Bir arkadaşım var bana yürüyen erkekleri hemen halde hareketinden anlıyor ben se anlamoyorum sonra dediği çıkıyor.
Nasıl tavırları hareketinden bir erkeğin kıza yürüdüğü anlaşılır.
Nasıl tavırları hareketinden bir erkeğin kıza yürüdüğü anlaşılır.
bir erkeğin bir kıza yürüdüğünü anlamak bu devirde inan çok zor değil. erkek basittir yürüyosa ortadadır zaten yani çok kasma.
o arkadaşın pro ona sor bende proyum anında anlarım ama bir erkek olarak sana bunu söylemem hemcinslerime ters düşebilir sana da yardım etmeyecem şimdiye kadar ettim bana uyguladılar ;) :D 😂😂😂😂
Ya oda demedi halde hareketinden anlaşıldı. Dedi. lütfen söyle amaaa
beden diliyle ilgili araştırma yap bu yeterli olacaktır sana çünkü dbeden dilinden anlayan kişi herşeyden anlar buda tiyo olsun ;) :) :D 😂😂😂😂😂😂
Kitabını okudum ama anlamıyorum
işte o zaman çok fazla insanla yakın bağ kurman lazım samimi olman lazım tek tek hepsini tavır davranışlarını inceleyip öğrenmen lazım o daha zor ama ben öyle öğrendim ;) :) :D 😂😂😂
Cevap
9Cevap
Adım atıyorsa ayaklar hareket ediyorsa yürüyor demektir sana yürüdüğünü anlamana gelince senin istikametine Doğru adım atarsa sana doğru yürüyor demektir dikkat et de kosmasin 😂😂
Su aralar her erkek her kiza yuruyo. Anlayan arkadasinda sana yuruyodur emin ol :)
Zamanında benden hoşlanan biri ama nasıl dediği çıkıyo. Yok ben anlamıyorum.
birsey söylemek uygun olmass herseyide ögrenmeyin :D
Boyle salak ve aciklanamayan gulme ve hareketlerden anlarsin
bu biraz iç güdüseldir. #Dasdfghjk
Nasıl
Üzerine doğru adım atıyorsa.
Bakışları anlatır genelde
Nasıl bakışlardan
Nasıl
Sazan gibi her muhabbete atlar gözlerini ayirmaz
Yalakalık yapar işte
Kör olmak gerek 😂
Adimlarindan