Viks diye bişey var biliyo musun ondan al bi kaba kaynar su yap bir parmak at içine üstünü çarşafla kapat onun buharını burnundan Çek ağzından al derin derin çok iyi geliyor
Sinuzit hala var aslinda. toz alerjim sebep oluyor. Asidan sonra cok cok cok rahatladim. Bas agrisi, geniz akintisi… bitmiyordu hic. Istanbuldaysan doktor onerebilirim
Yuzumde degil alnimda , gozlerimin ust kisimlatinda cok oluyordu. Ama goz cukurlarinin altlari da doluyordu. Ultrasonda dolu cikiyordu. Sinuzit alin ve yuz de agri yapar zaten. Ozellikle basi one egince
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kadar beter bişey ki soğuk hava da dışarı çıkamıyorum
Yuzunde ahri var mı göz altinda
Benim kafamın arkası çok kötü ağrıyor ağrı çok olunca gözlerime kadar vurduğu oluyor
Benim elmacik ekmigim ve goz altim agriyor korkuyrum bulsamasim
Viks diye bişey var biliyo musun ondan al bi kaba kaynar su yap bir parmak at içine üstünü çarşafla kapat onun buharını burnundan Çek ağzından al derin derin çok iyi geliyor
Korkarim. ben oburgun doktora gidyrum. yuzume bulaşmasın diye
Ya korkma korkulacak bir şey yok ağrın çoksa dediğimi yap iyi gelicek
Agrim var interneten arastirinca goze bulaştığını gordum doktora gidicm
Tabiki yine doktora görün ama dediğimi yapsan biraz daha iyi olursun
Alerjimde varya korkarim
Neye alerjin var
Mevsimsel aralarında rinit
Gozunun alti sis8yormu
Alerji rinit
Yok şişme olmamıştı senin alerjide etkilemiş olabilir
Evt bide agrim var gözalatimda
Geçmiş olsun yaa keşke yapabiliceğim bir şey olsa😕
Saol
Soğukta kaç sürekli
Evt ama yurus yapoyorum az kaldi mayısa girecek gecer evAllah
Neyse geçmiş olsun tekrardan iyi geceler
Saolasin
☺️
Var. antibiyotik icmen lazim. Alerjik olabilir bunun icin alerji doktoruna gorunmelisin
Alerjim var zaten alerji finit sendemu var
Toz alerjisi mi?
Alerji rinit meysimsel
zyrtec veya aerius gibi ilaclar kullandin ki hic?
Ikitane kulandim alerji icinmi dedin
Evet
Sendemi var alerji
Evet. 3 sene asi kullandim ben. Hafifledi epey. %90 gecti
Ciddimi o zaman sinezitindemi vardi
Bide alerji yuzunu agirtormuydu
Sinuzit hala var aslinda. toz alerjim sebep oluyor. Asidan sonra cok cok cok rahatladim. Bas agrisi, geniz akintisi… bitmiyordu hic. Istanbuldaysan doktor onerebilirim
Yok baska şehirdeyim yuzunde agri oluyormuydu onu merka ediyorum
Yuzumde degil alnimda , gozlerimin ust kisimlatinda cok oluyordu. Ama goz cukurlarinin altlari da doluyordu. Ultrasonda dolu cikiyordu. Sinuzit alin ve yuz de agri yapar zaten. Ozellikle basi one egince
Normal birseymi gozumun altinda agri?
Sinuzit yapabilir evet. Ama doktora gorunmende fayda var her zaman. Ben krndi tecrubem kadarini biliyorum. Mazallah baska sey olmasin.
Baska şey derken?
Bilmem. Insan vucudu bu. Belki baska sey de cikabilir doktor degilim sonucta. Ama cok cok buyuk ihtimal sinuzittendir
Ya doktor bir krem verdi vitilgo ogun bugündür agriyir yandi alerji oldu giz altim kremi biraktim ama gecmedi
Kbb ye gorun bence
Yarun nasipse gidicm
Ben aferin sinus kullanıyorum onu içer içmez uyuyorum zaten yanına ibu cold c vit ile güzel oluyor uyku çok önemli diğer türlü geçmiyor
Yuzunde agri var mı ?
Evet hastayken oluyor her yerimde
Tam goz altindami
Onu tam hatırlamıyorum
Saol
Var zor geçiyor
Sizdedemi var
Evet maalesef
Goz altindami