Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni çok yanlış anladınız. Ben aldatmayı normalleştirmiyorum. Kesinlikle iğrenç bir şey. Fakat o beni aldattığı için ben de yaşadığımı yaşatmak istedim ona sonra durmadı. Pişman olur sanmıştım ama olmadı maalesef. Beni de bu noktaya o getirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ne hale gelmiş insanlar, evlilikler. Aldatmak yerine insan gibi ayrılsanız keşke
Çok düşündüm ama onsuz yapamam ben birkaç kere ayrıldık yapamadım ben
Bu kadar seviyorsan bağlıysan aldatamazsın da zaten.
Çok seviyorum ama o da yapıyor. Onun yaptığını kaldıramıyorum o yüzden ben de yaparsam belki yaşattığını anlar diye düşünmüştüm ama yanıldım sanırım
Arkadasim bu yaptığın kendine saygısızlıktır. Böyle bir durumda aşkından olsen de kendini saygını kaybetmemek için ayrılmalısın. Kimseyi kendinden cok sevme
Cuckold ilişki. Ortam rahatlamış artık tepki vermez sanki. Söyle tabi
teşekkür ederim sanırım söyleyeceğim. beni bırakmasından çok korkuyorum
Tarzınız bu sonuçta. Bırakmaz ama açık ilişkiye ne kadar dayanırsın
Açık ilişkiye açığım ama kıskanıyorum biraz
Önünde de yapacak yakında.
Yav he he bir bitmediniz bari senaryo yazarlığı yapın para kazanırsınız
Hahahaha
Sizi indandıramadığı için üzgünüm
Siz baya isi buyutmussunuz bir gun hepiniz toplasin beraber takilin sen ona o esine degis tokus falan...
Liseli ergenlerin fantezi dünyası sıktı artık
24 yaşındayım
Öyleyse 24 yaşındaki kızların fantezi dünyası diyelim
siz ayrı ayrı yapıyorsunuz ama aynı eşler yani swinger sizinki aynı evde bari yapın grup olsun
Bence söyleyin ve aynı evde hatta aynı odada yapın. Hatta arada bir ikili olarak araya alsınlar sizi
Netflix'in bile ahlakını bozucak aile yapısı.
Kimseye örnek olduğumuzu düşünmüyorum zaten ya. Zamanında annemle babam da birbirlerini aldatırdı. Ben hep bı durumdan nefret ettim ama aynı noktaya vardım yine:(
o kadar zahmete ne gerek var, toplu görüşün.
Ben de isterdim aslında
bi çıtlat bakalım. böyle böyle yapanlar varmış diye :)
Canınız sıkılıyor die ne bu senaryolar?
Hayır seneryo değil şu an kötü hissediyorum yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ce bundan çok utanıyorum
Defalarca kez aldatmışsın utansan ne olacak? Alışmış kudurmuştan beterdir.
Beni eşim alıştırdı ama ben onunla tanışana kadar böyle biri değildim. Onu kaybetmemek için yaptım biraz da
Şaka mısın sen eşin seni aladattıysa terk etseydin kendi kişiliğinden neden ödün verdin? Biliyor musunuz böyle şeylerde başkasını suçlamak bana göre çok saçma kimse sana zorlan yaptır mıyor yapmak hoşuna gidiyor yapıyorsun. Seni aldatan bir insanı ne die hayatında barınmaya devam ediyorsun kendinize hiç saygınız yok. Ne acııı
hayır öyle demeyin lütfen kendime saygım var fakat o olmadan yapamıyorum
Onunla yaratılmadın o olmadan da yapamayasın onsuz kalmak yerine kendinden değerlerinden kişiliğinden karakterinden ödün vermişsin ve unutmaki bunları yaptığın için daha çok üzgün daha çok pişman olacaksın. Keşke ayrılsaydımda yapmasaydım diyeceksin.
Keşke beni buna mecbur bırakmasaydı diyorum. Bir kete ayrıldım intihar etti sanırım gerçektrn birbirimiz olmadan yapamayıx
Madem öyle karaktersizliğe çirkinleşmeye devam edin.
:((*(
Üzülmek yerine kendine hakim ol kararlı ol kendine saygısızlık yapma
Sanırım konuşacağım bu mevzuyu bitirmezse ayrılacağım
Bitireceğine inan mıyorum sonuçta alışmış bu duruma ve sen bitire bileceğinden emin misin kararlı mısın?
Buraya yazdıktan sonra ikna oldum sanırım. Bu duruma alışmak istemiyorum. Ben de aldattım evet ama intikam almak için yapmışım sanırım. Kendimi çok kirli hissettim bugün.
Yani bak görüyor musun yavaştan pişmanlık geliyor ve böyle devam edersen bir süre sonra daha da pişman olacaksın ve kendini ömür boyu kirlenmiş hissedeceksin bunu kendine yakıştıra bileceksen hayatının geri kalanına bu yaptığın ve yapacağın hata ile devam ede bilir misin mutlu ola bilir misin? Bir insanın kendinden irenmesi kadar kötü bir şey yoktur ve sen bu gidişle aynada kendine bilene bakamayavaksın!
Aferin az da olsa akıllandın ve şimdi git konuş ve bir daha yaparsa ardına bilene bakmadan bitir. Beni de t*akip el merak ederim sonuç u
İnsanlar da mide kalmamış yemin ederim.
Lütfen öyle demeyin çok utanıyorum zaten
Utanmazsan da ayrı bir yüzsüzlük gerçi sen bunu pek takmazsın dert değil böyle yaşayın siz.
Ama ben böyle biri değildim eşim beni aldattığı için yaşadığımı yaşatmak istemiştim ona. Sonra bu noktaya geldi çok pişmanım ama onsuz da yapamıyorum
Belliki artık böyle birisin insanlarda gerçekten ar namus kalmadığını görünce bir çok şeyden soğuyorum. Neyse çok uzatmaya gerek yok size mezhebinizde at koşturma serüveninizde başarılar.
:(
Sevdiğin bir ilişki yi yaşamış sin
Utanacak bir şey yok 5 parmağı birden yalıyorum
E dördünüz bir araya gelip Grup yapın
Aslında ben de istiyorym ama tepkisinden çekiniyorum
Adam kadına söylesin kadın senin eşine söylesin Eşin de bize dahil et teklif et diye Eşin de sana teklif etsşn
Beni bırakmasından korkuyorum evlenirken söz vermiştik bir daha yapmayacağız diye
Evlenmeden önce grup yapıyor muydunuz
Birkaç kere yapmıştık
Yani kocanla beraber mi yaptın evlenmeden önce yoksa başkalarıyla yapmıştınız ayrı ayrı mı
eşimle birlikte yapmıştık. ama evlendikten sonra düzene gireceğimizi kararlaştırmıştık
Hava düzelememişsiniz işte bak tek eşlilik Size uygun değil hangi şehirde yaşıyorsun kaç yaşındasın
Fıkır verebilirim
24 yaşındayım diyarbakırda yaşıyorum
Yani doğrusu farklı şeyler yaşamak lazım veya bunu istiyorsanız Hayat böyle devam etmez ama burada değil de istersen özelde konuşabiliriz
İlginç bir dinamik 🌸 söyle tabi
Ohooo hikaye grupla biter
Dizi olarak tutar
Ver kurtul bu hırstan 😄
Mendel deneyi gibi olmuş çaprazlama
Çok film izlemiş olmalısın
Bir araya gelip swinger yapın olsun bitsin
Yani söyleyin enazindan bir birinizdnn saklamayın
Dimi sonuçta tek hatalı olan ben değilim
Kesinlike öyle bari bunu açık yapinca daha keyif alırsınız hatta gurup bile belki
az bek
Konuş tabii ki
soyle sonra gurup yaparsiniz
Es degistirme yapin
Madem öyle hep beraber gurup yapin
Ee tren yapın
grup yapın :D
Gruba başladınız mı?
Sonuccc
Bir fikrim var.
Ne kadar oldu
Troll soru dimi