Sizce hatalı olan taraf ben miyim?

Bunu sormamın sebebi aslında şu an bunu kimseyle paylaşamıyor olmamdan da kaynaklı.. bugün kendimi hatalı hissettim ama bir de başkalarının da görüşünü , fikrini öğrenmek istiyorum.

Sevgilim salı akşamı beni aradı böyle çocuk gibi güleç konuşmasından bir şey isteyeceğini anlamıştım zaten neyse dedi ki arkadaşım işten erken geldi onunla takılacağız içeceğiz yani çok geç dönmem zaten falan yaptı bende tamam hayatım keyfine bak dedim o gün de uyku ilacı almıştım geceleri uyuyamıyorum diye sersem gibi oldum saat 23.00 e doğru yattım yatarken de mesaj attım dedim ki ben böyleyken böyleyim yatıyorum nolur geç kalma yarın işte sorun yaşarsın yazdım. Neyse işte ben sabah 06.30 da kalktım baktım ki o saat 01.00 de eve gelmiş ben evdeyim geç oldu farkındayım falan filan yazıp iyi geceler mesajı atıp uyumuş. Ben buna sinirlendim.

Bütün gün bunun lafını yaptım ama ona göre basit bir geç kalma durumuydu. Yanlış anlamayın ben onunla ciddi düşünen biriyim ailesiyle de tanıştım o benim ailemle tanıştı vs. Vs.

Alkol kullandığını baştan beri biliyordum yalan yok , hafta içi nadiren içer haftasonu da cumartesi günü içerse içer..

Benim aileme aslında alkol tamamen ters ama ben yine de kabullendim.

Bugüm akşama doğru aradım onu işte yine konuyu açtım o konuyu kapatmanın derdindeydi ben de çözmenin derdindeydim ama anlaşamadık bir türlü ve ben çok sinirlendim öyle mi öyle tamam mı tamam dedikten sonra sana hayatında mutluluklar diyip telefonu kapattım. Sonrasında tabii bir mesaj trafiği oluştu aramızda. Akşam geç saate doğru bir sonuca vardık ben 2 dir aynı hareketi yapmış olduğum için kendimi hatalı buldum açıkcası ve dedim ki bundan dolayı seni kırdıysam özür dilerim ama dedim benim kızdığım şeyi sen anlamıyorsun senin için basit geliyor diye de ekledim. O bana destanlar yazmış etmiş ben kısa kısa cevap verdim. En sonunda işte ben hemen eskisi gibi olamam kıvamına geldi. Bende hemen mıç mıç olamam zaten dedim o böyle diyince.. ve o yatmış uyumuş.

Sizce hatalı olan taraf ben miyim?