• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

24 yaşıma girdim hala hiç sevgilim olmadı, garip mi bu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
713
Yapay Zekaya Sor
24 yaşıma girdim hala hiç sevgilim olmadı, garip mi bu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    +1 yıl

Öncelikle seçmiş olduğunuz görsel ve soru çok çelişkili duruyor :)
    Yani akla direk böyle bir duruşunuz güzelliğiniz varsa Nasıl olmaz? diye soru işaretleri dolanıyor insanın kafasının üzerinde..
    Gelelim cevaba..
    Yani 24 34 veya 44 olması hiç önemli değil bunun bir zamanlaması ya da sipariş etme şansı sizin de bildiğiniz üzere yok.
    Şaka bir yana
    Her yaşın kendine göre ekstra bir deneyimi yaşanmışlık katkısı olacağından dolayı, ilişkide ne isteyeceğini bilmek karşıdan beklentileri vakit kaybetmeden almak ya da zaman kaybetmeden bitirmek sizin için artı bir avantaj olacaktır.
    Şahsen ben Ve benim gibi düşünenler böyle bir sevgili yapmayı daha çok tercih edeceklerdir.
    En azından ne istediğini bilen Sağlam bir şekilde ilerleyecek bir ilişkiye yelken açmak iki taraf için de elverişli olacaktır

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çevremden çok deneyimliyim başlıyorum 🙂👍🏻

• Gelecekteki ilişkilerinde deneyimsizlikten kaynaklı sorun yaşayabilirsin. Çoğunluk lisedeki ergen hayatında bu problemleri görmüş, çözmüş, atlatmışken yani bu konuda bir tecrübeye sahipken, sen yetişkin hayatında malum sorunlar ve hislerle ilk kez karşılaşıyor olacaksın ki bu hiç iyi bir şey değil.
    • İleride biriyle olursan o deneyimli olsa da senin deneyimsiz olma ihtimali de var. Kabus gibi.. Çünkü bahsettiğim o tipler çoğunlukla manipülatif ve çıkarcı olurlar. Senin durumundan faydalanırlar ve üstüne üstlük bunu yapmakta haklı olduklarını düşünüp bunun için bir de seni kötü hissettirirler.
    • Hepsini de geçtim aralarında gördüğüm en kötüsü şu tipler; neye hayır dediğiklerini bile bilmeden yıllarca sürekli istemem, yapmam diyip sonunda olduğunda da fena dağıtıp ayarı kaçıran da çok gördüm. Tabi bence her şeyin azı karar çoğu zarar.

Özetle bence bunların bir zamanı var ve sen o zamana geç kalmışsın bile. Geçen onca yılda belki de ömürünü birlikte geçirebileceğin sana uygun o tek kişi elinden kaydı gitti. İnsanların bulana kadar denemeye devam etmesinin bir sebebi var çünkü denemeden bilemiyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Merhaba

Aslında öyle gibi düşünülebilir ama değil. Saçma sapan insanlar ile sevgili olup yıpranmış olman iyi. Daha doğru az hatalı bir ilişkin olabilir. Daha mantıklı hareket eder az üzülürsün. Sevdiğin sevildiğin zaman olur erken geç diye bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Emirhanozer
    Emirhanozer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Kızlar bakin erkeklerin sonu geliyor erkeklerin soyu kurumadan 3-5 ne kadar varsa elinizde bulunsun yoksa sonra sokaklarda binlerce kadının erkek arayışına tanık olursunuz sizde dahil olursunuz her yıl kadın sayısı artıyor annelerin erkek çocuk doğurma ihtimali düşüyor buna rağmen benim hâlâ bir sevgilim yok üzülüom ya 🥺

0
    1 Yorumla
    • djvkskckz
      djvkskckz
      +1 yıl

Yanındayım emojisi gelmesi lazım ksye

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

118

Cevap

185

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Ben de 20 oldum hala olmadı garip galiba

0
    1 Yorumla
    • dihidrotestisbiberon
      dihidrotestisbiberon
      +1 yıl

Sen fazla akıllısın o yüzden kaybediyorsun söyleyeyim 😬

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Benimde hiç sevgilim olmadı. tuhaf değil

0
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.

Ben 25 yaşındayım benim de daha 1 tane bile sevgilim olmadım. Çirkin miyim? Hayır kesinlikle degilim ne kadar arkadaşım varsa bu tiple nasıl bulamıyorsun diye şaşırıyorlar. Parasal sıkıntım mi var? Hayır denizde kum bende para o derece ama yinede olmuyor. Açıkçası bir sürü kız geldi ama istisnasiz hepsinin amacı tek gecelik iliskiydi. Ben ise kendimi ilerdeki eşime sakalama yanlisiyim. Her gün gömlek değiştirir gibi kız değiştirmek benim midemi bulandırır bu normal bir durum değil çünkü. İnsan kız da olsa erkek de olsa bir çizgisi bir gururu olmalı. Kendini ilerdeki eşine bırakmalı hergun birisi ile yatmayı başarı görenlerin olduğu bu çağda bizim gibilerin hayatı ne kadar mükemmel olsa da olmasa da aşk konusunda hiç şansımız yok. çünkü bu çağ o kadar iğrenç ki insan bir yerden sonra bu çağda kimse ile yatmadigi için kendini daha rahat hissetmeye başlıyor. Kaldı ki olması gereken bu zaten...

8
    8 Yorumla
    • sinnemyy
      sinnemyy
      +1 yıl

O kadar haklısın ki. Denk geldiğimiz çağa bakın ya

Yorumla
    • Alastor39
      Alastor39
      +1 yıl

Teşekkür ederim cidden etrafimda bu şekilde düşünen insan kalmadığı için kendimi yobaz zannetmeye başlamıştım böyle yorumlar insanın içini rahatlatıyor 🙂

Yorumla
    • Bennereyeaitim
      Bennereyeaitim
      +1 yıl

Helal olsun sana sen adamın dibisin. İlk defa bu sitede böyle düşünen bi genç gördüm şaşırdım. Diğer türden düşünenleri gördükçe moralim psikolojim bozuluyor. Ben de 18'im senle aynı düşüncedeyim evlenmeyeceğim biri ile sevgili olmayacağım diyorum insanlar hiç sevgilim olmamasını garip buluyor özellikle erkekler. Tebrik ederim seni, Allah karşına en iyisini çıkarır umarım. Çok sevindim bu düşüncede bi erkek görünce. 👏👏

Yorumla
    • Alastor39
      Alastor39
      +1 yıl

Valla sana da helal olsun yani özellikle bu genç yaşında bu kadar mantıklı düşünebilen kız ya da erkek yok cidden. hele de böyle insanın kanının en deli dolu aktığı zamanlarda böyle düşünmek cidden büyük başarı. Umarım cevrendekiler aklıni çelmez de hep böyle doğru yolda kalırsın 👏👏

Yorumla
    • Bennereyeaitim
      Bennereyeaitim
      +1 yıl

İnşallah inşallah çok teşekkür ederim 😔 Elbette , biz çizgimizi bozmamaya özen gösterelim her zaman. En sonunda çağın iğrençlerinden uzak, kendimiz gibi birini buluruz inşallah.

Yorumla
    • Asrdf
      Asrdf
      +1 yıl

Böyle erkekler var mı dedirttiniz tebrik ederim.

Yorumla
    • Alastor39
      Alastor39
      +1 yıl

Rica ederim 😅

Yorumla
    • Asrdf
      Asrdf
      +1 yıl

@Bennereyeaitim çok tebrike derim bernat bi zamana denk geldik kimin eli kimin cebinde belli bile değil. Kimse kendini sakınmamış. Böyle benimle aynı fikirde olan insanlar gördükçe mutlu oluyorum

Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Biraz garip durum ama bence bu yaştan sonra olması sizin için daha iyi olacaktır. Ergenlik döneminde çok fazla hatalar yapıyor insanlar ve sonunda üzülen taraf oluyor. Bu yüzden bence hala bir ilişkiye başlamak için geç kalmış sayılmazsınız ama bir sevgilim olsun kafasıyla da flört ettiğiniz kişilerle hemen sevgili olma çabasına girmeyin. Size tavsiyem ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı iyi tanıyın derim yoksa sonunda üzülen siz olursunuz.

5
    2 Yorumla
    • nrdnn1
      nrdnn1
      +1 yıl

Haklısınız yorumunuzu gördüm benimde çok pek sevgilim olmadı şu an var 24 yasındayım sanki ilk defa ilişki kurmuşum gibi bence erken yaslarda normal değil bana göre

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

@nrdnn1 Evet öyle gerçekten

Yorumla
  • November_
    November_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Evet biraz garip neden mi dersen siz kadınsınız ve tercih edilmeniz için sadece kadın olmanız bile yetiyor. Çok çirkin vs olmadığınız sürece muhakkak bir erkeğin radarına girersiniz ve de teklif alabilirsiniz. Kaldı ki makyaj estetik ile artık çirkin olmak da mümkün değil. Ancak biz erkeklerin tercih edilmesi için pek çok kritere birden sahip olması gerekiyor ki onda bile net garanti yok. Demek ki gözün gereksiz yükseklerde veya egolu sıkıcı bir tipin var. Her şey kader kısmet ama saydığım iki özellik varsa eğer işin zor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkiside yok ama mal bulmak gibi bi kaderim var

Yorumla
    • November_
      November_
      +1 yıl

Kader kısmet ama çok da seçici olmaman gerek

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bende 24um ve iliskilerim oldu bence olmasi gerekende bu cunku her iliski insana bi deneyim kazandırıyor ilerde nasil biriyle anlasabilicegini evlenecegini daha iyi belirleyebiliyorsun nasil karakterde biriyle uyum sagladigini öğreniyorsun ve evlendigin kisiyi buna gore secip daha saglikli bir iliski yasayabiliuorsun kotu bir durum oldugunda durumu nasil düzelteceğini en azindan onceki iliskilerinden ders alarak atlatabiliyorsun ama bu yasa kadar hic iliskisi olmamis insanlar iliskisi olunca afalliyorlar cogu zaman ergen gibi davranıyor nasil davranmasi gerektigini bilmiyor uzgunum ama garip degil diyenler baya yalan söylüyor

0
    3 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

İlişki derken 🤔😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sapıkça algilama normal sevgililik iste

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Sapıkça algilamadim inan bana sen yanlış anladın. Aslına bakarsan seni tnmk isterdim. Manavgat dan selam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

şu an öyle bi dönemfe yaşıyoruz ki kızların yarısı çok erkenden evleniyo, diğer yarısınında kısmeti kapalı. Acaba işk yarıda ki kızlar diğeer yarıdaki kızların kısmetinimi yedi anlamadım 🤔 bende hâla bekleyenlerdenim hemde 27 oldum 🙄

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım 20 yaşında evlenmeliydik dkkdkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla 18 de felan bulmalıydık bi kaç sene tanı sonfa bi kaç senye de bu erkekler evliliğe ancak ikna oluyı felan derken yani biz şu an geç kaldık gerçekten 😒

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Seven adamın zor iknası diye bir şey yok ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@TheLastt11 var canım var gayette var. O an gelince hepinizde fıtı fıtı kaçıuosunuz sessizleşiyosunuz

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

O zaman kendi adıma konuşayım, hiç bi zaman kaçmadım, birini sevdiysen zaman geçirdiysen artık ondan eminsindir zaten, geri kalan zamanda hala oyalıyorsan bunlardan biri eksik demektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@TheLastt11 iyi sana denk gelen kız şanslı ozmn 🤷‍♀️

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Normal olana denk gelmezler

Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yani çok da fazla kötü bir durum olduğunu söyleyemem ama mesela ben de 31 yaşındayım hayatımda kimse yok yani olabiliyor bazen insan karşısına birisi çıkmıyor ya da böyle aynı kafada aynı fikirde iyi kendisine iyi gelen insan olmuyor yani herkesin hayatında birisi olacak diye bir kural yok ama tabi belli bir yaştan sonra insan birisi olsun istiyor.

1
    0 Yorumla
  • Balamirkağan
    Balamirkağan Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Çok takma kafaya ben 26 yaşindayim. 1 tane uzun sureli sevgilim oldu 20 yaşında o da 1 yıl 2 ay sürdü ama sonunda beni terketti gitti üstelik ayrılmadan 2 ay önceden bı çocukla konuşuyormuş.
    Arada eski sevgilisi ile buluşmuş. Ben o kız yuzunden mahvettim kendimi 21 yaşından beri doğru düzgün sevgili yapmadım jkendimi yeni topladim son 2 yılda şimdi biri çıkarsa direk sevgili olurum duruma göre direk evlenirim net.

Çok takma yani boş ver

1
    0 Yorumla
  • MssÇÎLEKLÎŚUT
    MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.

Hiç garip değil benimde keşke olmasaydı 1 tane yapmıs bulundum lanet gelsin eokwğwlwğw o derece ilk olsun tek olsun kafasındaydım yanılmısım bida nah djeklwlwm en iyisini yapıosun iyice tanımadan etmeden asla sakın gerçekten iğrenç futbol takımı kurar gibi sevgili turşusu kurmak

0
    0 Yorumla
  • dunyanazb
    dunyanazb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Neden garip olsun ki? Günümüzde insanlar sırf ilişkisi olsun diye ilişki yaptigi için bazı kişilerce garip bulunabilir ama sen henüz hayatına gönül rahatlığıyla alabileceğin biriyle karşılaşmadiysan ilişkin olmaması da çok normal bence. Tam tersine 24 yaşıma geldim artık bi iliskim olsun diye ilişki yaparsan bu garip ve çirkin olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bende 25e girdim benimde olmadi..
    Sosyal birimisin yoksa evden pek cikmayan birimisin? Ben cünkü sosyal deglim cok nadir cikarim ciktigim zamanlarda görüpte yanima gelenler oldu burdan anlasiliyorki sosyal olmak lazim.. yas ilerledikce cok zor geliyor o tür seyler

3
    7 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Evlilik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

?

Yorumla
    • Tınaztepe
      Tınaztepe
      +1 yıl

Görüp yanına gelenler kaç tane oldu mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu seni ilgilendirmez

Yorumla
    • Tınaztepe
      Tınaztepe
      +1 yıl

O zaman boş ego kasma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ego ne alaka olani söyledim manyakmisin 😂😂

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Bilmem evlenesim geldi seninle 🙈

Yorumla
  • Cthulhu61
    Cthulhu61 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

İstedin de olmadıysa, ya da denedin de olmadıysa kendinle alakalı düşünebilirsin.

Ama hiç böyle bir şey istemediysen veya istesen bile hiç çaba göstermediysen senlik bir şey yok.

Çokta matah bir şey değil sevgili, mevgili yapmak.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şöyleydi aslında hani derler ya biri seni ister sen onu istemezsin. Sen birini istersin o seni istemez. Durumum bu

Yorumla
  • Safderunbirkız
    Safderunbirkız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Ben de 21 yaşındayım benim de olmadı. Ama bu benimle alakalı bir durum. Kendi kendime yettiğimi düşünürüm hep. Böyle bir şeye ihtiyaç duymam geleceğe yönelik de planlarım net olduğundan dolayı, yalnız yaşamaya olan tutkum göz önünde olunca neden birileriyle birlikte olayım ki? Gerek yok hem kim uğraşacak 😌

1
    1 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Kendi kendine yetemezsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şahsen ben aşırı secici oldugum halde hic olmadı ama benim kararımdı teklif ettiler ama tipi uygun olsa davranışı saygısı iyi değildi şahsen 22 yaşındayım inan hic dusunmuyorum anca 30 da evlenmek istediğim zaman o sevdiğim sevgili olacağım evleneceğim kisiyle isterim sadece vallaha diğer türlü sevgili isi falan çok boş geliyor

0
    3 Yorumla
    • Tomjerry31
      Tomjerry31
      +1 yıl

Bna mesaj atarmisin

Yorumla
    • Ogguzzzaa
      Ogguzzzaa
      +1 yıl

Benimde hiç olmadı ben bu sebepten krizlere giriyordum kendimce en son patlak vardı çok zor dönemler yaşadım

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Yaş farkı önemlimi senin için

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benimkide sadece 2 tane oldu 21 yaşındayım sosyal medyadan tanıştım ama ben hiç dışarıya çıkmıyorum hep evdeyim çıkınca bakıyorlar ama bidaha görmüyorlar bide 5-10 dk tek görüyorlar merak etme oluncada bişey olmuyor hep sıkıntı üzüntü değmiyorlar hala acı çekiyorum

0
    11 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Nerelisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne alaka 😅😅

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Anlarsin ya 🥰😅 Manavgat ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kardeş ne saçmaladığını bilmiyorum 🤷‍♀️ belki sağlık sorunlarım var ne biliyorsun 👉 aklından geçirdiğin saçma sapan şeylerle yakından bağlantın var galiba böyle hemen her laftan anlam çıkarıyorsun

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Nedemek istediğini inan anlamadım. Çok iyi bı kız olduğunu düşünüyorum o yüzden yazdım sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiçbirsey anlamıyorum dediklerinden

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Ya senin harika bı insan olduğunu düşünüyorum ve seni tanımak istiyorum. demek istediğim bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kalsın o zaman

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Nerede bı odun ayı var onların olursunuz zaten 😞 peki saygı duyuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne alaka öyle şeylerle uğraşıcak vaktim yok

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Herşeye ayirabilecegimiz vaktimiz vardir. Kitmazsan beni sevinirim

Yorumla
  • nuronlinecom
    nuronlinecom Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Valla benim de olmadı artık salladım. Ona vakit harcayacağıma başka işlere bakıyorum, hobilerime vakit ayırıyorum.

Umarım hayatını mahveden biri olmaz.

3
    2 Yorumla
    • nrdnn1
      nrdnn1
      +1 yıl

Eniyisi

Yorumla
    • MİRİOGLU0
      MİRİOGLU0
      +1 yıl

Sanki biraz karamsar bir bakış açısı oldu

Yorumla
  • UfkunÖtesi
    UfkunÖtesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.

Garip diyenleri boş ver senin hayatın istediğin gibi yaşarsın

1
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hayır, garip bir durum değil yani her insan bir değildir ve seçici birisi olabilirsin bu yüzden de istediğin kafada birisi denk gelmemiş ve olmamıştır.

1
    0 Yorumla
  • likepinkflower
    likepinkflower Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Garip ve büyük bir eksiklik. Karşı cinsleflört manasında olan iletişimi bilmiyorsundur diye düşünüyorum. Sevgililiği geç evlilikyaşın bile gelmiş be ablam.

0
    0 Yorumla
  • kimene111
    kimene111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Bence böyle saçma sapan bı devirde olmaması daha sağlıklı çok küçüksün daha olur ama acele edipte saçma sapan bı ilişki yaşamaktan iyidir tek başına olmak

0
    6 Yorumla
    • Tomjerry31
      Tomjerry31
      +1 yıl

canım

Yorumla
    • kimene111
      kimene111
      +1 yıl

Pardon? Sen kimsin

Yorumla
    • Tomjerry31
      Tomjerry31
      +1 yıl

24 yaşında küçük mü oluyor

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Sen bekarsin sanırım

Yorumla
    • kimene111
      kimene111
      +1 yıl

Ne alakası var bunun evlilikle bekalikla

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Bana cvp ver diye öyle yazdım 😅

Yorumla
  • pambıkkpirenses
    pambıkkpirenses Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Kişiliğine göre değişir, örneğin: çok egoist biri olduğun için olmadıysa bu konuda çok zorlanırsın. Belkide dışarıdan havalı bir havan vardır o yüzden çekiniyorlardır sana teklif etmeye. Ama bu durumu kafana takmamalısın bence güzel bişey. Hata yapmamışsın, temiz yaşamışsındır olaya bu yönden bak

0
    0 Yorumla
  • kalbindesakli91
    kalbindesakli91 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.

Yok garip değil bence benimde pek sevgilim olmadı genellikle hep yalnızım 31 yaşındayım ama nasip kısmet işi olmayınca olmuyor kısmetin de ne zaman geleceğini bilemiyoruz maalesef.

0
    0 Yorumla
  • InoriYuzuriha
    InoriYuzuriha Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilin olmaması garip bir şey değil sonuçta insan hayatında olan herkesle sevgili olmaz. Ama hiçbir erkekle tanışıp görüşmemişsen, en azından bir yemeğe çıkmamışsan bu garip.

0
    0 Yorumla
  • AnormalNurse
    AnormalNurse Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Aslında böyle düşünmen garip bence. Benim gözümde mutlu kişilerdir , benim sana önerim ; bu sorunu kafaya takmadan hayatını yaşa. İlerleyen zamanlarda hoşlandığın veya sevdiğin birisi olursa neden olmasın ilişkin olur. Karşındaki kişiyi tanı konuş uyum sağlarsan devam et. Olmayacak kişi için uzatma bence Sadece sevgili olmak , merak içinse yapmamalısın. Öyle yaparsan mutsuz olursun çünkü

0
    0 Yorumla
  • pltnm
    pltnm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

garip değil de olağan dışı diyelim. belki de bu işler sana göre değildir ve hayatın boyunca hiç olmaz? herkes hayatı aynı şekilde yaşayacak diye bir kaide yok.

0
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bu memelekette bir sıkıntı var anlamıyorum kim seçi erkeler bende dahil. sevgilim yok diyor kızlar sende dahil sevgilim yok diyor nerede lan bu aevgilierimiz çabuk karşıma çıksın hadi cabuk

0
    6 Yorumla
    • Kcerenk
      Kcerenk
      +1 yıl

Yo benim sevgilim var

Yorumla
    • varrohincco
      varrohincco
      +1 yıl

@Kcerenk ablası var mı 😂

Yorumla
    • Kcerenk
      Kcerenk
      +1 yıl

Var ama evli

Yorumla
    • oguzlk
      oguzlk
      +1 yıl

Kafana sicam ozaman

Yorumla
    • varrohincco
      varrohincco
      +1 yıl

@Kcerenk inşallah mutlu olursunuz benim. lafim. olmayanlara

Yorumla
    • varrohincco
      varrohincco
      +1 yıl

@oguzlk kime dedin bro kiz ne güzel sevgili yapmış işte

Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Genelde garipserler ama neden ki. öyle alıştırmış insanlar sevgilisi olmalı vs diye. Genlik ve ergenlik döneminde olması yüksek ihtimal sonra da akıl başta olunca seçimler daha netleşiyor

0
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Seninki garipse benim ki ne oluyor 36 yaşımdayım ne hiç sevgilim oldu nede başımda evlilik geçti kendimi bildim bileli böyleyim

1
    0 Yorumla
  • moongirlmary
    moongirlmary Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Hiçte garip değil belki de kariyere odaklısındır kişiden kişiye değişir ama daha derin sorun olduğunu düşünüyorsan uzmanla görüşmeni öneririm

0
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Affedersiniz ama hiç inandırıcı gelmiyor bana. Türkiyede nefes alan hiçbir kadının yalnız kalma ihtimali yok bana göre

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Vallahi bende öyleyim 24 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı bunu söylediğim insanlar ya inanmıyorlar ya da sorunun bende olduğunu düşünüyorlar bazıları kötü şeyler bile düşünüyor. Bunu söylemek de sıkıntı yani

0
    1 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Nerelisin

Yorumla
  • cylgzl
    cylgzl Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

değil bende öyleyim, doğru insanı beklemek ve sevmediğin insanlarla birlikte olmadığın için kendini suçlama ve eksik asla hissetme

0
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Garip değil soğukkanlı ve güleryüzlü değilsindir seni o anlamda çekici bulmuyorlardır bir ortama falan gir

0
    0 Yorumla
  • DoluRakıŞişesi
    DoluRakıŞişesi Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Değil. Demek ki kalbini veya aklını yerinden oynatacak birisi karşına çıkmadı. Belki de tercihin tam yerine oturmadı.

0
    0 Yorumla
  • MİRİOGLU0
    MİRİOGLU0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Normal bir şey olduğunu düşünüyorum. Sevgililik için ekstra çaba harcamadığın için böyle bir durum oluşmuş.

0
    0 Yorumla
  • mavimur
    mavimur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Garip bir durum değil. Asıl garip olan dört beş tane sevgilisi olanlar. Biteceğini bildiğin bir ilişkiye niye başlarsın ki...

0
    0 Yorumla
  • scholar89
    scholar89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Olmadı değil, sen istememişsin. Garip olup olmamasından ziyade tercih meselesi, bu açıdan bakmalısın.

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Benim Olmadı çok cabaladım hep 1 tane olsun sonsuz olsun oda olmadı bekliyorum belki elimden tutan olur

0
    0 Yorumla
  • Zekikız2022
    Zekikız2022 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

20 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim ama hiç erkek arkadaşım olmadı. Gayet normal bunun yaşla alakası yok bu arada

0
    10 Yorumla
    • insomi
      insomi
      +1 yıl

Dersten fırsat bulamazsın ki :)

Yorumla
    • Zekikız2022
      Zekikız2022
      +1 yıl

@insomi Alakası yok, evlilik öncesi karşıyım. o yüzden yok ((:

Yorumla
    • insomi
      insomi
      +1 yıl

Bir sap hayatına girerse ya

Yorumla
    • Tınaztepe
      Tınaztepe
      +1 yıl

Evlilik öncesi karşı olman güzel bir düşünce

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Zeki kız 🤗

Yorumla
    • Zekikız2022
      Zekikız2022
      +1 yıl

@ManavgatKaOs07 efendim

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Evlenmek istiyor musun

Yorumla
    • Zekikız2022
      Zekikız2022
      +1 yıl

@ManavgatKaOs07 sanane

Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Vazgeçtim ilk söylediğinden

Yorumla
    • Zekikız2022
      Zekikız2022
      +1 yıl

@ManavgatKaOs07 neyden

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Aşırı çirkin ya da ruh hastasısındır, doğal

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çirkin değilim bence

Yorumla
    • luzia3534
      luzia3534
      +1 yıl

Ne kadar kırıcı bi yorum!

Yorumla
    • esmerimbiciiim
      esmerimbiciiim
      +1 yıl

@Oluştur çirkinlikle alakasi yok ben ne güzeler tanidim eline erkek eli değmeyen kizlar oldu , ve cirkin kizlar biliyom cok yakisikli erkeklere sevgili cirkin güzelikle alakasi yok yani

Yorumla
    • pradamella
      pradamella
      +1 yıl

@Oluştur ağır olmuş biraz, bence yapma böyle

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

İlişki istemeyin ztn üzülüyorsunuz gerek yok o işlere

1
    0 Yorumla
  • HüSeYiN_3301
    HüSeYiN_3301 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

23 yaşıma girdim hala hiç sevgilim olmadı. Bende aynı durumdayım.

1
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Boş ver sevgili yapınca basın göğe ermiyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim ilk sevgilim de 24 yaşında olmuştu, ama bu benim için bir seçimdi ben o yaşıma kadar hiç bir kadın umurumda değildi, hatta karşı cinsten iki kere teklif te almıştım

1
    0 Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.

12 yaşında ilk aşk. 17 yaşında 2nci aşk sonra oda biti şu an boşta gidiyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Pek bir artısı yok
    Sayet acılardan tecrübe edinmek istemiyorsan

0
    0 Yorumla
  • Clairvoyante
    Clairvoyante Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Toplumun büyük çoğunluğu gibi. Aynn knk çok garip xd

0
    0 Yorumla
  • Karakartal2903
    Karakartal2903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

ben de az önce buna benzer post paylaştım 22 yaşıma geldim elime kız eli deymedi

0
    0 Yorumla
  • Baysiy
    Baysiy Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır neden garip olsun bizim zamanında olduda ne oldu boş ver böyle takıl elbet bir gün olur

0
    0 Yorumla
  • GovanıAli
    GovanıAli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bende ocakta 29 olacağım benim hiç olmadı garip değil merak etme

0
    0 Yorumla
  • sarumanın_yeğeni
    sarumanın_yeğeni Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Garip olan bu Soruya 250 kişinin yorum yazmış olması 😅

0
    0 Yorumla
  • _MelisYıldız_
    _MelisYıldız_ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Garip değil zaten 25 yaş önceki ilişkiler ergence oluyor bu yüzden tam yaşı.

0
    0 Yorumla
  • temasbağamlisi
    temasbağamlisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 84%
    +1 yıl

Anormal olan bişey yok herkes gibi olmak iyi bişey degik aferim

0
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bu nasıl olur yaa çok garip hemen olmalı sevgilin
    Bana mesaj at hemen 😄😄

0
    0 Yorumla
  • korkmazCHT
    korkmazCHT Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

bu ülkeyi ( genç olarak ) bu tür saçma duwunceler bozdu zaten.

0
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bende 2023 ocak ayında 21e gireceğim hala sevgilim olmadı

0
    0 Yorumla
  • Güzelimözelimm
    Güzelimözelimm Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilin olunca da canin çok yanıyor 😭 boşvermek en güzeli

0
    1 Yorumla
    • ManavgatKaOs07
      ManavgatKaOs07
      +1 yıl

Odunların olursunuz hep 😞

Yorumla
  • everythingispossible
    everythingispossible Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

Sıkıntı etmene göre değişir bir durum. Neden olmadı mesela istemediğin için mi?

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

evet garip ama neden olmadıki onu bi yazsaydın. aşk lazım manita yap bence iyidir manita.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (243)
Devamını Gör(288)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşıma girdim hala hiç sevgilim olmadı, garip mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, normal mi? 17 cevap verildi
24 yaşındayım hiç sevgilim olmaması tuhaf mı? 9 cevap verildi
24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, bu bir eksiklik mi? 68 cevap verildi
Hiç sevgilim olmadı 24 yaşındayım bu çok mu anormal? 13 cevap verildi
32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Bu durum garip mi? 31 cevap verildi
Yaşım 29 ve hiç sevgilim olmadı sizce çok mu tuhaf? 70 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨