Sürekli reddedilmek?

Merhaba, gerçekten artık bıktığım için soru hiç cevap almasa da içimi dökmek istedim. 19 yaşındayım şu an. Üniversite 1. sınıftayım. Her şeyim iyi güzel gibi. Artık sevmek ve sevilmek istiyorum. Bunu bir kere yaşadım ve o sevme duygusunu özellikle çok özlüyorum. 3-4 senenin 2 senesinde ben kendimi bu konulara kapatmıştım. Son 1 senedir tamam olcaksa olsun diyorum ama ne zaman denesem olmuyor. İlk adımı atmayı seviyorum, daha güvende hissettiriyor. Ayrıca dışavurumcuyum yani duygularımı söylemeyi seviyorum. Hiçbir şeyi saklamam, direkt söylerim. En sonuncusunda belki de biraz hızlı davrandım. Sınıfımızdaki birisiyle tanıştım ve niyetimi de çok bariz şekilde belli ettim. 2 kere yüzyüze buluştuk. Konuştuk ettik. Sonrasında ona kankalık manasında değil ilgimi çektiği için yazdığımı söyledim. Çünkü genelde bunu baştan belli etmeyince sonunda friendzone yiyorum. Ama öyle bir düşüncem yoktu benim arkadaş olarak tanışmıştım dedi o da yine. Bilmiyorum artık tiksinmeye başladım. Sevgi, aşk benim için önemli kavramlar. Güzel şeyler yaşamak istiyorum. Bilmiyorum acele mi ediyorum, belki daha güzel şeyler için hayat bekletiyor ama reddedilmekten de yoruldum.

Sürekli reddedilmek?