- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılya şaşkınım birde süper soru seçilmiş bu soru, demek ki her erkeği abaza diye adlandırıyorlar bazı yerlerde görüyorum"beyler numaranızı almam 3 saniyemi alır"al hadi buyur sen ancak alsan alsan havanı alırsın, güzelliğini boş ver beyinin ne durumda ya ruhun ya yüreğin? otur sıfır çıkabilrisin zevzek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNah bağlarsın benim gibileri. Dışarıda aklı testislerinin içinde yaşayan milyonla abazanı kandırabilirsin ama benim gibileri asla! Çünkü onlar senin ilgi sevgi veya cinsellik vermeni beklerken ben canını vermeni beklerim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın Aklı uçkurunda olan bir adamı evet edersin ama kaliteli bir adamı , çizgisi olan bir adamı asla edemezsin çünkü o güzelliğin yanında zeka da arar ahlakta arar saygı da arar vss sadece güzellik onun için yeterli bir kavram olmaz
01 Yorumla
+1 yılGüzellik ve dışarıya yansıttığın karakter birleşince sadece erkekler değil bir çok insanı elde edebiliyorsun bir bakıma , ama temelli olmaz kötü bi karaktere sahipsen
05 Yorumla- +1 yıl
@St47fc geç gördüm ama hayatımda hiç böyle bir kapak görmedim jsdjfjgjhjhjhj
- +1 yıl
ay pardon yukardaki yoruma yazacaktım
- +1 yıl
@St47fc 250 gramla başlayan yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılGüzellikle bağlanan kalıcı olmaz çünkü herkesin bir üst leveli vardır. Sende kimsenin göremediğini gören seninle kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBasit erkekleri tabi bağlayabilirsin
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılAlt edersin evet aklı ski ile yerdegistirmis sadece cinsellik odaklı olanı ama diğerlerini asla kandiramazsin
80 Yorumla
+1 yılEvet alt edebilirsin, sadece üst organıyla alt organı yer değiştirmiş olanları. Diğer kısım ruh arar çünkü
60 Yorumla
+1 yılYanılıyorsun. Ben gibi insanlara instagramda sosyal hayatta 40 farklı senin düşüncede ki kız pas veriyor. Çalışan birseyler üreten kariyer yapan erkekler bu tiplemelerden sıkıldığı için kariyere odaklanır başarılı olur ve ani yaşar. Bağlı kalmaz.
Bir söz vardır. Dışı güzel olana 40 günde doyarsın da gönlü güzel olana 1 ömür doyamazsın.
Bu düşünce de olursan seni çok kullanırlar ki kültürlü sizin isteyeceğiniz ve elde edemeyeceğiniz erkeklerde bu yüzden bu söze bağlı kalıp asil yalnızlığı tercih ediyor...31 Yorumla250 gram sermayeyle elde edeceğin tek şey max 13-14 cm’lik servet olur. Onu da bozdurur bozdurur harcarsın.
1829 Yorumla- +1 yıl
Ooffff jajsjajkwjsj nükleer nükleer
- +1 yıl
Bu aralar gördüğüm en iyi kapak hdjdjddhfjfjf
- +1 yıl
İnsan içine çıkamam la sjskksksks ne üzülmesi
- +1 yıl
Hesabı kapatmış hfdsghkkgfd
- +1 yıl
füze atmışsın süperdi
- +1 yıl
Vurdu gol oldu
- +1 yıl
Uzun zamandır böyle sağlam kapak görmedim efsane 🤣
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ konu kilit 😁
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence şu an bir köşeye çekilmiş ve bu kapağı hazmetmeye calışıyordur 🤣
- +1 yıl
kız hayatı sorguluyor şu an rahat bırakın nsbxjsb
- +1 yıl
Hazmedemez bu kapağı @_MelisYıldız_
- +1 yıl
- +1 yıl
Ajsjsjsjjss
- +1 yıl
😂😂😂👏 👏
- +1 yıl
- +1 yıl
Hesap uçmuş kızın ajsjsjs
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ İş işten geçtikten sonra ağlayacagina şimdi ağlasın bırak. Bu yaşta bu kadar özgüven günümüz sartlarinda biraz fazla uzayda yaşamiyorsa tabi
- +1 yıl
yanlış kişiymiş
- +1 yıl
Ajsjsjjsjs Nayir Nolamaz Bu hesap aktif değil ajsjsjsjs
- +1 yıl
Normalde kimsenin görüşüne pek atlamam ama bunu tebrik etmeden gecemeyecegim
- +1 yıl
Vurdu gol oldu. Güzel kapak yapmışsın 😂
+1 yılHaksızsın. Kaliteli abazan olmayan hiç bir erkeği dış görünüşün ile alt edemezsin. Geriye de sadece abazalar kalıyor onlar içinde güzellik önemli değil nefes alsın yeter diyorlar..
10 Yorumla
+1 yılSeni görmedim, bir yorum yapamam. Ama ben biraz zevksizim. Zira çocukken bu karıya deliler gibi aşıktım
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak elde etmeyi kendine bağlamak sanıyosun heralde, eğer çok güzelsen belki çoğu erkeği cinsel olarak alt edersin evet ama bu bağlayıcılık sağlamaz. Belki zamanla göbek bağlarsın sadece anladın sen onu 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet çünkü seni s*kmek isteyen bir erkekten daha iyi bi dinleyici olamaz alt ettiğini düşünürken altta kalma ;)
36 Yorumla- +1 yıl
Woww
- +1 yıl
Ya bu laf sokmadan ziyade gercekler gibi duruyo😂
- +1 yıl
@KupaKızı03 zeki insanın hali başka.
- +1 yıl
🤷🏻♀️🤙🏻
- +1 yıl
Hahahhaha harika buuu
Keşke her şey güzellik olsaydı
Rihanna, adriana lima ve daha güzel biçok ünlü aldatılan kadın var..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Basit erkekleri her şekilde alt edebilirsin, ama bu hayatta gayesi olan hiçbir erkeği kolay kolay alt edemezsin kendini İngiliz prensesi sanma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Babayı bağlarsın.
Senden 5 gömlek daha güzelleri prno, endüstrisine malzeme olmuşken , onların akılları yok muydu zengin bir erkeği elde edip keyif sürmeye.. ?
02 YorumlaSen bence çok emin olma. Çevrendekiler ucuz diye bu bütün erkekleri bağlamaz. Beden güzelliği değil karakter önemli. Anladığım kadarıyla karakterin daha tam oturmamış senin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılSizi bu kadar göklere çıkaranlarda suç her kız günümüzde istediğim erkeği elde ederim kafasında burnu kaf dağında sizi suçlamıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSonra bir bıkkınlık geliyor. Ve alttakileri tekmeliyorsun.. Ve zekana sarılıyorsun. Şanslıysan ve zekan da varsa.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSadece beyni penisinde olanları bağlayabilirdin hatta çok iyi yaparsın bunu , ee nede olsa mesleğin bu senin
10 Yorumla Evet doğru dişiliğini kullanıp, kişiliğini kaybederek
21 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum budur net
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılİstediklerini elde edene kadar düşünceni onaylarlar. Sonra elde var sıfır
21 Yorumla- +1 yıl
Özet..
İmza
+1 yılElde edersin belki de ama işte ne kadar kalıcı olur, sonuçta sadece tipine bakan biri senden güzelini bulunca da ona gider🤣
01 Yorumla
+1 yılHaksızsın düşük seviyeli cinselliğe ulaşamayan erkekleri bağlarsın sadece kalan küçük kesim zaten diğer kadınları kendine bağlı tutuyor
00 Yorumla
+1 yılBu mu süper soru seçildi 🤣seçen kör heralde..
Yorumum şu ; onlar seni alt (!) eder. Dikkat et ezilme alt'ta00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bağlanması için güzelliğinin tek başına yeterli olmayacağını büyüdükçe öğrenirsin, şimdilik öyle zannetmeye devam et, zamanla anlarsın.
00 Yorumla Bazı hareketler var hiç sevmediğim ne kadar güzel olursan ol o hareketleri yaparsan güzelliğinin hiçbir önemi yok. Ama yapmazsan dediğin doğru
00 Yorumlahe he tabii haklısın, kavga eder gibi, alt edersin. kafa yoksa sadece herkesi 1 kere alt edersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Her erkek için aynı şeyi söylemeyelim şimdi ama özellikle ülkemizde büyük bir kesimi hatta çok büyük bir kesimi alt edebilirsin evet.
00 YorumlaAncak görünüşe önem verenleri alt edersiniz. Kaf dağında olmamanızı ve mütevazi olmanızı tavsiye ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece güzelliğe önem veren bir erkek olabilir ama her erkeğin sadece güzelliğe bakmadığını düşünüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeği alt etmek ne yA, bence güzelliğini değil aklını kullan o daha çok iş yapar😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEee? Buraya gelip kendini anlatma çabası neden o zaman? Djjdd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeki Güzelliğine Güvendiğin için fotoğrafını koymadın.
00 Yorumla
+1 yılAlt üst olursunuz sadece🙂🙂ihtiyaç bebeğim senin güzelliğin değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılseni görmedik ki bu soruya sağlıklı bir cevap vereyim..
00 Yorumla Güzellik önemli buna kananlar da var fakat yeterli değil. Gözün de bi doyum noktası var
00 YorumlaSen git g0tune don bağla koyduğumun egolu kaşarı seni
00 Yorumla
+1 yılIlk goruste evet, sonra kisiliginiz, karakteriniz ve durusunuzla devam ettirebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için baglayabilirsin tabi ama uzun ilişki için pek sanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 Sen hiç Sigma görmemişsin anlaşılan 🤦
00 YorumlaZannetmiyorum. İçindeki ahlak güzel değilse gözümde değersizdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence haksızsın çünkü sadece buna bakanları elde edersiniz o da bıkana kadar yalnızca.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni parmağında oynatan daha anasının karnında doğmadı
00 YorumlaOlabilir tabii neden olmasın. Her erkek zekadan hoşlanacak diye bir şey yok.
010 Yorumla
+1 yılSadece belli bir süre yapabilirsin bunu o süre geçtikten sonra seninle kalmaz artık
00 Yorumla
+1 yılgöremedim ki. sorunun içine girince resim kayboldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın hatta sana tavsiyem bu kadar gereksiz şekilde özgüvenli olma.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben şu an okeyim vur kelepçeyi ellerime ver hükmü hakim hanım
04 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basitmisin
- +1 yıl
Allah islah etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılMala mülke güvenmemek lazım. Zira mala vurmak için çok insan var
00 Yorumla
+1 yılTabii. Numaramızı alman 2 saniye falan. Hatta istemene bile gerek yok direk veririz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblamız kısaca diyorki 20yaşında tüm erkekleri donumda sallarım demiş
00 Yorumla Hani bir söz vardır yüzü güzele kırk günde doyulur huyu güzele kırık yilda duyulmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Bağlarsın ya ama 5 ile 15 dk arası sonra çözülür
00 YorumlaTürkiye'de öyle ahım şahim güzel olmana gerek yok istediğini kendine bağlamak için :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSen ancak kullanıp atılırsın kimseyi alt edemezsin obje
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılNeremle güleyim acaba. Güzellik her şey değil. Mesela şu an istesen de benden sana olmaz 😂😂
00 Yorumla sen tavladığını düşünürsün onlar seni yatağa attığını düşünür hanginiz kârlı çıkarsınız bu durumdan o tartışılır
10 Yorumla
+1 yılİnstagramda ve okulda güzel kız göre göre sıkıldım artık normal geliyor eskisi gibi ağzımın suyu aka aka bakmıyorum demek ki yüzü güzel olana 40 günde doyulur lafı doğruymuş
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum genelde istediğim erkeği alırım die övünen basit kızlar hep ucuz ve istediğine ulaşamayan elde edemeyen sonra kudurup kendini kandıran basit ve ucuz tipler tıpkı senin gibi qjajajajaj
12 Yorumla- +1 yıl
BSBSBSBSBS
+1 yılÖyle olmuyor bu işler cilve sözler.. emmek... Birçok şey önemli. Güzelik yetmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Diana ve nice başka kadınlar var bide adamına da bağlı.
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne