Aşk İlişkileri Sevgilim Aleyna Tilki'yi takip etmeye başlamış, fotoğraflarını beğeniyor. Ayrılmalı mıyım? babygirl57 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgilim Aleyna Tilkiyi takip etmeye başlamış fotolarını beğeniyo ayrılmalımıyım? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Sevgilim Aleyna Tilki'yi takip etmeye başlamış, fotoğraflarını beğeniyor. Ayrılmalı mıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ayrılmalısınız 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Ayy ayrıl bence. Yani ben olsam ayrılırdım. Neden diye soracak olursan da o kadar gereksiz birisini beğeniyorsa onunla yapamazdım. 1 5 Yorumla babygirl57 +1 yıl kıskanmayın ;) Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İyi sen mutluysan bu haliyle de. Ama mutluysan niye sordun? Yorumla babygirl57 +1 yıl tepkinizi ölçmek istedim ;) Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Peki. Mutluysan mutluluklar. Tanrı mutluluğunuzu daim etsin. Yorumla Berivann6 +1 yıl Bencede :)) Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Saçmalama. Bu mantıkla Tilki'yi takip eden onbinlerce erkeğin terkedilmesi lazım. Yapmayın şöyle ergen ergen hareketler. Çocuğun Instagram hesabı asker koğuşu gibi mi olsun? 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu soruları vitrinde gördükçe ben de KS den ayrılmalı mıyım diye düşünmüyor değilim. 0 4 Yorumla babygirl57 +1 yıl kes lan Yorumla babygirl57 +1 yıl şikayet ediyo bide karı gibi eheehe :D Yorumla aerolite +1 yıl Silmeseydin etiketi, korktun mu? Yorumla babygirl57 +1 yıl sen kapat hadi hesabını hadi go Yorumla
Lefevre Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Hemen ayrıl koş, yakında onunla aldatır bile seni 0 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bu kadar zevksiz ve çapsızsa evet ayrılmalısın 0 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aleyna tilkiyi takip edende iş yok ayrıl :)) 0 0 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aleyna Tilki takip edilmez mi hiç. İyi yapmış. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ay seni Aleyna ile aldatmasın yoksa hahaha 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ayrıl 0 1 Yorumla babygirl57 +1 yıl bu kasar mı nefret ediyonuz aleyna tilkiden Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ayrılmalısınız
Ayy ayrıl bence. Yani ben olsam ayrılırdım. Neden diye soracak olursan da o kadar gereksiz birisini beğeniyorsa onunla yapamazdım.
kıskanmayın ;)
İyi sen mutluysan bu haliyle de. Ama mutluysan niye sordun?
tepkinizi ölçmek istedim ;)
Peki. Mutluysan mutluluklar. Tanrı mutluluğunuzu daim etsin.
Bencede :))
Saçmalama. Bu mantıkla Tilki'yi takip eden onbinlerce erkeğin terkedilmesi lazım. Yapmayın şöyle ergen ergen hareketler. Çocuğun Instagram hesabı asker koğuşu gibi mi olsun?
Bu soruları vitrinde gördükçe ben de KS den ayrılmalı mıyım diye düşünmüyor değilim.
kes lan
şikayet ediyo bide karı gibi eheehe :D
Silmeseydin etiketi, korktun mu?
sen kapat hadi hesabını hadi go
Hemen ayrıl koş, yakında onunla aldatır bile seni
Bu kadar zevksiz ve çapsızsa evet ayrılmalısın
Aleyna tilkiyi takip edende iş yok ayrıl :))
Aleyna Tilki takip edilmez mi hiç. İyi yapmış.
Ay seni Aleyna ile aldatmasın yoksa hahaha
Ayrıl
bu kasar mı nefret ediyonuz aleyna tilkiden
Ne alaka