İlkini ben yazayım.
Karım hiç ilgi göstermiyor.( bu sırada karısı günde 25 defa arıyor)
İlkini ben yazayım.
Karım hiç ilgi göstermiyor.( bu sırada karısı günde 25 defa arıyor)
Bu:
Bu çok iyimiş
Aramak ilgi göstermek olmayabiliyor çoğu zaman ama, arayıp ay nerdesin, şunu yap bunu yap, buraya gitme erken gel, şimdi napıyorsun gibi cümleler oluyor ve bu ilgi değil bu takip oluyor
İnsan sevmediğini takip etmez ilgilenmez. Yeterki gitsin evden görmeyeyim der. Kadın sürekli arayıp nerdesin diyorsa bu ilgidir. Meraktır. Ve sevgiden kaynaklıdır.
Dediğine katılıyorum ben yani tabi ki sevmediğini merak etmez insan bende etmem ama her saat başı kontrol amaçlı aramak takıntıdır
Ama kadın hisseder canım. Aldatıldığını hissediyor huzursuz takıntılı değil. Aklını kurcalayan şeyler var ama elinde hiç delil yok. burada kadın takıntılı değil. Erkek adilik yapıyor
Kendisini aldatabileceğini düşündüğü birisiyle ilişki kurarak hata yapıyor o zaman o kadın, insan ilişkide güven ve huzur ister eğer bir şüphe varsa bu huzursuzluk getirir ve zaten mutlu olamaz
Ama adam onu sürekli buna ikna ediyor. Durduk yere neden evliliğini bozsun kadın elinde delil yok. Ve adam da senin gibi bu sözlerle kadına takıntılı olduğuna inandırmış. Napsın kadın? Elinde delil yok ama hisleri de onu rahatsız ediyor. Koöay mı bitirmek bu şartlarda.
Hiç düşünmem rahat olmadığım, mutsuz olduğum hicbir yerde kalmam burası ailem bile olsa... kadın manipüle edildiğinin farkında zaten dediğine göre
Büyük konuşmamak lazım. Bazı erkekler çok tehlikeli oluyor. Emin olamıyorsun ikilemde kalıyorsun
👏👏👌
Sizde evli misiniz
Evet
Soruda karısı 25 kez arıyor dediğiniz kim😊😊
Biri değil öylesine yazdım genel
Peki. Evlilik nasıl gidiyor
İyi her şey yolunda. Soruyu neden benimle ilişkilendirdiniz anlamıyorum. Bir kaç kişi daha bana çevirmiş okları ben farkındalık olsun diye yazdım 😊
Olabilir sadece sordum kusura bakmayin
Boşancam zaten yıaa
Aynen kesin boşanacak ama biraz zaman vermem lazım 😀
Sen söyledin mi hiç böyle yalanlar 😀
Yok. Ben evliyim karımı da seviyorum diyorum hep
Ne güzel böyle dürüst adamlar kalmadı :)
Yalan söylemeye ne gerek var ki
Sana başka ne yalan söylediler dkkd
Bana değil bu yalanlar hep çevreden duyuyoruz. Sosyal medyanın da etkisi var tabi. Sürekli birileri çıkıp açıklama yapıyor.
Anladımm seninki aldatıyo mu ya da sen hiç aldattın mı
Hayır biz böyle şeyler yaşamadık. Umarım yaşamayız. Boşanmak da bir seçenek gerek yok böyle bir hayata.
Umarım
Cevap
16Cevap
Karaktersizlerdir her şey yalandır dediklerinden.
Haklısın
Kadın yalanları ne olabilir? İlkini ben söyleyim heyacani kalmadı 😄
Onun için yeni bir başlık açmak lazım ben de merak ettim var mı böyle yalan söyleyen kadınlar
Ben denk gelmedim ama şahit olduğum vardı. Heyecan yok diye diye bitirdi adamı😄
İlginç
İlgisiz davranıyor istediğim gibi cinsel hayat yaşayamıyorum falan filan. Daha bir çok şey, karısına sorsan kimbilir onun için neler diyecek.
Evet öyle.
Karimla aramiz kötü ondan bulamadim seyi sende buluyorum virt dirt inanmayin evli erkekler tam bir yilandir
Hem de nasıl bir yılan. Yalan makinesi
cinsellikten bahsediyordur o. sen yanlis anlamissindir.
?
yani karisi vermiyordur kukusundan bir bukle.
😀
yok be hiç öyle demedim :) sadece fazla kadın ve seks göz çıkarmaz derim ve bu yalan değil :)
Dürüstsün yani bu konuda
oldukça. yalan söylemeyeceksin ki karşındaki kadın farklı beklentilere girmesin. ne için niye benimle beraber olduğunu bilsin. ne kadar dürüst olursan o kadar şehvetli ve uzun süreli olur.
Karşılıklı bir anlaşmadan söz ettiğini düşünüyorum.
öyle düşünebilirsin. anlaşma veya sadece seks ilişkisi gibi düşünme. dostluk arkadaşlık gibi düşün ama içinde seks de var
Biz sadece kağıt üzerinde evliyiz, sen buna takılma..
Ooo profesyonel düzeyde bunu duymamıştım.
Bu söylem hiç bir zaman şaşmaz..
Sen evlisin sanırım, eşinde arada yalan mı söylüyor 🤔
Her an takipteyim diyelim 😀
Var mı bir aldatma sorunsalı..
Şimdiye kadar olmadı ciddi bişey yakalamadın
O zaman tam olarak güvensizlik var..
Güven konusunda sıkıntı yok ama yinede uyanık olmak lazım
Kaç yıldır evlisin
Peki teşekkürler o zaman
Evliyle ne isin var mk bekar varken âptal mısın sen aynını kocan yapsa hoş mu
İlgi gösteren kadın görmedim daha daha çok biz İlgi veriyoruz
Evet başka kadınlara veriyorsunuz doğru.
Aaaa hiç de değil. Saçma olan sizsiniz
Sen bu konuda dertlisin anlaşılan. Ama konu evli erkek yalanları.
Bu konuda biraz haklısın yaratılış galiba. Kadınlar düzgün erkek sevmiyor. Nerde işe yaramaz bir kötü var ona aşık oluyoruz
Bir kadına ilgi sevgi çiçek verirsen. Seni dinlemez ama nerede bir namert. Var ezen alkol alan döven ona itaatkar oluyorlar ben bunu bir çok kez tecrübe ettim. Kendimde yaşadım çok güzel giden bir ilişkim vardı. Kıza iyi davranıyordum. Bana kendisi dedi bana ilgi sevgi gösterme. Sonra gitti çok karaktersiz biri ile oldu bana onu kuzenin sevgilisi olarak anlattı bide. Dolaylı yoldan herşeyini biliyordum. O çocun
Hayatında değer görmemiş. Gerçekten sevilmemiş. Ailesi ve çevresi tarafından hor görülmüş birine sevgiyle yaklaşırsan sana böyle hırlar arkadaşım. Kurtulmuşsun öyle düşün. Evlenseydin çocuklarının annesi böyle travmatik biri olacaktı. boş ver salla gitsin. Ülkenin yarısı psikolojik rahatsız
Dedim ya sevgi görmemiş biri alışık olduğu düzen sürekli gergin ortamlardı. Sen ona huzur verirsen ona bu çok sıkıcı gelir ve huzursun olur. o alışık olduğu gergin ortamı arar. Gergin kavga gürültülü aşağılandığı ortamı bulunca o zman huzur bulur ancak ona alıştığı için.
agaaaaaaaa
zevkine takılıyorum
yalansız yürüyorum harbi kadınlarla da yani ne istediğini bilenlerle de muhabet ilerliyor agaaa
En azından dürüstsün
agaaaa can sıkıntısı işte ne yapacaksın hedonistlik felan.
bunun için insanları kandırmaya ne gerek var
yalan dolan bizden uzak olsun
İşin olmasın
Olmaz zaten bilelim de kadınlar artık inanmasın diye
Alain delon olmuş canım sıkkın, dikkat et eyvallah
sevmiyorum ailem evlendirdi boşanacağım))
Zorla evlendirildi zaten hepsi :))
Böyle söyleyen birinin instagramında karısına yazdığı yorumları okuyunca çok gülmüştüm. Aşkından ölüyor adam.
Karım kendime bakmayor karıya para vermiyor baksin
Evet yaa cimri adam dışardakine yağdırır gözüne gelmez
Çok erkek. Var yer içer Gezer eve par yok
Karım çok isteksiz ondan zaten yakında boşanacağız
Zaten yatakları da ayırmışlar dimi :)
Karım çok isteksiz ve hiç iyi de geçinemiyoruz
Evde karısıyla kucak kucağa , dudak dudağa :)
Kesinlikle
İlgiden bunaldım 😅
İlginç 😃
Evet bunu duymamıştım.
Evet
Ne alaka
Yok.
burada yeniyim. Eşim görmedi bilmiyor böyle bir siteyi zaten. Sürekli burada takılmıyorum arada bakıyorum. Sormadı yani
Sormaz inşallah 😬
İlla yalan söyleticen ama derim bi site var yorum yapıyırm soru soruyorm diye.
Niye atayım?
İhtiyaç yok saol
Böyle bir isteğim yok. Kimseyle özelde konuşmuyorum.
Yakında ayrılacağız
Evet asla ayrılmadı :)
Bide çocuk yaptı 🤦🏻♀️ şahidim bu arada
Çok normal çünkü evde her şey yolunda.
Karımla boşanma aşamasındayız deyip o hafta karısına 50 tane hediye alanı biliyorum.
Evet evet evli erkeklerin çoğu şeytan oluyor 😀
yatakları ayırdık
Evwt aynen
Zaten bisanacaz
En büyük yalan
Bekarım falan der.
Evet bunlar tam sahtekar
Arkadaşım eşiyle 6 ay ilişkiye girmemişti
Yalan tabi
Adam niye yalan söylesin kadın istemiyor diyordu o da başkasını buldu
Başkasıyla olmak için bahane mi acaba
Sana kadın 6 ay boyunca vermemiş diyorum okuduğunu anlıyor musun sen? Bak kadın kocasına vermiyor noo seks nooo ilişki yokkkk olmamış 6 ay boyunca kadın istememiş kadın seks istememiş
Olabilir burada bir sorun var onu çözmesi gerekti. Aldatması değil.
Kadını boşadı ve sorunu çözdü işte başkasını buldu
Evet bu da bir çözüm.
Senin kocan 6 ay dokumazsa sana çözüm bulmayı dene sen
6 gün dayanamaz benimki sorun yok
Başın hiç ağrımıyo mu
Hiç ağrımaz.
Bana enerjini yolla lütfen
:)
Senin gibi bir eşim olsun isterdim başım hiç ağrımaz dedin noktayı koydun ya orada hayran kaldım sana
Ben de bana hayranırım
Kaç yaşındasın
34
Tam yaşındasın sen
Zaten boşanacağız
Evde karısına yalvarır boşanmayalım. Ya da konusu bile geçmez
Aynen
Yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?