Öncelikle seçmiş olduğunuz görsel ve soru çok çelişkili duruyor :)
Yani akla direk böyle bir duruşunuz güzelliğiniz varsa Nasıl olmaz? diye soru işaretleri dolanıyor insanın kafasının üzerinde..
Gelelim cevaba..
Yani 24 34 veya 44 olması hiç önemli değil bunun bir zamanlaması ya da sipariş etme şansı sizin de bildiğiniz üzere yok.
Şaka bir yana
Her yaşın kendine göre ekstra bir deneyimi yaşanmışlık katkısı olacağından dolayı, ilişkide ne isteyeceğini bilmek karşıdan beklentileri vakit kaybetmeden almak ya da zaman kaybetmeden bitirmek sizin için artı bir avantaj olacaktır.
Şahsen ben Ve benim gibi düşünenler böyle bir sevgili yapmayı daha çok tercih edeceklerdir.
En azından ne istediğini bilen Sağlam bir şekilde ilerleyecek bir ilişkiye yelken açmak iki taraf için de elverişli olacaktır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevremden çok deneyimliyim başlıyorum 🙂👍🏻
- Gelecekteki ilişkilerinde deneyimsizlikten kaynaklı sorun yaşayabilirsin. Çoğunluk lisedeki ergen hayatında bu problemleri görmüş, çözmüş, atlatmışken yani bu konuda bir tecrübeye sahipken, sen yetişkin hayatında malum sorunlar ve hislerle ilk kez karşılaşıyor olacaksın ki bu hiç iyi bir şey değil.
- İleride biriyle olursan o deneyimli olsa da senin deneyimsiz olma ihtimali de var. Kabus gibi.. Çünkü bahsettiğim o tipler çoğunlukla manipülatif ve çıkarcı olurlar. Senin durumundan faydalanırlar ve üstüne üstlük bunu yapmakta haklı olduklarını düşünüp bunun için bir de seni kötü hissettirirler.
- Hepsini de geçtim aralarında gördüğüm en kötüsü şu tipler; neye hayır dediğiklerini bile bilmeden yıllarca sürekli istemem, yapmam diyip sonunda olduğunda da fena dağıtıp ayarı kaçıran da çok gördüm. Tabi bence her şeyin azı karar çoğu zarar.
Özetle bence bunların bir zamanı var ve sen o zamana geç kalmışsın bile. Geçen onca yılda belki de ömürünü birlikte geçirebileceğin sana uygun o tek kişi elinden kaydı gitti. İnsanların bulana kadar denemeye devam etmesinin bir sebebi var çünkü denemeden bilemiyorsun.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında öyle gibi düşünülebilir ama değil. Saçma sapan insanlar ile sevgili olup yıpranmış olman iyi. Daha doğru az hatalı bir ilişkin olabilir. Daha mantıklı hareket eder az üzülürsün. Sevdiğin sevildiğin zaman olur erken geç diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılKızlar bakin erkeklerin sonu geliyor erkeklerin soyu kurumadan 3-5 ne kadar varsa elinizde bulunsun yoksa sonra sokaklarda binlerce kadının erkek arayışına tanık olursunuz sizde dahil olursunuz her yıl kadın sayısı artıyor annelerin erkek çocuk doğurma ihtimali düşüyor buna rağmen benim hâlâ bir sevgilim yok üzülüom ya 🥺
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 20 oldum hala olmadı garip galiba
01 Yorumla- +1 yıl
Sen fazla akıllısın o yüzden kaybediyorsun söyleyeyim 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı. tuhaf değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Ben 25 yaşındayım benim de daha 1 tane bile sevgilim olmadım. Çirkin miyim? Hayır kesinlikle degilim ne kadar arkadaşım varsa bu tiple nasıl bulamıyorsun diye şaşırıyorlar. Parasal sıkıntım mi var? Hayır denizde kum bende para o derece ama yinede olmuyor. Açıkçası bir sürü kız geldi ama istisnasiz hepsinin amacı tek gecelik iliskiydi. Ben ise kendimi ilerdeki eşime sakalama yanlisiyim. Her gün gömlek değiştirir gibi kız değiştirmek benim midemi bulandırır bu normal bir durum değil çünkü. İnsan kız da olsa erkek de olsa bir çizgisi bir gururu olmalı. Kendini ilerdeki eşine bırakmalı hergun birisi ile yatmayı başarı görenlerin olduğu bu çağda bizim gibilerin hayatı ne kadar mükemmel olsa da olmasa da aşk konusunda hiç şansımız yok. çünkü bu çağ o kadar iğrenç ki insan bir yerden sonra bu çağda kimse ile yatmadigi için kendini daha rahat hissetmeye başlıyor. Kaldı ki olması gereken bu zaten...
88 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana sen adamın dibisin. İlk defa bu sitede böyle düşünen bi genç gördüm şaşırdım. Diğer türden düşünenleri gördükçe moralim psikolojim bozuluyor. Ben de 18'im senle aynı düşüncedeyim evlenmeyeceğim biri ile sevgili olmayacağım diyorum insanlar hiç sevgilim olmamasını garip buluyor özellikle erkekler. Tebrik ederim seni, Allah karşına en iyisini çıkarır umarım. Çok sevindim bu düşüncede bi erkek görünce. 👏👏
- +1 yıl
Valla sana da helal olsun yani özellikle bu genç yaşında bu kadar mantıklı düşünebilen kız ya da erkek yok cidden. hele de böyle insanın kanının en deli dolu aktığı zamanlarda böyle düşünmek cidden büyük başarı. Umarım cevrendekiler aklıni çelmez de hep böyle doğru yolda kalırsın 👏👏
- +1 yıl
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim 😔 Elbette , biz çizgimizi bozmamaya özen gösterelim her zaman. En sonunda çağın iğrençlerinden uzak, kendimiz gibi birini buluruz inşallah.
- +1 yıl
@Bennereyeaitim çok tebrike derim bernat bi zamana denk geldik kimin eli kimin cebinde belli bile değil. Kimse kendini sakınmamış. Böyle benimle aynı fikirde olan insanlar gördükçe mutlu oluyorum
+1 yılBiraz garip durum ama bence bu yaştan sonra olması sizin için daha iyi olacaktır. Ergenlik döneminde çok fazla hatalar yapıyor insanlar ve sonunda üzülen taraf oluyor. Bu yüzden bence hala bir ilişkiye başlamak için geç kalmış sayılmazsınız ama bir sevgilim olsun kafasıyla da flört ettiğiniz kişilerle hemen sevgili olma çabasına girmeyin. Size tavsiyem ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı iyi tanıyın derim yoksa sonunda üzülen siz olursunuz.
52 Yorumla- +1 yıl
@nrdnn1 Evet öyle gerçekten
Evet biraz garip neden mi dersen siz kadınsınız ve tercih edilmeniz için sadece kadın olmanız bile yetiyor. Çok çirkin vs olmadığınız sürece muhakkak bir erkeğin radarına girersiniz ve de teklif alabilirsiniz. Kaldı ki makyaj estetik ile artık çirkin olmak da mümkün değil. Ancak biz erkeklerin tercih edilmesi için pek çok kritere birden sahip olması gerekiyor ki onda bile net garanti yok. Demek ki gözün gereksiz yükseklerde veya egolu sıkıcı bir tipin var. Her şey kader kısmet ama saydığım iki özellik varsa eğer işin zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkiside yok ama mal bulmak gibi bi kaderim var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 24um ve iliskilerim oldu bence olmasi gerekende bu cunku her iliski insana bi deneyim kazandırıyor ilerde nasil biriyle anlasabilicegini evlenecegini daha iyi belirleyebiliyorsun nasil karakterde biriyle uyum sagladigini öğreniyorsun ve evlendigin kisiyi buna gore secip daha saglikli bir iliski yasayabiliuorsun kotu bir durum oldugunda durumu nasil düzelteceğini en azindan onceki iliskilerinden ders alarak atlatabiliyorsun ama bu yasa kadar hic iliskisi olmamis insanlar iliskisi olunca afalliyorlar cogu zaman ergen gibi davranıyor nasil davranmasi gerektigini bilmiyor uzgunum ama garip degil diyenler baya yalan söylüyor
03 Yorumla- +1 yıl
İlişki derken 🤔😊
Cevap sahibi+1 yılSapıkça algilama normal sevgililik iste
- +1 yıl
Sapıkça algilamadim inan bana sen yanlış anladın. Aslına bakarsan seni tnmk isterdim. Manavgat dan selam
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an öyle bi dönemfe yaşıyoruz ki kızların yarısı çok erkenden evleniyo, diğer yarısınında kısmeti kapalı. Acaba işk yarıda ki kızlar diğeer yarıdaki kızların kısmetinimi yedi anlamadım 🤔 bende hâla bekleyenlerdenim hemde 27 oldum 🙄
27 Yorumla
Soran+1 yılSanırım 20 yaşında evlenmeliydik dkkdkd
Cevap sahibi+1 yılValla 18 de felan bulmalıydık bi kaç sene tanı sonfa bi kaç senye de bu erkekler evliliğe ancak ikna oluyı felan derken yani biz şu an geç kaldık gerçekten 😒
- +1 yıl
Seven adamın zor iknası diye bir şey yok ya
Cevap sahibi+1 yıl@TheLastt11 var canım var gayette var. O an gelince hepinizde fıtı fıtı kaçıuosunuz sessizleşiyosunuz
- +1 yıl
O zaman kendi adıma konuşayım, hiç bi zaman kaçmadım, birini sevdiysen zaman geçirdiysen artık ondan eminsindir zaten, geri kalan zamanda hala oyalıyorsan bunlardan biri eksik demektir
Cevap sahibi+1 yıl@TheLastt11 iyi sana denk gelen kız şanslı ozmn 🤷♀️
- +1 yıl
Normal olana denk gelmezler
+1 yılYani çok da fazla kötü bir durum olduğunu söyleyemem ama mesela ben de 31 yaşındayım hayatımda kimse yok yani olabiliyor bazen insan karşısına birisi çıkmıyor ya da böyle aynı kafada aynı fikirde iyi kendisine iyi gelen insan olmuyor yani herkesin hayatında birisi olacak diye bir kural yok ama tabi belli bir yaştan sonra insan birisi olsun istiyor.
10 Yorumla
+1 yılÇok takma kafaya ben 26 yaşindayim. 1 tane uzun sureli sevgilim oldu 20 yaşında o da 1 yıl 2 ay sürdü ama sonunda beni terketti gitti üstelik ayrılmadan 2 ay önceden bı çocukla konuşuyormuş.
Arada eski sevgilisi ile buluşmuş. Ben o kız yuzunden mahvettim kendimi 21 yaşından beri doğru düzgün sevgili yapmadım jkendimi yeni topladim son 2 yılda şimdi biri çıkarsa direk sevgili olurum duruma göre direk evlenirim net.
Çok takma yani boş ver10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılHiç garip değil benimde keşke olmasaydı 1 tane yapmıs bulundum lanet gelsin eokwğwlwğw o derece ilk olsun tek olsun kafasındaydım yanılmısım bida nah djeklwlwm en iyisini yapıosun iyice tanımadan etmeden asla sakın gerçekten iğrenç futbol takımı kurar gibi sevgili turşusu kurmak
00 Yorumla Neden garip olsun ki? Günümüzde insanlar sırf ilişkisi olsun diye ilişki yaptigi için bazı kişilerce garip bulunabilir ama sen henüz hayatına gönül rahatlığıyla alabileceğin biriyle karşılaşmadiysan ilişkin olmaması da çok normal bence. Tam tersine 24 yaşıma geldim artık bi iliskim olsun diye ilişki yaparsan bu garip ve çirkin olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 25e girdim benimde olmadi..
Sosyal birimisin yoksa evden pek cikmayan birimisin? Ben cünkü sosyal deglim cok nadir cikarim ciktigim zamanlarda görüpte yanima gelenler oldu burdan anlasiliyorki sosyal olmak lazim.. yas ilerledikce cok zor geliyor o tür seyler37 Yorumla- +1 yıl
Evlilik
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılBu seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılEgo ne alaka olani söyledim manyakmisin 😂😂
- +1 yıl
Bilmem evlenesim geldi seninle 🙈
İstedin de olmadıysa, ya da denedin de olmadıysa kendinle alakalı düşünebilirsin.
Ama hiç böyle bir şey istemediysen veya istesen bile hiç çaba göstermediysen senlik bir şey yok.
Çokta matah bir şey değil sevgili, mevgili yapmak.11 Yorumla
Soran+1 yılŞöyleydi aslında hani derler ya biri seni ister sen onu istemezsin. Sen birini istersin o seni istemez. Durumum bu
+1 yılBen de 21 yaşındayım benim de olmadı. Ama bu benimle alakalı bir durum. Kendi kendime yettiğimi düşünürüm hep. Böyle bir şeye ihtiyaç duymam geleceğe yönelik de planlarım net olduğundan dolayı, yalnız yaşamaya olan tutkum göz önünde olunca neden birileriyle birlikte olayım ki? Gerek yok hem kim uğraşacak 😌
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendine yetemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben aşırı secici oldugum halde hic olmadı ama benim kararımdı teklif ettiler ama tipi uygun olsa davranışı saygısı iyi değildi şahsen 22 yaşındayım inan hic dusunmuyorum anca 30 da evlenmek istediğim zaman o sevdiğim sevgili olacağım evleneceğim kisiyle isterim sadece vallaha diğer türlü sevgili isi falan çok boş geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bna mesaj atarmisin
- +1 yıl
Yaş farkı önemlimi senin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide sadece 2 tane oldu 21 yaşındayım sosyal medyadan tanıştım ama ben hiç dışarıya çıkmıyorum hep evdeyim çıkınca bakıyorlar ama bidaha görmüyorlar bide 5-10 dk tek görüyorlar merak etme oluncada bişey olmuyor hep sıkıntı üzüntü değmiyorlar hala acı çekiyorum
011 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin
Cevap sahibi+1 yılNe alaka 😅😅
- +1 yıl
Anlarsin ya 🥰😅 Manavgat ben
Cevap sahibi+1 yılKardeş ne saçmaladığını bilmiyorum 🤷♀️ belki sağlık sorunlarım var ne biliyorsun 👉 aklından geçirdiğin saçma sapan şeylerle yakından bağlantın var galiba böyle hemen her laftan anlam çıkarıyorsun
- +1 yıl
Nedemek istediğini inan anlamadım. Çok iyi bı kız olduğunu düşünüyorum o yüzden yazdım sana
Cevap sahibi+1 yılHiçbirsey anlamıyorum dediklerinden
- +1 yıl
Ya senin harika bı insan olduğunu düşünüyorum ve seni tanımak istiyorum. demek istediğim bu
Cevap sahibi+1 yılKalsın o zaman
- +1 yıl
Nerede bı odun ayı var onların olursunuz zaten 😞 peki saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılne alaka öyle şeylerle uğraşıcak vaktim yok
- +1 yıl
Herşeye ayirabilecegimiz vaktimiz vardir. Kitmazsan beni sevinirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim de olmadı artık salladım. Ona vakit harcayacağıma başka işlere bakıyorum, hobilerime vakit ayırıyorum.
Umarım hayatını mahveden biri olmaz.
32 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılGarip diyenleri boş ver senin hayatın istediğin gibi yaşarsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, garip bir durum değil yani her insan bir değildir ve seçici birisi olabilirsin bu yüzden de istediğin kafada birisi denk gelmemiş ve olmamıştır.
10 Yorumla
+1 yılGarip ve büyük bir eksiklik. Karşı cinsleflört manasında olan iletişimi bilmiyorsundur diye düşünüyorum. Sevgililiği geç evlilikyaşın bile gelmiş be ablam.
00 YorumlaBence böyle saçma sapan bı devirde olmaması daha sağlıklı çok küçüksün daha olur ama acele edipte saçma sapan bı ilişki yaşamaktan iyidir tek başına olmak
06 Yorumla- +1 yıl
canım
- +1 yıl
24 yaşında küçük mü oluyor
- +1 yıl
Sen bekarsin sanırım
- +1 yıl
Bana cvp ver diye öyle yazdım 😅
+1 yılKişiliğine göre değişir, örneğin: çok egoist biri olduğun için olmadıysa bu konuda çok zorlanırsın. Belkide dışarıdan havalı bir havan vardır o yüzden çekiniyorlardır sana teklif etmeye. Ama bu durumu kafana takmamalısın bence güzel bişey. Hata yapmamışsın, temiz yaşamışsındır olaya bu yönden bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYok garip değil bence benimde pek sevgilim olmadı genellikle hep yalnızım 31 yaşındayım ama nasip kısmet işi olmayınca olmuyor kısmetin de ne zaman geleceğini bilemiyoruz maalesef.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olmaması garip bir şey değil sonuçta insan hayatında olan herkesle sevgili olmaz. Ama hiçbir erkekle tanışıp görüşmemişsen, en azından bir yemeğe çıkmamışsan bu garip.
00 Yorumla
+1 yılAslında böyle düşünmen garip bence. Benim gözümde mutlu kişilerdir , benim sana önerim ; bu sorunu kafaya takmadan hayatını yaşa. İlerleyen zamanlarda hoşlandığın veya sevdiğin birisi olursa neden olmasın ilişkin olur. Karşındaki kişiyi tanı konuş uyum sağlarsan devam et. Olmayacak kişi için uzatma bence Sadece sevgili olmak , merak içinse yapmamalısın. Öyle yaparsan mutsuz olursun çünkü
00 Yorumlagarip değil de olağan dışı diyelim. belki de bu işler sana göre değildir ve hayatın boyunca hiç olmaz? herkes hayatı aynı şekilde yaşayacak diye bir kaide yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu memelekette bir sıkıntı var anlamıyorum kim seçi erkeler bende dahil. sevgilim yok diyor kızlar sende dahil sevgilim yok diyor nerede lan bu aevgilierimiz çabuk karşıma çıksın hadi cabuk
06 Yorumla- +1 yıl
@Kcerenk ablası var mı 😂
- +1 yıl
@Kcerenk inşallah mutlu olursunuz benim. lafim. olmayanlara
- +1 yıl
@oguzlk kime dedin bro kiz ne güzel sevgili yapmış işte
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Genelde garipserler ama neden ki. öyle alıştırmış insanlar sevgilisi olmalı vs diye. Genlik ve ergenlik döneminde olması yüksek ihtimal sonra da akıl başta olunca seçimler daha netleşiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seninki garipse benim ki ne oluyor 36 yaşımdayım ne hiç sevgilim oldu nede başımda evlilik geçti kendimi bildim bileli böyleyim
10 Yorumla
+1 yılHiçte garip değil belki de kariyere odaklısındır kişiden kişiye değişir ama daha derin sorun olduğunu düşünüyorsan uzmanla görüşmeni öneririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAffedersiniz ama hiç inandırıcı gelmiyor bana. Türkiyede nefes alan hiçbir kadının yalnız kalma ihtimali yok bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi bende öyleyim 24 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı bunu söylediğim insanlar ya inanmıyorlar ya da sorunun bende olduğunu düşünüyorlar bazıları kötü şeyler bile düşünüyor. Bunu söylemek de sıkıntı yani
01 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. değil bende öyleyim, doğru insanı beklemek ve sevmediğin insanlarla birlikte olmadığın için kendini suçlama ve eksik asla hissetme
00 Yorumla
+1 yılGarip değil soğukkanlı ve güleryüzlü değilsindir seni o anlamda çekici bulmuyorlardır bir ortama falan gir
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Demek ki kalbini veya aklını yerinden oynatacak birisi karşına çıkmadı. Belki de tercihin tam yerine oturmadı.
00 YorumlaNormal bir şey olduğunu düşünüyorum. Sevgililik için ekstra çaba harcamadığın için böyle bir durum oluşmuş.
00 YorumlaGarip bir durum değil. Asıl garip olan dört beş tane sevgilisi olanlar. Biteceğini bildiğin bir ilişkiye niye başlarsın ki...
00 YorumlaOlmadı değil, sen istememişsin. Garip olup olmamasından ziyade tercih meselesi, bu açıdan bakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBenim Olmadı çok cabaladım hep 1 tane olsun sonsuz olsun oda olmadı bekliyorum belki elimden tutan olur
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşındayım. Tıp fakültesi öğrencisiyim ama hiç erkek arkadaşım olmadı. Gayet normal bunun yaşla alakası yok bu arada
010 Yorumla- +1 yıl
@insomi Alakası yok, evlilik öncesi karşıyım. o yüzden yok ((:
- +1 yıl
Zeki kız 🤗
- +1 yıl
@ManavgatKaOs07 efendim
- +1 yıl
Evlenmek istiyor musun
- +1 yıl
@ManavgatKaOs07 sanane
- +1 yıl
Vazgeçtim ilk söylediğinden
- +1 yıl
@ManavgatKaOs07 neyden
Aşırı çirkin ya da ruh hastasısındır, doğal
04 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilim bence
- +1 yıl
@Oluştur çirkinlikle alakasi yok ben ne güzeler tanidim eline erkek eli değmeyen kizlar oldu , ve cirkin kizlar biliyom cok yakisikli erkeklere sevgili cirkin güzelikle alakasi yok yani
- +1 yıl
@Oluştur ağır olmuş biraz, bence yapma böyle
+1 yılİlişki istemeyin ztn üzülüyorsunuz gerek yok o işlere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşıma girdim hala hiç sevgilim olmadı. Bende aynı durumdayım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver sevgili yapınca basın göğe ermiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ilk sevgilim de 24 yaşında olmuştu, ama bu benim için bir seçimdi ben o yaşıma kadar hiç bir kadın umurumda değildi, hatta karşı cinsten iki kere teklif te almıştım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. 12 yaşında ilk aşk. 17 yaşında 2nci aşk sonra oda biti şu an boşta gidiyorum 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek bir artısı yok
Sayet acılardan tecrübe edinmek istemiyorsan00 Yorumla
+1 yılToplumun büyük çoğunluğu gibi. Aynn knk çok garip xd
00 Yorumla
+1 yılben de az önce buna benzer post paylaştım 22 yaşıma geldim elime kız eli deymedi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır neden garip olsun bizim zamanında olduda ne oldu boş ver böyle takıl elbet bir gün olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende ocakta 29 olacağım benim hiç olmadı garip değil merak etme
00 Yorumla
+1 yılGarip olan bu Soruya 250 kişinin yorum yazmış olması 😅
00 Yorumla
+1 yılGarip değil zaten 25 yaş önceki ilişkiler ergence oluyor bu yüzden tam yaşı.
00 Yorumla
+1 yılAnormal olan bişey yok herkes gibi olmak iyi bişey degik aferim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu nasıl olur yaa çok garip hemen olmalı sevgilin
Bana mesaj at hemen 😄😄00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu ülkeyi ( genç olarak ) bu tür saçma duwunceler bozdu zaten.
00 Yorumla Bende 2023 ocak ayında 21e gireceğim hala sevgilim olmadı
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olunca da canin çok yanıyor 😭 boşvermek en güzeli
01 Yorumla- +1 yıl
Odunların olursunuz hep 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı etmene göre değişir bir durum. Neden olmadı mesela istemediğin için mi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. evet garip ama neden olmadıki onu bi yazsaydın. aşk lazım manita yap bence iyidir manita.
00 Yorumla- Devamını Gör (243)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat