Aşk İlişkileri Evli erkek/kadın yalanları nelerdir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir tane de sen söyle Her gün kavga ediyoruz.. boşanmak istiyorum amaa… aileler araya girdi…! Evli erkek/kadın yalanları nelerdir? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı. Her şey çocuklar için, boşanacağım, ayrı yatıyoruz, sevmiyorum sadece alışkanlık vs vs 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı. Sen ilksin yalanı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık.. abartı olur o da u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet abartı oluyor ama inanan çok Soran +1 yıl Saglığın zirvesi olsa gerek u Barış_LonelyForever +1 yıl Kesinlikle abla
you4myselfcontrol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bu sevgililer kaç yıl bekliyor evlenmek için. ya da adamın yalan söylediğini kaç yıl sonra anlıyorlar 2 0 Yorumla
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Erkekler genelde yakinlastiklari diğer kadınlara şunu der eşim yatakta iyi değil ama kendini söylemez erken boşalma sorunu vardır... 1 6 Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl o diğer kadınlara aşık oluyorlar mı? Yorumla KeremKurt06 +1 yıl @you4myselfcontrol aşk belki ama genelde amaç yatak Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl aşık olup eşlerinden boşanma durumu da var yani Yorumla KeremKurt06 +1 yıl @you4myselfcontrol boşanan erkek delikanlıdır benim gözümde evli kalmaya devam edip eşini aldatmasindan iyidir Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl bence değildir. eşine söz verip onu yarı yolda bırakıyor. o kadın artık yaşı geçmiş birini de bulamaz. adam evliyken dışarda birini arıyor bulunca onunla evleniyor falan. bence asıl kötü bu Yorumla KeremKurt06 +1 yıl @you4myselfcontrol bu da bi bakış açısı saygı duyarım Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı. şimdi karşı cins evli olupda onla sevgili oluyorsa ne dürüstlük bekliyorduki eşini aldatan birinden 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mactayım akşam mesai çıktıYok canım arkadaşım geldi askerlik arkadaşım vs 0 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Anlaşamıyoruz. Yatakları ayırdık zaten 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her şey çocuklar için, boşanacağım, ayrı yatıyoruz, sevmiyorum sadece alışkanlık vs vs
Sen ilksin yalanı
Yok artık.. abartı olur o da
Evet abartı oluyor ama inanan çok
Saglığın zirvesi olsa gerek
Kesinlikle abla
bu sevgililer kaç yıl bekliyor evlenmek için. ya da adamın yalan söylediğini kaç yıl sonra anlıyorlar
Erkekler genelde yakinlastiklari diğer kadınlara şunu der eşim yatakta iyi değil ama kendini söylemez erken boşalma sorunu vardır...
o diğer kadınlara aşık oluyorlar mı?
@you4myselfcontrol aşk belki ama genelde amaç yatak
aşık olup eşlerinden boşanma durumu da var yani
@you4myselfcontrol boşanan erkek delikanlıdır benim gözümde evli kalmaya devam edip eşini aldatmasindan iyidir
bence değildir. eşine söz verip onu yarı yolda bırakıyor. o kadın artık yaşı geçmiş birini de bulamaz. adam evliyken dışarda birini arıyor bulunca onunla evleniyor falan. bence asıl kötü bu
@you4myselfcontrol bu da bi bakış açısı saygı duyarım
şimdi karşı cins evli olupda onla sevgili oluyorsa ne dürüstlük bekliyorduki eşini aldatan birinden
Mactayım akşam mesai çıktı
Yok canım arkadaşım geldi askerlik arkadaşım vs
Anlaşamıyoruz. Yatakları ayırdık zaten
Karım çok bakımsız.
Yalanları okumaya geldim 😎