Sizce bir özür mektubu yazmalımıyım?

(Gerçekten empati yaparak yaklaşın dalga geçecek varsa okumasın bile rica ediyorum) olayın üstünden uzun vakit geçti bir yıla yakın bakıştığım biri vardı ve uzun süre sonra açıldı gelmemesinin nedenini farklı düşünüyordum fakat evli olduğunu dile getirdi fakat gözlerinin içi gülüyor elleri ayakları bir birine giriyordu ama yanlış yaptığının farkında olgun bir adamdı o kadar çok hoşlandığım helde geri çekildim peşimden geldi bu sefer git dedim ve sonra görüşülmedi gelmedi de fakat bu olaylar olurken ben anneme güvenip derdimi anlatmıştım ona çünkü o adama takıntılı olmaya başlamıştım ve annem bunu dayıma söylemiş dayımda o adamın kendi tanıdığı müdürüne şikayet amaçlı konuşmuş uzak durun diye ve o hoşlandığım artık ne gözümün içine bakıyor ne başka bir şey benim onu tanıdıklarına rezil ettiğimi düşünüyor kötü bakıyor beni görünce yolunu değişiyor derdim konuşmak ya da ilerisi değil bunun yanlış olduğunu oda biliyordur herkesin yaşadıkları farklı yargılayamam ne bir sosyal medya hiç bir şey kullanmıyor ve hala ara sıra denk geliyoruz bakıp kafasını çeviriyor ve koca bir yanlış anlaşılma ortasındayım bu olay olalı baya aylar geçti ve yakında taşınacağız buradan temelli başka semte bir daha karşılaşamayacağım bu yüzden ona ufak bir kağıda yanlış anlaşılma ile ilgili ufak bir özür yazısı yazsam aramızda kalmasını bir daha karşılaşmayacağımızı belirtsem nasıl olur sizce gerçekten bunun derdi geceleri uyutmuyor ona karşı sevgim ayrı yanlış anlaşılma ap ayrı🥺

Sizce bir özür mektubu yazmalımıyım?