Eşim beni evli bir kadınla aldatıyor. Ben de onun eşiyle onu aldatıyorum sizce bunu eşime söylemeli miyim?

Yeni evliyiz ve ilişkimizde sürekli bu sorunları yaşıyoruz. İkimiz de birbirimizi defalarca kez aldattık fakat her seferinde birbirimize döndük asla kopamıyoruz. Ona çok aşığım fakat başka erkekkere de doyamıyorum o da aynı şekilde. Evli bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim. Kadının eşine şikayet edecektim fakat tanışınca ben de ondan etkilendim şu an onunla da birlikteyiz. Ama eşimle de aramız çok iyi. Adam eşininn eşimle birlikte olduğunu biliyor. Sizce kendi eşime bu durumu bildiüimi söylemeli ve açıklamalı mıyım?

Fizli saklı olmasını istemiyorum artık. Sonuçta aynı şeyi o da yapıyor lütfen hemen üzerine gelmeyin. Herkesin ilişki dinamiği farklı bizimki de böyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni çok yanlış anladınız. Ben aldatmayı normalleştirmiyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Fakat o beni aldattığı için ben de yaşadığımı yaşatmak istedim ona sonra durmadı. Pişman olur sanmıştım ama olmadı maalesef. Beni de bu noktaya o getirdi.
Eşim beni evli bir kadınla aldatıyor. Ben de onun eşiyle onu aldatıyorum sizce bunu eşime söylemeli miyim?