Biktim artik bu agrilardan?

kadin doğuma randevu aldim haftaya gidicem zaten sadece bunu yasayan var mı merak ediyorum. benim bebekligimden beridir İYE sorunum var kroniklesmis durumda ve yaklaşık 10 yasımdan beridir hatırladığım kadarıyla her enfeksiyonda sol kasığım ve çevresi daha cok sancılanır ve zonklar resmen hatta bunu gecen sene cok kafaya taktım ozel hastaneye bile gittim adamin bana dedigi tek sey adetli misin hayir dedim adam elle bastirdi muayene etti bi sey yok dedi eve gittim bikac gun sonra regl oldum ama bu defa bikac ayda bir boyle agriyo ve uc aydır regl olmuyorum googlea bakıyorum bi tane bile olumlu şey yok iyice sinirlerim bozuldu bunu dusunmekten ders calisamiyorum bugun yine sancilandim parol attım gecti ama tekrarlamasindan korkuyorum cok korkuyorum kotu bi sey varsa veya gec kalinmissa diye haftaya gidecegim icin asiri stresliyim hep aklimda kotu senaryolar dönüyo doktorun kotu seyler dedigini falan hayal ediyorum istemeden artik kafayi yemek uzereyim sinirlerim cok bozuk nolur bu durumu yasayan birileri cıksın lutfen kizlar ne olabilir
Biktim artik bu agrilardan?