Sevgilime doğal olarak çok fazla değer veriyorum, benim için çok önemli. Ancak o benim kadar bize ve bana önem vermiyor. Hatta bazı davranışları bana çok nankörce geliyor. Ben de bunları söyleyip ondan ayrıldım. Onu çok seviyorum ama onun bana yazmasını istiyorum. Bu dediklerim gerçekten kapristen değil. Nankörlük yaptığı için. Ayrılırken ayrılmak istemedi falan. Sizce ne yapmalıyım? Yazar mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu zamana kadar yazdı mı?
evet, hem o yazdı hem ben kavgalı olduğumuzda
Buzlar eridiğinde eskisi gibi olacağınızı düşünüyorum. Bu duygularda insanlara değişiklik zor gelir. Zamana bırakın illaki güzelleşeceksiniz
umarım keşke yazsa
Sen yazmışsan görev de denmez ama üzerine düşeni yapmışsın demektir. Onun yazmasını bekle bence. sen yazarsan değerin kalmaz kendimden biliyorum
evet işte. Ben alttan aldıkça o benim bir değerim olmadığını düşünmeye başladı. Nasıl olsa gitmez gibi geldi ona. Bakalım umarım o yazar
Alttan alınır kavga çıkmasın ara bozulmasın diye. Ama bu senin kırmızı çizgilerini geçerse orada dur demek gerek. Daha önce bunu yapmıyordum insanlar darılır düşüncesiyle ama böyle davranınca toplumda yerin oluyormuş bunu öğrendim
haklısın ben onu çok seviyorum ama yapmaması gereken bazı şeyler yaptı. Mesela ben onunla vakit geçirmek için beraber çalıştığımız ilde kaldım yazın. Sonra bu iş seyahatine gidecekti, önüne 2 günlük kendine ait tatil eklemiş. Ben de neden beraber yapmıyoruz dedim. Daha öncesinde 3 gün tatile gitmiştik ve beni çok sevdiğini söylüyordu. O da sinirlenip, haketmiyorsun dedi. Sonra ben kıskancım diye bir ail dostlarının kızıyla buluştu benden gizli 3-4 ay önce ben öğrendim sonra. Kız sonra bizim olduğumuz yere taşındı. Ben de buluşacaklar diye paranoyak oldum. Buluşmadı ama sinir etti yani. Bilmiyorum. Fazla alttan almış gibi hissediyorum
Haketmiyorsun ne demek yahu? Ödül müymüş senin için? O mu karar veriyormuş hakedip haketmedigine? Alttan almak değil de anlayışlısın diyelim. Nice arkadaşlarımın sevgilileri var adama ne dediyse bizimle akşam yemeğine giderdi gittiğimi söylemeyin derdi. Şimdi böyle insanlar seviliyor tamam mı sen aman darılır küser diye üstüne titriyorsun belki, değer görmüyorsun. Nefret ediyorum bu durumdan
sonra öyle dediği için özür diledi ama ben evimize döndüm onunla vakit geçiremedim. Sinir oldum yani, ben onun için neler düşünürken onun böyle düşünmesi zoruma gitti. Sonrasında kızın takıntı olması seni mental olarak zorluyorsa yazmam tamam falan dedi. Sence yazar mı
Özür dilenecek bir söz değil ki seni seven insan neden haketmesin? Farkına varıp dilemesi de bı erdem tabi. İnsanı paranoyak etmenin de bı alemi yok ama. İllaki yazacak sana merak etme ne olursa olsun arada sevgi var çünkü
umarım vardır sevgi. ben onu seviyorum ama umarım o da seviyordur. Bir de bu cuma tatile gidiyor 2 günlüğüne sonrasında da yurtdışına iş seyahatine gidiyor. O süreçlerde belkide aklına bile gelmem
Düşünme öyle düşünme. İyi düşün iyi olsun. Aklına da gelir seni de özler bir yolunu bulur arar. Ara bi yolun açık olsun de sesini duy sonrasını zamana bırakacaksın artık
Yok ben asla yazmam da aramam da adam beni dahil etmeden plan yapmış ben mi arayayım iyi tatiller dileyeyim? Bakalım ne zaman aklına gelecek? Belki de hiç gelmeyecek
Tatile arama zaten yurtdışına giderken ara. Sonra aramazsan haklı gibi beni aramadın bilmemne bunlara da hazır ol. İyi düşün vallahi bak güzel olacak inan
valla ben arayamam. o gitmeden yazsın çok seviyorsa. Ki yazacağını da düşünmüyorum. Yazarsa bu hafta yazar yazmazsa da yazmayacaktır zaten
Tabi o da var. Sadece sen yazacak değilsin böyle bir algı var kız yazar felan diye. Seven yazar. Ama asıl sevgi gidince bakalım arayacak mı soracak mı ne yapacak? Ona göre artık sen de nasıl davranacağına karar vereceksin. Ondan sonra artık kalben değil aklen düşünmeye başlaman gerekecek
ne kadar beklemem lazım sence maksimum
Bölüm bölüm düşüneceksin.
İlk 2-3 gün yerleştim ettim keşfettim diyene kadar yazmayabilir. Sonraki 2-3 gün yeni yerler bulur bu arada ayrıca aklına sen gelirsin. Sonraki günler özler ve seni arar. Ya da tam tersi de olabilir ilk günler özler arar sonraki günler aramayabilir. Zamana bakacaksın ona göre bir karar vereceksin. Sağlam düşünmelisin
yok daha gitmedi bu cuma gidiyor. işte sonrasında 2 gün İstanbul pazartesi de yurt dışı ayın 13ünde dönüyor
Ya gittiği vakit tabi ne zaman gideceğini bilmiyorum. Gün doğmadan neler doğar bakacaksın. Bu sırada paranoyak olmak yok çünkü senin hayatın devam ediyor o ayrı bir konu. İşin varsa işine odaklan rutinlerin varsa onları yap kafan o meseleye yönelmesin
aynen yapacak bir sürü şeyim var ama gitmeden yani cumaya kalmadan bana yazsın istiyorum
Umarım yazar. Ben şimdi burada ne dersem diyeyim senin aklın orada olacak. Fakat maalesef bunu düşünmek de senin hayat kalitenden bir nebze çalar. Eğer ki yazmazsa oturup düşündüğünle kalırsın. Düşün fakat sağlığın kadar kıymetli değil
çok haklısın. umarım yazar ve düzelir yazmazsa da sevmiyor demektir
Bekle bakalım gün doğmadan neler doğar. "Aşk, insanın ayağındaki nasır gibidir; ya canın acıta acıta senle gelir, ya da canın acıya acıya onu söker alırsın" ben bunla hep kendimi rahatlattım. Umarım sana da naçizane bir faydası dokunur
umarım bitmez ama biterse de yapabileceğim bir şey yok. ben adım atmayacağım
Otur düşün taşın. Artılarını eksilerini kefeye koy tart. Koyarken de hayatının merkezinde başkası olmasın hayatının merkezi sensin. Sen istersen hayatında olur istemezsen olmaz. Adımlarını atmışsın zaten ektiğini biçme vakti o zaman. Sen kendine sağlam lâzımsın aman diyim
evet bir de ben onun peşinde o kadar çabaladım biraz da o çabalasın.. İnsan sevdiğini ne olursa olsun bırakmaz. Ben onu bırakmadım. O da seviyorsa bırakmasın
Kesinlikle bırakmaz. Hele ki işin içinde vefa varsa 1 yerine 2 yapar. Çaba gerek özgüven gerek tahammül gerek en önemlisi. Vicdanın rahatsa mesele yok işlerine yoğunlaş. O vakitler sen rahat beklesen de gelecek sıkıntı stresten paylaşan da gelecek. Rahat beklemeye bak
Peki özel birseyiniz oldumu cinsellik