AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
303Cevap
Allah yazdıysa olur yani şu an için düşünmüyorum ama kader kısmet hiç belli olmaz =)
bana evlenip boşanıcam gibi geliyo töbe töbe aman allh korusun nerden geldiyse
Bende 19 yaşındayım geçen yıl umutluydum ama umudumu kestim evde kalıcam ben D:
yok ya sen kalmazsin daha 19 yasindasin dur bakalim :)
Sap geldim sap gidicem ahaha :D
Bu saatten sonra bulamam diyenlerin çoğu 18-24 yaş arası. Yaşlı triplerine niye girdiniz anlamadım daha çok erken diilmi
Bu yaşta evlenmeyi tabiiki düşünmüyorum ama 1 yıl içinde tanıyıp evlenmiceğime göre en az 4 yıl sevgili kalmam gerekiyo ve daha konuştuğum bile yok o anlamda dedim
Evlenemeyeceğimi değil, evlenmeyeceğimi düşünüyorum.
ozaman sorun yok zaten :)
Bence de :))
Evet dedim ama atanamadım daha işsiz bir öğretmenim işim olmayınca evlilik olmuyor sevdiğim kızlardan ayrılmak zorunda kaldım herhalde seneye atanıp önüme bakabilirim. Ama yaşım 28 ve yaşlandığımı hissediyorum..
hersey gonlunce olsun..
teşekkürler senin de dilediğin gibi olsun inş ikimiz de hayırlı bir kısmet bulur evleniriz:)
Evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim.
Ooo iddaliyiz :))
Yeah.
Evleneceğime inanmıyorum dedim ama evlenebileceğime inanmıyorum :) Çünkü ortada hanım hanımcık bir sevgili yok :)
İnanmıyorum diyenler en kısa zamanda evlenir emin ol ;)
Evlenceğime inanmıyorum, artık sevgili filan da yapmıyorum ahanda yazdım buraya..
aynen bende öyle..
Ayrıldın
Nazlı yari bıraktın çılgın sözlerle
ayrıldın
sonunda güzel türlü oyunlarla
https://www.youtube.com/watch?v=jstRUFnTn28 asdasdasdasdasd :D
@Afrolevent Benim sinirler tavan şu ara !1!!1!11
https://www.youtube.com/watch?v=wdCANWmIGwA
yaaa bendede var o. ısınamıyorum yani ısınıyorum seviyorum ama evlenicek kadar değil bunu biliyorum :(
aynen öyle ya.. :(
Ben de kafa olarak bir kızın çekebileceği bir adam değilim. Ancak bu olmaktan da mutluyum. :) Bu yüzden evlilik nasıl olur bilemiyorum..
nasil kafadasin ki..
Tek tek yazmaya kalkarsam çok uzun sürer. Ama özetle "zormuşum". :)
iste bunu anlarim, biraz bende öyleyim :) hayirlisi...
evleneceğime inanmıyorum çünkü birinin beni alacağına inanmıyorum hadi eyvallah
I blive i can fly
https://m.youtube.com/watch?v=GIQn8pab8Vc25 geçitimi umudu kes ya ben kestim umudu olmicak bu is
https://i.hizliresim.com/lzR81r.jpg
Bende inanmıyorum ama dost hayatı yaşamak bence en güzeli benim fikrimde olan var mı bilemem...
ohoooo.. ben 22 yaşında evlendim.. 26da ayrıldım.. 28 yaşındayım tekrar evlendim.. :))
haahah hadi be :)) nasil yaptin söylede nasiplenelim azcik bizde :))
cesaret. Bende deli cesareti var biraz.. :) ama bu son inşallah.. sevdiceğimle çok mutluyum..
Aynı sorunlar kriter meselesi bu devirde çok özellik istiyoruz
malesef öyle..
Biraz erken degilmi 24 daha cocuksun sen :)
30umda kesin evlenirim
yarin evleniyim demiyorum zaten :) evlenecegime inanmiyorum diyorum.. 30 umdada 40 imdada..
Niyeki :) evlenirsin karakterin iyi olsun yeter
keske evlilik karakter meselesi olsa.. kendin kadar karsindakinin karakteride bir okadar önemli. Devir cok bozuk cok :)
imkansız gibi gerçekten ben hayalini bile kuramıorum artık D:
aynen bende öyle..
Pek tabi evlenirim ama onu sevebilirmiyim onu bilemiyorum
aldigim en iyi cevaplardan biri.. cok dogru..
Sevmedigin biriyle neden evlenirsin? yani ask her zaman olamaz belki, ama sevgi olmali en azindan.
@Felicityy asıl sevgi her zaman olmaz sevgi bir kez olur ve içinde ömürlüktür. İnsanlar bir kaç kez aşık olabilir ama bir kaç sevemez eğer seviyorum diyorsa o aslında aşktır. Bende aşık olabiliceğim birisiyle evlenebilirim ama tekrar dediğim gibi sevmem biraz sıkıntı çünkü ben bir tek insan sevdim ve halen unutabilmiş değilim her gün yanıp tutuşmasamda yinede onu unutmuş değilim.
teşekkürler @Soran
Bir aralar çok düşündüm. baktım düşünmeyle olmuyor bende bıraktım düşünmeyi ;)
sonuc ne? :)
Sonuç nasibimi bekliyorum. kurban olduğum fizandan geliyor heralde gelemedi bir türlü. bir gelse agzını burnunu kırıcam nerde kaldın diye :)
Kısmet belli olmaz bu işler ben kafa yormadım bu konuda henüz :D
en iyisini yaptin :)
Ben sallamıyorum artık ev alıp ailemin yanından taşınmayı planlıyorum ondan sonra olursa olur olmazsa bekarlık sultanlık
Çok Seçici davranma evlen artık sonradan isinirsin ya
o riski alamam ya :)
Sen galiba kıvanç Tatlıtuğ kenan imirzalioglu gibi babyface bir insan bekliyorsun evlenmen çok zor :/
yoo hicte onlar gibi birini beklemiyorum.. zaten ikiside itici gelir bana :)
Bilmiyorum ya o zaman :/
Nikah ile ölümün saati şaşırmaz... Bakınız yaş 32 ama hala umut var.. O yüzden sen daha 24 ünde başlama krizlere :)
27 yaşındayım yeni nişanlandim hayatta bulamam artık diyordum. ama evlilik gerçekten kader işi biri çıkıp geliyor ve mudahele edemiyorsun.. hayırlısı olsun takılma buna
cok sevindim adina bir ömür mutlu olursunuz insallah.. nasil oldu nasil tanistiniz?
Allah razı olsun darısı da sana insallah:) çok salak bir tanışma hikâyemiz var bizim, tango uygulamasında tanıştık Mayıs ayında hatta kandildi 25 Mayıs. Düğün tarihimizi 24 Mayısa aldık beraber ilk uyuyacagimiz gece yıl sonumumu olacak :)
Yİl donumumuz
vay guzelmis :) mutluluklar..
evlenemeyeceğime değil de evlenmeyeceğime inanıyorum.
ozaman problem yok degilmi :)
önce sağlık demişler.
Ben varım 28 yaşındayım son 5 yıldır doğru düzgün ilişkim olmadı artık kimseninde olacağını sanmıyorum. Evlilikten yana hiç umudum yok. :)
olabilir bilemiyorum
meslegimi yapmaya baslarsam evet evlenemem heralde.
meslegin ne ki?
gemi makine isletme muh
kaptanlar gibi ben de gemide calisiyorum oyle soylim.
hiç ama hiç inanmıyorum zannetmiyorum da her halde bizim 80 lerde doğan kuşağın sorunu arkadaşlarımdan sadece 2 3 tanesi evli halen bekar gezen çok :D
bizim kusakta aynen oyle olcak merak etme :)
Bence cok kasar var artik normallesti resmen ondan olabilir, aç gozlusunuz, birini birakip otekine kosuyosunuz bu boyle devam etsin bak 40 yasinda hala bekar olacak.
Nedense evlenebileceğime pek inanmıyorum üniversite biticek tek sevdiğim kişi vardı onla da olmucak belli ilerde nasıl olcak bilmiyorum aşık olmadan evlenmem galiba beni çekmesi lazım kızın
Evlenmicem zaten hayatımı özgürce yaşamayı tercih ederim evlilik nedir ya..
Bilmem hic evlenmek aklima gelmedi yani daha henuz boyle bir dusunce olusmadi bende.. her kor saticinin bir kor alicisi bulunur diye dusunuyorum bulur zamani geldiginde birilerini
Boşuna kuruntu yapıyorsun bir gün gelecek sende evleneceksin, kimse yalnız kalmaz. Zamanla fikirlerin değişecek kendine göre birini bulacaksın. Delik taş yerde kalmaz...
Hayırlısını dile Allah'tan boşver gerisini. nasibin mutlaka bir yerlerdedir. bir bakmışın evlenmişsin. anlamazsın bile.
öyle tabi hersey kismet
Bende evleniceğimi hiç sanmıyorum gündelik ilişkileri saymazsak 2 seneyi geçkin bir süredir hayatıma kimseyi sokmadım açıkçası sokmaya da pek niyetim yok
benim küçük kardeşim bile yarın akşam evleniyor ben evde kaldım ya ama o düğüne gitmicem :P
anaa ciddimisin sen? :)
dün evlendi bile :(
ıstıyorum ama ıstedıgım gıbı bırı karsıma cıkmazsa bılemıyorum :)
abla neden uğraşıyorsun ki Allah hayırlısını versin
İnanır gibi oldum ama yanlış anlamışım. İnanmıyorum.
inanmıyorum.. kendim gibi birini bulamadım... :D herkesin kendine göre belirlediği karakter var
Evelencegimi hic sanmiyorm. Bni birakmick ve bni seven birini bulamadm.
27 yasindayim hiç dusunemiyorum bile evlenebilecegimi
istermiydin peki?
Hayir henüz değil :) iş yok güç yok
sen kriterlerini düşük tut ve fiziksel özellik çok arama bence
@belkibirgunE tanismadan zaman gecmeden sevemezsin.
mutlaka..
Peki senin kafa dengin neymiş?
benim kafa dengim anlatilmaz :) en azindan burada analtilmaz.. zaman alir.
Hm..
Evleneceğime inanmak istiyorum diyelim. Ama o gözümü karartacak kız kim bilir nerelerde nabıyor bilmiyoruz işte.
bende düşünmüyo değilim hiç düzgün kız yok biz nasıl evlenecez diye
erkeklerinde isi zor tabi bu devirde..
aynen paradan başka istegi olmayan kız bulmak o kadar zorki bulsam zaten direk evlenecem arayışlar devam ediyo :D
hadi bakalim hayirlisi :)
:((( malesef bende senin gibi düşünüyorum evde kaldık:(
biraz oyle oldu valla ya
tursu da olmaz bizden :D
Eskiden iki gonul bir olunca samanlik seyran olurdu.
Artik paran varsa dayali doseli evin seyran bile olamiyor.
Para para oldu her sey para.
evlilik kafa dengini bulunca yapılacak bir olay değil. Tamamen delilik :D
dogru aslinda :)
kızlardaki bu hava
erkeklerdeki hayır cevabı alma korkusu
olduğu sürece durum sıkıntılı
biraz öyle evet.. ama benimki hava degil secicilik. elimde olmadan..
genel olarak tartışmak lazım bu konuyu.
sen seçicisin diğeri havalı diğeri kibirli diğeri şu diğeri bu.
erkeklerde seçicidir.
erkeklerin kadınlarda, kadınlarınsa erkeklerde beğenmediği huylar var.
bunları konuşacak olsak kimse kimseyle evlenemez.
dogru soze ne denir..
Ben 31 yaşındayım bende halen daha bulamadım kafa dengimi sen daha gençsin bulursun dert etme
yasla alakasi yok ki karakter meselesi.. 30 uma gelincede ayni kafada olucagim icin hic sanmiyorum evlenicegimi :)
Neden hangi kafadansın ya da ne yın kafasındasın :)
beklentilerim yuksek ve dusurmem.. sorun bu :)
Vay vay vay peki sen karşı tarafın beklentisini karşılayabilecekmisin
bu konulara girmek burada cok gereksiz tutupta sana hayatimi karakterimi en basindan anlatamayacagima göre bu sorunun cevabini alamazsin.. neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme oturdugum yerden ulasilmaz hayaller kuran biri degilim.
iyide neden sinirlendin bu kadar ben kötü birşey demedimki
Kısmetin olan elbet bir gün karşına çıkar takma o yüzden
kismet tabi..
doğru kişi dedikleri şu illet var ya ha ben hala o gerizekalıyı bekliyorum ama hayırlısı ne diyem yani?
,3
aynen öyle diycek baska bisey yok zaten.. hayirlisi..
Hahaha Sen 24 yaşındasın :) Acıyan Allah Bıze Acısın Be :D 30+1 Yaşındayım Ben Halen Kafa dengimi Bulamadım Nasıl Olucak :D
benimde sonum o olucak ya senden daha gec dogduysam ben napiyim sonuc ayni :)
Yok Abi Yok :D Memleket Kaşar dolmuş Benım sucum yok Kadın Yemenın Peşinde Erkeke Si... Peşınde :D Iyuısını zaten mıllet ayıklayıp alıyor :D bıze kalan uzumun copu armudun sapı :D
hahah al bendende okadar :) birazda fazla seciciyim galiba.. amaan kedi alir besleriz artik bizde napalim..:)
kedide nankör bee :D Ben kafaya koydum rus alcam :D hem guzel oluyor hemde cok çalışkan ve sadık :) tabı bızler sadece nataşalarını bılıyoz TR de :D olmadı sanada bı Hans alalım :D
Hee al rusuda gör :D tövbe tövbe.. okadar bide düzgün kiz kalmadi dedin gittin arkasindan rus alcam dedin ve batirdin herseyi :D bende almiyim hans mans.. yalniz ölmeye endeksledim artik kendimi :)
Valla Napım Başka :D Elde Olan Bu Gayet Iyı Gıderımde Var Ama :D Alıcı Yok :)) Hep Tombik kısa celimsiz denk gelıyor Cirkin şansı gerekli :))
banada öyle oluyor iste ya.. üstüne bide biraz kültür aradigimda hepten secenekler sifira iniyor.. aptal olmak vardi su dünyada, hic bir derdimiz olmazdi :D simdiye kesin 2 de cocugum olmus olurdu..
2 mi Benım Yasıtım COcukluk arkadaşımın 3 cocugu var bıtanesının ısmıde benım ısmım :)) Sen Hesapla Cocukları evlencek yasa geldı bee Nıkah sahıdıyım allam Sana Gelıyom allanı seven toprak atsın Kültür dedin ne mezunusun sen?
24 yaşındayım boğa burcuyum ama bende evleneceğimi sanmıyorum sanırım benim ruh eşim öldü :s
Dipnot:Burcumu neden söyledim bende bilmiyorum :/
durum benim icinde gecerli malesef..
Hayırlısı be my rose :D
Bende inanmıyorum 22 yasina geldim ama kafa tipim kimse çıkmadı bir kez çıktı o da beni reddetti çokta umrumda değil açıkçası ama zannetmiyorum pek evleniceğimi
Bence kısmetlerini kaçırmamalısın konuş görüş
icim isinmiyor yapcak bisey yok..
Ozmn kalırsın evde tabi ama konuşmadan içinin ısınıp ısınmadını nerden biliyorsun... belkide olacak ama sen konuşmuyorsun..
kesinlikle inanıyorum.
çünkü artık kalbimi açtım.
ne mutlu sana.. allah gonlune gore versin
tüm isteyenlerin...
evlencegimi sanmıorum çünkü asrın hatasını yapmaktan korkuorum :D