Eğitim & Kariyer Spor spikeri mesleği mi daha güzel yoksa oyunculuk mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Spor Spikeri Oyunculuk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spor spikeri mesleği mi daha güzel yoksa oyunculuk mu? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Oyunculuk 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Haber spikerliği neyse de spor spikerliği çok sıkıcı. Yakışıklı ve kaslı erkekleri görmek dışında beni cezbeden yanı yok. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Oyunculuk bence çünkü para bol. Ama oyunculuk da iste ünlü olmak kolay değil. 2 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkisi de güzel ama oyuncu olanlar daha fazla para alıyor özellikle sinema filmi çekiliyor ise 1 0 Yorumla
Ksüyenaz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Oyunculuk ya hep hayalini kurdum ama ne yazık ki 😄 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hangi alana hitap etmek istediğine bağlı bir soru bu 0 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl oyunculuk kadınlar için kadınlar futboldan anlamaz dicem linc atarlar 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Emin ol senin kadar anliyorumdur Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ofsayti anlat bakayim Yorumla Soran +1 yıl Top bir kale yönünde o kaleye akın yapan takımlardaki oyuncuların kaleci ile alakası olmaması olayı Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ne sacmaliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama tam anlatamadım Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Spikerliğin en önemli noktası anlatmayı bilmektir:) Yorumla Soran +1 yıl Spokorloğon on onomlo noktoso onlotmoyo bolmoktor 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Daha diksiyon eğitimi almadan nasıl akıcı şekilde anlatmamı bekliyorsun Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ahahah spikerken yaparsın bunu burada değil:) Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl Onu bunu bilmem her türlü izleriz güzel bayanlari 0 0 Yorumla
YunusEmreSakaryalı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 2 side iyi ama spor spikeri daha bi özel meslek yani 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Oyunculuk küçüklüğümden beri özenirdim olmadı tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende spikerligi 2 senedir istiyorum da Yorumla Soran +1 yıl Kursa gitmem lazım galiba Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kadın oyuncuları çok beğeniyorum ben 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence spor spikerleri daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 715 cevap paylaştı. Spor spikerliği 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. oyunculuk tabiki 0 0 Yorumla
Yunus__tatlıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Daha asaletli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Pardon spor spikeri Yorumla Soran +1 yıl Umarım olurum bir gün Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Ya sen olmasan asaletlisindir 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Her bayan asaletli ve güzeldir bence Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Yunus__tatlıcı +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Spiker 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 585 cevap paylaştı. Oyunculuk 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spor spikeri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Oyunculuk
Haber spikerliği neyse de spor spikerliği çok sıkıcı. Yakışıklı ve kaslı erkekleri görmek dışında beni cezbeden yanı yok.
Oyunculuk bence çünkü para bol. Ama oyunculuk da iste ünlü olmak kolay değil.
İkisi de güzel ama oyuncu olanlar daha fazla para alıyor özellikle sinema filmi çekiliyor ise
Oyunculuk ya hep hayalini kurdum ama ne yazık ki 😄
Hangi alana hitap etmek istediğine bağlı bir soru bu
oyunculuk kadınlar için kadınlar futboldan anlamaz dicem linc atarlar
Emin ol senin kadar anliyorumdur
Ofsayti anlat bakayim
Top bir kale yönünde o kaleye akın yapan takımlardaki oyuncuların kaleci ile alakası olmaması olayı
Ne sacmaliyorsun
Biliyorum ama tam anlatamadım
Spikerliğin en önemli noktası anlatmayı bilmektir:)
Spokorloğon on onomlo noktoso onlotmoyo bolmoktor 🙂
Daha diksiyon eğitimi almadan nasıl akıcı şekilde anlatmamı bekliyorsun
Ahahah spikerken yaparsın bunu burada değil:)
Onu bunu bilmem her türlü izleriz güzel bayanlari
Üstteki kadın Merve toy bıraktı bile spor spikerliği olayını
2 side iyi ama spor spikeri daha bi özel meslek yani
Oyunculuk küçüklüğümden beri özenirdim olmadı tabi
Bende spikerligi 2 senedir istiyorum da
Kursa gitmem lazım galiba
Kadın oyuncuları çok beğeniyorum ben
Bence spor spikerleri daha güzel oluyor
Haber spikeri daha prestijli...
Spor spikerliği
Spor spikerligi
oyunculuk tabiki