Evet boyum yalnızca 1.71-1.72
Yeni nesil için çok kısayım, dışarıdaki erkekleri yüzde 80 i benden uzun
Hic hoslanan olmadı, tipim gayet iyi, cok iyi giyinirim ama hiç hoşlanan olmadı, ne yapmam lazım bir çözümü yok mu bunun, ameliyati mi olmalıyım yani, çünkü başka bir çözüm yok gibi
Yeni nesil için çok kısayım, dışarıdaki erkekleri yüzde 80 i benden uzun
Hic hoslanan olmadı, tipim gayet iyi, cok iyi giyinirim ama hiç hoşlanan olmadı, ne yapmam lazım bir çözümü yok mu bunun, ameliyati mi olmalıyım yani, çünkü başka bir çözüm yok gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bak aslında olau boyda bitmiyor tamam herkes uzun olsun falan diyor ama seni sen icin seven biri oldugunda boyu takacagını düşünmüyorum benim cıktıgım kisiler full uzınfu 1.85 en az diyebilirim hepsinde mutsuz oldum ve karaktersixlerfi Şu an ki konustugum kisi 1.75-76 gibi ve o kadar iyi biri ki.. onlar boydsn kazanıyorsa sen karskterden kazanmalısın
Bir insanın dış görünüşünü beğenmezsen asla sevmezsin, ayrıca kendin de dedin hep uzunla sevgili oldum diye, muhtemelen boyun 170 yok
Karakterin de önemi monemj yok, olsaydı sadece uzun erkekle sevgili olmazdın
Ayrıca kısa diye anlattığın erkek kısa bile değil gayet iyi bir boya sahip
ben uzen erkekle bilerek mi sevgili olfum? üzecegini bile bile kiö sevgili olur nefen Şu an hep negatif bakiyodun?
kimseyi burada kötülemedim aksine dünyada hala ve gercektrn iyi inssnlar oldıgunu belirttim
Neden sadece uzunlarla sevgili oldun o zaman
uzun olmasi bir tercihim değildi ve boyu da aman yzun olsun kısa olırsa olmaz diyr cikmadim
Niye hepsi uzundu?
Ne alaka ben 1.70 im cok manita yaptim kizlar 160-165 turkiyede zaten
Tipim iyi demekki
e ama tipim de gayet iyi yazmistin üste sen kenfini kötülicek yer ariyosun
@c4s4snap *tipin iyi demekki
184 boyunda yeşil gözlü yapılı biriyim. Ama bir faydası yok
Bu boy takıntısı ne yaw. Cüceler ne yapsın o zaman, Çaycı hüseyin senin kadar darlanmamıştır.
Hergun söyleyince uzayacakmisin. boyun kısaysa karakterinle etkilersin.
Kimse karaktere bakmıyor, bütün kızlar karakterli birisi olduğumu biliyor
Şu karakterinle etkile lafı bile kısa boylu bir erkek olmanın ne kadar kötü bir durum olduğunun kanıtı, asla etkileyemezsjn dış görünüşe diyorsun resmen
Kısa boylu erkeğin çözümü ne biliyor musun
1 adet mermi
Oldu boyum kısa bang bang saçmalama dünyanın 3/2'si öldürsün kendini o zaman
Oldursuj, ne anlami var ki güzel bir genclik yasayamayacaksam
Sen en son ne zaman dışarı çıktın. bir çok senin boyda erkek var çünkü
Hergun çıkıyor, hergun okula gidiyorum üniversiteye, benimle aynı boyda erkek oranı yüzde 20 falandır maksimum, ayrıca yüzde 80 olsa bile zaten kadınlar erkeklerin yüzde 20 sine aşık olur, o yüzde 20 yi de biliyorsun
Asıl sen ne zaman çıktın dışarı, kısa boylu erkekle el ele tutuşan birini görürsen gel beni vur
Sürekli geziyorum şimdi bile gördüm kaç sevgiliyi yarın dünya kadar görürüm
Ayakkabı tabanlığı al boy yükseltici ayakkabının içine yerleştir. Garanti 3 cm. Ayakkabında biraz kalıb taban olursa ordan da 3 cm desek 6 cm daha uzun gözükebilirsin :)
Herkesin ayakkabısı 3 cm zaten, ayrıca o 3 cm topig8nu ortaya çıkarıyor rezil mi olayım, ben kısa giyiyorum kıyafetleri bütün ayağım görülüyor dışarıdan.
Şu tavsiyeleri vermen bile kısa erkeğin sevilmeyeceginin kaniti
Tabanlıgın hepsini koyarsan çıkar ayağın. Hepsini koyma ayrıca çorapla uzun botlarla kışın kapatırsın. Ayrıca boyun kısr değil kendini her halinkr drv
Boyum bal gibi de kısa,180 den 10 cm kısayım nerdeyse, be demek kısa değilim
175 erkekle bile sebgili olmaz çoğu kız
Ya saçmalama çoğu kız 155-160 zaten
O 155 kizlari 185 den aşağı erkekle el ele göremezsin asla
Yo:) kısa boylu erkeklerle birlikte olanda cok gorduum
Yüzde 90 i uzun erkek istiyor , küçük bri azınlık gerçeği değiştirmez maalesef
Bir de kisayla sevgili olanlar, yakiskli kısa erkekle sevgili oluyor kısa bir yakisili olmak zorunda ama uzun erkek ortalama altiysa bile birsuru kız çekici bulur, gerçekler maalesef
Hic kısa bir kzi kısa erkekle el ele görmedim yemin ederim
Ben İstanbul'da yasıyorum çok gordum kısa erkekle
O çocuklar çok yakışıklıdır kesin, ben hiç görmedim ayrıca
Her kampüse gittiğimde 190 erkeklerle 150 kizlar falan, hiç aksini görmedim yemin ederim
Bir de 155 kizlar var diyorsunuz ya asiri komik cidden, hepsi uzun erkek istiyor
Hepside değill ya... ama haklısın uzun boylu erkek ister çoğu cunku daha erkeksi gelir
İstemeyen yüzde 5 falandır maksimum, en azından kabul ettin dürüst olup sonunda.
Ayrıca beğenme değil sadece, takıntı, gereksinim uzun boy bir erkek için, sadece beğenmekten kalkıyorlar
Kalmoyorlar
Alakası yok bence
Alakası var, gerçeği gömlek istemiyorsunuz
senin özgüvenin yok o zaman bu kısa olanlar nasıl sevgili oluyor? Nasıl evleniyor?
Anca evlenirler
sen ne istiyorsun bütün kızlar gelip benimle sevişsene diye teklif mi etsin puşt