aylardır selam yazan bile yoktu. gelirlerse çifter çifter gelmezlerse de topluca yoklar. Aylardır ne yazan vardı ne arayan. Bu günlerde iki kişi aynı anda instadan yazmaya başladı. Biri geçen sene dershanemde aynı sınıftaydı. Yazacağını düşünmüştüm o zaman yazmadı. Şimdi aklına gelmişiz. Diğeri de aynı memeleket görünce yazmış hiç tanımıyorum.
teker teker gelemezler mi hayat neden böylesin?(Bu arada dershanedeki çocuk dediğim kısa boylu pek tipim değil.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zaten bir ilişkiye başlarsın bir yoldır yazmayan sevgilin ortaya çıkar hep böyledir
buna sesli güldüm , keşke böyle bir şey olsa , aniden yazmayı kesen şerefsiz gelse de bu sefer ben terk etsem onu da öç alsam.
Bak şimdi ablacım genel olarak böyle olur zaten kapanınca tam kapanır açılıncada ardı arkası kesilmez hayat çok garip neyin nereden ne zaman geleceği hiç belli olmuyo
öyle tabi de esnaf dükkanı değilim bacım hiç değilim misafir gibi ağırlayamam sonuçta😂hazır yazmak istediğim kişiyede soğuyorum kendimi kötü hissedip
Böyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın sal gitsin akışına bırak en nihayetinde her şey olacağına varır
En sonda kısa boylu diye eklemesi peki habsbsbsbb
neyine dalga geçiyorsun goygoycu abi. ben konuşmak istemediğimi söylediğim halde yazıyor kimseye umut vermedik notum niye bu kadar rahatsız etti.
Çok çingene bı kıza benziyosun
kısa boylu olduğun kanısına varıyorum
Varoşluğa bakar mısın
AHHSBDNDJSKSMDNCJSNCMNCJDMXMDMDKNCNCMDMDMDJFMFMFMFMDMCJBDMSMDMDMD
Instagram ver de bizde yazalım ayıp olmasın aplam
yokluğa düşünce hatırlat Instagram mesajsız beklemesin
tamam aplam canım aplam lkfdhjgklfdhklgfjhg
Evet öyle olur genelde.
öyle ama korkuyorum beni beğenir mi hoşlanır mı sevilecek biri miyim diye sorguluyorum. Travma olmuş artık. Kokoş açık ama şık giyinen makyajlı kızlardan mı hoşlanır yoksa bni de sevebilir mi?
ne yaşadın da travma olmuş.
ailemin yanında kaldığım için arama ile konuşamıyordum. Liseli miyiz ergen gibi hep mesaj yazıcaz dedi ve şehir merkezine çağırdı buluşmaya. Gezelim dedi. Sınava az kaldığı için kabul etmek istemedim ama sadece söz veremem dedim gelemem demedim.3 gün sonra habersiz gidip süpriz yapacaktım. Ve bana aniden yazmayı bıraktı. İkinci terk edilişim. Erkekler flört ve sevgili aşaması dokunmak falan istiyor bol bol buluşmak. Anadolu ailesinin yetiştirmesi bir kızım ve bu yüzden terk ediliyorum. Herkes bacım sever olmuş. Biz iyi aile kızıyız diye geçinelim
bu arad o* yazıyorum bacım diye düzeltiyor anlayın artık
kendine dokunduran orspuu mu oluyor :)
ne oluyor peki, farklı farklı her sevgilisi olduğunda elletmek mi lazım öyle daha mı hoş
Her insanın değeri bir değil. Sığ düşünceler ile yaklaşırsak olmaz.
birazcık beni de anlasaydınız keşke. Sadece bir insana özel olmak istemek sığ düşünce değildir. Terk etmeyi de gerek kılmaz. Seviyorsa sabr edebilir. İslam da aksini söylemez.
Sadece bir insana özel olmak istemen elbette sığ değil. Değerlerine bağlı bir kadın olman saygı uyandırır. Sığ olan düşünce değerleri senden farklı bir insana orspuu yaftasını yapıştırmaktan imtina etmemen.
aslında haklısın yazarken fazla genelleme yaptım ve hatalıyım. hepsinin kötü niyetli ve or* olmadığını da biliyorum. sadece hem kızlar hem erkekler tarafından normalleştrilmeye çalışılan şeylerle korumaya çalıştığım değerlere karşı yapılan saygısızlıklara ve birkaç kıza öfkeliyim. Diğer kadınlar için bunu demem doğru değildi.
Sadece kadınlığını kullanmadığın için terk edildim diyorsan hataya düşersin. Çok eminsen yine hatalısın. Zira tercihlerin hatalı. Daha dikkatli ince eleyip sık dokuyarak hayatına insan almak gerekir.
Bu arada erdemli davranmana hayran kaldım.
hayatıma aldığım iki insan sık eleyerek aldığım insanlardı. Ailelerimiz bile uyumlu olacak yaşam tarzlarına sahipti. emin olamam yüzüme söylediklerini söylüyorum ki böyle düşünüyorum. El ele tutuşmak bile benim için çizgiydi. Ben buna saygı bekelrken garip karşılayan erkek arkadaşım ablası demekki öyle yetişmiş iyi bir kız diyince kabullenmişti. İnsanları raftan seçmiyorum sonuçta süreçte tanımak gerekiyor bazen ve hayat bana bu insanları getirdi ve küstürdü işte bundan bahsetmek istedim. O yüzden korkuyorum. Kendi değerlerim sanki utanılacak ve tuhafmış gibi hissettiriyor ama aksini yapmakta benim için zor. böyle işte. dertleştiğiniz için teşekkürler
değerlerinden ödün verme. mutsuz olursun. yaşadığımız kötü tecrübelerin etkisinde kalarak hayatımıza devam edemeyiz.
yine ödün vermicem inşallah ama üzülüyorum ne zman doğru insan çıkacak karşıma?
umudunu koru :)
Genelde öyle oluyor
sanırım öyle
Hep öyle oluyor zaten...
bu gibi yorum bekliyorum sabahtan amacım dertleşmek... eline sağlık bu yorum için.
Bir şey değil , bu bendede hep oluyor tam diyorum ki oh tamam kafam rahat kimse yazmıyor sonra birden yazan yazana insan napacagını şaşırıyor gerçekten
Bolluk bkluk getrdi diyorsun
Oluyor ya o bende daha çok arkadaşlıkta oldu.
İnsana yaslanma kaçarr, solardaa☺️
Kısmetin açılmış ASDJŞASDKJADKJASLKDJS
öyle ama korkuyorum beni beğenir mi hoşlanır mı sevilecek biri miyim diye sorguluyorum. Travma olmuş artık. Kokoş açık ama şık giyinen makyajlı kızlardan mı hoşlanır yoksa bni de sevebilir mi?
Ahaha bak keyfine
sağol canım yaaa
Selam
allah razı olsun sana da selam
A. s
böyle
ee yani?
dertleşesim var işte ablacım. Aylardır kimse yok mu derken şu an yazıyorlar hem de aynı anda benim yazasım yok bıkmışım tanışma fasılı ve insanlardan olay bu , hayat evet garip falan demenizi bekledim bir Allahın kulu şaşırman normal falan yazmadı yaaa