Önce şaka mı yapıyosun diye suratına bakardım, sonra tepemden aşağıya kaynar sular dökülürken elime ne geçerse kafasına geçirirdim heralde😅

Önce şaka mı yapıyosun diye suratına bakardım, sonra tepemden aşağıya kaynar sular dökülürken elime ne geçerse kafasına geçirirdim heralde😅
Anaa, ben hiç evlenemeyecek miyim derim. 😃 O kadar birlikte güzel zamanlar geçirdik ve olmadımı şimdi yani diye şok olurum.. Hiç beklemediğim ve hiç olmadığı kadar çok hayal kırıklığı yaşayacağım bir durumun içinde kalırım. Bütün dayanağım ve onunla kurduğumuz tüm ilkelerim çöker. Sonra derim ki, madem uzun uzun sevince olmuyor. Bende nikaha kadar gelmişken ordan davetliler arasından varsa isteyen ona varırım derim 😃 Bundan sonra da bir daha evlenmediğim insana güvenmem 😃 Önce evlenir sonra severim. 😃 Ne yapayım, bizi de istemeyen kaybetsin. Biz, birbirimizi isteyenimizle birlikte her şeyi başaracağız. Hayatımızı sevenimizle beraber kuracağız. Kişiler değişebilir ama sonuçlar değişmez. Seven sevilsin, seven kazansın.
İlk başta beklerim Şaka mı? Diye eğer ciddi ise Keyfin bilir der terk ederim o ortamı Bi daha yüzünü görmek istemiyorum Sen yoluna ben yoluma derim ki bu çok kötü bir şey Bi insan sevmiyorsa Nikaha kadar gitmek zorunda değil önce söyleyecek bunu
Cevap
16Cevap
Şaka dimi derim
Kalkarım. Olmuyor demekki. Görmemişim. Enteresan... Daha sonra mutsuz olacağıma hoş kalsın. Bbb
Arıza çıkarmaya ne gerek var? "Damat bey lafı ağzımdan aldı, ben de tam hayır diyecektim" deyip kalkarsın.
Ben şakaları ciddiye alan bir insanım ben ciddiye almazsam babam ciddiye alıp damadı döver
Ahaha güzelmiş
Oğlum cengiz masrafslardan kurtuldun der kendimi avuturdum 😂
Düğün salonunu tutmuşsun bir kere, ondan önce nişanını falan yapmışsın. Yine epey harcamış olursun
O da doğru gerçi
Nıkah memurunun dudaklara yapışır , bana sen lazım memur derim 😂
Umrumda olmaz di sadece o kadar hazırlık boşuna olacakti ona yanardim..
Şok geçirirdim neden daha önce istemediğini söylemedin derdim 😀😀
Tam nikah masasinda terk edilmelik bir hatunsun sen de
Hiç bir şey yapmam şahsen olay yerini terkederim hemen ama ağlayarak tabi 😂😂
Bu cevabı vermek için niye bu kadar bekledin diyip masadan kalkar giderim.
Cevabı beklemeden.
Tepkisiz kalır ortamı terk ederim hiç bişey demem iletişim kurmam
altınları ben alırdım hayde yallaahh der ben yolumaaa hfjhgjfkjdlkjfdlk
Ben hiçbir şey yapmazdım, öylece kalkar sakince giderdim ordan sonrası ise mucize
Derim sen şakasın mı😌
😂😂😂 güzel soru kalp spazmı geçirirdim herhalde
Oraya gelene kadar nerdeydik acaba derim :D
Bu ihtimalden ötürü yalnızlık benim herşeyim... 😊
Vallami derdim sevinirdim heralde..
Çiçeğimi alır, arabaya biner giderdim.
Döverdim şahitlerin önünde
Normalde şiddete karşıyım
Sen bilirsin derim.
Ortamı terkederim
Ben de ortamdan uzaklaşır ucuz yırttım derim
Yaptığım masrafları düşünerek yıkılırım
arkama bile bakmadan giderdim umursamazdım
Şaşırıdım galiba, o an ne yapacağımı bilemezdim.
Hayırdır derim 😃
Çokta tın derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?