Flörtüm ilk buluşmadan sonra canım, güzellik demeyi bıraktı… ilk buluşma öncesinde Böyle güzel sözler söylüyodu…Neden söylemeyi kesti acaba… Neden söylemiyosun artık diye sordum? Derim canım diyo… Ben de içinden geliyosa söyle, sadece neden demediğini merak ettim yazdım… ilk buluşmadan sonra Isınamadın mı bana diye de sormuştum ısındım dedi ama
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
reelini beğenmeme ihitmali yüksek. kırılma diye de sorun yokmun gibi davranıyordur
Sordum, beğenmemiş evet ben kırılmayım diye söyleyememiş. Kırılmam ben diyerekten söylettim
tipik bir erkek davranışı. neyini beğenmemiş acaba
Bilmiyorum, nedense beni beğenmediklerini dile getiriyorlar bi türlü tutturamıyorum ya… Kuaförde saçımı düzleştirirken bayan güzelsin demişti ama doğal da davranıyorum. Beğenilmiyorum. Bırakıp gidiyor beni erkekler. Anlamadım, bi anlasam
bilemiyorum da en azıdnan ortalama güzelsindir sıkma canını
Hem korkak hem yalancı demek. Sende yakın davranma bakalım ne olacak..
Beğenmediğini söyledi
“Derim canım” niye demiş o zaman? Tamam işte dediğim gibi yalancı sonradan gelmiş bir itiraf. Çok düşünmüş olmalı. Boş ver yoluna bak sen.
Ben ısrar etmesem söyleyemeyeckti bi de ısrar ettim öyle beğenmediğini söyledi. Beni cebinde yanımda dursun mu yapacaktı?
Muhtemelen öyle…
“Derim canım daha kendime gelemedim hastayım” bahanesine bak… Bir gün önce turp gibiydi buluştuğumuzda bi günde ne oldu
Kafasını sert bir yere vurmasını sağla, terk et.
Beğenmediğini anladım dedim. Nasıl anladın diye sordu ben de eskisi gibi yakın davranmıyosun ve iyi bir yalancı değilsin yazdım. Nasıl yani diye yazdı. Ben de neyini anlamadın iyi bir yalancı değilsin işte dedim
Seni anlıyorum, dürüst olmadığı için canın çok sıkıldı haklı olarak. Ama dediğim gibi bırak şununla uğraşmayı, zorla kendini sevdirecek değilsin.
Fiziksel olarak istediği gibi bulmamış belli ki.
O yüzden de içinden gelmiyordur.
Evet beğenmemiş. Söyledi
Dediğim gibi.
Bazen çok uyuşursun ama gördüğünde aynı hissi hissetmeyedebilirsin.
Uyuşmuyorduk aslında benim zıttım gibi bi şeydi
Yani öyleyse hem fikir olarak uyuşmamışsınız hem görüntü olarak ve bu da uzaklaşmanıza neden olmuş.
Beğenmedin mi beni dedim evet dedi
Onu da ısrar etmesem söyleyemeyecekti
Yani fotoğraftaki kişiden ne kadar farklı olabilirsin ki ben onu anlayamadım mesela neyini beğenmemiş diyicem ama çok deşmeye de gerek yok sonuçta herkesin kendi kararı
Son yazdığı derim canım, daha kendime gelemedim, hastayım böyle yazdı. Bi gün önce turp gibiydi. Bundan sonra ben ısrar ettim de itiraf etti
Anladım. Hayırlısı olsun ya boş ver can sıkma.
Bence seni beğenmedi ya da istediği gibi çıkmadın
Evet beğenmemiş, söyledi
En azından dürüst çıktı. Cehennemin dibine kadar yolun var de bırak konuşma.
Derim canım, daha kendime gelemedim, hastayım diye yazdı itiraf etmeden önce. İtirafı da ben ısrar etmesem söylemeyecekti.
Yani beni oyalayacaktı
Aynen öyle bas engeli ibn.. ye allahtan israr ettin de soylettin
Beğenmediğini anladım yazdım. Nerden anladın dedi. Eskisi gibi yakın davranmamandan ve iyi bir yalancı değilsin dedim. Nası yani yazdı. Neyini anlamadın iyi bir yalancı değilsin işte yazdım. O da ben yalancı değilim diyip duruyor. Buluştuğumuzda yani 1 gün öncesinde turp gibiydi. Şimdi de yazıyor ki hastayım. Bu yalancılık değilde ne acaba?
Bence seni kullanacaktı böyle yaparak iyi ki de anladın.
Sizi ciddi biri olarak gördüyse bu sözler rahatsız edebilir diye düşünmüş olabilir.
Foto shopsuz begenmemiştir 🙂
İnstada foto shopsuz hep fotom zaten
Ne bilim, ikinci buluşmada daha iyi anlarsın o zaman
İkinci buluşma olmicak. Bıraktı beni, beğenmediğini söyledi.
Birde bazen enerjiler uyuşmaz
Hiç üzülme, daha hayırlısı karşına gelir.
İnşallah ya. İyisi bi türlü denk gelmio. Çoğu böyle, bi de itiraf edemiyorlar ben söylemesem devam ettirecek. İnsanı üzen bu. Sonrasında da üzülmedin, kırmadım de mi seni diye cümleler sıralanıyor. Bana denk gelen bunlardı maalesef
İnşallah düzelir.
Bunları izlesene
https://youtu.be/ssBKvpGY5sw
Beğenmemiş seni
Aynen öyle beğenmemiş
Hiç fotoğrafını görmedi mi peki önceden
Gördü
Senden soğumuş, seni egolu ergen kibirli biri olarak görmüş. Bu sorunu kökünden çözmen çok kolay
Beğenmedi
Evet beğenmemiş
Başka açıklaması yoktu
Düşündüğün şey olmuş
Eskisi gibi yakın davranmıyordu. Ben ısrar etmesem söyleyemeyecekti. Israr ettim söyledi
Umduğunu bulamamış