AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
bunun bir sonraki adımı seks fiziksel önemli olan aşktır düztüru, durmak yok yola devam...
Kasar denecegini onceden kestirebildiysen keske sormasaydin bu soruyu be gulum. Seninki bile bile lades olmus :s
ne istiyosun çocuklardan bırak onları belliki hiçbirini istemion
Başlıgı okudugumdan beri aynı cumle gecıo aklımdan. Bize ne arkadaş istiyosan bir tabur adamla konuş. Soru bunun neresınde
biran önce 4 ü 1 e düşür :) sonra da erkeler böyle erkeler şöyle deyip duruyorsunuz. onları deneyen sizsiniz.
Yazık birine aşık olsan diğerleriyle konuşmazsin ki
E tamam yeter artık konuştuğun faaliyete geç artık :)
Hiç birine aşık değilsin. Zira aşık olsan 1 kişiyle konuşurdun.
ben bunu kaşarlık olarak gormuyorum en dogrusunu yapıyorsun 4 degıl daha fazla arkadasın olabılır aklına mantıgına yatanı secersın sonucta 4 kısıyle cıkıp bıseyler yasamıyorsun aksıne en dogrusu
Sen bir zarfsin 4 kisi seni açmaya calisiyor ama biri zamani gelince acip okumali 4 ü ayni anda zamansiz acip okursa sen kendine istedigini de.
Evla olan yol yakinken donmek.
kaşarsın işte kızım net.. senin yaptığın konuştuğun elemanlara saygısızlık, ya hepsi ümitlenip sana aşık olursa nabıcan o başından savıcağın 3 çocuğa yazık olmıcakmı? kaşarlık yapma baştan bitir olayı
Ruhun kaşar olduktan sonra bedenin normal olsa ne yazar
benlede konus bes olsun :) belki banada asik olursun@:
Konusmaktan baska bisi yapmamis Aman arkadaslar yanlis anlamayin 😝
ümit vermeden arkadaş gibi mi konuşuyorsun biraz detay verseydin
Söylemeden edemeyeceğim.
Bedenin belki değil ama ruhun kaşar hatta kaşarların ruhu senin ruhun önünde diz çöküp biad ediyor
ahahahaha yarıldım ya :D
Eksi verdi *
bence şu an hiç birine aşık değilsin, hepsinde seni çeken birer özellik var ve o çekici özelliklerine göre onlarla sohbet etmek senin hoşuna gidiyor.
Ne zamandan beri bir kaşara dört erkek düşüyo lan? Sen hangisine aşık olduğuna değil hangisine vercene karar verememişsin. Bence şimdi bu 4 lüye ve çünkü Tarlabaşında seçme Şansın olacağını zannetmiyorum
Niye. feryad ediyorsun, tabiki seni tanımıyorduk "4 erkekle konuşuyorum " deyip kendini tanıtana kadar, :))
burada insanların senin hakkinda bu olaya bakip namuslu ev kizi demelerini bekleyemezsin nihayetinde halk dilinde motorsun
4 kişiden ayrı ayrı heyecan alıyorsun. ip üstündesin. fazla ileri gidersen bildiğin kaşar olursun. beğenilmek sevilmek hoşuna gidiyor.
hepsini bırak başkasına bak. üzülmesinler başkasını seçti diye.
unutma tercih eden mutlaka tercih edilir bir gün.
Kaşar mı o ne biçim kelime :) bir ben 5 tane kız ile konuşamadım arkadaş sıkıntı bizde mi onu çözemedim :D
görmemişliğin bu kadarı sana 4 erkek yetmiyosa çine git oradakileri saklamak kolay olur hemde aldattığın anlaşılınca karıştırmışım sana benzettim dersin:D:D
Tövbeee :D :D
haksızmıyım yaw:D
eğer içlerinden bir tanesine aşık olsaydın diğer üçüyle konuşmazdın
Hiçbirine çünkü içlerinden birini sevseydin kararsız olup burada sormazdn
Ben birinden hoşlanıyorken, diğerleriyle üstün körü konuşuyorum. Seninki de öyle olabilir mi?
4uyle de aynı hislerle konuşmazsın çünkü..
Hata olduğunu biliyosun, devam ediyosun ve hala insanları anlamadan, tanımadan yargılamayın diye demogojinin dibine vuruyorsun.
Madem hata yaptığını biliyorsun, ne diye devam ediyorsun aynı hataya?
cunku kimseye guvenemiyorum, cunku o ökuz beni aldatti ve onun yaptigini bir hayvan bile yapmaz anliyormusun guvensizlik var ben istermiydim bu durumda olmayi, bir tane olsun iyi olsun
O öküz seni aldattı e senin yaptığının farkı ne? Umut veriyosun ve 4'ünden birini seçiceksn? Diğer 3 'üne ne olacak, onları seninle benzer duruma düşüreceksin.
dördü ile birlikte konuşuyorsan dördünede aşık değilsindir.
Vallahami
belki dördü bir adam ediyordur.
Allah senin gibilerini korusun bizden düzgün kız olsan secimini bilirisin
Kasarlik abartma bir tabir olur ama 4 une birden umit verme yani hepsine sevgilinmis gibi davraniyorsan cok hatalisin bir an once kararini ver.
iyi b*k yiyon , ağzımı bozdurdun. bide iyi bir haltmış gibi yazabiliyorsun yaa o da ayrı bir başlık
Soru yok ama burada ne dememi bekliyorsun.
Konuşyorum derken ilişki anlamında mı tanımak anlamında mı?
Biri gelnce hepsi gelr biri gidnce hepsi gider nedense hep oyle olr onlr gtmeden birini ttut ama sadece birini temiz olsun kalbn
Ablacım bir sus ya kaşar değilim diyorsun kaşarlık illa... ... ... la olmuyor senin ruhun kaşar ha bunda kötü bişey yok hayat tarzındır ama kaşarım de dürüst ol
Dördüyle konuşmanda sıkıntı yok da dördüyle yatağa girersen sıkıntı olur senin için şimdiden uyarayım istedim ;))
İşin kaşarlık piçlik boyutu mesaj içeriklerine göre degişir hepsine ayrıa ayrı sallıyorsan g. t başın ayrı oynuyorsa hepsine ayrı ama yok hepsiyle arkadaş gibisen :) problem degil
Olur her erkekle konuşan kaşar olmaz altına yatmadikca siz sadece konuşmussunuz kimsenin kaşar demeye hakkın yok
Diğerlerine gelince en iyisi hangisiyse onu seç çünkü aşk küçük bişey degil
4 erkekle değil binlerce erkekle aynı anda konuşsan farketmez :) Ama amacın ne onu söyleseydin bir de ona göre yorumlasak? Bu arada aşk öyle bişi değil aklında bulunsun hiçbirine aşık değilsin. .
Zor olmuyo mu ya birine atacağın mesajı diğerine falan attin mi hiç cidden merakımdan soruyorum
Oha nası bir kaşarım diye sormuyo da hangisine aşığım diye soruyo
+7 ile bu işi çözer bir futbol takımı kurarsın hem geliri de çok olur :) futbol da iyi para var.
bence yaptgn cok da yanlş degil.. o 4 kişiden biri kendini belli eder :D takma!
o 4 kişiden biri doğru olsaydı şu an bu soruyu sormazdı emin ol.
senin düşüncen.
kaşar olmak için başka bişey yapmana gerek yok en kirli iş beyinde birşeyler yapmaktır.
Ben bile "KS" de aynı anda 2 kızla konuşunca pıcmıyım diyorum kendımede birini yolluyorum bunu bir erkek yapıyorsa..
sen 4 kişi ile konuşuyorsan ve kaşar değilim diyorsan ben kafamı eğip giderim buradan.
geniş bir kitleye oynamışsın kanka :D verdim şukunu
Tabi kesin öyledir
artı manyağı olmuşsn knka :D
Hakedince artisinida veriyoruz :D
Kıza kapağı yapıştırıp okyanusa atmışsın kardeşim... artık karayı zor bulur :)
sen kimsin ki ben bile diyorsun artist
@bakirerkek-fsm1905 aldığım + ve - lere bak keko barzo karışımı sen kimsin asıl bb engelledim senı
yani arkadaşça mı konuşuyorsun yoksa flört mü ediyorsun
Onda bunda şundadır şunda bunda ondadır bu ne arkadas sakamisiniz :)
yazıklar olsun yüzüne tükürülesi insan:D 1 tane neyine yetmiyo.4 tanesiyle töbe bismillah
Ona bakarsan çağrı merkezindekiler gün için 324 erkekle ve 236 bağyanla konuşuyo ne var bunda.
4 erkekle konusuyorsan genıssın demekkı. seks yapman gerekmez. hangısıne asıgım dıyorsan hıc bırıne dgılsındır.
Her bırıne bana ıyı gelıyorsun dedın demı senden soğumasınlar dıye her bırıne bırazcık ılgı verıp gun boyu peşinden köpek gibi gelemelerini sağlıyorsun her birine umut verip egonu arsa kaldırıyorsun..
Öyle biri değilsen de senin taaaaa a.. ... mm
Sezen aksunun bir sarkisi vardi 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver ver benden sana gelsin
Biri diyor çok yalnızım diğeri 4üyle konusyom napcam. Azcik paylaşmcı ol yalnız olanlara dağıt bari ne diyem..
kımse bişe demeden ANANIZDIR demişsin seni namussuz seniii sende biliyon kendini.. umarım güzelsindir de gunaha gırdıgıne degsin...
Sürekli daldan dala atlayana kaşar denir haklısın kaşar değilsin... Boş yere ümit veriyorsun adamlara... Sana ne denir bilemedim
Burdada konusuyorsun sonucta onlarda bos degildir merak etme herkes seciyor ama bayanlar daha şansli cok secenekleri var
gercekten piskologi bozuk insanlar piskologim bozuk demez, gercek kasar oldu insanarda kasaarim da demez...
Bence norlmal ama en yakında dort en birini seç ve rahatla. ama doğru şöyle Ltf isimleri karistirdinmi hiç. Ben mesela isimleri çok karıştırıyodum ve ikisini birden elinden kacirdim
emin ol onlardan en az bir tanesi senin kaç kişiyle konuştuğunu biliyordur ve seni tostun arasına kaşar yapabileceğini düşündüğü için durumu idare ediyordur dikkat etmelisin he ben beşinci olmaya adayım bu arada ;)
Sanmiyorum ya asik olsan anlardin. Canin sıkılıyosa konus sıkılmıyosa yol ver hepsine