Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım.. sen kızda güzelliğe bakarken iyi biz kriter koyunca auww.. haspam ! :))
Yaa öyle bir dünya istiyorsunuz ki, tipiniz ne olursa olsun yanınızda hep en güzeli olsun ama karşınızdaki siz g. t g. bek de salsanız tıfıl da olsanız sizden başkasını görmesin..
Hadi yea? Ne güzel rüya :))
Şimdi gelir iç güzellik bikbikçileri. Ciğerinizi biliyoruz beyler, anonimliğinize güvenip mandıra filozofluğuna soyunmayın burada :))
Ha bu arada, kriterlerin ve algın b. kum gibi olduğu için o kızlara hiiç bir şey olmayacak haberin olsun. Hepsi çok mutlu. Geçmiş olsun :)04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHah bir de not : olayı boyuna bağlama. Sorun ne sizin sandığınız gibi para ne de boy. Ülke fasulye gibi adamlarla dolu ve sevgilisi olan bir sürü kısa boylu adam var. 180 adam yok zaten.
Senin işine geliyor bahane bulmak. Öz eleştiri yapabilsen hallolur da.. amaan banane, türk erkeğinin klasik sorunu var sende. Paraya ve boya suçu at , aman kendini geliştirme olur mu canım benim :)
Soran+1 yılYürü git siz sanki çok denginize bakıyorsunuz ya 150 boyunuzla 190 adam istiyorsunuz ortalama veya ortalama altı tipinizle kaslı yakışıklı uzun brad pitt istiyorsunuz o dedigin kızlar çok mu mutlu djdjdjddjj e o zaman bu boynuzu yiyince zırlayan tayfa kim djdjdjdj bu sitede her gün görüyorum ühü sevgilim beni aldatti diyenleri oh iyi oluyor valla keyifle izliyorum didjdjdkd
Soran+1 yıl@By010309 paragöz değiller güce ve boya tapıyolar kısa erkeği parası olsada sevmezler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok, o iş tam olarak öyle değil. Bu yaşlarda öyle sanarsınız ama değildir.
Sen, sana sosyal medyada ittirilen paragöz, kamu malı, hasar kayıtlı, üç değişenli ve boyalı kadınları baz alıyorsun ama kadın popülasyonu içinde en fazla %10 onlar. Bunları normal, herkes böyle sanma sakın.
Düzgün kadın gibi kadınların kendilerine sosyal medyada, cafede, orada burada rastlayamazsın. Parayla falan da işleri yoktur; sadece para kazanabilecek, işini gücünü edebiyle koşturabilecek kadar adam mısın ona bakarlar. Çok veya az kazanman umurlarında olmaz.
Konunun parayla alakası olduğu kadar boyla hele hiç alakası yoktur, emin ol. İşin sırrı özgüvenli bir erkek olmak aslında.
İşine gücüne bak, güvenilir normal bir adam ol, onlar seni bulur.
Yani sevip, sevilip ciddi bir ilişki yaşayabileceğin düzgün bir kadın seni illa bulur.
Ruh hastası, kronik sorunlu ve çözülemeyen kadınsal düğümlere sahip olanların da dışları mecbur güzel olmak zorundadır, öyle olmaları gerekir ki o pislik karakterlerini gizleyebilsinler. Yeme o güzellik dolmasını.10 Yorumla
Lafa gelince önemi yok diyorlar ama hakikaten uzun boylu erkek takıntısı var hepsinde 😄 Boyum 170 cm ortalama bir Türk erkeği ama baktığında çok sıradan bir adamım birde son 10 yıldır yapılan göbek eklendi, Neyseki kel ve bıyıklı olma ihtimalim yok 😂
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Eksiği başka yerde arayın bence..
170in altında değilseniz kusuru boyunuza atmayın.
Kadını etkilemeyi beceremeyen kim varsa ya boyu bahane ediyor ya parayı..98 Yorumla
Soran+1 yılBu görüşü devamlı 180 erkek yokmu diye dert yanan 180 altı erkekleri gömen sorular sorun kızın paylaşması peki sevmezsiniz işte bırakın kolpayı 170 erkek isi bilse ne olacak o kadar 180 manyağı kız varken
Soran+1 yıl@Manyakcan27 aga bu kız devamlı 180 erkek ovup 180 altı erkekleri gömüyordu şimdide gelmiş kolpa atıyor
Soran+1 yıl@By010309 para devri geçti aga suanki kırmızı çizgileri boy
- +1 yıl
Para elbetteki kırmızı çizgimiz, böyle yaratıldık
- +1 yıl
@dişişeytan544 yaratilmayla ne alaka?
- +1 yıl
Alemsiniz
- +1 yıl
@dişişeytan544 boş ver uzatmayalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılTakıldığın şeye bak. Vitrin ilişkileri arayan zillilere bakma sen. Adamlık boyla olmuyor. Ülke ortalaması 170 zaten. Aşırı kısa olmak kadında da erkekte de çekici olmaz ama bu aralik 150 alti kişilerde geçerli. Senin boyun normal aksine kizlarin beklentisi uçuk o yüzden kafana takma.
02 Yorumla- +1 yıl
@By010309 aynen yani. 165 altındaki kıza 170 adam gayet normal. Neyini begenmiyorlar anlamiyorum
+1 yıl:D, 1.85'im ama kısa boylu olup çok hatun götüren arkadaşım oldu, fizik ile de kurtarırsınız dostlarım ve uzun boylulara oranla daha bir kapı gibi durursunuz, ebatlı gözükürsünüz, kas yapın, çalıştırın vücudu.
02 Yorumla
Soran+1 yılKas yapınca üçgen peynir diyor kızlar bize
- +1 yıl
Boş zırvalıyor onlar , hem *mı da çöplük gibi kokar onların :D
+1 yılAma kabul edin erkekler sizde uzun boylu erkekler de kısa kızlardan hoşlanıyor hep o yüzden sürekli birbirlerini buluyorlar sadece kızlar uzun istediği için değil erkekler de kızın kendisinden baya kısa olmasını istiyor ego mu tatmın ediyorlar napıyorlar bilemiyorum artık dödöföföf
020 Yorumla
Soran+1 yılBiz kısa erkekler geberek o zaman uzun erkeklerinde uzun seven kisalarinda hepsinin 4mk
- +1 yıl
Öddöffflflf valla ben genelleme söyledim kısa kızlar uzun uzun erkekler minyon kız sever bu artık kanun gibi olmuş yola çıksak bu tarz en 3 tane çift görürüz doğruya doğru ayrıca illa minyon olsun diyen erkek var siz kızlara nasıl emin emin uzun erkek ve zengın erkek meraklısı diyorsanız bide erkekleri biliyoruz yani
Soran+1 yılKısa olup uzun erkek seven kızların inş hayatini bir uzun erkek karartır
- +1 yıl
He ya erkekler adam seçmiyor bi kızlar kriter sahibi hep siz haklısınız zaten dödödöff demekki seviyor ki erkekler hep mşnyonla çıkıyorlar kızlar silah dayamıyor herlade benle çık diye istiyor ki çıkıyor
Soran+1 yıl@Karahan83 kısa olan hiçbir kız kisa erkeğe bakmaz uzun kızlardan beterler
- +1 yıl
Beddua etme anca dödödöflf
Soran+1 yılEderim hakediyorsunuz eminim senden onlardansın nefret ediyorum hepinizden pislikler
- +1 yıl
@zeyney3499 Türkiye’de full kısa kızlar var erkekler tanışmak için mesaj atıyorlar. Sonra konu boya geliyor e Türkiye’de kısa kız bol, denk gelen kısa kız oluyor. Erkekler biz kısa kız istiyoruz diyip uzun kızlara yol vericek değiller. Önlerinden uzun fizikli bir kız geçse dönüp bakar çoğu.
Soran+1 yıl@Büşramata o 155ler uzun seviyor yetmiyor 170 erkeklere hakaret ediyor neyse sövmeyecem
- +1 yıl
@Karahan83 Kesinlikle iyi geceler herkese..
Soran+1 yıl@Büşramata bana iyi gece falan olmaz neyse kısa olup uzun seven kızların ins hayatı kararır her gun acı ceksinler tipki benim çektiğim acılar gibi
Soran+1 yılSONUNA KADAR KADIN DÜŞMANIYIM BU BENİM EN DOĞAL HAKKIM SİZ BENI BOYUM YÜZÜNDEN ELERSENİZ BENDE DÜŞMAN OLURUM SİZE
1.50 kızların 1.90 erkeği tercih etmeleri cidden saçmalık. Çocuk gibi duruyorlar afedersin de böyle düşünenler biraz şey, bon çok totloyom yhaaa monnocok bosoyom kafasında. Ama bilmiyorlar ki dışardan iğrenç gözüküyor.
00 Yorumla
+1 yılBence ole olmamasi lazim benim sevgilim 1.57 allah vergisi bu ya sevdikten sonra boy nedirki tamam bazi sorunlar olusuyor olabilir ama oda allahin bi kulu sonucta yapacak bisey yok
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de zaten çok uzun erkek sayısı az. Bunun yanı sıra farklı özelliklerinle çekici olursan boyuna kimse bakmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYo az değil z kuşağı çok uzun ben hem z kuşağı hem kısayım tam lanetliyim
+1 yılZaten ülkede 1.80 ve üstü boyu olan fazla yok, ayrıca aynı şeyi erkekler de yapıyor. Ayak bilekleri kalın olan kadınla çıkmam diyeninizi bile gördüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılZ kuşağının çoğu uzun hep onları tercih ediyor kızlar
+1 yılNeden böyle düşünüyorki? insanlar mesela 1:55 boyunda ki bir insan bir 1 65 boyunda ki bir erkekle gayet uyumlu olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYo 155 kızlar illa uzun seviyor nefret ediyorum onlardan
- +1 yıl
Bence biraz abartıyorlar insanlar kendi boyunun ölçüsünü bilmeden gözleri fazla yükseklerde oluyor
+1 yılBitmedi bu boy sorularınız ne alaka ya 😀 hoşlandıktan sonra kimse boya bakmaz başka yerde kusur ara tamam 190 isteyenler var ama tamamen lafta o, sen girişkensen giyimin iyiyse çoğu kız bakar
Bir de şunu da söyliyeyim düt boyunuzu artık bir daha boyla ilgili soru görmek istemiyorum02 Yorumla- +1 yıl
Yalak çoğu en az 180 diyor ve gayet çizdiler sirf boyum 171 diye kiz bana yazma dedi ge ustte anlattığın çoğu şeye sahip olduğum halde hiç sevgilim olmadı
+1 yılgenelleme yapmak olmaz ama boy benim icin onemli gercekten. buyuk ihtimal benim boyum 1.78 oldugu icin :D 1.80 den kisasi yanimda cok kisa kaliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen 178 sin sen haklısın zaten 170 175 erkegi ne yapacan ablasimi falan olursun anca uzun kız kısa erkek çiftçi en olmayacak çift ama kısa olan kızlarda uzun istiyor ve alıyor ve kısa erkeklerin şansı kalmıyor
+1 yılKanka ne kadar haklısın ya valla aynı şekilde düşünüyorum kızlar için boy çok önemli hemde tahmin ettiğimizden daha çok
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 180 den kısaysan bitti
- +1 yıl
Bitti tavikiy direk olmaz moduna giriyorlar ama baksan götten bacaklı 150 cm vay anasını
Soran+1 yılInş o uzun erkekler hayatını karartır onların
- +1 yıl
Çoğu karartıyor zaten öyle erkekleri istiyorlar
Soran+1 yılAynen görüyoruz haberlerde ohh iyi oluyor aga ben valla sonuna kadar kadın düşmanıyım hepsi iğrenç hipergamist ilkel içgüdülerini bastırmaktan aciz varlıklar
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Valla 1.89 boyum ve kız arkadaşlarımın hepsı 1.55 1.65 arasıydı hıc 1.75 ve üstü bır kız arkadaşım olmadı.. şans nasıp bıraz bu ısler
018 Yorumla- +1 yıl
Sen mi oyle tercih ettin
- +1 yıl
@Büşramata iste 155 kizlar da 170 kizlar da istemiyor kisa erkek bu yüzden 20 yasinda hic sevgilim olmadı
- +1 yıl
@Manyakcan27 boyun kaçtı?
Soran+1 yılSenin gibiler yüzünden bizim şansımız kalmıyor
Soran+1 yıl150 kızın 190 isteme hakkı yoktur sende sal şu 150 leri 170 kızlar var onlarla olsana 150 kızla deve cucemi oynuyorsunuz
- +1 yıl
@Büşramata 171
Soran+1 yıl@Büşramata su 189 boyuyla 150 kızla çıkan andavallar yüzünden
- +1 yıl
Boyum 1.60 falan olmuş olsaydı 1.70 boyundaki bir erkeği kötü bulmazdım. Önemli olan karakter biraz tip ilgi ve komik olması. Boyu boyuna demişler. Ama boyum uzun olduğu içinde aynı boyda bir erkeği istemem. Örneğin sen 1.70 boyundaki bir kızla ya da 1.73 boyundaki bir kızla olmak ister miydin?
- +1 yıl
@Büşramata neden olmayayım ne kaybedeceğim?
Ayrica 160 oslahdin firkin ayni olurdu çünkü çoğu 160 kiz en az 178 diyor
Soran+1 yılValla ben uzun olsam keşkede olsaydim 150 kızın yuzune bakmazdim o 150 kızlarında 4mk bizim yüzümüze bakmazlar gider uzun erkeklere teklif eder 4mk 0rospulari
Soran+1 yılO uzun seven kısa kızlae umarim gun yuzu gormemez umarim yaptıkları zalimliklerin bedelini öder hepsi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtiyorum kiz 1,75.. Kendi boyuna cok yakin birini istemez. Mesela erkek 1,76 diyelim.. Erkek ayni boy olunca hic güzel durmuyor. 5-6 cm daha uzun olmasi gerekli. 1,60 boyun da bir kiz icin 1,68 boy da birisi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızlara lafım yok ama 150 kizlar 180 üstü erkekle çıkıyor haliyle 170 175 erkeklerin şansı kalmıyor
- +1 yıl
Ya arkadasim dalga mi geçiyorsunuz 150 kizlar en az 190 isterim diyo çıldıracağım git dışarıya bak 150 kizlarjn yanında 2 metre erkek kafanız iyi mi sizin kisa kizlar daha da takıntılı
+1 yılHic bir alakasi yok kardeşim, bu yeni slk kizlara bakmayin 30 dan sonra hepsi çökecek doğru kişiye denk gelirsen oyle bir derdin olmaz,
02 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel yaşlarım sap geçtikten sonra 30 undan sonra biri olsa ne olmasa be ayrıca 30 dan sonra anca paraya gelirler gençlikteki ilişkilerin yerini hiçbir şey tutmaz
- +1 yıl
Sana soylediklerini anlayamamissin, sen bu kafayla devam et
+1 yılZırlama surda ne alakası var sevgilim 170 boyunda gayete birbirimiz seviyoruz
ve parasında yediyim yok bizimki cıkar iliskiside degil11 Yorumla- +1 yıl
Küçük bir düzeltme: 1.68 im 😂
Ama doğru. ❤️
Kısa boylu erkekler de sevilme hakları var ama bilemedim kızların tercihleri karışmam 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılEminim sende sevmezsin ama hakları var dersin e nerede bizim hakkımız uzun diye çıldırıyorsunuz zürafayla çiftlesin anca keser o sizi
Soran+1 yılYok ben asla uzun bir kızı istemem bırak uzunu benle aynı boydaki kızı bile istemem 158 den uzun kızlarla asla omam
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. önemli ol boy değil işlevi. İşleviniz yoksa boy da pek kurtarmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlar için önemli olan boy özellikle 150 lik 0rospular için hepsinden nefret ediyorum
Soran+1 yılHep uzun istiyorlar benik gibilerin yüzüne bakmazlar gider uzun erkelere kendiler teklif ederler artik onlar için çaba falan harcamam kadın düşmanıyım ben
O laf fakir erkekler icin degil miydi fkdjxjsjdjdjsjwjswjsjsjsk
09 Yorumla
Soran+1 yılKısa erkekler içinde geçerli malum 150 kız 190 istiyor
Soran+1 yıl@By010309 olay boy kısa erkek parası olsada pc olsada sevilmez
Soran+1 yıl@By010309 parayla anca cüzdan olursun kız kullanır atar vazgeçin şu yanilgidan hiçbir kız zengin diye sevmex
Soran+1 yıl@By010309 aynen öyleler kızlar para falan sevmiyor uzun erkeklere para yediren çok kız var
+1 yılYeri gelir " hakediyorsa " Uzun erkeklere de tekmeyi basarız. Annadin mi 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKısa erkeklere asla bakmazsınız ama
- +1 yıl
Niye be. Bakıyorlar aslında ya ben görüyorum. Markette çalışan , kaslı kasiyer bir çocuk vardi ona bakıyorlar. Kadın bayaa iş atti. uzun olmadığı için ben sadece baktım.
Soran+1 yılUzun erkeklere siz tepigi koyamazsınız siz tapıyorsunuz uzunlara zürafa lazım size anca keser
+1 yılBir 73 boyundayım boyumdan nefret ediyorum 177 78 olmak isterdim
08 Yorumla
Soran+1 yılO boy kız için uzun ben 173 erkeğim benim durum daha kötü yalnız sana kötü bir haberim var sap kalma ihtimalin var çünkü 150 kızlar hep uzun erkekleri kapmış
- +1 yıl
Merak etme ondan ilişkisi fazla uzun sürmüyor
- +1 yıl
Sen niye taktın bu konuyu bu kadar 🤣
Soran+1 yılTakarım önemli
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Peki sen takınca boyun uzayacak mı
Soran+1 yılTakmadan duramıyorum ne yapayım kafayı yedim boyum yüzünden bir yerlere dert yanmam salça olmam lazim yoksa kendimi yerim rahatlıyorum böyle
- +1 yıl
Ahdhd aynı boydayız yani boydasiz 🤣
+1 yılBenim boyum 1.68 1.70 lik 1.75 lik kizlarla konustugum oldu sıkıntı yok boya takan psikolojik sıkıntısı vardır net 😅
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde kilo takıntısı kadınlarda boy taıkntısı var maalesef. herkes için demiyorum ama genelde böyle
00 Yorumla
+1 yılŞu internette her söylenilene inanmayın ya lafta herkes öyle söylüyor gerçekte işler değişiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 1.50 ben 1.70 boyunda ya da 1.75 istiyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyum 1.75 sevgilim 1.70di boy önemli değildi seviyordum onu ama o zaman geçtikçe hep benim boyuma laf attı sen fazla uzunsun yok devesin o bu
033 Yorumla- +1 yıl
Aptallık etmiş ben olaydım demezdim
Cevap sahibi+1 yılYedirmedi demek ondan uzun olmamı
- +1 yıl
Malmis yatakta uzun kizlar daha iyi dhdhhs
Cevap sahibi+1 yılSen kaçsın
- +1 yıl
176
Cevap sahibi+1 yılİyimiş
- +1 yıl
Neden sordun ki😅
- +1 yıl
@By010309 uzun kizlar yatakta daha iyiy ama çünkü bütün bedenine yetişiyor 😅
Cevap sahibi+1 yılErkek uzun olmalı daha iyi de biz internetten tanışmıştık o zamanlar bilmiyordum öyle
- +1 yıl
Katılıyor musun dediğime bence doğru 😅
- +1 yıl
@Manyakcan27 dedimya yataklık işler ilgi alanım değil. Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet yav bazıları gerçekten kompleksli oluyor
Soran+1 yıl@YineBeeen siz bu hale getirdiniz 180 altı erkek olmaz derseniz bizde böyle oluruz
Soran+1 yıl@YineBeeen ya bırak boş yapma en çirkin kızların yanında bile erkek görüyorum bırakın şu yalanı tipe bakan sizsiniz
Soran+1 yıl@YineBeeen çirkin kızların yanında çok yakışıklı adamlar gördüm ama boyu 180 den kisa adamın yanında hic kız gormedim
Soran+1 yıl@YineBeeen ağlamaya devam edinmiş sonra kadın düşmanı olunca suçlu oluyoruz
Soran+1 yıl@YineBeeen senin boyun 140 da olsaydı 170 erkekle yine işin olmazdı biz kompleks yapmasakta istemezsiniz zaten kabul etmen iyi oldu hiçbiriniz 180 altına bakmayın 150 olanda 170 olanınizda bakmayın günaha girersiniz belki
Soran+1 yıl@YineBeeen 173 rencide et hadi sonuçta 180 altıyım ya bekliyorum hakaret içerikli yorumlarini
Soran+1 yıl@YineBeeen bankamatik olacağıma ömür boyu sap kalırım daha iyi hiçbirinize tek kuruş yedirmem
Soran+1 yıl@YineBeeen aynen öyle diyorum kısa boyluyuz diye bankamatikmi olacaz size uzun erkeklere para yedirisiniz bize gelince paramızı yer uzun biriyle boynuzlarsınız zaten hiçbir kızıda sevmem tüm kızlar aynı anca paramı sever beni sevmez siz kısa erkekleri hor görün anca yok tercih edilincd kısa olduğunu unutuyormuşta ne yapalım boyumuz kısa ve ona rağmen seçtiniz diye kölemi olalım size
Soran+1 yıl@YineBeeen evet öyleyim birde bana hakaret eden erkek yerine görmeyen cinse paramı yedirecem onlara karşı iyi karakterlimi olacam
hayır tabiki de boyla ne alakası var karakter önemli🌺💫👼💭
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan
+1 yılDostum uzun boylu olmak bir şey değil azıcık para görürlerse her şeyi yaparlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Potansiyel kısa göbekli kel kafalı Şuayip adayı olarak görebilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadaşlar neden bu kadar kadar kafaya takıyorsunuz neden sadece annen sevsin seni minyon kız dolu dışarıda
018 Yorumla
Soran+1 yılMinyonlar 185 190 'ları seviyor
Cevap sahibi+1 yılevt çoğu öyle saçma bence bende minyonum ama 180 sevdam olmadı hiç
- +1 yıl
canım bak sende bikiyormussum kisa kizlarin 190 erkek sevdasını, neden minyon kiz dolu diyorsun o zaman canım
Cevap sahibi+1 yıldoğru haklısın
- +1 yıl
Tipim. iyi ve boy 171 sirf bu yüzden hiç sevgilim olmadı , dusun yani 1,40 kizlar 2 metre erkekle geziyor disarida
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 bende çok görüyorum onları
Soran+1 yılIşte o yüzden 170 175 erkeklerin şansı kalmıyor
Cevap sahibi+1 yıldavul bile dengi dengine dimi
- +1 yıl
Aynen öyle minyon kiz dolu diyor birde dalga geçermiş gibi
Cevap sahibi+1 yılseven boya bakmaz karakter meselesi günümüz bazı kızları hayran 190lara hayal dünyası
l- +1 yıl
Allah kizlarin belasını versin
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 öyle deme
- +1 yıl
Derim hepsi aldatılır umarim
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 ben kızım
- +1 yıl
Sana da olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 tutmaz bedduan çünkü ben 170 veya 175 erkekleri ezmiyorum
- +1 yıl
Kusura bakma depresyondayım
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 fark ettim sorun değil aylarca depresyonlu çok yakın arkadaşımla konuşmuştum artık fark edebiliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninde lanet olası iç güdülerin var, güzelliğe bakıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bırak çirkin olup sevgilisi olan sevilen çok kız gördüm ama kısa olup sevilen bir tane bile erkek görmedim siz erkeklerden betersiniz
Cevap sahibi+1 yılAllah belâmızı versin ki doğru diyon
Soran+1 yılAynen versin inş uzun boylu bir erkek hepinizin hayatını karartır ki zaten yapıyor devamlı izliyoruz haberlerde
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle beddua ettin ha😡
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır genelleme yapıyorsun sevgilim olan erkek benden 7 cm kısa ve omzuma geliyor ama onu bu haliyle seviyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç ve azinliktasin
Cevap sahibi+1 yılBen 1.67 yim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl185 de sevilmiyor kardeş paran varsa sevilirsiniz net..
03 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma ne parasi parayla anca cuzdan olursun
Cevap sahibi+1 yılcüzdan için geliyorlar kardeş boş yapab sensin
Cevap sahibi+1 yılparan yoksa yüzüne tukurmezler senin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn büyük aşkımın 178 olmasıyla bu tezi çürütüyorum. Teşekkürler. Hiç bir zaman da boy takıntım olmadı.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 galiba sen 178'sin baya alınmışsın 🤣🤣
- +1 yıl
171 boyum 178 gayet iyi bir boy asla sevilme intihar edeceğim zaten öleyim ben
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 bu kafayla et bence de tanımadığın insanla nasıl konuşacağını bile bilmiyorsun, hakaret ediyorsun tabi kızlar sana bakmaz. Akıllı kızlar aferim.
- +1 yıl
@Manyakcan27 171 de sanki kısaymış gibi çok uzatmışsın bence konuyu 150 155 kızlar çok sen onlara gore baya uzunsun yani hatta 160 kiza da uzunsun abartma bence senin teklif ettiklerinde sıkıntı var bence
- +1 yıl
Sinirlerim bozuldu artık yaşamadan bilemezsin herkesten herseyden nefret ediyorum kendim de dahil hiç sevilmedim , heo uzunlari sevdiler
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 psikolojin bozuksa git psikoloğa Allah Allah. Kimse beni sevmiyor diye bir erkeğin üzülmesi de çok kötü yani bu ne ezik gibi. Senin nefretinin sorumlusu da biz değiliz.
- +1 yıl
@Zehrayyyy hahah 150 155 kizlar en az 185 isterim offff basketçi erkek yhaaa diye dolaşıyor ortalıkta
Git dışarıya bak hepsinin yanında 196 197 erkek
Kisa erkekle umudunu kessin hayat boyu kizlardan uzak dursun zaten red yiyecek - +1 yıl
Aynen ben erkegim diye üzülemem haklisin , git ezik olmayan duygusuz erkeklerle sevgili ol zaten
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 boyu takmayan kızlar para yiyici mi oluyor? Öyle soruya böyle cevap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılgören de türk erkeğinin hepsi bekar zanneder. ortalık 180 altı ile dolu ve sevgilileri var evliler.
06 Yorumla
Soran+1 yılVar ama çoğu kız parasına menfate geliyor arkasından bu kısa diye dalga geçiyor ayrıca o dediklerinin çoğu eski kusak z kuşağı 180 altını erkek olarak bile görmüyor
Cevap sahibi+1 yılsen burnu kemikli kızı sever misin de kimse senin boyunu sorun etmesin istiyosun?
- +1 yıl
Ya sg amci^k ağızlı şişko kizlara bile dunya kadar erkek yaziyor burnu kemikli kiza yazar misin diyor ana^ni * senin ocç ayni şey mi sence kas&ar hangi erkek sirf burnu kemikli diye bir kizi reddediyor , ama 140 cüce kizlar bile en az 2 metre erkek istiyor ananzis sikm hepinizin
Soran+1 yılSorun etmesin demiyorum benim lafım kisa erkeklere kızlara bir şey dedigim yok kisa erkekler umudu kessin kızlara teklif etmesinler yalnızlığa alissinlar diyorum
Cevap sahibi+1 yılyani bilemiyorum z nesli x nesli fark etmez türk erkekleri genelde orta boy, uzun istiyorum diyen kızlar orta boylu birine aşık olabiliyo. türk erkekleri de işte sarışın seviyorum diyorlar ama esmerlere aşık olabiliyolar. umduğunu değil bulduğunu hesabı. neyse bol şans sana.
Soran+1 yılKızlar asla 180 den kısa erkeğe aşık olmaz ozellikle benim yasitim olan z kusagi kizlae
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim 1 75 ve seviyorum bunu da sorun etmiyorum. Çoğu kız da etmiyor
110 Yorumla- +1 yıl
Hahaha sanki 175 kia mala bak
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 ? Yazmayı öğren ilk
- +1 yıl
Sadece s yazmayı unutmuşum havalara bak
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 boyum 1 70 ? Başka sorun var özürlü
- +1 yıl
Ne diyon ya
- +1 yıl
Ayrica çoğu kiz sorun etmiyormuş yalana bak
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 ozguvensiz it ötede havla ben etmiyorum arkadaşlarım da etmiyor agla
- +1 yıl
Neden hakaret ediyorsun ben sana hakaret ettim mi?
Ayrifa kizlar senin arkadaşlarından ibaret değil çoğu kiz en az 180 diyor sen de biliyorsun bunu hit sosyal medyaya bak
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 tamam ağlama
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1.75 ten kısa kızlarla bende dalga geçiyorum ülkenin %90ı yani
02 Yorumla- +1 yıl
Abartma sende Türkiye’de uzun kadın da çok var gayet
- +1 yıl
@Zeynep3499 var evet %10
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo ben görücü geçen bi çocuk benden kısa ki ben 165 im sevgilisi barbie gibiydi
061 Yorumla- +1 yıl
Yalanci ya bizz neden göremiyoruz acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 yemin ederim ya sjsjjs kız liseye gidiyordu çocuk 29 yaşında
Cevap sahibi+1 yıl20
- +1 yıl
Sg milyonda bir yaşanır çoğu kiz için minimum 178 boy lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 ben 175 e okeyim
- +1 yıl
Benim boyum 171 yine efendim intihar edeceğim zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 Yok kız dur 160 olsam alırdım seni
- +1 yıl
Ya bırak Allah aşkına
- +1 yıl
Intihar edeceğim heo aynı bahane al canımı ya al allahim
- +1 yıl
@Manyakcan27 Dıstum normalde kızları savunan birisi değilim ama en yakın arkadaşımın boyu 168 ama 3 kızı aynı anda idare ediyor
- +1 yıl
@Ovarlokçuadam nasil yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam kızları niye savunmuyosun hayırdır
- +1 yıl
Seni ilgilendirmez.
- +1 yıl
@Manyakcan27 kardeşim adam kendine güveniyor ağzı güzel laf yapıyor kızları güldürüyor olay bu
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam kes lan gotos
- +1 yıl
Havlaman bitince git küçük şeytan 😂😂😂🖕
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 okusana en baştan çocuğa morel veriyorum ama bu sünepe ne diyor
- +1 yıl
Hahaha kizlarin küfür etmesi bana çok komik geliyor nedense gotos hdjsjshsh
- +1 yıl
@Ovarlokçuadam zengin muhtemelen arkadaşın
- +1 yıl
Aynaya bak görürsün büyük sünepeyi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 sana demedim şekerim öbürüne
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam sensin de bari 3 yaşında çocuk senden zekidir beyinsiz
- +1 yıl
@Manyakcan27 Hayır zengine değil züğürtüm önde gideni 😂😂😂
- +1 yıl
Biliyorum bana demediğine ama komik geldi hahdhsbs
- +1 yıl
Hehe sensin prenses he 😂😂😂🖕
- +1 yıl
@Ovarlokçuadam e nasil tavliyor lan kzialr 168 erkeğe adamdan bile saykaz
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam sensin asıl prenses aw çocuğu ibiş
- +1 yıl
@Manyakcan27 kendine saygısı var adamın her kız bunla konuşsun diye çabası yok kızlara hadi ordan çalmayı biliyor 😂😂😂
- +1 yıl
Benden anca ovarlokçu olur prenseslik size göre 😂😂😂
- +1 yıl
Dhhdhshdg ibiş
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam beni kötü konuşturma sg şurdan atladın asalak gibi görüşe kapat çeneni
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 sana da aşk olsun kızla düzgün konuş demedin yani
- +1 yıl
Ben arkadaşa cevap veriyorum havlayan sensin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam benim görüşüme yazma o zaman sg
- +1 yıl
Sg istiyorsan gide bilirsin babanın malı değil kendine gel
- +1 yıl
Pardon söylerim hdhdhe
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam m al aw
- +1 yıl
@Ovarlokçuadam hey hey hey hey bir kadınla boyle konuşamazsın ahbappp
O lanet olası arkadaşınla beni tanıştırı misin maaan - +1 yıl
Aynaya bak ma lın büyüğü karşında duracak 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGörüşüme yorum yapan herkes ib ne dir
- +1 yıl
@By010309 😂😂😂
- +1 yıl
Ben güzel kardeşim miyim 🥲
- +1 yıl
@Manyakcan27 Bi siddir git mk sende 😂😂😂😂
- +1 yıl
Tamam sen güzel kardeşim dedin diye hepimiz güzel kardeşim kabul 😂😂😂🖕
- +1 yıl
Guzel kardeşim ne alaka ya dhsjsjjs güzel kardeşim mi&yim yazmıştım
- +1 yıl
@Manyakcan27 i... BİNE İŞTE 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNolur defolun küçük pi piler
- +1 yıl
Boyu değiş işlevi önemli kabul seni kırmıyalım küçük olsun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam hadi sus
- +1 yıl
Kucuk pipi_li mi dedin, ağlamaya gidiyorum
- +1 yıl
Hadi iyigeler size ben kaçıyor Ke 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam hadi hadi yürü
- +1 yıl
😂😂😂🖕
Cevap sahibi+1 yıl@Ovarlokçuadam ib ne
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 sen de bi sus yırtık dondan fırlar gibi
- +1 yıl
Arkamdan konuşmayı bırak, mk kaşarı
+1 yılBen de kısayım 🤷♀️ İnsanları ellerinde olmayan şeyler için yargılamanın acımasız bir davranış olduğunu düşünüyorum. Allah bahtımızı güzel etsin ☘️😃
11 Yorumla- +1 yıl
Kisa boylu kiz olmanın hiçbir kotu tarafi yok
erkekleri sadece anneleri sever kızların erkekleri sevebileceğine pek inanmıyorum sadece onla birlikte olmana onu sevmene müsade eder
00 Yorumla
+1 yılyooo alakası yok.. genelleme yapmışsınız. benim sevgilim 170. beş yıllık ilişkimiz var ve mutluyuz. yeni mezunuz ve parası da yok yanii
00 YorumlaKısa değil orta boy ayrıca daha sempatik ve tatlı anlayışlı olanlar da var lütfen ama
01 Yorumla
Soran+1 yılOrta boyuda sevmezsiniz aynen 185 altını erkek yerine koymayın tamam mı sempatik tatlı anlayışlı diye kimden bahsediyorsun umarım 150 kızlardan bahsetmiyorsundur onlar şeytan çünkü
1.80 den kısa erkekkmi olur yiaaa en az 1.85 olur erkekk dedigin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle keske başta ben dahil tüm 180 altı erkekler doğal seçilimle elense
Ön yargı sadece sende uzun kızlara değilde daha çok boyunla uyumlu olabilecek kızlara yönelirsin
031 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu kızlar uzun boylu kızlardan beter 170 üstü kızlar 10 cm uzun olsun yeter diyor 150 160 kızlar 30 40 cm fark olsun diyor sonuç ikisinden yanada şansım yok
- +1 yıl
Ya bırak hangi kız karaktere bakiyor ölün hepiniz yanarak
- +1 yıl
Hahaha yani diyorsun ki hiçbir kız seni beğenmez anca içini beğenir bu daha da kötü ya intihar edecegi yemin ederim
- +1 yıl
Sirf boyum 171 diye seven kiz olmadı tipim iyi bile sayılır 21 yaşına gireceğim yakında, kizlarin Allah belasını versin
- +1 yıl
Hahah aynen millet bu yaşta evleniyor bende beklemeyelim bi sg ya dalga gefiyor birde
- +1 yıl
Aynen uzunlarin cinsel hayati olsun bizde heo 31 çekelim dogru
Soran+1 yılBenim bir niyetim falan yok zaten kız falan bulamam ben 150 kız 190 isterken kim gelir bana
Soran+1 yılBasketle alakası yok genlerde varsa uzarsın yoksa yok uzun sevmeyen bir tane bile kız yok 150 kızlar 185 190 erkeklerin yanında soruma gelen bir kız zaten bu durumu övdü bir tanede 189 luk şrefsiz ben 150 155 kızlarla hep çıkıyorum diye hava attı sinir ettiler bunlara düşmanlık yapınca suçlu ben oluyorum sonra
Soran+1 yılInsanlar iyi falan değil heleki kızlar hiç iyi değil kimsede bakmaz karaktere kimse dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez
Soran+1 yıl@By010309 ya bırak para aşkı satın alamaz kız paranı yer gider ayrıca boyun kısaysa pçligin badboyluğun sokmez kimseye
- +1 yıl
Niue ben insan degil miyim cinsellik istemem kotu birseu mi ben de genç değil miyim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş ben 176 yim ama şu çenem sayesinde goturemicegim kız azdır. Olay çenede bitiyor bunu anlayın artık. Azıcık üstüne başına dikkat et gerisi gelir. Bol şans!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe karın ağrın varmış günlerdir bir susmadın be.
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz devamlı bizi ezin hakaret edin biz karşılık verince bir susmadın oda güzel
+1 yılHayir bende severim çünkü sevgilim öyle maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim öyle maalesef işte çıksanız bile gönülsüz çıkıyorsunuz uzun erkeği bulduğun an tekmeyi koyacaksın eminim
Djjdjdjdjdj soruya haykırdım kdmdndn
04 Yorumla
Soran+1 yılAnca dalga geçersiniz zaten
- +1 yıl
Karaktersiz iste
+1 yılAa annesi seviyor muymuş
02 Yorumla
Soran+1 yılOda evladı olduğu için seviyordur atsan atılmaz satsan satılmaz olayı kisa erkekler keşke hiç gelmese dünyaya doğal seçilimle elenmemiz lazım bizim
- +1 yıl
Sen de haklısın..
Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Parasız erkeği sevmez
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa erkeği parası olsada sevmez yer parasini tepiği koyar
+1 yılYok bulursun kendine göre birini takma kafana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
00 Yorumla
+1 yılBoyun önemi yok sevdikten sonra
03 Yorumla- +1 yıl
Boyu kisa birini sevmezsin ki zaten
- +1 yıl
@Manyakcan27 ne alaka
- +1 yıl
Dis gorunus önemli çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben de 1.69 um heralde ondan sevmiyorlar ☺️🤣
00 Yorumla182 yim çok şükür sevenim yokk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Hayır flörtüm 1.80 yok ama çocuktan hoşlanıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Minimum 175 değilse beni sevsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma ilk defa böyle bişey duydum dostum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenim (erkek) 168 cm eşi 180 cm 4 çocukları var.
022 Yorumla
Soran+1 yılEski kuşaktır onlar z kuşağı hiçbir kız o boydaki erkekle olmaz heleki 180 kiz
Cevap sahibi+1 yıl7 yıldır evliler
Cevap sahibi+1 yılAksine kargo şirketinde çalışıyor eşide bankacı
Cevap sahibi+1 yılEvet çok şanslı yoksa evlenmezdi o.
- +1 yıl
yalan 168 erkek 180 kızın yanına gidip nasıl fölrt teklif etmiş iş evlilige kadar gitmiş bu imkansız boyum 165 hiç kendimden uzun kızlarla fölrt etmedim herkes dengini bulur
Soran+1 yıl@marseilles10 boyu kısa erkek dengini falan bulamaz çünkü boyu kısa olan erkeğin dengi olan kızlar uzun erkeklerle oluyor
- +1 yıl
ya boyu kısa diye ömür boyu bekar kalan kimse görmedim
Cevap sahibi+1 yılHe kardeşim oturdum işim gücüm yok burada yalan yazdım.
Soran+1 yıl@marseilles10 artık göreceksin z kuşağı kızların hepsi uzun boy takıntılı
- +1 yıl
banane z kuşagından çoluk çocukla ugraşacak vaktim yok
Soran+1 yıl@marseilles10 bende z kuşağıyım benim için geçerli işte bu boyu kısa z kuşağı erkekler ömür boyu sap kalacak
Cevap sahibi+1 yılBen minyonum boyum 158 kendim kadar kısasını istemem zaten sevgilim 180, ama dediğin gibi kardeşim çok takıntılı gerçi zaten kısa genç yok daha.
Soran+1 yıl170 175 birini istemeyeceğine adım gibi eminim siz minyonlar zaten 180 altına bakmazsınız uzun kızlardan betersiniz
Soran+1 yılKısa gencmi yok 170 ler var şimdide yokmu saymaya başladiniz bizi
Soran+1 yılHem ayrıca banane senin ne isteyip istemediğinden birde 180 sevgilisini söylüyor zaten yeteri kadar derdim var bu konuda birde hava atar gibi sevgilim 180 diyor
Cevap sahibi+1 yılKardeşim ben zaten 158 im 160 erkekte olmasın yani yanımda lütfen.
Cevap sahibi+1 yıl170i kim yok sayıyor? Kardeşim ruh hastası filan mısın git tedavi ol sen bu aşağılık kompleksiyle çok yaşamazsın.
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim süzme G E R İ Z E K A L I S I N seni istemeyen boyundan değil A P T A L olduğun için kendine yakıştırmaz. E M B E S İ L!
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının boyuna göre değişir bu
02 Yorumla- +1 yıl
150 kizlar en az 180 diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Manyakcan27 167 boyum var 175 180 ideal geliyor ama boyum daha kısa olsaydı 180 diyemezdim tercih meselesi olsa da uzun boy istemeleri komik
+1 yılNe alaka ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok alâka kısa kızlar uzun seviyor uzun kızlar zaten kısa erkekle olmaz kimse sevmeyecek
+1 yılBoyum 176 180 istemeyip napayım
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızlara bir şey dediğim yok benim derdim 150 lerle
- +1 yıl
Onlara bir şey diyemem🤷🏻♀️
Soran+1 yılDe bence onlar yüzünden sizde erkek bulamıyorsunuz hep uzun erkekleri alıyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle🙄
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler