3 aylık sevgilimden aldığım mesaja bakın şu an o kadar berbat hissediyorum ki keşke bunları duyucağıma geberseydim hayır benim ne günahım ne suçum varda böyleleri beni buluyor anlamıyorum
Sevgilimden aldığım mesajlara bakın. Ben şimdi nasıl bir tepki vermeliyim, bu şaka mı?
En azından dürüst... Bedenine değil de sana "aşıkmış" gibi yapıp seni kandırsa, aptal yerine koysa daha mı iyiydi? Her erkek sana sadece sen olduğun için aşık olacak diye bir kural yok, bu da onun düşüncesi ve insanların düşüncelerini sen belirleyemezsin. Açık sözlü olmakla sana bir fırsat, bir tercih hakkı sunmuş, olaya iyi yönünden bak. Ya onunla devam etmek, ya da sadece bedenine aşık olmasını kabul etmeyip ayrılmak arasında bir seçim yapma hakkın var. Ya o senin bedenine aşıkken seni kendine aşık etseydi?
Tam bir canımsın. Hiç bir cevap verme ve yoluna devam et. Belki de birini buldu ondan böyle yazıyor. Allah sabır versin. Böyleleri değer bilmez bizde bekar kalırız :)
Berbat hissetmene gebermene gerek yok. Bu beyin fakiri abazana direkt yol ver gitsin. Kendini kimse için asla küçük görme. 3 ayda rengini belli etmiş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3 yıllık sevgilim bana son 1 sene seni sadece seks için kullandım demişti
bu gibi cümleler için ölmeyi dileme ne güzel işte 3 ayda öğrenmişsin ne olduğunu hayatına bak takılma kelimelere cümlelere engelle gec bunu da cevap vermeye bile degmez
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Engelleyip geçsem unutabilicek miyim? Hayır o kadar kolay değil heleki sevdiğin değer verdiğin insandan bu cümleleri duyup sindirmek daha da zor
Ayrılıyorum yaz engelle görüşme konuşma bütün böyle telefonda ulaşabileceği yolları kapat gerçek hayatta tutup yanına filan gelirse benim çok iyi bir fiziğin var ben çok güzel erkekleri tavlayacam beyni olan erkekleri de.
3 aylık birinden, böyle cümleler duyduğun için ölmeyi dilemen hayatına yaptığın en büyük haksızlık değil mi? Hayata insan almak zor ama çıkarmak o kadar da zor değil.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İster 3 aylık olsun ister 1 yıllık sonuçta ben seviyordum değer veriyordum bana bu niyetle yaklaştığını bilmiyordum ve şu an garip gelebilir ama keşke bilmeseydim diyorum çünkü onu kötü hatırlamak istemiyorum
Ayyy aşırı iğrenç inanki benimde başıma gelmişti böyleleri çok rahat sinyal veriyor aslında.. lafını soyle rezil et ve asla ama asla dönme hayatından tamamen çıkart
Ne basit insanlarla ugrasiyorsunuz ben de senin zekana asigim ama olmayan kismi daha buyuk duruyor de olsun bitsin altta kalip da ezdiriyorsunuz kendinizi
3 aylik sevgiliyle yataga girmek senin sucun, ama olan olmus, ona soyle cevap ver netten birini buldum bana kobrasini gonderdi senin ki solucanmis ne kadar güldüm bilemezsin de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İstediğini elde ettikten sonra ya da edemeyeceğini anladığında verilen klasik tepki bu :) Sağlam bir söv sonra tüm mecralardan engelle.
Kendini kasmana hiç gerek yok bitir ve yoluna devam et eminim daha iyi bir ilişkiye sahip olursun en azından düşüncesinin ne olduğunu öğrendin ve tecrübe kazandın.
Bunu yazan kişi bir beyin taşıyor mu hayır! Amiplerde beyin olmadığı için dolayısıyla sen bir insana değil hatta hayvan bile sayılmayan bir hücre için üzülüyorsun..