bir davulcu olarak tabiki muzisyenler
muzisyen
sporcu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların çoğunluğu tabii sporcu erkekler demiş hahah. Ben de bir sporcu olarak spor yapan insanları daha disiplinli gördüğüm için onlara oy verdim. Ama müzisyenlerin de işini iyi yapanlara çok büyük saygım var elbette.
Cevap
25Cevap
Voleybol oynayan bayanlar
sporcu bence
Biz sporcular elbette ama işin kötüsü müzisyenler çekici olmak için sporculardan destek alıyorlar. Gene biziz yani işin temeli...
Evet, fit olmak, güzel görünmek için GERCEK SANATCI olan herkesin spor koçu var. ;)
:) tarihi ve insanligi her zaman elinde mızrak olanlar yönetti, ud, lir ve flüt tutanlar değil. Hahah her neyse konu başka yerlere gitmesin.
aynen.. davul. arkadadır ama temel sazdır ve müthiş havalıdır. keşke yeteneğim olsaydı, çalabilseydim.
Takılıyorum be boş edebiyat yapmak istedim 😄
Müzisyennn müzik aleti çalan bir erkeği kaslı erkeğe tercih ederim kesinlikle
Bazen duygu ve düşüncelerimize uygun öyle güzel besteler yazıyorlar ki bir an aynı şeyleri yaşamış diyebiliyorum
Sporcu diyorum ama müzisyenlerin de ayrı bi havası var inkar edilemez
İkisinin de beğeneni var. Müzik bir tık öndedir bence.
Müzisyen olup fit vücuda sahip olanlar daha çekici.
Vücudunu görmediğimden haklısın diyemem
sporcu kızlar güzel oluyorlar. ama ben iri yarı tombul hatunları daha çok seviyorum.
kısa boylu kızların bir deri bir kemik olanlarını seviyorum. ama boylu posluysa ne kadar şişmansa o kadar hoşuma gidiyor. böyle garip bir zevkim var. Ama armut tip şişman olacak. Örneğin Beloved Mary Bobery'e ya da BBW Mistress Kim'e bayılıyorum. Küçük zayıfa da Odette Delacroix örneğini verebilirim. Uzun boylularda zayıfı, kısalarda da şişmanı sevmiyorum. Uzunsa şişman kısaysa bir deri bir kemik olacak.
Çekicilik çok farklı bişey, yaptığı işle ya da uğraş ile ilgisi yok bence. Aura ile ilgili 🥰
@Keynesyen teşekkür ederim efendim 😄🥰
Kişiye ve kişisine göre değişir ama genelleyecek olursak bence sporcular daha ağır basar.😊
CR7 Siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Müzisyen olup fit vücuda sahip olanlar daha çekici..
waaayy tuttum seni :))
Hangi müzik dalıyla meşgulsün..
Hayatta hep motive oluyorsun saygi kazaniyorsun testosteron hep dengede kaliyor saglikli yasiyorsun daha ne olsun
Türkiye gibi ülke de kolay olan iş neyse o
Sporcu kadin her zaman kazanır neden diye sorma
Erkekte ayri olabilir ama kadinda sporcu iyidir 😂 şu an caldigim ensturmanlari saymak geldi icimden ksjfsjcn
Ahaha , ben o kadar iddiali değilim , sahne düzeyinde gitar çalabiliyorum sahne deneyimim de var. Onun dışında baglama saz piyano keman ve gülme ama cok güzel flut calarim 😂
Sacmalama ben youtube den bir haftada temel akorlari ritimleri öğrenip calmaya basldim 😂😂
Ahaha , bana zor gelmiyor basladiktan sonra , saksafonda bol başarılar 😂😂 zevkli ensturman 😂😂
Saksafon alirsan Boşnak saksafonu al cok iyi diye duydum 😂😂
İleride olur inş
Romantik şarkı söylesin bana 🙂
sporcu müzisyenler dwjlvnlwkmncolwf
Sporcu, özellikle futbolcular.
Tabiki sporcu olanlar
Mühendisler 🤣
Boksörler daha çekici :D
Tartışılır ikiside iyi
cok ama cok zor bi soru
Para kimde ise çekicilikte onda bu zamanda
Bence sprocular..