AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
-Fazla göz teması.
-Olur olmaz konuşmaya çalışması.
-Aynı ortamda bulunmak için her fırsatı değerlendirmesi ve fırsat oluşturması.
-Sebepsiz yere o kişiye gülmesi ve sıcak davranması.
Evet daha 5 günlük tanıyo ona ragmen ettiği iltifatları kımse etmedı bu zamana kadar😂
Surekli senle olmaya calisiyosa instadan her postune kalp atiyosa ha bire konusmaya calisiyosa bol knk
Resımlerimi beğeniyo evet ama yazmıyo etmiyo
Arkadasımın hoslandıgı cocuk bu arada arkadasımdan cekınıyodur belkı ama aralarında hıcbır sey yok kız cocuktan hoslanıyo sadece
Senden mesaj bekliyo
Geçen hıkayesıne yanıt verdim konusmayı uzatmadı ama daha nasıl yazabilirim ki
O zaman sen yanlis anliyon yürümuyo?
Yanlıs anlamam imkansız tanıdıgım gunden berı yürüyo ama arkadasımı çok sevdiğimi biliyo yanı teklıf etse bile kabul etmeyeceğimi biliyo çünkü ona ben senı arkadastan ote görmedim hiç dedim
E o zaman niye konusmuyo
İşte bende onu bılmıyorum ama tek bir ihtimal var arkadasımı satmayacagımı bıldıgı ıcın mı acaba
Olabilirr
Bakışlar kızla konuşurken rahat olamama vs vs çok şey var. ortam yer mekan nerde okuldami istemi yani çok değişken varlıklariz biz ,🤣🤣
Normal ortamda gelmiş bir cocuk resmı gosterdi erkek bana bakarak dedi ki gelecekte ki cocugum bu
Baya hızlı ilerlemis
Olayı anlatıp fikrini alabilirmiyim
Tabiki anlat
Şimdi benım bı arkadasım var kız bunun karsı bınasında bır cocuk oturuyo arkadasım cocuktan hoslanıo bu arada cocuha yazıyo oyle konusuyolar cocuk kızdan hoslanmıyo her neyse bır gün arkadasımın evıne gittim bu cocuk camdaydı benı gördü direk mesaj attı arkadasıma o kız kım hemen tanısmamız lazım falan somra imstagramdan istek attı ama tabıkı arkadasımın hoslandıgı cocuk olducu ıxın ben gt yapmadım her neyse somra biz parla oturmaya gittik arkadasım cahırdı bı cocuhu mormalde gelmiyomus ama geldi ve bildiğin bana yürümeye basladı ismi mi söylüyo sonuna cüm cim eki getirşyo her neyse sokra benım arkadasım instadan 3 lü gurup açtı ikimiz bir de o cocuk cocuk bana ordan düpedğz yürümeye baslado artık arkadasım cok rahatsı oldu resım atıyodu arkadasım cocuk dıyodu ki yanındakının esmerliği yeter cok güzel işte ben bı kızla evlencem yok canım aşkım falan demehe basladı asırı derevede yürümeye basladı bende ciddiye almadım hıc aekadasıma dedım kı senı sınır etmek ıcın yapıyo ama gercekten sınır etmek ıcın yapılacak tarzda yürümedi de her neyse baan süreklı çok güzelsin sokea cocuk resmı atıyo bu gelecekte ki cocugum şu bu diye cocuk bana yürümeye basladı ve arkadasımada guruptan aşırı ters aşagalayıxı cevaplar verıyodu arkadasım dedı ki sen benım arkadasıma yürüyosun farkındamısın cocuk dedi ki güzel ki yürüyorum sanana neden bizi kıskanıyosun o benım onu kımsehe vermem falan demehe basladı gurupta cocuk ben yazınca konusuyodu arkadasım yazınxa görüldü atıyodu bende kızıyodum gonlunu al dıyodum cocuk o benı ılgılendırmez diyodu ilk baslarda bana yürüdüğünü inkar etmıyodu ama ben ne derse desın hıcbırıne tavız vermedim yani gülüp geçtim sadece arkadasım da gurubu kapattı ve cocuk özelden falan hıcbır sekılde bana yazmadı etmedi yani sokra benım arkadasım bu cocuhun konustucu kıza konusmalarının ekran resımmerını atmıs bak senle konusurken benle konusuyodu dıue somra cocuk arkadasıma yazdı ve arkadasımı engelledi arkadasım dedı kı sen karaktersızsın aekadaıma yürüdün diye
Cocuk da dedi ki ben ciddi değildim seni sınır etmek ıfın yürüdüm benım anlamadıgım sey arkadasımı sıkır etmek ıcın mı bana yürüdü yoksa benım tavız vermeyecegımı bildiği için vaz mı geçti
Bence. geri vites yapmış
Yanı baktıfın zaman birimi sınır etmek ıcın bırıne yürüyemezsin bence
Bende öyle düşündüm
Hoşlanıyorsan az yüz ver sende
Arkadasım var arada ama
Üzülür aramız açılır
Ama gurup kapandıgından berı hıc yazmadı bana neden olabilir her resmı mı begenıyo ama
burada olmuyo ama. yazilar karisiyo
Bariz belli olur
İltifat ediyorsa
Konuşması yeter
Adım atması
bilsek
Gözlerine çok takılıyorsa kaçışın yok