Bir erkekle instagramdan konuşmaya başladığınızda profilde fotoğraf olduğu halde fotoğraf istediğinde atıyor musunuz?

Erkekler niye ev halimizle fotoğraf atmamızı isterler? Zaten profilde fotoğraf var. Hikayemde fotoğrafım var. Atınca ne oluyor? Atmayınca niye saIak saIak triplere giriyorlar? Ben senden fotoğraf istemiyorum zaten. Tipin belli. Sen benden niye istiyorsun. Bir sefer atınca da bu sefer bir de boydan at diyorlar. Ben senin için kalkıp evimde giydiğim eşortmanımı değiştirmek evde arka plan çıkmasın diye düzgün bir yer bulmak zorunda mıyım? Erkek kardeşim gibi herhangi bir aile üyemden boydan fotoğrafımı çekmelerini istemek zorunda mıyım? Ayrıca niye sana güveneyim de sırf sana özel fotoğraf atayım? İşte ben bunlardan dolayı hiçbir zaman flörtleşemiyorum. Sıfatım ortada photoshop yok bir şey yok. Boy kilo sorsan tak tak cevap da veririm beni niye gereksiz yere yoruyorsun? ÖFFFF

Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf istedi. Ben de profilimde var, sürekli fotoğraf atmıyorum dedim. Sürekli mi dalga mı geçiyon demiş. Sosyal medyaya sık sık fotoğraf koymuyorum, hikayede vardı zaten dedim. Bana 👍 demiş. Ben de iyi ne yapıyorsun nasıl gidiyorsun dedim. Ben de bunu görmezden geleyim demiş. Ben de ona bu sefer 👍 yolladım. Takipten çıkmış çıkartmış. 😂😂😂 ulan beğenmiştim. İdeolojik olarak da uyuyordu. 😂😂😂
Bir erkekle instagramdan konuşmaya başladığınızda profilde fotoğraf olduğu halde fotoğraf istediğinde atıyor musunuz?