Evliliğimde sorunlar var napacam?

Herkese merhaba derdimi anlatabilecegim hickimse yok ben yeni evliyim 1 aylık falan hersey ilk başta çok güzeldi sonra eşim eve geldi bende çok yorgundum bardağı istedi git al yorgunum dedim tlfon firlati kolum cok acıdı ona söyledim umursamadı ailemi aradi beni kötüledi ilk kavgamız bu yöndendi daha sonra ben yemek falan bilmedigim için sürekli üzerime geldi ki bunu ilk baştada da biliyordu annem geldi el öpmeye gelsin dedi gelirse bosarim dedi anneme bende sinirlendim kavga ettik aynayi kırdım ve dayanmayacak hale geldim bıçağı dogurultum kendime intihar etmek istedim çünkü haksızlığa uğruyorum kırılıp üzülüyorum küçük dusuruluyorum ki yörelerimiz çok farklı neyse ailemi aradi baba evine gelip birkaç ay kalacak kafa dinleyecek dedi bosayacam gibisinden konuştu bende gitmek istemedim ama ailemi ve beni zorladı gittim beni engelledi arayıp sormadı ailesi falan araya girdi geri yanına geldim şimdi beni hiç opmuyor zaman geciremiyoruz gün içinde arayıp sormaz para istediğimde yok der alışveriş için vermez hastayken üzerime titrmez konustum bu konuyu onunla aynadan sonra senden soğudum dedi sevip sevmedigimi bilmiyorum dedi yaptığın hersey gözüme batıyor diyor ama ben yemeği vs hepsini öğrendim bunu sorun etmişti ailesiyle kalıyoruz cok hizmet ediyorum ama yinede toplum içinde hakaret eder evlendiğime pişmanım der ailemi kötüler millette insanları arayıp beni kötüler insanların önünde bağırır çağırır onur kırıcı kelimeler kullanır ve eşim önceden evlenip bosanmis iki çocuğu var birine ben bakıyorum diğerine babaannesi ve çocuğunu asla ayırmadim ama eski eşinin anısı bu evde heryerde var ya benle ilk konuşunca evlenince niye bunları silmedi benim zoruma gidiyor ya ben napacam boşanmak istiyor bazen benden bazende farklı biri mesela uyuyoruz uyurken aniden sarılıyor öpüyor normal de opmuyor beni bana yardım edin ben zor durumdayım psikolojik olarak çok kotuyum en sonda kendime zarar vericem ya daha 22 yaşındayım hayattim zehir oldu bana bende herkes gjbi mutlu olmak istiyorum eşimi seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim çıkmaz bir sokaktayim boşanmak da istemiyorum ama bu şekilde biz napacaz iki yabancı gjbi bir sosyal hayatımız yok zaman geçirme yok hastayim beni götürmüyor oğlunu götürüyor zorla bende gittim bu yol beni öldürüyor söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil gidiyorum yanina elinde tlfonla video izliyor ya hani eşimle ilgileneyim demiyor biseye ihtiyacım oluyor alalım diyor para yok diyor ama sonra ardı ardına eve çocuklarına eşya alıyor ben aldatmadım yalan soylemedim bu bana yapılan kötülüğü hakketmedim ben onunlayken kimseye göz ucuyla bakmadim ne kadar kırılıp uzulsemde hiçbir zaman yapmadım bunu genç yaşta evlenmis bosanmis bir adamla evlenip çocuğuna bakıyorum o ise kaç yaş büyük hala değerim bilinmiyor eski eşi aldatmış ben napayim bosanmayi en son dile getirin lütfen bana başka söyler soyleyin o kadar doluyum ki bi yatak odam bile yok eşinin eski yatağında yatıyorum hala kotuyum

Evliliğimde sorunlar var napacam?