Eski sevgilim bana evlilik teklifi etti fakat ondan sonra beni kısmen aldattı ve şimdi ben suçluymuşum gibi hissediyorum ama bence?

Merhaba ben 34 yaşındayım ve eski sevgilim (yeni ayrıldık) bana bu Haziran evlilik teklifi etti ama ben evlenmek istemiyorum ikimizin de maddi durumu gerçekten çok iyi ve gayet iyi geçiniyoruz iki çocuğumuz var fakat bu yaz benim evlilik teklifini reddetmem aramızda soğukluk oluşturdu sürekli tripli ve bu cinsel hayatımıza da yansıyor ve kızımızla ve benim aramda da birtakım sorunlarımız var. Bu olaylardan sonra 2 ay önce ilişkimize ara vermemiz gerektiğini söyledim ve bundan sonra kendisinin ortak bir arkadaşımızla cinsel ilişki yaşamaya başladığını öğrendim ve bu beni kendisinden iğrendirdi çocuklarım beni suçluyor ve ara vermemizi istememin sebebi kendisinin kafasını toplayıp daha net açıdan bakmasını istememdi aynı zamanda benimde fakat dediğim gibi kazık yemişim gibi hissediyorum ve kendisinden iğreniyorum çocuklarıma bu olayı açıklıyacaktım ama şu an onlar her zaman olduğu gibi bir araya geleceğimizi sanıyorlar ve bunu açıklayan kişinin babalarının olmasını istiyorum çünkü bu ilişkiye bitiren kişi bana göre o ama ona göre bitiren kişi benim çünkü ara vermeyi ben istedim ve ilişki arada olduğu için başka biriyle cinsel ilişki yaşamasında sorun olmadığını söylüyor ama bana göre var çünkü bu bir ilişki bitimi değildi hala ilişkideydik ve dediğim gibi kafamızı toparlamak içindi çünkü laf sokmalarından ve triplerinden bıkmıştım ve üzerimde suçluluk duygusu hissediyorum ve bu fiziksel sağlığıma da etki etmeye başladı sürekli başım ağrıyor, unutkanlıklarım var, saçım dökülüyor, her yerim şişiyor ödem topluyor, cildim kızarıyor bence ben suçlu değilim ama çocuklarım ve babaları bana suçlu olduğumu hissettiriyolar sizce kim haklı? (Lütfen noktalama işaretleri ve yazım hatalarını önemsemeyin çünkü bunu bile yazarken başım ağrıyor ekrandan dolayı ona dikkat edemedim)
Eski sevgilin
Sen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski sevgilim bana evlilik teklifi etti fakat ondan sonra beni kısmen aldattı ve şimdi ben suçluymuşum gibi hissediyorum ama bence?