Bu sahneyi izlerken bu soruyu sormak geldi aklıma 😄

Yaptırabilir eğer kendini rahat hissediyorsa. Yani şöyle bir durum var bazı kadınlar erkeklerden daha iyi masaj yapabiliyor. İster erkek veya kadın olsun farketmez karşı cins kendini bazen rahat hissedemeyebilir. Bu yüzden rahat olabileceği kişiye gitsin.
Karşı cins doktoruna gitmek de öyle bence. Tabi onun için de bir de sağlık var.
İlginç bir görüş 😄
Biraz ilginç bence de 😃
Yok artık, ne kadar genişledi mezhepleriniz ya.. Tek saç telini bile görmemesi gereken karşıcinsin vücuda dokunması okşaması masaj yapması vs. Batının ahlakını değil bilimini, teknolojisini, iş yapma prensiplerini, çalışma disiplinini örnek alalım lütfen.. Kaldı ki onlar hep bizdeydi; bizden onları aldılar ilerlediler, biz geriledik, sonra kötü olan ve olmayan ahlaklarını aldık, gidiyoruz uçuruma doğru..
Yaptırsın sıkıntı olmaz. Yapamaz diyenler kendi acizliğinizi, egonuzu başkalarının hayatına sokmayı bırakın. Ne kadar sevgili, eş olsanız bile herkesin kendi hayatı var ve adım gibi eminim hepiniz aldatsanız hiçbiriniz gidip söyleyip bosanmaz, saygı duymazsınız. Lütfen başka bir yerde erkekçilik oynayınız.
:))
Bu gece Tevfik modundayım. Hiçlik yolunda yakıtımla yollara düştüm.
#SelamGençlik 🍀🍀
Bu gibi konularda kırmızı çizgilerim ve hassas düşüncelerim var. Cidden bana da sevdiğime de ne karşı ne de hemcins hatta insansı robotun bile dokunmasına toleransım ve tahammülüm kesinlikle yok, çok samimi ve içtenlikle belirtiyorum.. #TubaSueda 🍀🍀
Cevap
50Cevap
Sevgilim isterse tabi ki yaptırabilir kısıtlamaya karşıyım
Yaptırabilir ama yaptırmaması tercihim tabi :D o seçerse ben de karşı cinse yaptırırım 🤷♀️
İçinde ukte kalacagına gitsin yaptırsın n'olacak sanki istese gizli saklıda yapabilir bu daha mı iyi olurdu?
İşte bu :)
Yapamaz. Sevdiceğim dediğim kişi böyle bir seçim yaparsa da eski sevdiceğim olur... Başka bir erkek ona dokunacak ve ben de kabul mu edeceğim...
:D ahah gülüyorum sadece.. Hayır yapamaz.. Ben yaparım.. Keyifli geceler..
Ben yaparım çok gerekiyorsa illa kız elinden istiyorsa
Son masajı olur 😄
Karşı cinsle temas bile edemez, gebertirim.
goruslere baktim kimisi olur kafasinda kimisi olmaz kafasinda aga masaj ne yaw ben karismam sahsen o zaten beni bilir giderse demeki beni hayatinda istemiyor artik
Demek ki o masajdan sonra ki hayatını kolsuz gecırmek ıstıyor. Sevgilim müsade ettiği için kopardığım kolları ona yedirir ve ayrılırım
Ağır oldu sanki 🙄
Ben başka kadınlara masaj yapmıyorsam, karşı tarafta yapamaz. Hee illa masaj istiyorsa ben yaparım
Yani profesyonel masaj salonlarında mı? Evet. Ama rasgele bir arkadaşına masaj yaptırmasını kıskanırım.
Merak ettim sen masaj yaptırdın mı peki?
O karşı cinsi seçerse ben de onun inadına karşı cinsime masaj yaptırmaya giderim🤞😂
Kesinlikle hayır hiçbir erkek benim eşime dokunamaz gider kendim yaparım ama aslla bir ekek bnim esime dokunamaz dokunan eller kırılır net !;)
Yapsın yapsın. Beni kayıp etmek istiyor ise hemen yapsın. Ama gider iken de saymadan bırakmam. Sayar ondan sg hayatımdan.
Onun vücudu ne karışabilirim istiyorsa yaptırsın kısıtlamak iyi birsey değil ben yokken yine yaptırır sonuçta
Ben yaparım ona gerek yok böyle şeylere fazla film izleme :)
Sevdiceğime masaj yapacak karşı cins anca ben olabilirim.
Öncelikle sevgilimse artık eskiden sevdiğim kadın olur karımsa içerden iki ceset çıkar 😂
Sevdiceğim olsaydı eğer karşı cins masaj yapamazdı, söz konusu dahi olamaz. 🙄
yok yaaa! öyle bi dünya yok ben yaparım gerekirse masaj
Hayır ya asla asla asla aslaaaa
😂😂😂😂
Boylu poslu ve yakışıklı olmadığım için zaten hiçbir kadın yüzüme bakmaz, kadın bir masör de sırf bana masaj yapmamak için istifa eder zaten.
Isterse sonu mutlu bile bitebilir yani skisebilir bile niye rahatsız olim ki 😇
Asla yapamaz ben yapabilirim sadece
Son masajı teneşirde olur
yok öyle bi dünya ozaman ben masaj yaparım yürü eve 😂😂
tabi tabi sonra ben kemik kirilma masaji yaparim ikisinide
Sevdiceğimin böyle bir isteği varsa artık o benim sevdiceğim değildir🥲
Yok devenin bale Papucu... Sonra gelsin kılıçlar ⚔ gitsin bıçaklar 🔪
Güldürme beni.. 😄
Dünyanın sonu olmalı o gün..
Yapabilir neden olmasın
Sevdiğim değildir o.. Olsa yaptırmaz..
Ben yaparım başkasına gerek yok
Adamın aklını alırım geri vermem
karşı cinsi yaparsa sorun yok zaten
O masörün kafasını koparırım
mutlu sonla bitmeyecekse tabiki
Yapamaz erkek masör olur
Yaptırtırsa sevdiceğimi silerim bu arada.
Ben dışında kimseyi seçemez
Saçma sapan sorular he yapabilir
Sorun yok profesyonel bir yer ise,
Hayır mümkünse elini bile sürmesin
Sevdiceğim olduguna emin miyiz
İşi o sonuçta yapabilir bence.
Kadinlar da yaparrrr
Ne var bunda? Onun da işi o
Ben de kafasına odunla bir masaj yaparımm 😃☺️
Katil mi yapcan bizi.
Babası veya abisi ise no problem
Önce o masaj yapan kızın sonrada o sevdicegimin ağzına scardim benim kocama kimse masaj yapamaz
Keyfine bak tatlım derdim
Yapamaz ne gerek var haha
o kadar uzun boylu degıl..
Ben kıskanç biriyim dolayısıyla olmaz
Yapamaz, ben masaj yaparım istediği kadar 😄
Laz tepemi attırmayin ula benim😁
Yaparsa yapar bir şey diyemem çünkü öyle biri yok
Yapamaz. Ben yaparım o masajı!!
Masaj yapar mısın desek yapmazlar 😒
Yapamaz Bende başkası dokunamaz
Yapamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?