Selamlar.. Sevgilin ya da eşin karşı cinse masaj yaptırabilir mi? :D (Tabi tabi iyice gevşesin ki pamuk rahat şey olsun) :D ahsh Keyifli günler.. 😎🤘

Selamlar.. Sevgilin ya da eşin karşı cinse masaj yaptırabilir mi? :D (Tabi tabi iyice gevşesin ki pamuk rahat şey olsun) :D ahsh Keyifli günler.. 😎🤘

Eğer bu onun işi ise evet tabi bu ilişki bir evlilige doğru giden bir durum ise ya hem cinsine yapmasını isteyebilirim ya da bırakmasını teklif ederim tabi kabul edip etmemek ona bırakırım.
Masaj yatağından 4 kolluya geçmek istiyorsa neden olmasın :D Ebedi dinlenmeye uğurlarım ne ağrı kalır, ne kulunç :D
😂 ahaha temiz iş mutlu sonlu masaj
Musmutlu hem de :D
Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil. 😬😬🤦♀️
Cevap
33Cevap
Selam gadası 🙃
Kendi cinsi dururken karşı cinste neymiş
Yaptıramaz
Karşılıklı birbirimize yapsak şık ve romantik bir aktivite olur. İlla profesyonel dokunuşlar istiyorum derse gitsin istediği yere :d
Profesyonel dokunuruz ne var kürekle :D ahsh
O değil de giften çıkamıyorum yumuşacık oldum
:D aynen çok minnoşlar
Hayır, yaptıramaz.
Şu kediler ne kadar da muazzam canlılar gerçekten mükemmel, güzel bir canlı ya.
Ben yaparım.
Eğerki yaptırırsa artık sevgilim olmaz ama benim sevgilimse eğer bunu bileceginden aklındna bile geçirmez
hayır, ben buna gerek duymam mesela onun da gerek duymaması gerekir illaki karşı cins olmasına gerek yok
Eğer ben kendim karşı cinse masaj yaptırmayı hak görüyorsam oda yaptırabilir, yok ben yaptirmiyorsam onunda bunu bi düşünmesini isterim🙏😀
Ben alasını yaparım ne hacet 😄 ben varken kimseye ihtiyaç yok..
asla yaptıramaz çok istiyorsa ben yaparım mxmdkwlwğq
Ben yaparım ona masaj, gerek yok böyle şeylere. Varsın profesyonel olmayıversin:)
İstediğini yapabilir sonucundada ben istediğimi yaparım
Yaptırmasin ya sakin sakin sevgili olalım 😂
Kçının santimetre karesine güvenen dener!!! Sıkaaarr o , biraz değil baya , baya... 🥂
işi o olan bir profesyonele olabilir de "arkadaşı" falansa hayır.
Hemcinsini bulurum.
Yaptırırsa bende rus kadınların yaptırırım 😂
kanunun bu maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif bile edilemez :) hayır hayır hayır
Asla asla asla aşırı kıskanırım valla. Ben yaparım başkası niye yapsın
Kendim masaj yaparım
Sertifikalı, profesyonel masör ise olur. Kadın spor takımlarının da masörleri erkek, nedir yani?
Ah tam benlik ben cok genisim. Lan ona dokunan hemcimsinin dokunulmadik yeri kalmaz. Neresine dokunacagimi anladin.
Hayır. Ben yaparım ona masaj.
Profesyonel anlamda evet yaptırabilir
Benden başkası dokunamaz bile
Oda nerden çıktı sımdı Töbe töbe
hayir yaptırmasini istemem
Tabi yaptırabilir beni gözden çıkardıysa
Yaptıramaz, yaptırmam da.
Olmaz 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Hayır, yok, olmaz, ı ıh, mümkün değil, imkansız
Hıhı yaptırabilir 😂
Ben yaparım gerek yok
Karşı cins kontenjanını benimle kullanabilir