+1 yılkendi duygusal ihtiyaçlarını karşılacak yeterliklikte olan en uygun insanı seçmenin en etkin ve güvenilir yolu, birden fazla kişiyle flört etmektir. Bunu yaparken geyik muhabbeti yapmak yerine bu kişilerin hepsine eşit zaman ayırmalı, kimseye ayrıcalık tanımamalı ve eşit mesafede tutmalısın herpsini. onlarla konuşurken birden fazla kişiyle görüştüğünü söylememeni öneririm. Türkiyede hemen seni yaflatalarlar. Bu "potansiyel sevgili adayları" ile konuşurken, bir ilişkiden beklentilerini net ve kendinden emin bir şekilde ifade etmeli, kendi sınırlarınasla ödün vermemeli, özellikle duygularını "ben dili" ile ifade etmelisin. Asla ikayet, kapis, trip, öneride bulunma, konuşmayı başlatmak için ilk mesajı atma, telefon numarasını isteme ve her yalnız hissettiğinde birini arama gibi hatalara düşmemelisin. aksi taktirde seçen değil, seçilmek için umutsuzca ilgi beklenyen bir kadın konumuna düşersin. tavsiyem, kendine bir program yap ve bu kişiler senle konuşmak istedikleri her an ellerinin altıda bulamasınlar. senle konuşmak için sana bir önceki konuşmada ne zaman görşüşeceğinizi net bir şekilde sormayan adamı bir daha sakın arama, mesaj atma. karşılık ver kısaca, alacaklı konumuna düşürme kendini ilgini ve zamanını ilk veren olarak ;)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen kasar degilsin evet bu kasarlara bile hakaret olur utanmaz kiz bide sadece konusuyomus utanmadan mazeret gibi bunu soyleyebiliyosun
710 Yorumla
Soran+1 yılUtanilicak ne yaptim? Hepsiyle yattimmi?
- +1 yıl
Helal olsun
Soran+1 yılRuhummu bozulmus? Görende seni melek sanicak
Soran+1 yılProfiline baktim turbanlisin, senden bana yol göstermeni beklerdim cunku sana böylesi daha cok yakisirdi, ama hersey örtunmekle olmuyor demekki insan dusunemedikten sonra kapansa ne yazar
- +1 yıl
Sen kimsin benim ortume laf edebiliyosun haddini bil 4 kisiyle konusuyorum diye burada gerine gerine anlatan sensin Allahima cok sukur akli selim bir insanim benim melek olup olmamamda seni ilgilendirmez ha dersen ki benim yaptigimda seni ilgilendirmez diye bastan soyleyim bunu burada paylasip cevaplamamizi isteyen sensin sonuclarada katlanacaksin
Soran+1 yılAkli selim olsan baskasina kasar demenin yanlis oldugunu bilirdim, ben bir hata yaptim ya sen? Basörtune laf ettirtme ozaman
Soran+1 yılBen ne namussuzluk yaptim? Övundugumu nereden cikardin? Cok mutlumu görunuyorum?
- +1 yıl
4 erkekle konusma namus belirtileri pardon hangisine asik oldugunu bilemediginden ve hepsine yetismekte zorlandigindan mutsuz olabilirsin evet ama bana sakin ha sakin ben masumum yakalari yapma degilsin buyuk kabahtlisin sen empati yapsana biraz sevdigin adam tarafindan bunun sana yapildigini sen sadece sana ait sanarken ayni anda diger 3 kizada seni seviyorum sen benim askimsin ya da herseyimsin ya da bilmem ne dedigini. Kendine yapilmasini istemedigin biseyi baskasina yapma dahada yazmayacagim ne halin varsa gor Allah islah etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl''Kaşar'' olmayı çok yanlış anlamışsın sen..
Farz-ı misal, sevdiği adamla sevişen ve doğal olarak bakire olmayan kadın kaşar olarak nitelendirilemez mesela.
Bilmem anlatabildim mi..
4 adet erkekle konuşuyorsan, gerçekten aşktan-sevgiden bahsetme bize.
Sadece armutun iyisini seçmeye çalışıyorsun -ki bu pek matah bir şey değildir..
Hani, sevdiğimiz insanı kusurlarıyla da severiz; yeri gelir acı çeker fedakarlık da yaparız..
''Adamın kusursuzunu'' seçmeye çalışarak bunlardan feragat edemezsin.
Bu, seni kaliteli bir kadın yapmaz..
Yok öyle bir dünya..
.. ve, düz mantıkta sana ''kaliteli adam''ı oynayan her erkek seni bağlayabilir, parmağında oynatıp kullanabilir.
Ucuz olma bu kadar..50 Yorumla
Tabiki yanlis 4 ü ile görüşmen ama belliki 4undende hoşlandigin birşeyler yaşıyorsun illaki aşk sevgi vs vs degil muhakkak seviyorsundur 4 ü ilede gorusmeyi hepsinin tavri yaklasimi ayridir muhtemelen seninkisi hoşlanmada degil dikkat et de yakalanma hiç birinede canini acitmasinlar bence hepsinden vaz geç biraz zaman ver kendine iyice bir düşün hangisi sana daha çok değer veriyor ya da sana senin duygularina daha yakin ona göre karar ver kendinede onlarada yazik etme ya da hepsinden vazgeç biraz zaman sonra sevebilecegin birisi ile ilişki yaşa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Olabilir. Senin dışarıda tanıdığın, sohbet ettiğin tek erkek mi var? Başka erkeklerle tanışmıyor musun, arkadaş olmuyor musun?
Biriyle sevgili olup, diğerleriylede sevgili oluyorsan o zaman değişir durum. Arkadaşça, dostça muhabbetlerden zarar gelmez. Her olayı bu kadar büyütmeyelim bence bayan...
www.google.com.tr/imgres10 YorumlaHiçbirisine aşık değilsin. Çünkü kalbinde hepsini toplasan hepsi 1 erkek ediyor. Hepsinin sana göre eksiğini diğeri tamamlıyor. dolayısıyla hepsinin sende bıraktığı bir eksik yan varken tek başına hiçbirisine aşık değilsin ve hepsine son verip sana göre tüm eksikleri tamamlanmış olan farklı bir aşka yelken açmak daha mantıklı. Hakkında hayırlısı olsun
20 Yorumlakonusmaktan baska...
hicbirine asik degilsinizdir
dört kisi ile ayni anda konustugunuza göre.
olsa olsa arayis sizinkisi. fakat aradigniz her neyse zarar vermemek ve
zarar görmemek icin bence daha dikkatli ve secici olmalisiniz
birden fazla kisi ile flört etmek etik bir davranis degil.20 YorumlaBunun adı Aşk olamaz ki.
Aşk, bağlılık demektir. Sevmektir, tutkudur.
Bir insanın gönlünde de her insana bu duyguları besleyecek yürek olamaz diye düşünüyorum.
Siz tanıma amaçlı konuşuyor olabilirsiniz. Ama bu kadar değerli bir duyguyu tatmak istiyorsanız da bu kadar kişiyi hayatınıza sokmayın derim.10 Yorumla
+1 yılbence hepsinden ayril.. en mantiklisi
birisini secersen digerlerine haksizlik olur192 Yorumla
+1 yılkaşar diyemeyiz zaten fiyatının tavan yaptığı bu günlerde kimseye. ben 10 kızla konuştuğum zamanı bilirim hiçbirinede aşık olmuyorsun sosyal ortam geregi arkaşların konuşuyorsun. ama sen 4 adama net üzerinden telden pc den yazışıyorsan veye randevulaşık gidip oturup yiyip içiyorsan bu normal değil. bunu bilesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bir insanı tanımadan yargılamanın kolay olduğunu söylemişsin ama kusura bakma da sen 4 kişiyle konuştuğunu söyleyerek ne kadar arsız ve ne kadar şerefli olup olmadığını belli etmişsin. arkadaşlar seni yargılamak ile hata etmiş senin gibileri yargılamaya bile gerek yok..
00 Yorumla
+1 yılKaşar çok ağır olur senin yaptığın halk arasında kaypak gönüllülük denilen olay sıkma canını ne kızlar gördüm, elbet birinden beklemediğin bir harwket görüp ona yaklaşır diğerlerini çıkarırsin hayatından bu arada sana kaşar diyen arkadaşların konuştuğu kızlar sadece onlarla konuşmuyor biri onlara hatırlatsın
00 Yorumla
+1 yılBu gibi yerlerde bu gibi şeyleri paylaşacaksan öncelikle eleştiriye ve küfüre açık olmalısın malesef. ya da umursamayacaksın. Umursama da zaten. İstediğin kadar erkekle konuşmaya özgürsün. Kimseyi dinleme sen. Hiç birine de aşık değilsin. Aşık olsaydın sadece biri olurdu. Aşkta mantık aranmaz. Sen gelip hangisine aşığım bilemedim dersen bulamazsın ki zaten. Sonuç;hiç birine değilsin. Aşık olacapın adamı bulana kadar durmak yok, yola devam.
00 Yorumlaşu an duygusal bır bosluktasın emınım aklında yatan bırı var ama ona donersen sonra o gıder ve dıger 3 de gıder kafana gore takıl burdakı mallarada bakma namus senın hayat senın buna kımse karısamaz dedıgım gıbı eger yanlıs bı yolda oldugunu dusunursen bırını sec ve dıgerlerını uygun bır yolla kendınden sogut :)
00 YorumlaBöyle sorular soranlara erkekler niyee çok cevap veriyor anlamış değilim.. Gizli kullanıcı böyle bir soru yazarsan kimse aferin demez sana... Sende bunun farkında olacak kadar sivri zekalısın demek isterdim ama 4 erkekle aynı anda konuştuğun için geri aldım...
10 Yorumla
+1 yılaslında en güzel lafı bir eski kız arkadaşım söylemişti çok kadın hiç kadındır diye ve o ara 5-6 kızla görüşüyordum. bazen çok eksik oluyorlar ve sen çok sıkılmış oluyorsun. art arda gelebiliyor muhabbet hepsinde ayrı bir tat buluyorsun yaşamdan ama çok doğru değil çünkü içten içe mutsuz oluyorsun. sana tavsiyem hiç birini seçme onlar yetersizler şu an ki ruh haline
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada hiç hata yapan yoktur. Hepsi mükemmel saygililar. Sen anladin
31 Yorumla
Soran+1 yılLutfen soruyu sikayet edermisin kaldirilmasini istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaf atanları anlamiyorum. Kız emin değilse konuşacak ve büyük ihtimal kişiliğe göre karar verecek.
Kısacası gerzekler dış görünüşe göre değerlendirme yapmamış kızımız.
Neyse soruya gelecek olursam seni seven dürüst anlayışlı hangisiyle onunla konuşmaya devsm et digerleriyla konusmani kes.04 Yorumla
Soran+1 yılNe hayet anlayan biri cikti, hepsi öyle iyilerki bulamadim
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyor mu hepsi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim birisi daha iyidir muhakkak. Cevrene de sor nasil biriymişler falan.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsadece senin aşık olduğun erkeğin 4 kızxla aynı anda konuştuğunu düşün ve sonra cevap ver kendine ne hissederdim diye hangisine aşık olduğunuda senden iyi kimse bilemez ki bence 4 ünede aşık felan değilsin sadece hoşlanıyosun aşık olsan diğerleri çoktan elenmişti
00 Yorumla Kusura bakma da biz burada sana kaşar demiyorsak o arkadaşlardan biri öğrenirse çok afedersin o... olursun öğrenenin gözünde. Yaptığın resmen kaşarlık kusura bakma yani. Eğer biz bir kıza sevgilim diyip başkasıyla konuşmuyorsak, siz de aynısını yapmak zo-run-da-sı-nız !
00 YorumlaHerkes iyi kötü cevap yazmış Ama unuttuğunuz bişey var. Kimse ''ulan bunları bir seçenek olarak görüyo'' dememiş. 2 kişi arasında kalıp (kız ya da erkek) seçim yapmak. Seçmek iyi değildir. Ayrıca seçeneklerde olan kişilerden biri her zmn kaybeder ve en aşağılayıcı olan bence budur. Bunun üzerine oturup düşünmek lazım.
00 Yorumla
+1 yıl3. oğlanı bulun, 3. oğlana para verin bu karıyı boşasın bir daha da eve gitmesin. Karıyı da alıp yatılı okula verin
91 YorumlaOrtada sence yargılanacak bir durum yoksa bu adamları birbirinden haberdar edebilir misin? Edemezsin çünkü hepsiyle "sevgililik" yolunda ilerliyorsun Buda seni inan masum olmanı engelliyor.
45 Yorumla- +1 yıl
Belki birbirinden haberdarlar nerden biliyorsun? Nasıl emin olabiliyorsun?
- +1 yıl
Yo göremedik biz :) hani nerde sordun. Sallamanin bu kadari pes dogrusu
yanlış yolda olduğunu bilmende fayda var birine değer verir biri ile dost veya arkadaş veya sevgili olursun oda ya iyi biri çıkar ya çıkmaz nasip ve kısmetine ne çıkarsa artık kaşar falan demiyorum haddim değil demek ama yanlış yoldasın farkında ol 4 tanden birini sec ve hayatına devam et derim çünkü başın ağrır sonra ...
10 Yorumla
+1 yılBeyler siz aynı gün içinde 4 kızla yatınca sıkıntı olmuyorda bu kız 4 erkekle mesajlaşınca mı kaşar oluyor?
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKararsızsın diyelim hadi senin için. Ama toplumumuz henüz kadının çok eşliliği için çok genç. Kararsız kalcak birşey yok ele gitsin. Yoksa kaşar demeleri senin için en hafifi kalır. Toplum böyle napalım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafan karışık olabilir, her biriyle de konusabilirsin ona da eyvallah ama hoslanma konusuna geldiysek en cok hosuna gidenle daha sık konusmalısın. Yoksa adın kötú seylere cıkar yorumlardan goruyorsun. Kararsizlik kotu bisey.
10 Yorumla
+1 yılvatandaş kaşarlığın dibine vurmuşsun daha değilim diyorsun. bırak Allah aşkına ya debelenmeyi öylesin işte 4 tane erkekle aynı anda konuşmak nedir adam olan yapar mı bunu sence onlar bilse keşke ifşa edebilsek seni. Senin hamurun 5 para etmez bir kere değer verseydin kendine tekini arardın, dördünü değil tamam mı sen kaşar değil eskortluğa kadar yolun olucak bu nasıl bir terbiyesizlik ya sizin gibiler yüzünden ne aşka ne sevgiye ne ilgiye iştahımız var!!!
00 YorumlaBu erkekler yapinca normal oluyoda kiz yapincami kötü oluyor? Ben hic bir zaman yapmadimda. Ama iyi yapiyorsun erkekler akilli kizdan anlamiyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler de saf saf seviniyordur şimdi yeni bir kızla tanıştım konuşuyorum diye hatta burada soru soranı bile vardır belki de bana şöyle dedi böyle dedi canım dedi ne demek istiyor ne yapayım diye :D
insanlar çok tuhaf abi :)22 Yorumla
Soran+1 yılHic birine canim demedim
Cevap sahibi+1 yılcanım dedin demiyorum zaten atarlanmaya gerek yok sözün özüne odaklan :)
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Kaşar demeyiz merak etme. Ama sen karakteri henüz oturmamış bir insansın. Yüksek ihtimal 4 ü ilede flörtleşiyosun. Onları kandırmış oluyosun. Buna ne deniyosa bizde onu diyoruz sana.
014 Yorumla
Soran+1 yılYa hepsine birden asiksam
Soran+1 yılHaklisin ama bende istemiyorum böyle olmasini.. ne yapmaliyim
Soran+1 yılBen onlara o iyiligi yaptim surekli kavga ettim, kötü davrandim ama gitmediler bir turlu :/ Valla bak bende bu durumdan cikmak istiyorum ama brinin ismini baska kizla duyunca sinir oluyorum, kiskaniyorum
Soran+1 yılK neden?
Soran+1 yılHayir sadece 2 tanesiyle diger 2ili daha acilamadilar
Soran+1 yılSanki ben bu durumda olmayi istiyorum
Soran+1 yılBen hep aldatildim
+1 yıl4 tane yakın erkek arkadaşın var diyelim istersen. Ama hangisine karşı bir şey hissettiğini anlayamıyorsun? Demek ki hiçbiri. Her birini ayrı ayrı diğerlerinden bağımsız düşün. Hiçbiri cevap. Hiçbirine şu an umut verme sakın.
00 Yorumla
+1 yılSen aşık değilsin öncelikle bunu belirteyim. Sadece konusuyorsun o 4 kisi ile. Çünkü insan aşık olduğu kişiyi bilir baskasi ile karsilastirmaz bile. Yaptığın tek sey gonul eglendirmek
00 Yorumla
+1 yılMezhebin geniş olduğu kadar bir becerikli, hamarat kızsın. Zekisin fakat sevgilin de de zekiyse bazı şeylerin farkında olman gerek. Belki görüştüğü çocuk da aynı anda 39587 kızla görüşüyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıl4 tane erkekle yatıyorum dememiş ya konuşuyorum demiş abileri ablaları kızmayın hemen :) Sen masum masum konuş onlarla hepsinin davranışlarını değerlendir kendine en uygun olanı seç hadi bakalım bol şans :)
10 Yorumla
+1 yılHerhangi birisine aşık olsaydın, diğerleri olmazdı, bu yüzden hepsine de ufaktan yol ver ki saçmalamış olma
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/kZa7bD.jpg oha felan oldum yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. sen bilemedin biz mi bilicez
alakasiz paylasim ya yeminle
birak onlari tanistir onlari okey oynasinlar sen de yancı olarak cay kahve tost ve varsa gotur ohhh :D20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Arkadaş ben yürürken sakız çiğnerken ya ayatğım takılıyor tökezliyorum ya da sakız ağzımdan düşüyor.
Ben beceriksizim demek ki10 Yorumlaburada sana kendimi ıspatlamak zorunda degil kimse ben şahsım adına bugüne kadar beraber oldugum insanın onurunu zedeleyecek birşey yapmadım erkek arkadaşlarının onuruyla oynuyorsun birini seç onunla düzenli bir ilişkin olsun
00 Yorumla
+1 yılHerkez'den rica ediyorum lütfen küfur/hakaret etmeyelim sitede 18 yaşından küçükler var, onlara örnek olalım soruyu soran hanım efendiye'de sakin olmasını öneriyorum , sorduğunuz soru hakkında'da defalarca düşünüp kimseyi kırmamanızı öneriyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi, senin 4 kisiyle konustugunu varsayalim. Bu 4 kisinin de her. birinin konustugu 4 kisi olsugunu dusunelim. Her. birinin. konustugu kisilerin de 4 er kisilerle konustugunu dusunursek ve onlarin da her. birinin farkli 4 kisiyle konustugu kanisina varalim. Sonuc China
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMotoru ne ara soğutuyorsun? Madem konuşmaktan başka birşey yapmıyorsun hepsinin birbirinden haberi olmalı.
28 Yorumla
Soran+1 yılKendine aynada baktinmi gülüm?
Cevap sahibi+1 yılBakıyorum ve edep görüyorum. namazımı kılıp şükrediyorum sizin gibilerden farklı olduğum için
Soran+1 yılPeki bu sitede isin ne senin?
Cevap sahibi+1 yılBenim işim senin gibi aranmak ya da burada Yaptıgın gibi içindeki pisliği akıtmak değil. Herkesin bir amacı var. farkındaysan soru sorma portalı burası bacım. bilgi alışverişi yapıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun tabi senin işin de zor. Seçim yapacaksın. ben seni meşgul etmeyeyim.
Soran+1 yılNasil yardimci oldugun belli, insamlar yargilayarak senin gibi namaz kilan birine böylesi yakisiyormu? Islam dini baskalarina yardim göstermek icinde vardir ama sen bunu pek anlayamamissin
Cevap sahibi+1 yılBen anlamıorm farzetki. Sen nasıl bunları anlatıp da islam falan diye rahatça konuşabiliyorsun. senin için anca dua edebilirim doğru yola girmen için. Yargılama olarak algılıyorsan algıla. Hatanı farket diye yazılıyor bunlar
Soran+1 yılBu sekildemi hatami fark ettiriceksin?
Cevap sahibi+1 yılNe şekilde olmasını isterdiniz?
+1 yılaşk tercihler arasından hortlamaz.
bu sayı 100 e dahi çıksa aşk yoksa yoktur.
duygularınızı yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durum bende de var. kimse kınamasın. bende yapmam diyordum ama insanız hepimizin başına gelebilir. benimki 1 makina mühendisi,2 özel harekatçı,1uzman çavuş. mühendisle sevıstım. diğerleriyle sadece konusuyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Bende mühendisim bende hahah :)))
Cevap sahibi+1 yılmanyak mısın nesin? o evlenmek istiyor oyüzden evine gittim. adamı kendime bağlayıp işimi garantiye aldım
+1 yılSenin gibiler yüzünden aşklar ölüyor. Aşkın katili senin gibiler. Siz eğer gerçekten sevseniz ayrılıklar, üzüntüler yaşanmaz. Bu kadar yoruma bile değmezdin...
00 Yorumla- 00 Yorumla
3 yedek fazla olmuş. En fazla birini yedekte tut. Diğer ikisine yol ver.. bir erkek bunu sana yaparsa sen ne düşünürsün? Sana yapılmasından hoşlanıyorsan devam..
00 YorumlaTatlım bu kadar kızma herkesi öpersen böyle olur tabi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibimi?
Soran+1 yılSenden ögrendim
Konusmak iyidir , hangisi duymak istediklerini tam olarak söylüyosa onla ilgilen , tipi falan bosver...
00 Yorumla
+1 yılyazik senin icin uzuldum, kararsiz ne istedigini bilmeyen birisin demekki. kisa surede iyilesirsin umarim.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç birine aşık degilsin sadece ne aradıgını bilmiyorsun önce ne aradıgını algılamayı dene evlilik mi arıyorsun yoksa çapkınlık mı arıyorsun aradıgım nedir aşk arıyorsan o da degil ne aradıgını bilmiyorsun sorun burada başlıyor
00 Yorumla
+1 yılbakma canım sen onlara doğru olanı yapıyosun eğer ki o erkeklerden birine umut bağlatmadıysan). hangisi aklına uyarsa onunla devam et ama inan hayatta ettiğini buluyosun
02 Yorumla
- +1 yıl
neden? edeyimde
+1 yılyani ne denmesini beklıyorsun ki? 4 erkekle aynı anda konusuyorum eee napıcaz şimdi neyin cevabını vercez sana? hangisine aşık oldugunu bız nerden bilelim? tamamen cevap alınıp xper kasmak için sorulmuş bir soru al benden de bir cevap popi oldun.
00 Yorumlainsanlarla oynamayın hayatımda en sinir oldugum sey ona seviyorum buna seviyorum ondan ayrılıyonuz bununla cıkıyonuz ya 1 kişiyle konuşun ya da konuşmayın ha onlara diyosanız ben seninle konuşurken 3-4 erkeklede konuşuyom diye bişey diyemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yıldoktora git sen tek eşli olamazsın gibime geliyor. yarın ciddi bir ilişkide sıkıntı yaşarsın. 4 ü birleşir töre cinayeti işler.
10 Yorumla 4 erkekle beraberim diyorsun ve sana kaşar denilince ağlıyorsun? Üstelik üstüne basa basa HATA yaptığını da söylüyorsun sonra anlayış bekliyorsun? Sen öl daha iyi valla öl. Dünya senin gibi pisliklerden arınmalı!!
02 Yorumla
Soran+1 yılSende öl
+1 yılKaşar değilsin canım salt peynirsin. Kaşar olmak daa öyle kolay değil
25 Yorumla
Soran+1 yılSalt peynirin ne oldugunu bildigine göre, sendede var
- +1 yıl
yok canım seni canlandırmak istedim istedim peynir kisvesinde görünüyorsun:( hata geçmiş zaman da yapılır. Hala konuşuyorum diyorsun.
Soran+1 yılCanlandirdigina göre önceden varmis sendede
- +1 yıl
üff ergenler gibi kapak yaptığını zannetme:D peyniri biz kahvaltı görüyoruz, ama sayende iki bacaklı olanları da gördük
Soran+1 yılSen varsin ya, birinci örnek sensin
+1 yıl4 erkekle konuşuyosun yol yakinken 3üne yol ver böyle gevşeklik olur mu kız dediğin agir olur karsisina mutlaka cikar kendisi gibi biri soruna bakarsak hicbirine asik degilsin emin ol
00 Yorumlahangisine aşık olduğunu anlamak için 4üylede birden konuşmana gerek yok hiçbiriyle konuşma o zaman anlarsın kime aşık olduğunu. bu arada yaptığın şeyi hiç tasvip etmiyorum çok yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine baslamislar namus abideleri yorumlara.. Bir arayis icerisindesin anlasilan gonlune yuregine ruhuna hitap eden biri cikmamis demek ki. Ama yine de yaptigin hos bise degil. Umarim yuregine hitap eden biri cikar karsina.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye sordun o zaman
Konuşmaktan başka bişey yapmadım diyorsun. Peki amacın ne senin? Bir de sana laf söyleyenlere ''Ananızdır''demişsin peşin peşin. Ne dememizi bekliyorsun peki sana?
10 Yorumla
+1 yılKaşar demeyn banaa mıy mıy mıy bıy bıy bıy hadi ordan kaşar seni
10 Yorumla
+1 yılYok neden 4 taneyle biri yetmiyor mu ya da bu ekibin aynı anda haberi olsa seni ne yaparlar biliyor musun sana şimdi kaşar demiyelim okey bunlarsldan biri olayı öğrenince konuşuruz ne diyecegimizi :)
00 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat