Sevgilim daha öncesinde kavgalarımızın sebebinin bu olduğunu bile bile sosyal medya hesabından 5-10 tane kızı takibe almış. Görünce tartıştık sonra yanıma gel dedi yanina gittim sert bir dil ile uyardım bidaha tekrarlarsan bütün yaşanmışlıkları silerim umrumda olmaz yanında kardeşim die gezdirdiğin o herkesi koluma da takarim acımam dedim. Ne kardeş bildiklerin yanında kalır ne de ben dedim. Gözünün önünde çatır çatır baskasiyla ilişki yasarim dedim kardeşim deyip yanında gezdiğin insanları sana inat sevgilim die yanında gezdiririm dedim sen de sadece bakmakla yetinirsin dedim. Oda sen ne dersen nâsil istersen öyle olacak bundan sonra dedi lafindan cikmiycam dedi. Bu olayın üstünden 3 gün geçti ama hala bana o gün bana söylediğin şeylerin etkisindeyim dio sözlerin hala kulağımda dio sizce kırıldı mı su an ne hissediyordur sizce?
Sizce ağır mı konuştum? Özellikle erkekler yorum yaparsa sizce kırıldı mı?
Bu bana kendini küçültmek olarak geldi. Sebebi de şu “KARDEŞİM DEDİĞİN KİM VARSA KOLUMA TAKARIM...” Yani insan sırf birine inat olsun diye niye istemediği erkeklerle ilişki yaşasın? Bu kadını onun bunun oyuncağı yapmaz mı? Kadını değersizleştirmez mi? Ne halin varsa gör deyip hiçbir şey olmamış gibi o yokken nasılsa öyle devam etmek eziklik olarak mı algılanıyor acaba? İlle böyle sidik yarıştırıp intikam için ilişkiler yaşamak mı lazım?
Ya herif şerrrefsiz çıkıp da benim için problem değil, belli bir zaman ben bindim şimdi de brom binsin benlik bir durum yok derse o zaman ne yapacaksın?
Bence tehtidle bir insanı belirli bir süre ancak tutarsın gitmeye niyeti olan er geç gider de burada senin davranışın ve sözlerin biraz kendi imajını da zedelemiş. Ben şahsen güvenmiyorsam hadi yallah bu kadar.
Kesinlikle ya dediğiniz gibi ya da sevgilisinin arkadaşlarının gözünün kendi üzerinde olduğunu sezmiştir hanımefendi. sevgiliside az biraz mantığıyla yaklaştığında bunu idrak etmiştir ve bu nedenle üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen hala takılı kalmıştır
Adamın soluğunu kesseydin. Bu kadar feveran yapmadan önce kaybetme korkusunu yaşatsan yeterdi be ablacım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ağır değil kendini ucuz bir konuma düşürmüşsün. Ben o çocuğun yerinde olsam " bu benim arkadaşlarıma da kafayı takmış onlarla yatmak istiyor" deyip terk ederdim. O da gurursuzmuş.