+1 yılYa günümüzde Zaten şu çok yanlış anlaşılıyor hani tamam ben biriyle ciddi ilişki düşünmeye başladım ama bütün sosyal medya hesaplarımı kapatayım bana göre bu gerçekten çok yanlış bir hareket sosyal medya kişinin özgürlüğüdür yani şu anki teknoloji zamanında insanların kullandığı bir platform diyelim yani bunun için kapatması gerçekten çok saçma Bana çok saçma geliyor bilmiyorum bazılarına belki doğru gelebilir ama çok derin düşündüğün zaman Aslında şunu söylemek istemiş yani ve artık bunlardan elime eteğimi çekiyorum Sen de ciddi düşünüyorum anlamına geliyor da burada tabii sevinmek lazım ama bana göre yanlış yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Görüşlerde hep birşeyler gizlediğini yazmışlar. Bence bu kadar negatif düşünmeleri yanlış.
Bana kalırsa sende etkilendiği bir şey var mesela düşünce yapın olabilir. Ailene karşı tutumun olabilir. Nazik ve saygılı konuşman olabilir. Bunların birinden dolayı seni sevmiş ve evlenmeyi düşünüyor olabilir. Bu yüzden de sosyal medya hesabın (ların) dan vazgeçmiş. İsterseniz de neden hesaplarını sildiğini ona sorabilirsiniz hem bu daha sağlıklı bir cevap almanızı da sağlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki dikkat çekmek için ya da yaptıkları anlaşılmasın diye
00 Yorumla Her yönüyle ve her ortamda size karşı açık ve net olmayan, olamayan insanlara karşı dikkatli olun. Ben sosyal medya hesaplarımı kapatmayı bırak, istediği gibi kontrol edebilsin diye istekle ve mutlulukla şifresini bile verdim ve yine olsa veririm. Ne geçmişim ne de bu günüm hayatımda ki insana hesap veremeyeceğim şeylerden oluşmuyor. Açığım ve şeffaftım. Kendimi ve durduğum yeri biliyorum. Yine de siz bilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yılSosyal medyada onun hakkında görmek istemeyeceğin şeyler belki vardı o yüzden ya da görüşme olumlu geçtiyse aranızda artık benim ciddi sorumluluğum var ve evlilik yoluna adım atacağım düşüncesine girip hesaplarını tamamen kapatmışta olabilir.
25 Yorumla- +1 yıl
@Gzz00 harbi iki türlüde bu devir için öyle
- +1 yıl
zaten isteği direk o olsa hesaplarını engeller ya da dondurur
+1 yılSenden gizlediği şeyler vardır ve onun hakkında hiçbir şey bilmeni istemiyordur seninle orada konuşmuştur ama sonradan ona göre olmadığını fark etmiş olabilir
10 Yorumla
+1 yılyol yakınken reddet bişeyler saklıyo belli. belki hesaplarını kapatmadı sadece seni engelledi bilemeyiz yani
04 Yorumla
Soran+1 yılAilem reddetti benim yerime
- +1 yıl
iyi olmuş. sana tavsiye görücü usulü evlenme. ha bi tecrübem olduğundan söylemiyorum ama görücü usulü bence saçmalık. önceden görüşsen bile bu süre en fazla 3-4 ay oluyo. bi insanı 3-4 ayda tanıyamazsın. kendin vakti gelince tanışırsın seversiniz vakit geçirirsiniz. hayırlısıysa evlenirsin.
Soran+1 yılEvet hesabını neden kapattı onuda anlamadım kafayı yemiş
- +1 yıl
boş ver hayra alamet değilmiş zaten
+1 yıl"DMPA erkeklerde cinsel dürtüyü azaltır ve hüküm giymiş cinsel suçlular da dahil olmak üzere parafili veya hiperseksüalitesi olan kişilerde uygunsuz veya istenmeyen cinsel davranışları kontrol etmek için bir kimyasal hadım etme biçimi olarak kullanılır." Bu yüzden hadım edildim. Bir ara kendimi erkekler yaptı. Foto attım. Ben de kaptirim
Kapış.
00 Yorumla
+1 yılArtık ciddileşti her şey. Senden hoşlanmış ve kötü şeyleri hayatından çıkarmış. Mis gibi işte daha napsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa stalklmayasin diye
ya da sosyal medyayla işi kalmadı.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden staklamiyim
- +1 yıl
Bisey gormeni istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeni istemediği şeyler vardır. Cesareti varsa herşeyiyle her türlü açık olmalı. Bu davranış güvensizlik duygusu oluşturuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım mı
- +1 yıl
@Tomjerry31 hayır
+1 yılBi daha iletişime gecme diyr de olabilir senden sonra hayata değişiklik katıyor da olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç iletişime geçmedim ki zaten ailem numaramı bile vermedi onlara
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Staklama ihtimaline karşı engel oluşturmuş veya ciddiyete adım atmak istediği için kapatmıştır
00 YorumlaBi şeyler karıştırmış öğrenmeni görmeni istemiyo 😂 güvenilir bi adam değil
10 Yorumla
+1 yılStalklamanı engellemiş resmen ama aklına biraz geç gelmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHmm onu sosyal medyada hesaplarına bakacağını bildiği için önlem almış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. ya bişey saklıyordur veya ciddi bir yola giriyorum diye kapattı... iki ihtimalde var
00 YorumlaArayışım bitti ben bulacağımı buldum demiş :)
00 Yorumla
+1 yılOlaya birde güzel tarafından bak 🙂 eğer ki senden bi umut ışığı aldı ise artık geri kalan kimseyle işi kalmadığını düşünüp kapatmıştır. Adam adam
Bunu yapar mıydım bilmiyorum ama bnde görücü usulü evliliği savunan bir bireyim130 Yorumla- +1 yıl
Doğru yoldayız yolumuz yanlış olsa bile yolumuz yol değildi ama manzarası güzel diyebileceğiz insanlar çıksın karşımıza
- +1 yıl
@Gzz00 ermiş o damat adayı ermiş
- +1 yıl
Yapar mıydım kısmı o şahsın sosyal medyayı silmesi olayını yapar mıydım. yoksa niyetimiz yine görücü usulü evlilik
- +1 yıl
Burdan köyümüzün reklamınıda yapayım ben dahil 50 tane falan bekar erkek var eline kız eli değmeyen de var bakir erkek de var seçmece
- +1 yıl
Bn görücü usulü evliliği istiyorum ama bnde bi dede var 75 yaşında Allah ömür versin görücü usulü dedim mi kıblesi şaşıyo adamın yıl olmuş 2022 diye başlıyor sözüne görücü usulü evlilik mi kaldı senin niye ele ( yabancıya) güne ( millete) benzer işin yok onlar gibi internetten (sosyal medya) bulsana diye devam ettiriyor
- +1 yıl
Okumuş etmiş pek fazla bulunmaz en okumuşu lider kişisi lise diplomalı ama ticaret adamı çok
- +1 yıl
@Asrdf görücü usulü pek tasvip etmesem de uzun süren evliliklere bakıldığında çoğunlukla görücü usulü evlilikler sevgili olup evlenenlere nazaran daha uzun sürüyor. Deden çok da haklı sayılmaz aslında sosyal medyadan yapılan evlilikleri uzmanlar sağlıksız buluyor birbirini yeterli manada tanımanin sosyal medya tanışıkligiyla mümkün olamayacağını dusuyorlar
- +1 yıl
@Asrdf ne oluyor biliyor musunuz , sosyal medyadan konusmaya başlıyorsun birbirini tanımaya başlıyorsun. Görmeden konuşmadan başladığı için arada nasıl bir uyum nasıl bir benzerlik var bilemeden bir sohbet kuruyorsun belki eksiklikler farklı noktalar var ama ilk etapta farkedemiyorsun. Ondan sonra telefon verme görüşme durumları hoşlanma ilgilenme durumları ortaya çıkıyor. Duygu devreye girdikten sonra bu farklari iyice görmezden geliyorsun. Halbuki dışarda gördüğünde belki de ilgini çekmeyecek tanışmak istemeyecegin biriyle sosyal medyada karşılasinca ses tonuydu flört havasıydı şuydu buydu düşünce dünyan etkileniyor bunlardan ve sevgililik oluşuyor. Evliliğe evrildikten sonra da zamanla o farklar göze batmaya görünür hâle girmeye başlıyor ve sonrası soğuma ve boşanma
- +1 yıl
Etiket farketmez onunkide sakallıymış mantık aynı mantık
- +1 yıl
Biz dedik biz nerde hata yaptık
- +1 yıl
Hataların ile seveni de nah bulursun 😂
- +1 yıl
Görücü usulü evlilikte aileler de büyük rol oynarmış bunu öğrendikten sonra bnim şansımın kalmadığını düşünmeye başladım size bol şans
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişi silmiş geleceğe senle bakmak istiyor. Yanlis bir durum varsa bakipta ondan soğuma diye yapmıştır. seni çok beğendiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin onu bu şekilde arayacağını bildiği için saklama gereksinimi duymuş. Bu kadar basit.
010 Yorumla
Soran+1 yılArayacak derken mesaj falan atacagimi mi dusunmus
Soran+1 yılYani benden mi kaçmış anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani sosyal medyada neler yapmış, kimlerle takiplesiyor diye bakacağını düşünmüştür. Yediği haltlari bilmeni istemiyor yani.
Soran+1 yılOha valla doğru tahmin etmiş bende ona bakmak için ismini soyismini sormuştum 🤣
Cevap sahibi+1 yılHangi çağda yaşıyorsun bu arada?
Soran+1 yılİslam çağı bebeğim
Cevap sahibi+1 yılKendi kendime evlenecek birisini bulamadım diyemiyor da 😂
Soran+1 yılAramadım ki bulayım
Cevap sahibi+1 yılKomik :)
Soran+1 yılÇocuk hemen sosyal medyayı kapatti baksana 🤣 insanın 4 yıllık sevgilisi bile bunu yapmaz
Her şeyi kötüye yormamak lazım, görmek istemeyeceğin şeyle olma ihtimalinden bahsetmişler genellikle evet öyle belki de ama ya o yaptığı şeylerden vazgeçtiği içinse?
00 Yorumla7 saat sonra olması bir işaret olmalı 🤣🤣 çocuğu hayata kusturmussun
01 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmadım ki neden küstü hayata
+1 yılSeninle yeni bir sayfa açmak istiyor belliki adam seni tanıdıktan sonra geçmişini silmiş ne güzel
00 Yorumla
+1 yılBende görücü usulü kız bakıyorum da yok. senin tanıdın var mı 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMasum değil bu hareket 😂
028 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geldi yaa
- +1 yıl
Her türlü art niyet kötülük aranır artık
- +1 yıl
Bırak onu olmaz sana
Soran+1 yılNe gibi şeyleri varki acaba
- +1 yıl
Karı kız bolcaaaaaaaaa
Soran+1 yılOha 🤣🤣🤣 ama hiç kız yokki şu an sosyal medyaasinda
- +1 yıl
Elifim yapma kanma sakın bunlar son derece sinsi varlıklar gelmeden temizlik yapmış giderken kökten temizlik yapmış
Soran+1 yılEn fazla ne yapmış olabilir ki
- +1 yıl
Tek gecelik var sonra swinger var bazen grup halinde koro var 😂😂😂
Soran+1 yılYa öyle spik birine benzemiyordu ya sanki daha önce sevgilisi bile olmamış gibiydi
- +1 yıl
Olmuştur
Soran+1 yıl27 yaşında bu arada Kürt
Soran+1 yılBende 19 yaşındayım
- +1 yıl
Sende kürtmüsün
Soran+1 yılEvet aynı Memleketliyiz ve nsmus bizim için çok önemli
- +1 yıl
Arkadaşım karısını yanımda aldatıyor ikiside kürt
Soran+1 yılYa bende şaşırdım Instagram face açıktı foto vs vardı bana görücü geldikten 7 saat sonra hesabıni sildi
- +1 yıl
Demek ki ailesi söyledi
Soran+1 yılBaşka neler olabilir yaa meraktan çatlıyorum
- +1 yıl
O sana gerçeği söylemeden bu asla bilinmeyecek bir enigma olarak kalır 😂
Soran+1 yılAcaba benim onu görmem için yazmamam için kapatmış olabilir mi
- +1 yıl
Yine açarsa her şey belli olur
Soran+1 yılYok 1 haftadır kapalı
Soran+1 yılŞimdilik açmamış
- +1 yıl
Siz nerelisiniz nerde oturuyorsunuz
Soran+1 yılVanliyiz İstanbul'da yaşıyoruz aynı mahallede
- +1 yıl
Vanlı dedin ben gidiyorum sizden az çekmedik.😂
Soran+1 yılValla bizde çektik vanlilardan
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demekki sizden hoşlanmamış bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu soruyu öncedende sordun m al mısın sen niye bi soruyu elli kere soruyon ezik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBelkide engellemiştir?
00 Yorumla
+1 yılYa oglak ya da yengeç burcudur hangisi
00 Yorumla
+1 yılsenle birlikte geçmişini unutmak isiityor
00 YorumlaSosyal mesafeye girmişler
00 YorumlaGeçmişi karanlık demekki 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyete adım atmak istediği içindir düşüncem
00 Yorumla demekki yediği bir haltlar varmış
00 Yorumla
+1 yılBence en iyisini yapmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir ne işler çevirmiştir orada
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. aldatıyo olabilir :d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senden çekinmiş belki bir şey dersin diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörmeni istemediği şeyler vardır
00 Yorumla Karanlık işler çeviriyor demekki 😂
00 YorumlaSakladığı bir şeyler var demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe fındıklar kırdığı belli olmasın diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne guzel iste sana deger veriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler saklamak için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Nereden bilelim müneccim yaprağı mı yedik?
00 YorumlaStalklayıp aşık olma diyedir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdada mi gorustunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet aileler iziniyle
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bir zihniyet
Soran+1 yılGayet iyi bişey bence haram yok zina yok ne güzel
Cevap sahibi+1 yılOdada görüşmek ne kardeşim gidin dışarı bir yerlere oturun birşeyler için tanışın kaçıncı yy. Orasi
Soran+1 yılHe bir yerde oturalimda biri görsün adımız çıksın
Cevap sahibi+1 yılAileniz deniyorsa onlara ne
Soran+1 yılOlmaz cano olmaz
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyorsunuz mağarada falan mi
Soran+1 yılEvet koyunuz biz
Cevap sahibi+1 yılKoyunlar mağarada mi yaşıyor kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizledigi bişey var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin yarı çıplak kızları takipediyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Yarı çıplak erkekleri takip etmesi daha kotu bence ahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oda onun aptallığı
00 YorumlaVazgeçti blki
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden mi sosyal medyadan mi
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. korkutmuşun adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptimda?
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaklayacak şeyleri var belliki delil yok ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOha hiç öyle birine benzemiyordu oysaki
Cevap sahibi+1 yılKoskoca sosyal medya hesabını neden silsin yoksa
+1 yılsapık oldugu ıcın canım
00 Yorumla
+1 yılYediği naneleri saklamak için 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSorabilirsin ona
00 Yorumla
+1 yılAnaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninle bi ilgisi yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılciddi olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba neden aragsgs
00 Yorumla
+1 yılNerelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (1)