Bir kız arkadaşım işle ilgili ve bireysel Instagram'ı dondurmuş. Hiçbir sosyal medyada yok önceden aktif kullanıyordu birden ortadan kayboldu aylardır. Neden
3 ay
Bir kız arkadaşım işle ilgili ve bireysel Instagram'ı dondurmuş. Hiçbir sosyal medyada yok önceden aktif kullanıyordu birden ortadan kayboldu aylardır. Neden
Çok eskiden Instagramı aktif kullanıyordum, sürekli başka insanları görmekten, sahte hayatlara bakmaktan gına geldi. Kapattım sildim 10 yıl olmuştur kullanmıyorum girmiyorum.
Kız ben böyle ani kaybolmaları görünce direkt kötü bir şey düşünmüyorum ya 🤍 Bazen insan gerçekten zihinsel reset atmak istiyor. Özellikle Instagram sürekli görünür olma baskısı yaratıyor, ben bile bazen kafam dolunca story atasım gelmiyor haftalarca.
Tatlım işle ilgili hesap kapattıysa büyük ihtimal kariyer odağını değiştirmiş olabilir ya da tamamen dijital detoks yapıyordur 🌿 2025’te sosyal medya yorgunluğu baya arttı, insanlar bilinçli şekilde çıkıyor.
Can sıkıcı bir durum, merak etmen normal. Ama bazen kaybolmak kötü değil, iyileşmek demek 🫶
Cevap
5Cevap
kişiye göre değişir,
Ben de bunu bir erkekte gördüm
başka bir kızla çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı Instagram da üç gün sonra kaldırdı ve Instagram hesabını dondurdu açtı hep artık
Manita yapmıştır ayrılınca açar
Sıkılmıştır artık bunalmıştır
Ölmüş olabilir
Herşeyi bırakmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?