kilolu falan degil beyefendi kafanıza göre insanlara kilolu demeyin. boyuna göre kilosu gayet normal olması gerektigi gibi yani. 65 kilonun altı zayıf olarak geçer. 66 kilo ideal kilo olarak kabul ediliyor kilolu degil.
ya sen ne anlatıyosun ahahajshs Kadının kilosu gayet normalken kilolusun diyosun. boy kilo endeksini bi araştır istersen bak bakalım kilosu normal mi yoksa kilolu mu diye? Sizin gibiler yüzünden insanlarda kilo takıntısı başlıyor yeme bozukluğuna kadar varıyor olay.
Bacağını Kafana takma bosuna hiçbir sorun olacagını dusunmuyorum ki kalın bacakta ince bacak kadar normal karşılanmakta zaten. sevgilin ya da kocanın takacagı en son sey olur bu. ondan önce senin sevmen önemli eğer sen sevmiyorsan egzersizlerle vs inceltmeye çalışabilirsin ama senin için bi sorun degilse bırak oyle kalsın zaten cogu erkek artık kalın bacak seviyor🤣 bu konularda genelde erkeklerin yorumlarini pek onemsemem sana da aynisini tavsiye ederim zaten her erkegin begendigi fizik farklidir, hoslandigi seyler farklidir. Kizlara sor biz sana tavsiye oneri falan veririz zaten shaghssva rica ederimm bu aradaa 💗💗💗
şu kadınların birbirini gaza getirerek kandırması yüzünden devletler yok oldu hala devam ediyorsunuz ajsdnajsdnansjdn tamam siz inanın buna böyle devam edin siz
abi cahil cahil konusup durma allah askina ya boy kilo endeksi bilmiyosun kendi kafana gore zayif kilolu diye yorumluyosun neyin kafasi bu shsvshabwjdbs
@kkkbbbrfraaa bana bak küçük kafalı ergen arkadaşım boy kilo endeksinde yağ kas oranı önemlidir google amcaya sorup kendi kafana göre endeks yapamazsın senin bildiğin şeyler kadar benim unutmuşluğum var git önce ne ne değildir hangi bölge nasıl kalori alır ne kadar yakılır bunları öğren git bir bileene danışana sor benim karşıma öyle gel tamam mı abicim şimdi cevabım seni gram alakadar etmez düşüncelerimide paylaşmakta özgürüm çok zoruna gittiyse git yaşıtlarınla oyna ben üzerim seni hadi canım abicim yol al
abi bilgilisin anladım da. ben kadının yağ kas oranını bilmeden kilolu değil dedim diye kandırıkçı oldum ya ama sen de onları bilmeden kilolu damgası koyabilecek kadar uzmansın demek ki kusura bakma 👍🏻
tüh bende beslenme ve diyetetik okuyorum ama benden bile bilgili olduğunuzu görünce önerinizde vardır diye düşünmüştüm oysa ki😔 sonuçta benim bildiğim kilodan bağımsızdır genetik olarak kalın bacaklı olmak, benim de belim falan asırı ince ama bacaklarım kalın boyum 1.70 ve 54 kilo olmama rağmen. Ve bu kızında bacağının kalınlığının kilosundan bağımsız olduğu belli. Benim takıldığım noktada zaten kıza kilolusun demenizdi🙂
@kkkbbbrfraaa yapacak bişi yok barajı kaldırıp öğrencileri puansız alırsa daha diplomasını almamış veletler kendilerini diyetisyen sanacaklar tabiki daha 18 yaşında 1. sınıf öğrencisisin diyetisyenlik hakkındaki bilgin benimle aynı branş derlerine geçmemişsin bile ama laf yetiştirirken kendini diyetisyenim diye tanıtmak ne kadar güzel yetiştiğini gösteriyor
hepsini geçtim kadın o kadar yalancı ki kilosunu boyunu söylerken gizliden soruyor sorusunu tabi bunu anlamayacak kadarda toysun ama yediğin kazıklardan sonra öğrenirsin
diyetisyenim demedim ki abi okuyorum dedim öğretmeni istedim iste biliyomussunn diye ayıp oluyo ama ya ben öyle mi dedim. yaşı da çok ciddiye alma ya düzeltimiyo o yanlıs oldu hahajshsjw
@kkkbbbrfraaa bak gülüm bacakları kalın vucudu zayıf bir insan yok. Öyle biir fizik yok ben diyetisyen değilim ama gözlemim iyidir bu kadın ya kilosunu ya boyunu yanlış söyledi. Sen bacakları kalın beli ince kimi gördün? bu kadın kiloyu basenlere alıyor muhtemelende balık etli dediği gibi zayıf değil gizli sormasından da bunu anlamalısın aksi olsa açık sorar fotosunuda koyardı oraya millet doğru düzgün yorum yapardı
Kardeş senin kafan yerinde mi? Ben küçükken zayıf olduğumda bile hatırlıyorum ilkokulda örneğin. Etek giydiğimde. Arkadaşlarımdan daha kalındı bacaklarım. Hatta o zamanlar bile derdim bu kişi benden yapılı, iri. Nasıl bacagi ince diye. Ben şu an 55 kilo olsam yine bacağım kalin olur.
abi bende sana zayıf demedim ki kilosu normal dedim kilolu değil dedim. kilolu olmak ayrı normal kiloda olmak farklı bide kilolu olmak farklı. kadın zayıf değil zaten ama kilolu da değil ya anlatamadım galiba
he ablacım ya git bak işine @kkkbbbrfraaa sende suna exper kazandırıp durma yeter :D küçümsemedim olayı söyledim. Bizler 50 binle yerleşemezdik açıkta kalırdık şu an 400 bindeki adam mühendis oluyor ülkede
ben söylüyorum kilolu olduğumu :D sen söylemiyorsun ki ben 138 kg dan 90 a düştüm sporla ve diyetle emek verdim bahanelere sığınmadım ailemden gelen bişi diye ağlamadım :D
Genetiği vücuda etki ettiğini herkes bilir. Bunu bu yaşta bilmiyor musun? !!! Kimisinin beli kadındır bacaklar çubuk gibi kimisi de benim gibi olur tam tersi. Kimi zayıf kadınlarda göbek vardır?
Kendini kilo verdin siye diyet kocu sanman takdir e sayan Tamam en iyi endokrinoloji uzmanı sensin en iyi diyetisyen sensiiiiinnnn en iyi her şeyi bilen sensinnn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
abi kalınsa kilolusundur bunun aksini inandıramazsın kimseye
Kilolu değilim. Balik etliyim.170 65 im çok mu kiloluyum
Benden kilolu kadinlarinki daha ince
kilolusun ama diğer kadınlar başka yerlere alıyor sen bacaklara bu gayet normal bişi
kilolu falan degil beyefendi kafanıza göre insanlara kilolu demeyin. boyuna göre kilosu gayet normal olması gerektigi gibi yani. 65 kilonun altı zayıf olarak geçer. 66 kilo ideal kilo olarak kabul ediliyor kilolu degil.
@kkkbbbrfraaa ya bırakın şu alttan alma huyunuzu gerçekleri konuşun
ya sen ne anlatıyosun ahahajshs Kadının kilosu gayet normalken kilolusun diyosun. boy kilo endeksini bi araştır istersen bak bakalım kilosu normal mi yoksa kilolu mu diye? Sizin gibiler yüzünden insanlarda kilo takıntısı başlıyor yeme bozukluğuna kadar varıyor olay.
@kkkbbbrfraaa ahh canım çok teşekkür ediyorum yorumların için 🥺🥺💐💐💕💕
Bacağını Kafana takma bosuna hiçbir sorun olacagını dusunmuyorum ki kalın bacakta ince bacak kadar normal karşılanmakta zaten. sevgilin ya da kocanın takacagı en son sey olur bu. ondan önce senin sevmen önemli eğer sen sevmiyorsan egzersizlerle vs inceltmeye çalışabilirsin ama senin için bi sorun degilse bırak oyle kalsın zaten cogu erkek artık kalın bacak seviyor🤣 bu konularda genelde erkeklerin yorumlarini pek onemsemem sana da aynisini tavsiye ederim zaten her erkegin begendigi fizik farklidir, hoslandigi seyler farklidir. Kizlara sor biz sana tavsiye oneri falan veririz zaten shaghssva rica ederimm bu aradaa 💗💗💗
şu kadınların birbirini gaza getirerek kandırması yüzünden devletler yok oldu hala devam ediyorsunuz ajsdnajsdnansjdn tamam siz inanın buna böyle devam edin siz
abi cahil cahil konusup durma allah askina ya boy kilo endeksi bilmiyosun kendi kafana gore zayif kilolu diye yorumluyosun neyin kafasi bu shsvshabwjdbs
@kkkbbbrfraaa bana bak küçük kafalı ergen arkadaşım boy kilo endeksinde yağ kas oranı önemlidir google amcaya sorup kendi kafana göre endeks yapamazsın senin bildiğin şeyler kadar benim unutmuşluğum var git önce ne ne değildir hangi bölge nasıl kalori alır ne kadar yakılır bunları öğren git bir bileene danışana sor benim karşıma öyle gel tamam mı abicim şimdi cevabım seni gram alakadar etmez düşüncelerimide paylaşmakta özgürüm çok zoruna gittiyse git yaşıtlarınla oyna ben üzerim seni hadi canım abicim yol al
Çok teşekkür ediyorumm güzel yorumların için 🥺💝💐
Ama incelmiyor bi türlü her yolu denedim
Sanırım babannem, annem de böyle onlardan kaynaklı:(
abi bilgilisin anladım da. ben kadının yağ kas oranını bilmeden kilolu değil dedim diye kandırıkçı oldum ya ama sen de onları bilmeden kilolu damgası koyabilecek kadar uzmansın demek ki kusura bakma 👍🏻
Evet bacaklardaki kas değildir yağdır çünkü.
genetikten gelme diyor kız abi napsın kız madem kilolu bi öneri de ver bizde bilgilenelim
Diyetisyen değilim ne önerisi ataları roberto carlos değilse öyle bi genetik yok 😂
tüh bende beslenme ve diyetetik okuyorum ama benden bile bilgili olduğunuzu görünce önerinizde vardır diye düşünmüştüm oysa ki😔 sonuçta benim bildiğim kilodan bağımsızdır genetik olarak kalın bacaklı olmak, benim de belim falan asırı ince ama bacaklarım kalın boyum 1.70 ve 54 kilo olmama rağmen. Ve bu kızında bacağının kalınlığının kilosundan bağımsız olduğu belli. Benim takıldığım noktada zaten kıza kilolusun demenizdi🙂
@kkkbbbrfraaa yapacak bişi yok barajı kaldırıp öğrencileri puansız alırsa daha diplomasını almamış veletler kendilerini diyetisyen sanacaklar tabiki daha 18 yaşında 1. sınıf öğrencisisin diyetisyenlik hakkındaki bilgin benimle aynı branş derlerine geçmemişsin bile ama laf yetiştirirken kendini diyetisyenim diye tanıtmak ne kadar güzel yetiştiğini gösteriyor
hepsini geçtim kadın o kadar yalancı ki kilosunu boyunu söylerken gizliden soruyor sorusunu tabi bunu anlamayacak kadarda toysun ama yediğin kazıklardan sonra öğrenirsin
diyetisyenim demedim ki abi okuyorum dedim öğretmeni istedim iste biliyomussunn diye ayıp oluyo ama ya ben öyle mi dedim. yaşı da çok ciddiye alma ya düzeltimiyo o yanlıs oldu hahajshsjw
@kkkbbbrfraaa bak gülüm bacakları kalın vucudu zayıf bir insan yok. Öyle biir fizik yok ben diyetisyen değilim ama gözlemim iyidir bu kadın ya kilosunu ya boyunu yanlış söyledi. Sen bacakları kalın beli ince kimi gördün? bu kadın kiloyu basenlere alıyor muhtemelende balık etli dediği gibi zayıf değil gizli sormasından da bunu anlamalısın aksi olsa açık sorar fotosunuda koyardı oraya millet doğru düzgün yorum yapardı
ayrıca niye kücümsedin beni baraj kalkınca falan diye marmara ünisine girdim o kadar ayrıca puanımda iyi. ön yargı hep 😔
Kardeş senin kafan yerinde mi?
Ben küçükken zayıf olduğumda bile hatırlıyorum ilkokulda örneğin. Etek giydiğimde. Arkadaşlarımdan daha kalındı bacaklarım. Hatta o zamanlar bile derdim bu kişi benden yapılı, iri. Nasıl bacagi ince diye. Ben şu an 55 kilo olsam yine bacağım kalin olur.
Ne bu uzmanlık? Profesörler bile senin kadar bilmiyordur. Yalan söyleyecek halde değilim. Burada çözüm bulmaya çalışıyorum neyin yalanı olabilir?
abi bende sana zayıf demedim ki kilosu normal dedim kilolu değil dedim. kilolu olmak ayrı normal kiloda olmak farklı bide kilolu olmak farklı. kadın zayıf değil zaten ama kilolu da değil ya anlatamadım galiba
he ablacım ya git bak işine @kkkbbbrfraaa sende suna exper kazandırıp durma yeter :D küçümsemedim olayı söyledim. Bizler 50 binle yerleşemezdik açıkta kalırdık şu an 400 bindeki adam mühendis oluyor ülkede
Yazık!!! Sağlık, insan vücudu alakan yok, eğitimin yok. Gelmiş burada konuşuyorsun siliyorum senin yorumlarını!
Cahilsin seninle uğraşamam
tamam annem sen haklısın sen zayıfsın çıtırsın ondan gizlendin güzelliğinden etkilenmeyelim diye tamam kuzummm
Ben zayıfım demedim
gayette boy kilona göre yazıf olman gerekir ama yalan söyledin
Zayıf değilim ama kilolu da sayılmam. Sen bana kilolu dedin resmen. İlk önce kendi boyunu kilolu yargıla?
Gören de kendisi çok fit gözüküyor sanar. Gelmiş burada ders veriyor
ben söylüyorum kilolu olduğumu :D sen söylemiyorsun ki ben 138 kg dan 90 a düştüm sporla ve diyetle emek verdim bahanelere sığınmadım ailemden gelen bişi diye ağlamadım :D
Genetiği vücuda etki ettiğini herkes bilir. Bunu bu yaşta bilmiyor musun? !!! Kimisinin beli kadındır bacaklar çubuk gibi kimisi de benim gibi olur tam tersi.
Kimi zayıf kadınlarda göbek vardır?
Kendini kilo verdin siye diyet kocu sanman takdir e sayan
Tamam en iyi endokrinoloji uzmanı sensin en iyi diyetisyen sensiiiiinnnn en iyi her şeyi bilen sensinnn
He ablacım ya sensin sen bu şekilde duba gibi olursun yakında
Sen bunla avun aferinnn sen haklısın genetik seninki
Vücut oranına göre kalınlığı bayağı bir fazlaysa itici durur sevende vardır ama fantezi için
İtici duruyor çünkü fazla bayağı
İncelemede incelmez inceltmeye çalıştıkça dahada kalın olur djdj, ama üst kısımlarını geliştirip bacak kalınlığına eşitleyrbilirsen çözersin ancak
Üst kısmım da büyük zaten
E o zaman bol kesim kıyafetler giyip absorte edeceksin ya da at gibi dolanıcaksın başka yapılcak bir şey yok jsjsjs
Bol pantolonlar giyiyorum zaten 🥺
Kıyamam olsun be her insan dört dörtlük değil herkesin bir kusuru vardır senin de kalın bacakların kusur olsun takılma çok fazla böyle şeylere
Biz ona halk arasında Roberto Carlos bacağı diyoruz
bence kalın olması daha iyi :D takma kafana bunu :)
kalın bacağa ben bayılırım sende kalın bacak sevenle evlen ne diyim 🤷♂️🤷♂️
Benimki kötü duran bir şekilde kalın bacak. Kalça basenim büyük ama baldirlarin bu kadar büyük olması itici duruyor. Mecburen ameliyat olacağım:( 🥺
ele avuca gelmesi iyidir
Bacağın ele avuca gelmesi ne alaka ya off
bacakta bir vücut uvuzu değil mi
Kalın bacak seven erkeklerde var üzülme
Benimki farklı bir kalınlık:((
Spor yürüyüş diyet
Dert etme millet öyle seviyor
Benimki hoş durmuyor aşırı kalın çünkü kötü duruyor ameliyatını mi olsam diyorum
Yani ne kadar kötü benim de bacaklarım kalın
Erkeklerin çoğu öyle seviyor bence
Senin nasil
Gider evet
🥺
Sonra seni bosar
Bence kalın bacak çok iyidir
Kilon boyun kaç
İyi değil. 170 65 im
Yüzün hariç bacağını atar mısın
Aşırı mi kalın ki
Kalin bayağı
Görmemde sakınca var mı
olabilir egzersiz yazalım düzelir
Yapıyorum duzelmiyor
Spor yap
Yapıyorum olmuyor
Nasıl yapıypon
Ben kaslanıyorum yaptıkça
Daha da kalın oluyor
Artık da bıraktım zaten. Tek çarem ameliyat
Yanlış yapıyon demekki
Bilmiyorum doğru yapıyorum ama vücudum kas yapmaya çok müsait
Kas için yaparsan kas olur
Kas için yapmıyorum eritmek için yapıyorum ama olmuyor :(
İnce bacak gördümü sevgilin belli etmesede senle iken onları düşünür haberin olsun
Öyle mi 🥺🥺😓😓
İster istemez yani bacaklada kalmaz
Ne demek bacakla kalmaz
Sadece bacaklarımı hayal eder sanıyosun
Off bu erkeklerrrrr
Napalım güzel 1 tane degilki
Allah bu kafadakilerden uzak eylesin
Amin
Seven sorun etmez etmemeli
degildir sahsen benim icin degil
kalin bacak kalca heyecanlandirici
Belki kalın bacak sevene denk gelirsin