Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 4 aydır evliyim evlenirken bana ne altın ne para herhangi bir şey takmadı eşimin annesi (babasıyla görüşmüyor) ne de bir eşya aldılar yatak odamız bile yok salonda kanepe uyuyoruz. Eşimin annesi ve anneannesiyle yaşıyoruz onların kendilerine ait odaları var ama evli olmamıza rağmen bizim yok. Eşimle tatil yapmak istiyoruz annesi kendi gönlünce plan yapıp bizimle gelmiyor hatta anneannesi bile daha balayı yapmayı geçtim bir gece baş başa kalmışlığımız yok. Ve bazı geceler annesi kabus gördüm diyip bizim yanımızda salonda yatıyor esimde buna bir sey demiyor bir kere bi istemediğimi belirtecek tavırlar yaptım annemi istemiyorsun diye benimle kavga etti. Evliligimde cok mutsuzum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu şartları kabul etmen saçma olmuş onu da geçtim bu nasıl kaynana izin vermiyor ben olsam baktım bu gitmiyor mu direk oğlanı ayartır annesinin gözü önünde yapardım belki utanır da Bi daha gelmez keyif almaya bak sen neyi dert ediyorsun ki madem onlr etmiyor çekinmiyor sen utandır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
ayırabiliyorsa annesinden ayırıp ayrı yaşam şart sonrası gelecektir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunların olacağı evlenmeden belli gibiymiş. Bunlara şaşırmaman gerekir. Belli ki maddi durumu iyi değil. Şu an işine gelmiyor ise yapacak tek şey boşanmak gibi görünüyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen küçük yaşta ve ayakları üzerinde duramayan biriyle evlendin
00 Yorumla - +1 yıl
Bu nasıl evlilik balayına para yok mu bir gün tatile
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yahu bunu evlenmeden önce neden düşünmüyorsun da evlendikten sonra üzülüyorsun?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evlenmeden önce düşünmeliydin bunları yapacak bir şey yok
00 Yorumla Başta kabullenmissin yapacak birsey yok
10 Yorumla- +1 yıl
Peki evlenirken bunları bilmiyor muydun?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evlenmeden önce düşünseydin katlancaksin mecbur
00 Yorumla - +1 yıl
Belki düzelir
00 Yorumla Niye bilmeden mi evlendin
00 Yorumla- +1 yıl
Yykun agır
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı