AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
303Cevap
Bence bunu kendilerine hiç dert etmesinler. Çok gerekli bişey diil.
Kader seni bana yazmıssa kacısın yok lakin kader seni benden almıssa aglamanın lüzumu yok demis Mevlana o yüzden fazla dert etme, KADER !
nasipten öte köy yok yaş 25 yalnızım bekarım bende biraz dhaa zamanı var galiba benim için
Erkeklerde 35e kadar bile yolu var ya no stres no panik :)
yo ben stres yapmıyorum mahalle baskısı var üzerimde sadecee
aynen benimde öyle ya..
Evlenmeyi düşünmüyorum evliliğe hazırım iki ayaklıya ihtiyacım var havalar soğumaya başkadı bile...
Zaten evliyim ama evleneceğime de inanıyordum çünkü mutlaka bir yerde kalp ikizin vardır.
mutluluklar.. hic evlenmeyenlerde oluyor ama..
Evlenilecek adam olmadığı için evlenemicem evlenmeyi de düşünmüyorum tabiki :d
al bendende okadar :)
inanıyorum ama üniyi bitirip atanırsam daha çok inanmaya baslıcam :)
insallah..
Hayırlısı inşallah istediğin gibi birini bulursun kardeşim. .
sagol insallah..
Ben öyle düşünüyorum hayatım bana özel kimseyle hayatımı paylaşamam bana özel
aynen öyle..
Bende evlenemeyeceğimi düşünüyorum iki ilişkim oldu 23 yaşındayım hep sonunda aldatıldım ayrıldık umudum yok adam gibisi bulmuyo beni:(
Bende inanmazdım. 3 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var.
allah bagislasin..
Millet 4 5 sene sevgili oluyor ben evli olsam o kdr kalamam gibime geliyor.
bilmiyorum inanmıyorum galiba ama şimdiden baba olmak istiyorum garip :D
Talipler var ama benimde kafa dengim yok bulamadik :/
ben düşünmüyorum daha çok kariyer ve para harcama alanlarında gelişmek istiyorum :(
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Rahat olun ve beklentiyi düşürün. O zaman hayat daha kolay.
Evlenmeyi düşünmüyorum
oooo evlensem hemen gerdek gecesine sonra qüm qüm qüm... :D
Elbet bir gün o da olacak. Kısmet, nerede, ne zaman olacağı hiç belli olmaz ;)
Ben içimden hiç gelmiyor evlenecegime kesinlikle inanmıyorum :D
Evlenirsin tabi ama doğru dürüst birisini buluncaya kadar bekle :-)
Bende öyle düşünüyorum ama is olursa olur sanırsam :))
Evli kesim bana göre asklarini buldugu icin şanslı bende ne o kapasite ne de şans var : )
Evlenemeyeceğim değil evlenmeyeceğim
hayirlisi.. :)
Çılgın bakire olarak ölüp gideceksin. Olacak olan bu yani.
En sevmediğim kız tipi daha kendin çocuksun çıkgez toz yat kalk bu ne ya sevgili olmadan aşık olmadan bişeyler yaşamadan evlenilmez sen adama evlenmiceksen çıkmayalım dersen böyle olur
cok bos konustun be kardes.. neyi nasil yaptigimi bilmeden beni tanimadan atip tuttun bos yere.. emegine yazik..
Vay boşversene evlenme sen hiç bir erkeğin hayatını karartma kedi al besle
kritige gelemiyosunuz degilmi.. hep övcez sizi.. yoksa böyle asaglamaya basliyosunuz. tanimiyo etmiyo dedigi seylere bak. neyse artik herkes kendine yakistigi gibi konusur zaten..
Kanınız belli erkeği nesneleştiren bağnaz zihniyetler erkek köle değil önderdir ağaçta yetişmiyoruz bizimde ailemiz hayallerimiz var bir kıza değmez
Evleneceğime inanmiyorum... *_*
ayni ben iste..
...
sanırım evde kalacağım.
bende bende :)
Evlenmeyi düşünmüyorum.
inanmayanlara müjde evleniyorsunuz merak etmeyin ama sabırlı olmak şart birde çok şey istemeyin
ne evliligi ya inanmiyorum diyorum sen gelmissin ne diyosun :)
24 yaşında bu ne azgınlık biz 29 da evlendik napalım atlamadık ama hiç bir yerden de sen atlayacakmısın peki biri tutar belki atlarsan
pardon ne diyosun sen?
ah bide anlasan dişimi kırıcam
burada anlamayan ben degilim sensin sende onu bir anlasaydin keske..
senin neden evlenemediğin belli canım yazık ama sanada dimi
O olmazsa evlenmek istemiyorum.
Ben direk kendim dusunmuyorum evlilik ohh bekarim kafam rahat mesaj atanim yok arayip uyandiranim yok seni saatlerce beklettigin icin kizan yok :DD
Yas 30 Oldu hala bekarim galiba evde kaldim :)
benimde sonum o :) kimseyi begenmedinmi yoksa istemedinmi?
Hep gunluk ask yasadim. Simdi ise hic hevesim yok... Yanlis yaptim biliyorum. Cunku butun hevesimi aldi goturdu :)
kotu olmus..
Sen nasil isinamiyosun mesela? Fiziksel olarak mi. Genelde evlilige gelince bayanlarin karsisina kimsenin arkadas dahi olmak istemeyecegi tipler cikiyor. Sana da hak vermek lazim :)
beklentilerim cok fazla benim ve bununda farkindayim.. ama dusurmem dusuremem. yanliz kalirim daha iyi. Hem fiziksel hemde karakter olarak duzgun olmali. Karakterini sevmiyorsam dünyanin en yakisiklisi olmus inan hic gozumde yok. Karakteri cok iyi olan ama dis gorunusunu begenmedigimlede olmuyor.. ikisinide tek bir kiside bulmak cok zor oldugu icin sonuc yalnizlik yani :)
Paravan acilsinn :))) seni gorme sansim var mi :) bakim su kriter abidesi kiza :)
görsen nolcaak görmesen nolcak :)
Goruntunden ruhun hakkinda dusunce edinip, ruhunu oksayip belki seni taniyabilirim :) hii ne dersin?
24 mü :) Canım ben 32 yim senin derdin ne :)
Vallaha mı bende 34.5 im bana varirmisin gelip isteyekmi seni 😊😊😊
Bir kız olsa anında evlenirim. Ama yok.😎
yok yok yok :)
Lanet olsun yok. Olsa hemen.😎
Evlilik kaldı mı bu devirde. Asla düşünmüyorum.
hem de hiç inancım yok
Evlenmemeyi dusnyrm :)
Evlilik bana bu hayattaki en uzak şey
İstiyorum ama olamayabilir çok umutlu sayılmam
al bendende okadar.
kesin görücü usulü olur benimki :D
bendede durum onu gosteriyor :)
Beiki de hiç olmayacak. Sevgi olsun da nasıl olacağı pek de önemli değil bence. :)
Beni kimse almaz l*n :)
niye almasin :)
Kızlarla duygusal ilişki olarak pek anlaşamıyorum, çok problemliler. Belki de bana denk gelmedi bilmiyorum. Yanındayken ve değilken kendimi rahat hissedeceğim bir kız bulursam kütüğüme alcam. 24 yıldır bende bu ihtimale yaklaşaamdım ama ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala :)
Inanmamak kadere isyandir.
isyan etmiyorum.. sadece inanmadigimi söylüyorum. Bu güne kadar tek bir insan evladina isinamadiysam bu günden sonrada olmaz yani.. olsun olsun diyede cabalamiyorum ayrica.. kismet.
Hem kısmet diyorsun hem de inanmıyorsun.. kafan karışık.
Kafam net.. evlenecegime inanmiyorum. Acik ve net. Hakkimdada hayirlisi diyorum.
Ben de aynı düşüncedeyim.
nayır, nolamaz, mümkün değil.
ne yazıyım ki sen yazmışsın gerekenleri ;)
Ben bir erkek olarak evde kalcağıma inanıyorum
tek değilsin.25 yaşındayım. inanmıyorum
napalim artik herkeste evlencek diye bisey yok..
Hic inanmiyorum evlenecegime ya... :/
bir ben degilmisim demek ki.. napalim böyle geldik böyle gideriz bizde :)
Ya bide cidden yalniz kalma fobim var gibi bisey gelecekte yalniz kalabilme ihtimalim beni cok korkutuyor. Ne olur bu isin sonu hic bilmiyorumm
bende yalniz kalmak istemem tabi ama olmazsada olmaz napabilirizki yani.. öylesine biriyle evlenmektense bekar kalmayi tercih ederim.. sen niye evlencegine inanmiyosun?
Cok kismetsizimm.. sen?
Bende kismetlerimin hic birine isinamiyorum.. hangisi daha zor durum bilemedim..
En azindan birileriyle tanisiyosun falan. Boyle olunca insan kotu hissediyor beni kimse sevmeyecek modunda oluyor
senin istemedigin biri seni sevmis kac yazar ki.. insanin gözünde hic degeri olmuyo ki.. istemiyosun sevemiyosun sonucta.. bende öyle cok asiri insan tanimiyorum arada tesadüfen tanisiyoruz aciliyolar felan ama olmuyo iste ne biliyim. Senin mutlaka cikar kimse kismetsiz degildir
Ben evlenicem adayim bile var
mutluluklar ozaman :)
oladabilir... olmayadabilir... nasip
nasip :)
benim evlenmem bir kıyamet alametidir
kesinlikle benimde öyle.. :D
Biz ne yapalım yaş 38 bekârız. Sizin daha yaşınız kaç, başınız kaç. Yasıtlarımın çocukları askere gidiyor. Bugün yarın evlenecekler. Bizde tık yok. Ben üzülmüyor muyum sanıyorsun.
Kesinlikle yürekten inanıyorum İNŞALLAH.
insallah..
İNŞALLAH yorumuma cevap beklemiyordum. 340 kişiye tek tek yazmak çok zor. Eline yüreğine sağlık.
340 da ne, 423 kisi yorum yapmis :) elimden geldigi kadar cevap vermeye calisiyorum siz yazmaya usenmemissiniz ben cevap vermeyemi useniyim..
Off kafa mı kaldı iş dönüşü :) Sağolun. İNŞALLAH siz de evlenirsiniz. 24 daha erken.
BEN EVLENMEK DEĞİL ÖLMEK İSTİYORUM
sacmalama ya niye böyle konusuyosun
seni ilgilendirmez sen git karı ara hadi k. gelsin
beni ilgilendirmiyosa buraya sacma sapan aciklamak istemedigin yorumlar yapma ozaman :) ayrica ne kari aramasi?
yav tm bir sus ya suuss
zamanı gelince her şey olur.
hic evlenmeden yaslananlarda var ama.. :)
onların çoğu kendi tercihi çevremde çok az var öyle hiç evlenmemiş.
Evlenemiyorlar sonrada ben istemedim diyorlar. Evde kaldim demez ki kimse.. :)
sen bayağı umutsuzluğa kapılmışsın belli ama daha yaşın genç şimdiden bu korkuya kapılırsan işin zor bulursun umarım istiyebileceğin birisini :)
insallah :)
Yanlız değilsin merak etme...:)
sevindim :)
:) hayat böyle napalım
öyle :)
şahsen inanmıyorum değil evlenmemekte kararlıyım
neden ki
hayatın geri kalan kısmında biriyle aynı şeyleri paylaşma fikri korkunç geliyor :S
Benim evlenmeyeceğim/evlenemeyeceğim garanti.
neden?
Bende evde kalacağım galiba :)
tüh :)
Hayırlısı be :)
Telefon hakkımı kullanmak istiyorum : D
hahah :D