+1 yılBenimde olmadı 25 yaşındayım lisedeyken sınıfta bir kız yoktu sınıfta kız arkadaşım yoktu aynısı üniversite de oldu karşıma çıkmadı hiç sosyal medya da pek güvenmiyorum sosyal ortamda da yanlış anlarlar diye kimseyle konuşmuyorum abaza ya da sapık ilan ederler diye kız alemine güven olmaz nasip kısmet bu işler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani ilgilendiğini belli etmen gerekiyor bakışmayla olmaz tek. önce sinyal vereceksin mesela merhaba ilk de ondan sonra ilgiliyse o gelip senle konuşur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılAş diye bir şey yok sevmek ve sevilmek vardır bu bir ikincisi sen onu seversin o başkasını
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ikincisi canımı çok yaktı
- +1 yıl
Benimde canımı çok yakmıştı sonra aşka olan inancımı yitirdim
+1 yılSoğuksundur? Ya da bi bildikleri vardır bilemicem.
02 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç olmam olamaz ama dimi
- +1 yıl
olabiler
+1 yılSen açilsaydin , devir degismis bak , seviyosan git konus , gurur , ego kasma
00 YorumlaKezban olduğun için. Aşık olduğun adamı ayağına mı bekliyorsun, ruh hastası
00 Yorumla
+1 yılPamela ve ümit Besen şarkısı geldi aklıma şöyle diyordu : kime bağlamdıysm ayrıldı yollar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarsiniza duzgun birisi cikmamistir. Tek degilsiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sevgilim 21 yaşında olmuştu, bence senin için de tam vakti...
00 Yorumla zamanı değil di 22 yaşına gelince açılcaklar sana😜
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşıksan senin açılman lazım zaten en azından sevdiğiniz belli etmen lazım veya muhabbet açman o severse yazar sevmezse başka kapıya
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben zaten ondan bi ışık görüyorum öyle aşık oluyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHep korkak insanlara denk geliyorsun o zman içinde sevip yok olup gidiyor
+1 yılSen orta acmamissindir ondan. Orta aç gol atsinlar
12 Yorumla
Soran+1 yılO ortamı ne yaparsam açmış olurum
- +1 yıl
Ne bilim yanına gidip selam var tanışmak iste mesaj at normalce anlar ufaktan zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen asiksin diye onlar da mi asik olacak. Hem madem asiksin kendin gider acilirsin...
017 Yorumla
Soran+1 yılNerenddn anladın ya boş yazma
Cevap sahibi+1 yılneyi nereden anladin yaa kendin yazmissin iste yazdigini unutuyor ya...
Soran+1 yılGizliden çıkar mısın
Cevap sahibi+1 yılneden?
Soran+1 yılÖzelden yazıcam
Cevap sahibi+1 yılneyi?
Soran+1 yılOlayı
Cevap sahibi+1 yılburdan anlat iste..
Soran+1 yılÖzel amaa
Cevap sahibi+1 yılyok sagol...
Soran+1 yılOha inanmıyorum kabul etmeyen biri çıktıı
Soran+1 yılSen o kızsın dimi erkek hesabına geçtin
Cevap sahibi+1 yılbunda inanmayacak ne var.. Yok degilim...
Soran+1 yılGenelde çoğu erkek çağırıp duruyor bu sefer çağırmayan hatta istemeyen erkek gördüm vay bee helal olsun
Cevap sahibi+1 yılanladim. neyse iyi geceler...
Soran+1 yılKanka kusıra bakma ben senin o ilk baştaki yazış şeklinden. Bi tane kızla karıştırdım kız ve erkek hesabı karışık yazıp duruyor da
Cevap sahibi+1 yılyok onemli degil ya...
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen aşık oldun diye gelip sana açılacak halleri yok herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sevmedi anlamında abicim ne anladın
+1 yıl😂😂😂😂 sen hoşlanma beğenme etkilenmeyi aşk mı sandın
01 Yorumla
Soran+1 yılHe mk he
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdi seven var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen adım attım kabul etti falan öyle bi durum var
Sen farketmemişsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığını hissetiğim çok kişi oldu ama gelip açılmadı ağzından duymadım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de olmadı halen de yok
00 Yorumla Ben bunu yapmaya talibim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen açıl mk
166 Yorumla
Soran+1 yılMk diğer kızlar kendi mü açılıyor
- +1 yıl
Çirkinsindir belki
Soran+1 yılMaalesef knk öyleyim ya bunun yazılmasını bekledim tek akıllı sen çıktın mk jsjshhshshx
- +1 yıl
Rica ederim knk gerçekleri yüze vurmaya bayılıyom sdfhf
Soran+1 yılYüze bi şey vurdun da gerçek olduğundan bu kadar emin olma 😀
- +1 yıl
Neye göre kime göre olduğuda değişir sende pek kesin konuşma sfhjkg
Soran+1 yılYeni tanıştığım max 10 kızdan bi anda çok güzelsin lafı duyuyorum ama erkekler demediğinden pek inanmıyorum da şöyle bir gerçek var kızlar kolay kolay samimi bile olmadığı hemcinsini durduk yere övmez
- +1 yıl
Bir sorun varki açılmıyolar aga yani benim çevremde en tipsiz kıza bile yürüyen var erkek çevre edin ne diyim
Soran+1 yılYa kank instagramdan yazıyolar sürekli ben de engelliyorum biliyorum her kıza yazıyolar benim onlarla işim yok. Işık görmediğim birinden de hoşlanmam ben hoşlanıyor gibi davranıyolar ama gelip açılmıyolar sadece bakışta kalıyor
- +1 yıl
İnstadan her kıza yazdiğını nerden biliyon adamın tavrı iyise şansını dene bir şey kaybetmezsin pek reelde belki bakmaz havasına giriyorlardır belki ondandır
Soran+1 yılAdam direkt iltifatla dalmış yaa güneşin akşam da doğduğunu bilmiyodum diye sence bunu tek bana yazmış olabilir mi 😂
- +1 yıl
😂😂 olsun kral şansını denemiş selam yazmasından daha çekici sdjgkg
Soran+1 yılE sen kendi ağzınla diyon kanka en çirkinine bile yürüyolar diye o zmn seven yok deyince neden çirkinsindir diyosun ki kendinle çelişiyon hsjxjjxxsh
- +1 yıl
Fghkkgf çirkin derken sanaldan yürüyolar reelde saptı
Soran+1 yılBana da valla sanaldan yürüyolar o zaman çirkin olabilirm gerçekten hsjshdjx
- +1 yıl
Olabilirsin belki kabullenmen gerek wdgjkh benimde olmadı doğru insanı bulmak zor ama ya
Soran+1 yılYa tamam diyorum güzel olsan gelip yüzüne açılır sadece bakışta kalmaz. Ama ertesi gün bi kız gelip çok güzelsin gözlerin çillerin falan diyor o zaman bi şeyler oluyo sonra sorgulamaya başlıyorum 😕
- +1 yıl
Ya belki sana iltifat amaclı diyodur felan mutlu ol diye 😅
Soran+1 yılKanka benim üzgün bi halim yok ki ortada bi konu yok gelip diyolar 😂 neyse yaa karşı cinsten duymadan inanmam
- +1 yıl
Ya hayır insan durduk yerede söylebilir felan neyse sen boş ver takma olursa olur olmazsa zorlama ben ümidimi kaybetmedim sfhkjh elbet biyerde o prensesim beni bulucak 😂😂
Soran+1 yılSen niye açılmıyosun
- +1 yıl
Açılmıyorum değilde 1 kez açıldım arkadaş olalım dedi o yüzden tirsıyom hem reeldede tanıdığım kimse yok hep sanal
Soran+1 yılReelde tanıdığın yoksa senin iş daha zor kb hsjdjdjdjs
- +1 yıl
Yani yoksa ben kendime inanirım tipim ideal tavlıcak kiz yok sfjkjg
Soran+1 yılYüzünü tam göremediğim için yorum yapamam da reddedilmişsin gibi bir şey olmuş sanki kanka ne dersin 🫢
Soran+1 yılBen sadece 1 kere adım attım ve reddedilmedim onu söyliyim de hsjdjjxjx
- +1 yıl
Ben tipime yorum yap demedim knk 😅 hem zaten doğru insan değildi mesafeye rağmen şansımızı denedik işte her bkluğuna ragmen olmadı napalım 😂 beni reddeden kendine baksın önce sfgkh
- +1 yıl
Reddilmedin ama dertlisin 🤷♂️🤷♂️
Soran+1 yılHe tipim ideal diyon ya belki başkalarına göre değildir diye dedim 😄
Soran+1 yılÇünkü ben adım atınca kabul etmesinin hiçbir heyecanı yok, benim hoşuma giden kısım birinin benden etkilenip bana kendi teklif etmesi yani kendiliğinden hoşlanıcak işte öbür türlü ben adım atınca zorla sevmeye sevilmeye çalıştırıyor gibi hissediyorum 😕
- +1 yıl
Başkasına göre değilse o beni ilgilendirmez knk karşı cinsten bir çok kez iltifat aldım senin gibi tek kendi cinslerimden yola çıkmıyom 😂
- +1 yıl
Demekki doğru insam değil fazla takıyon
Soran+1 yılHo ho ho laf mı soktun şimdi 😀 eğer gerçekten iltifat almış olsaydın yakışıklı olduğundan emin olurdun yani tipim ideal demezdin ve madem karşı cins seni beğeniyor o cinsten biri seni reddetmezdi 🫢
Soran+1 yılBen karşı cinsten iltifat almadım ama aynı zamanda reddedilmedim kankss 😌
Soran+1 yılHe bu arada ben sana adam selam merhaba naber diye cringe şeyler yazmadan direkt iltifatla girmiş konuya dedim bu ne iltifat sayılmıyor mu?
- +1 yıl
Knk ben sana yakısıklıyım diye aglamıyorum ki sen kendi tipini kabullenemiyorsun çekemiyorsun 😂 ve ne alaka herkesin zevki aynımı herkes seni sevcek diye bir kade yok zaten herkes beni sevmesin sdgjkkh ortalık yalancı * dolu 😂
- +1 yıl
Sen böyle çok yanlız kaldım diye yakınirsın aglarsın devamkee 😂
Soran+1 yılBenim yakınma sebebim yüz yüze diyememeleri ama şu an niye diyemediklerini çok iyi anladım. Çok güzel olduğum için utanıyorlar ve görüyolar ki kendilerine yüz yok konuşmaya çekiniyolar e haliyle sanaldan yürüyolar. Yalnız kalmak bu durumda benim tercihim oluyor çünkü fırsatları değerlendirmiyorum bakan olmadığı için değil yani. Ki yazanları engelliyorum sevgilim olmasını istesem konuşurum 🙂
- +1 yıl
Olabilirde onlar başks yeriyle yazıyodur onu sfjgf
- +1 yıl
He işte sonunda kral anladı sfhjkg
Soran+1 yılBen çirkin olduğumu düşünmüyorum zaten güzelim lakin güzel bi kıza teklif gelmiyorsa çirkin olduğu içindir düşüncesi yüzünden burada bu soruyu soruyorum ama tabi benim unuttuğum ve burdakilerin akıl edemediği bir şey var çekingen erkek modeli 😃 erkekler çok güzel bi kıza hoşlansa bile hem utandığı için yaklaşamaz hem de bu kız bana bakmaz düşüncesiyle. Bu kadar yazan olduğu halde çirkin olduğumu düşünmem hataydı zaten 😐😂
- +1 yıl
Knk sen kesin yanlız kaldın geçbis olsun işin zor 😂
Soran+1 yılHaydaaa ben ne diyom sen diyon kankaa ya 😂😂 tamam be anladık yüzüme vurma 21 yıldır sapımm oldu muu hshshhzh
Soran+1 yılKanka bak benim tek amacım sevilmek sevilmek sevilmekk ne sevgili olmak ne flörtleşmek. Sevdiğim çocukla gidip sohbet bile etmek istemem sadece o bana gelip yüzüme açılsın sevdiğini söylesin ben de egomu tatmin ediyim o bana yeterr 😂
- +1 yıl
Haykırdım dfhjjkht oldu yazık knk sanada banada bee burada kaybeden biz değiliz onlar 😂😂😂
- +1 yıl
Oha sen iyice psikopata bağladın allah için biri şu kızı sevsin 🤣
Soran+1 yılYa öyle ego tatmini dediysem hani bi yerlerim kalkar havalanırım anlamında değil kendimi bi değerli hissederim sonra tipini beğenmesem bile sırf benden hoşlandığı için severim onu , kötü bulduğum yerleri bile sırf beni seviyor ilgi gösteriyor diye güzel gelmeye başlar. Öyle yanii hjdjdjjdjskx
Soran+1 yılTamam bak biraz abarttım dışını beğenmediysem sırf beni seviyor diye de hoşlanmam. Ama gelip yüzüme açılması benim için çok önemli bi detay 😄
Soran+1 yılSanaldan gelen tekliflerin bi önemi yok yani kısacası 😊
- +1 yıl
Ya kank ne istiyon artık bir kesinleştir lütfen 😂😂
- +1 yıl
Sen açılsında ne olurda olsun diyon sfjg
- +1 yıl
Sanal işi güven işi 😂
Soran+1 yılHeh yüz yüze olmak şartıyla, ama ben sevdiğim çocuğun yüzüne bakıp normal olarak bile konuşamıyorken muhtemelen konuşmaya gelse ya kem küm ederim ya da yüzüne öküz gibi bakarım hsjxjjshs Benimki olmiyacağını bildiğim için boş hayal
Soran+1 yılYa benim durum vahimm diyorum sana daha lisedeyken çocuk bana bişey sordu ben kafa salladım ya evet anlamında 🥹🥹 çok utanıyorum düşününce
- +1 yıl
Yav zaten seni seven bir şeyine takılmaz knk niye bunlara kafanı yorma yeminle adresini bulup gelip açılcam sende rahatla bende adkgdkf
- +1 yıl
Lisede olur öyle şeyler benim sınıfta sadece 2 kız vardı onlarında sevgilileri vardı bana selam veriyodu aşık sanıyodum sdgjjjg
Soran+1 yılAh be kanka ben sevdiğim çocuk bana durmadan bakıyor diye aşık sanıyodum 😂😂 günaydın diyince normal arkadaşı olarak görüyo sanıyodum çünkü hoşlanıyosa rahat konuşamaz mantığından hshdjjsjx
Soran+1 yılBen hep bu yüzden kaybettim kanks 🫤
- +1 yıl
Mantık süper 😂😂 ama sonra herkesin kendin gibi iyi niyetli olmadığı gerçegını öğrenince ah be kankam xcvbnb
- +1 yıl
Yanlız kalanların illaki bir sebebi var yani bunu ya kendisi yapar ya da hayat şartları buna yiter işte...
Soran+1 yılOnu iyi dedin işte bahsettiğim çocuk tescilli yvşak çıktı sonra hayatım kaydı işte bunu öğrendikten sonra seviliceğime dair hiç umudum kalmadı ve o gün bugündür de kimseyi onu sevdiğim kadar sevemedim😒
Soran+1 yılKafanı şişirdim kusura bakma iyi geceler sana 😌
- +1 yıl
Şans işte knka dünya uzerınde elbet iyi insanlar vardır yani herkes kötü değildir ya kafamı şişırmedin canım sıkıliyodu iyi oldu muhabet sardı biraz laf soktuk ama kusura bakma sfhjgf takip at bari 😂😂 iyi gecelerr
- +1 yıl
Takip atmadı 🥺 ah beeeee abi
Soran+1 yılAtıcam sözz bekle
- +1 yıl
Peki 🥺🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltam yaşına gelmişsin. çok yakındır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılreşit olalı 3 yıl olmuş ondan oalbilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen acilsaydin?
03 Yorumla
Soran+1 yılAçılmam
Soran+1 yılÇünkü ben ışık görmediğim kimseye duygu beslemiyorum doğal olarak hoşlanıyor gibi hissediyorum ama açılmıyolar demekki hep yanılmışım hoşlansa gelip açılırdı diyip bırakıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Biz nerden bilelim
03 Yorumla
Soran+1 yılSen bilemezsin o kesin
Soran+1 yılAynen
+1 yılAşık olduğunu karşı tarafa belli edebildin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBakış sadece
- +1 yıl
Etkili olmamış demek
Soran+1 yılHadi bi tanesinde etkili olmadı 3. De de mi etkili olmadı güzel değilim işte
- +1 yıl
Yüz güzelliğine bakandan hayır gelmez bana gel
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Aşık olduğuna sen açılmazsan o nereden bilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmadı işte hoşlansa adım atardı
Kısmet bu işler
02 Yorumla
Soran+1 yılTip yoksa kısmet de yok
Nasibin seni bulur
03 Yorumla
Soran+1 yılNasip masip yok tip yoksa
Soran+1 yılBu nasıl avutma şekli abim yaa 😂😂
+1 yılOtur oturduğun yerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılSen bensin😕🥺
00 Yorumla
+1 yılBi cok sebep olabilir
00 Yorumlaboş ver
00 Yorumla
+1 yılÇirkinsin ya ondan
00 YorumlaNeden öğle bir şey oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi oldu sanki yaş 26
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuştur ya zaten erkekler gidip kendi açılıyor sen de adım atıp bi kızı sevmişsindir o kız da sevilmiştir ama bana adım atan yok yoooooook kafayı yicem yokk
Cevap sahibi+1 yılHep platonik oldu tek tarafli bir tanede oldu mu olmadi mi ben anlmadim valla bak bi kizin elini tutup 1 metre yurumemişimdir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sabır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen asık oldugun kisilere acıldın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye açılıyım açılan açılmıyo mu
+1 yılçirkin misin
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim vallaha değilim ya aksine çok güzelim
- +1 yıl
dm gelsene
Soran+1 yılSen fakesin ama
- +1 yıl