Ben 1.50 yim 1.80 den kısa erkeğe bakmam çevremdeki hiç bir kız da bakmıyor. Beyler kusura bakmayın ama kısaysanız kız hayali kurmayın hiç.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öff... bunu yiyen varsa cidden saftriktir... 1 aydır bu sitedeyim, her gün 5-10 tane aynı soru... boyum 150, 1.80'in altı erkeğe erkek demem.
bu soruyu troll erkekler soruyor.
Yoo trol falan değil. Kızlar gayet de kısa erkek sevmiyor. Dışarı çık çiftlere bak erkekler hep 1.80 üstü.
Ayrıca twiterda da bu muhabbetler var ve gayet profil fotosu olan kızlar yazıyor sen galiba pembe hesaplı kısa erkeksin kendini avutmaya çalışıyorsun.
Ben 1.76 boyundayım. Erkek arkadaşım da 1.87 boyunda bir Rus erkeği... :) Ama ben erkek arkadaşımın yüzünü görüp beğenmiştim ilk, boyunu çok sonra, buluştuğumuzda gördüm. Kısa da olsa dert etmezdim. Boyun bir önemi yok. Ha, sen kısa erkek sevmiyorsundur amenna. Kimse sana zorla sevdiremez. Fakat tahrik edici bir şekilde her gün aynı şeyleri yazman günah bile.
Yaa aşko ne duyar yaptın ya bir de kısa olsa da sorun etmezdim diyorsun anca kendini kandır. Hangimiz kısa erkek seviyoruz ya. Ayrıcz ben bunu yazmasam diğer kızlar da yazacak 1.70 erkekler hep sap geziyor zaten.
bana vocaroo'dan ses kaydı at... "ben boyu 1.50 olan kızım" desen yeterli... istersen ben de sana ses kaydı atarım. bakalım ikimiz de cidden kız mıyız
Tanımadığım kişilere ses atmıyorum aşko. Ve sorumda da yanlış bir şey yok kısa erkek sevmiyoruz kısa boylu cüce erkekler ömür boyu yalnız kalacak :D
:DDD yemezler 2 kelimelik konuşmayı atamıyorsan kız değilsindir
Yaa üff neye inanırsan inan ya hiç uğraşamam senle. Sanki yanlış bir şey demişim gibi bana sallıyorsun. Hadi ben trol erkeğim diyelim kızlar kısa erkeklerle sevgili oluyor mu hayır olmuyor sus o yüzden.
Türk erkeğinin ortalama boyu zaten 1.70... o zaman neredeyse tüm türk erkekleri sonsuza dek bekar kalırdı.
Ee zaten çoğu yalnız z kuşagı uzadı gerçi ama gene de yarısı kısa erkeklerin. Üniversitede görüyorum erkeklerin yarısi yalnız ellerine kız eli degmiyor ortak özellikleri kısa boylu olmaları.
İnsanları aşağılamak hoş bir şey değil. Ben bi erkeğin kalbine bakmayı tercih ederim... 🤔
Tamam o da önemli de allasen 1.70 erkek mi olur ya?
1.50 insan varsa neden 1.70 olmasın canım :)
Bir insanı dış görünüşüne bakarak yargılamak dünyanın en aptalca em cahilce olayıdır
kısayım ama sevgilim var bu nasıl oluyo ozăman ăm. k ağaçta meyve çok yani sizin kadınlar olmazsa bizde başka kadınlara yürürüz măl
Kesin sevgilin vardir kesin 3 diyince inanıyoruz 1 2 4
sen ağlion ama 😅 tek kadın senmışsın gibi ne güzel kızlarla takıldım çoğu sevgilim oldu arkadaşım hepsi çok güzellerdi ve aklı başında olan kadınlardı senin gibi sıırlar da var işte yok değil
Ağlayan sensin bir de hayallerini yazıyorsun ya komedisin. Sevgilin olsaydı benim soruma gelip almazdın aman banane beni alan almış zaten der geçerdin ama sen geldin ağladın soruda kısa olduğun icin çok mu red yedin kıyamam
asıl ağlayan sensin ben senin gibilerine gülüyorum sadece boy kriteri olan cahil cuhale bir kızsın rezilsin yani kısaca senin gibi kızlara ben zaten yürümem ămıq yürünecek kadınlar belli senden çok var canım lsjslsksj bu soru bile sadece kendi egonu tatmin etmek için sorduğun soru ay erkekler bakın kızsız kaldınız lsjslsjs
Kisa boylu ozguvensiz bir erkegin her gun zirvaladigi soru
Ne alaka be ben kızım ayrıca hiçbirimiz kısa boylu erkek sevmeyiz yalan mı?
Hangi mantığa dayanarak söylüyorsun bunu peki beğenin sadece bir algıdan ibaret olabilir mi.
Tüm kızların beğenisi benim gibi. Soru sor kızlar kısa boylu erkekle sevgili olur musunuz diye hepsi hayır der
Herkes öyle diyor diye diyorsun mantığı ne ya da beğenini kazanmasındaki asıl etken ne gerçekten bomboş ama uzun boylu bir erkekle yapabilir misin bu kadar zevk odaklı olman sence doğru mu?
Bu kadar büyük konuşma kendinden bile kısa birini alırsın 😀
Biz uzun erkekler de zaten minyon kısa kız seviyoruz
Çok haklısın. Evden bile çıkmasın onlar.
Etkileşim istiyosun he
bazilari boya degil karaktere bakiyor
Boya bakmayan kız görmedim hiç. Çok arkadaşım var hepsi de en az 1.80 diyor.
adi ustunde senin arkadaslarin onlar. Hepsinis ayni kafadasiniz
Dışarıda çift görüyorum onlarda da erkekler hep 1.80 üstü oluyor?
Genemi sen lan :D
Haksız...
Şanslıyım o zaman
kesinlikle
MANTIKLI
cus cucesin
Uzun boylu erkek bulamayan uzun boylu kız yorumu
sevgilisi bir doksan olan ben
E ne ağlıyon 1.90 sevgilin varsa?
sglamiyorum sen 150yken 190 sevgilisi istiyorsun ya sana nasil girip cikacagini dusunuyorum
Ya sizene ya siz sırık kızların uzun erkek isteme hakkı var da bizim yok mu ya salın artık biz kısa kızları. Kısa erkekleri geçtiniz kısa kız uzun erkek çifti kıskançlığında.