Aşk İlişkileri Hiç Evlenemeyeceğini Düşünen Var Mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç çevrem yok arkadaşım yok bir kızla tanışabileceğim bir ortam yok çevrede herkes evli ben sürekli yalnızım yaşım geçti ne yapabilirim evlenmek için çok sıkıldım bu durumdan, aynı şeyleri yaşayanlar var mı? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncel Hiç Evlenemeyeceğini Düşünen Var Mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sessizsedasızgitmek Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kardeşim korktuğun şeyi yaşadım. Yaşıyorum. Çok önemli değil. Alışınca güzel. Bazen sevmek sevilmek istiyorsun ama çabuk geçiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iş işten geçti Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl Nasipte öteye köy yok Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl 🌵Nasipten Yorumla
abcdefghijklmn1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Yaşın geçmedi ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mesele yaş değil çevrem yok tanışacağım ortam yok Yorumla
YouReMine1999 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl umudum var hala 0 21 Yorumla Soran +1 yıl çocuksun sen Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Benmi? Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Bizim yaşadığımız yerde çocuk dediklerini 13 14 yaşında evlendiriyorlar 😅😂😂 Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Sen galiba yaşlısın sana çocuk geldim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sizin yerleri s. ikim o zaman Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Olum adam ol ne küfür ediyorsun bende ozn... Seni karşında çocuk yok Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Hemen kufur ediyorsun ona göre işte yalnızsın Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Gücün kızlarami yetiyor senin Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Adam gibi yoruma cevap veremezmisin illa küfür küfür e e noldu ne kazadin küfür ettinde Yorumla Soran +1 yıl Ne çok çene var sende Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Çene olan sensin tüm sinirimi bozdun Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Gerçekten neden küfür ettin? Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Valla yanımda olsaydın paramparça ederdim seni küfür ettiğine göre yazık uzaktayım keşke Türkiye'de olsaydım mahvederdim. seni Yorumla Soran +1 yıl Manyaksin la sen 😂 Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Benim ülkeme küfür etmiş oldun uzakta olduğun için çok şanslısın Yorumla YouReMine1999 +1 yıl La olum insan hiç küfür edermi daha diyecek söz bulamıyorum sana Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Senin gibilere göre sayfada kalmıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl S. iktir la a. mk rahatsızï Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Özür diliyormusun senden cevab bekliyorum gerçekten senin gibi insanlarla uğraşmak istemiyorum? Hesabı siliyorum Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Sen hadi ordan oruspo Yorumla YouReMine1999 +1 yıl Allah'ın belası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim korktuğun şeyi yaşadım. Yaşıyorum. Çok önemli değil. Alışınca güzel. Bazen sevmek sevilmek istiyorsun ama çabuk geçiyor
iş işten geçti
Nasipte öteye köy yok
🌵Nasipten
Var ben
Yaşın küçük
Yaşın geçmedi ki
mesele yaş değil çevrem yok tanışacağım ortam yok
umudum var hala
çocuksun sen
Benmi?
Bizim yaşadığımız yerde çocuk dediklerini 13 14 yaşında evlendiriyorlar 😅😂😂
Sen galiba yaşlısın sana çocuk geldim 😅
Sizin yerleri s. ikim o zaman
Olum adam ol ne küfür ediyorsun bende ozn... Seni karşında çocuk yok
Hemen kufur ediyorsun ona göre işte yalnızsın
Gücün kızlarami yetiyor senin
Adam gibi yoruma cevap veremezmisin illa küfür küfür e e noldu ne kazadin küfür ettinde
Ne çok çene var sende
Çene olan sensin tüm sinirimi bozdun
Gerçekten neden küfür ettin?
Valla yanımda olsaydın paramparça ederdim seni küfür ettiğine göre yazık uzaktayım keşke Türkiye'de olsaydım mahvederdim. seni
Manyaksin la sen 😂
Benim ülkeme küfür etmiş oldun uzakta olduğun için çok şanslısın
La olum insan hiç küfür edermi daha diyecek söz bulamıyorum sana
Senin gibilere göre sayfada kalmıyorum ben
S. iktir la a. mk rahatsızï
Özür diliyormusun senden cevab bekliyorum gerçekten senin gibi insanlarla uğraşmak istemiyorum? Hesabı siliyorum
Sen hadi ordan oruspo
Allah'ın belası