğüuma kadar gerginlik yaşamamak için özveride bulun.
çocuğu düşünerek hareket et lütfen.
gerekirse tükürdüğünü yala gereirse söyleyeceğin içinde kalsın ama anne olmanın fedakarlığı bu maalesef.
kadın olmanın zorluğu ancak çocuğun ve senin sağlığın için için gerekli..
hanım efendi merak ettiğim bir husus var bu gibi hassas konuları aileden yakın ve tecrübe sahibi birisiyle paylaşsanız akıl alsanız olmaz mı? burada ki hiç tanımadığınız insanlardan neden yardım bekliyorsunuz
Belki aranızda böyle bir olay yaşamış olan vardır belki diye sorup ne yaptığını öğrenmek istedim
mersii
Sacmalama ya bir tokattan falan hemen ayrilinir mi. Ben neler gordum hala evliler. Yani bosanmak oyle kucuk bisey degil. Bide cocuk falan var yani. Bence dusunme bile. Hic mi tokat yemedin hayatinda
Esinin annesi sizin aranizda sorun olmamali onunla mesafeyi esin koymaliydi, bosanmalisin bir kere yapan bir daha yapar. Cocugun bu gerginligi hissetmistir ve emin ol huysuz donemleri olacaktir.
Evet zaten çok hareketli 2 gündür.
aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama tokat atmak niye kocan en kolay seyi yapıp kendini düşürmüş bence herseyde hemen boşanmayı düşünmeyin.. çözüm yolu arayın oturun konuşun bence ayrıca bu aileler neden araya girer anlamam ya.
Bekara es bosamak kolay, bence bunu yakin cevrenden birine sor. Sanalda tanimadigin insanlarin fikrini bu konuda ne kadar onemseyebilirsin ki
saçmalama sen şu an hamile olduğun için biraz duygusalsın kocanla bu konuyu konuşur eğer yine tokat atarsa evi terk et bir süre gelme o süre içerisinde eminim senin değerini anlıyacaktır :) ...
hamile kadına vurulur muymuş ya ayıp denen bir şey var serseri ne olcak bırak tabi ama çocuk var işte öf öf Allah kolaylık versin sana
burada kendini suçlucak değilsin belkide olayları yanlış görüyosun. hiçbişey eşinin sana tokat atmasını gerektirmez ama belkide suçlu sensin. kendinide yargılamadan çocuğunu ve yuvanı düşünmeden yanlış bir karar vermemelisin
Eşinle güzelce konuş. Evinizi ayırmanız gerektiğini söyle. Çünkü bir yanda annesi, diğer yanda sen varsın. Güzelce izah et eşine durumu. Yazık etmeyin kendinize. Doğacak çocuğunuzu düşünün. Onun ne günahı var öyle değil mi?
Öncelikle hamileyken bir karar alma. Çocuk doğsun, mantıklı düşün, hislerin etkisinden kurtul öyle.
Ama şunu söyleyeyim ben bu durumu annem babamda gördüm. Ne olursa olsun kaynanan eşini hep fişekleyecek. Vu mutlu olmayacaksınız.
Soyadın koç ya da sabancı mı senin? Hayırdır ne bu rahatlık, para çok gibi galiba, erkeksiz ne yapacaksın ulan
Sen erkeksiz ne yapıyorsan onu yapacak kardeşim
ne demek erkeksiz napcak her kadın gayet ayakları üstünde durabilir hangi çağda yaşadığımıza dikkat et istersen!!
Nealaka?
Erkege odun derlerde kizardim ama sen harbi odunsun birader aga yanlis anlama
bir şans daha ver canım bebeğin için eşin seni seviyodur bence kayınvaliden yüzünden olmustur :(
Veriyim o şansı vermesine ama zaten en zor dönem üstüne bide stres yaşamak çok üzdü beni ama eşim konunun doğrusunu anladı şu an çokta kötü değiliz ama biraz zamana ihtiyaç var gibi
aynen acele karar verme canım eminim eşinde çok üzülmüştür kaynanalar hep böyle huzuru kaçırır
Şu evlilik denen olaydan bu yüzden nefret ediyorum işte. Ana karışır baba karışır, akrabalarla muhatap olursun.
Ne gereği var.
eşin anlayışlı ve sana saygılı biriyse affet derim ama aynıysa değişmicekse boşan gitsin çocuk mutsuz bir ortamda büyüyeceğine huzuru olur en azından senin de onun da
bekara koca boşamak kolay derler evli arkadaşlar cevap verse yeridir
Annesi hakkında konuşurken dikkatli konuş. Kavga sebebin çok hassas.
bir de bebeginiz olacakmiş bnce eger çok pişmansa üzgünse bir şans daha wer bebeginizz içinn
eğer gerçekten üzgün ve pişmansa bebeğin ve sizin için bir şans daha ver bence
Ablacim yuvani yikma siddet devam ederse cocuk olunca boşa kendini uzme karninda bebeğin var hayvan iste gecmis olsun
Hamile kalmadan dusunecektin sana vuran bir hayvandan olan cocuga yazik
bu şekil kavga edenler oluyor zamanla düzeliyor genelde zamana bırak.
aslında hamile olduğun için boşanma derdim ama hamileyken eşine tokat atan bir şerefsiz hak etmiyordur boşan.
Boşanmalısın. Sevseydi kıyamazdı. Özellikle hamileyken. Pezev... ya. bir kere yaptıysa devamı gelir.
Boşan saçmalama yaptığın işe bak ya afedersinde senin eşin bukadar şerefsiz olabiliyorsa dön arkanı boşan hamile olman bir yana bir kadına el kalkmaz!
Ne olursa olsun tokat atmasi yanlis ama seninde ailesine saygisizlik yapman yanlis emin ol oda suanda annesine rahat vermiydur duzelir sakin bosanmaya kalkma cocugunu dusunmelisin
Bayana el kaldıran erkekler hala "insanım" diye geçiniyor.
Ya bazen kadınlar erkekleri zıvanadan çıkartıyor ister istemez el kaldırıyorsunda. Halime kadına vurmak neyin nesi onu anlamadım.. Erkekliğin şanına yakışmaz ben olsam onu sıcak suda tavuk gibi haşlardım valla. Geçmiş olsun bu arada..
Bosanma ama burnundan getir hatasini sonuçta bebek var
Valla en güzeli boşan, nerede akşam orada sabah... Kafana göre takıl, fazla suratına değil kalçana tokat yersin.
Bosvrr canım kaynananda allahtan bulsn. O doğacak masum bebege yazik. Kocanlda arani duzelt iki medeni İnsan gibi konusun. bir sonuca varın..
Suskunluğun ile tavrını belli et boşanmak çare değil bebek için üzücü olaylar yaşamaman gerekir yıpratma en azından bebeğini düşün
Hamile kadina vurulur mu ya gerçi hamile olmayana da vurulmaz ama evlilik bitirmeye değmez bunun için.
Çok zor bir bayan olduğun el kalkması çok adice iki hamile bir insana el kalkması söylenecek tek bir söz bulamıyorum boşansan ne yapacaksın affedilir gibi değil bu durum
he mal he bir tokat yüzünden boşan. zaten toplum sizin gibi beyinsizler yüzünden bu hale geldi zihniyetsiz aptallar. noldu bir tokat attıysa evlilikte olur böyle şeyler
Küs hiç konuşma bırak köpeğin olsun ama doğum arefesinde de boşanma çok zor günler geçirirsin.
Bence sabret guzelim. karnindada bebek varmis. yaparlar ederler, oyle zaman geliyoki is tersine donuyor. bu sefer sen yapmaya basliyosun. elleri kollari bagli kedi gibi kaliyorlar. sadece sen degilsin boyle tavirlarlan karsilasan.
Çocuğunu büyüt boşver sen. Allah yardimcin olsun kardeşim. Ne zaman vuracak olursa şeyine bir tekme geçir Korkut onu tehdit et.
Döner bıçaklarıyla dalalım abi :D xper kasma oyunları vol 23423521351235
Her evlilikte olur kavgaları ki kaynana yuzundense daha fena ama hemen boşanma fikrini aklından çıkar en azından bebisin için tabiiki hamile eşine tokat atması hiç hoş değil zaten o da vicdanen rahat değil bolca dua et
evlilik bu oyun mu sanki? bir tokatla boşanacaksan hiç evlenmeyeydin. hem tokatı hak etmişsindir ki yemişsindir. kim bilir adamın annesine neler sayıştırdın.
Adamın annesine bir şey demedim kayınvalidem eşini bana karşı doldurmuş bu yüzden kavga ettik zaten
erkekler her zaman eşi ve annesi arasında kalıp sıkışır. senin eşin de muhtemelen öyle olmuştur. hem tokatı attıktan sonra çok pişmanlık duymuştur eminim. bunu boşanmaya kadar getirmen yanlış. birde burada elemanın biri çıkmış eşine hakaret etmiş bir güzel. sen nasıl bir karısın yahu.
İnsanlarla kavgamı ediyim Allah'a havalettim ben onları
https://www.youtube.com/watch?v=DMOO0AWa4bg
şuna izle derim.
bir gelin doldurur bir kaynana doldurur bölümünü özellikle.
Allaha havale ediyorsun da madem neden en iyi cevap seçiyorsun onu anlamadım
Söylediği küfürü bende hoş bulmadım ama aranızdaki en cesur oydu diyerleriniz hak etmişsindir felan deyince
önemli olan gerçekler, cesaret değil...
Önemli olan gerçeklerse anlamadan dinlemeden hak etmiştirde denilemez bence
bir tokat ile boşanılmayacağı da bir gerçek hanımefendi. eşin sana şiddet uyguluyorsa tamam haklısın dicem (dayağa ben de karışıyım zaten). ama bir tokatla herşey bitmez.
Ben her şey bitti demedimki boşanmamı diye düşündüm ama zaten ondanda vazgeçtim
Allah bir yastıkta kocatsın. Sizi de tüm evlileri de. Boşanan daha iyisini bulmaz.
kayın valide sorunu ise eşinle anlaş odanızda kavga edermiş gibi yapın... k. validenin gazını alın arada bir siz muhabbetinize bakın
Ben olsam varya sen beni bosamadan ben seni bosarim. nitekimde senin gibi bana es degil baba olmak isteyeni bisadim
buldum senı sonundaaaaaaaaaaa... hala bosanmadınmı yaf hakıkaten
Tanıştığımızı zannetmiyorum
bos koy gıtsın o zman ama dusundugum kısı olduguna emınım
Dün konuşmuştuk konu hakkında o musun
hayrr hayrrr bayaa olduuu bn burdakı hesabımı kapattım sımdı yenıden actımm hatta facedende konusmukk uzun zaman yıne ayrılmayı dusunuyodun o zamnlar kocan netten bırılerıyle yazısıyomus fılann ole demıstın eger dusundugum kısıysennn
Hayır yanlış kişisin benim kocam internette birbirleriyle yazışmıyor sadece kavga ettik ve bu kavgana önce ayrılmayı hiç düşünmedim ben
ozur dılerım oyleyse bı an o sannettım senııııı
Rica ederim sorun değil
kimden bahsettiğini biliyorum kanka.
yapma yahuu kımmıs oo :D
eşinin testislerini patlatıp öyle boşan. erkek değil çünkü o. emin ol bebeğinle sana sahip çıkacak erkek olacaktır.
KS Samanyolun'daki kötü kaynana filmlerine döndü... Gedeyom ben ya...
bizim komşu yaşadı böyle bir şey kız hamileyken eşi dövüyordu arada doğum yaptı 1 yıl sonra boşandı adam kendi çocuğunu bile arayıp sormuyor.
Bizde şiddetli geççimsizlik yok daha 2 yıldır toplasan 3 kere felan kavga etmişizdir
evet hiç hoş değil böyle yapması ama o zaman sen fazla büyütüyorsun bence. eminim isteyerek olmamıştır o tokat meselsi bence bebeğin geleceğini de düşün.
ya da ben şu aralar fazla duygusalım bilmiyorum ki kafam çok karışık
Bu tip tartismalarda esine tokat Atan ileride yine yapar daha kotusu olur, yol ver gitsin.
Nasil bir yaratikla evlisin siz evli bile deilsiniz evli olsan saygisi olurdu tabiki bosancaksin
Hamile olduguna inanmiyorum. Hamile olsaydin çocuğuna öncelik verir bosanmayi dusunmezdin.
adresini versene şu kocanın, hamile kadına vurmak ne demek bir gösterim kendisine.
ciddiyim.
Gerçekten pişmansa ve sende bir daha yapmayacağına inanıyorsan tabikide boşanma... Herkes hata yapabilir... Ama süreklilik varsa 5 dakika bile durma
Bence döner tekme atana kadar bir bekle sonra boşanırsın ne bu acele :))
hemen konuyu boşanmaya bu kadar kolay getirmeyin evlilik bu. oyun oynamıyosunuz
Oyun oynamıyoruz ama dayanamıyorum artık kayınvalidemin yaptıklarına
bir yere kadar ugrasır bir süre sonra yılar.. yuvanı yıkkma o kadar kolay değil hem boşansan nolcak çocugunla dul olacaksn her açıdan düşün ve şu an hamile oldugun için duygusalsın fazlasıyla
bence sen hamile olduğun için aklın karışık çocuk doğsun yine düşün bu konuları sinirle kalkan zararla oturur