Ben veteriner teknikeri mezunuyum sevgilim veteriner iş yeri var onun yanında çalışıyorum. Başka bir işte çalışmak istedim?

izin vermedi. Bir ara küstük 10 gün gitti başka bir işe girdim duyunca dellendi bağırdı çağırdi kliniği var aynı zamanda devletde çalışıyor dedi gel klinikte çalış tm dedim maaş falan konuşmadık. Ben annemle yaşıyorum babam da haftasonlari geliyor 1 gün. sevgilimde ailesiyle yaşıyor. Bana diyor bizde kal onlarda kalıyorum ailesi tanıyor beni işe erken geliyoruz o devlet dairesine gidiyor ben klinikteyim 4 gibi geliyor. 3 senelik sevgiliyiz. Sorun şu ki telefonlarını kilitlemis bildirimleri kilitlemis instagraminda tonlarca kadın. Normalde bana gel ise telefonlara bak demişti temizlikcileri yemek yapmayı bilmiyor. İlk yemek yaptım sonra temizlikçi kız işten çıktı ben temizlik yapmaya başladim. Birkaç gün sonra 1 ayım olacak ben mi istesem onun vermesini mi beklesem. Ne kadar vericeginide bilmiyorum askeri ücret vermez. Verse verse 3 4 veririm belki. İstesem askeri ücrete güzel işler bulurum ama diyorum ki sabah o getiriyor ise akşam onlarda kalıyorum iş az çok rahat gibi. Çevresini de görmüş oluyorum emin değilim sizce maaşı. aldiktan sonra ayrılıp önüme mi baksam. Yoksa Haziran'da sınava giricem ( polislik için tyt ye ) 6 ay sabır mi etsem?

Ben veteriner teknikeri mezunuyum sevgilim veteriner iş yeri var onun yanında çalışıyorum. Başka bir işte çalışmak istedim?