bayadir konusmuyoduk gecen istek atti ikimizde gurur yapiyoduk sonra not kismina basin derde girince araman dileğiyle amiin yazip takipten cikmis cikarmis butun gonderilerimi ayni anda fullemisti hepsini cikmis yazmami bekliyo mudur bekliyosa o kadar gunden sonra ne diye konusma başlatabilirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi aferin ikinizde gurur yapın aman burnunuz yere dğşer maazallah. Yaaa seviyosan nasıl dayanıyosunuz aramadan duruyosunjz ben anlayamıyorum. Eeee nolvak şimdi belki hayatının aşkı bu. Sırf bu gururlar yğzğnden yaşanabilecek kaç tane aşk yaşanamıyor valla ben çok üzülğyorım bçyle. Ölğcez yaaa ölücez belki seveceğin son insan bu belki bi daha hayatına başka birisi giremeden ölüceksin. Bırak gururu içinden geleni yap. Eper istiyısan sevşyosan yaz. Bak çocuk sana açık kapı bırakmış.
Açık kapı mı başının derde girmesini neden istesin öfkeli arayıp sormamasindan dolayı rest çekip gitmiş resmen
oyle olmuyo iste nerden bilecem beni istediğini o gurur kırıldıktan sonra o kadar kolay toparlanamiyo iste gurur denen sey insani mahveder oylede yapiyo bu anlattıklarimdan sence seviyor mu
@Modest1 başın derde girince ara aminn demiş nerde öfke var allesen 😁 kızan istemeyen direkt bişe demeden gider🤷♀️
Bu cümleyi yazan çıkarmış takipten net erkek olarak söylüyorum o adam bu kıza kırgın resimlerini neden geri aldı beğeniden o zaman
Bu cümleyi yazan takipten çıkarmaz
Peki denemeden nerden biliceksin sevmediğini. Yaa seviyosa şu an sen yazmadığun için kaybediceksin. Ama sevmiyosa zaten sevmiyodu diceksin bişe kaybetmişceksin. Ama yazmasan hep bi acaba yazsam ne olurdu nasıl olursu kalıcak içinde sen bilirisn 🤷♀️ ama bu işler gurura gelmez
Ama öncesinde nasıl ayrıldınjz ne yaşadınjz onuda bilemem tabiki eğer olumsuzluklad çoksa aranızda, orası başka tabi
seviyosa gelir gelirse benimdir
Emin ol o da sana aynısını söyliyo seviyosa gelit diye 😁 ozmn sevmemişsiniz ikinizde. Bak canjm benim her zmaan erkek daha çok sevicek diyr bişe yok bazen kadın daha çok sever ve erkeğede sevmeyi öğretir. Bazende tam tersi olur hiç ni zaman iki tara eşit olmaz hayat bu
ben cok sevdim zaten cok kostum peşinden baktim oluru yok arkadasiyla ciktim bayadir konuşmuyoruz kendini hatirlatti ve yine gitti kırgın biliyorum ama bende ne yazicagimi bilmiyorum
Bu çocuğun arkadaşı ile mi çıktın
evwt
?
Ozmn hiç yazma çıcupun vebalinede girme. Allah kırtarmış onuda sa. la, k anlamamış bi daha gelmiş sana. Kızım düşğnsene sen ınun arkadaşıyşa çıkmışsın ama çocuk sana yine başın sıkışınca yaz demiş bu seni gerçekten sevmiş ama azıcık vicdanın varsa yazma gerçekten çocuğun vebaline girme. Daha fazla ne yapılabilirdiki bi erkeğe arkadaşı ile çıkmışsın erkek için gurur kırıcı sen kendini onun yerine koy sen ona diyebilrimiydin başın sıkışınca gel diye demezdin ama o sana demiş iştw sevmiş demekki. Hem barışsanız bile bu ileride sorun olucak hep hatırlıcaksınız. O yüzden yazma
ama 103 gun oldu ozlemese bi isaret vermezdi benden beklemezdi ve ayrica ben onun pesinden 2 yil kostum o beni hep cikar icin kullandi sence seviyo mu su an
oyle olmuştur demi
Evet seni seviyoki yazmış 3 ay sonra ama Allah aşkıja sen ona yazma bak valla ciddi ditorum az önce yaz dedim ama bilmiyodum böyle şeyler yaşadığunızı. O çocuk yav he seni affediyo yazma. Sen kendini onu yerine koy sevdiğin adam arkadaşınjn elinş tutcak öpcek gezcek bidaha olır mu ya. Hem ciddi ditorıö ilerde sorun olur hep hatırlicaksınız bunj. Yapma çocuğa yazık etme. Sen benim hemcinsimsin ama maakesef sen haksızsın yanlış yapmılsın. Tamma seni peşinden koşturmış ama sen onun afkadşına nasıl o gözle bakabildin onj anlayamadım ben
arkadasi yazdi bana biz daha o zaman yeni kesmistik konusmayi bosluktaymisim hic anlamadim su an arkadasiylada konusmuyolar zaten
Bak şu an nasıl sorguluyosun yaziyim mi yazmiyim mi diyr keşke o zamnda arkadaşı yazdığında da sorgulasaymışsın ya. Bide yeni kesmiştik konuşmayı diyosun. Yeni kesmişsin ya bi dursaydın. Ayy kusura bakmada çok sinir oldum şu an sana ahhahab. Ben herzaman sevenin sevginin yanındayum ha kız ha erkek fatletmez. Bu ilişkise yanlış kişi senmişsin seven o çocukmuş. Bende o çocuğı korumak adına sana verdiğim cesaretkeri geri alıuorum noluuuuurrrr yazma. Gerçwktwn sevenleri üzmeyin beee üzmeyin. İyi geceler.
Şu an yaşadığım durum geçmiş olsun kaybettin onu artık
ama kendini hatırlattı sevmezse asla istek atmazdi basin derde girince araman dileğiyle amiin yazmazdi net
Çıkarmış seni daha ne düşünüyon basın derde girince araman dileği ile demek iyi bir şey mi iyi düşün
s kt ri cekmek icin mi sence
Bilmem adam bezmiş ve gitmiş net
Onun yaptığının aynısını şu an sevdiğim kıza yaptım söz kısmı hariç sen düşün
ben aldattim onu o yuzden ben yazamıyorum
Geçti borunun pazarı sür eşeği nigdeye
sevmese kendini hatirlatmaz diyorum son kararim
İzle gör zamanla boşuna umut etme hayatına bak
hayatima bakinca doner demi
Özledim yaz sadece. Bazı şeyleri bodaslama yaşamalı plansız
tersler mi sence yoksa o da karşılık verir mi
Terslerse kaybedecek neyin var? Kafa karışıklığın gider ilerde de pişman olmamış olursun acaba yazsaydim düzelir mıydı vs diye