Kalma işi olmaz deyince beni her yerden engellemiş sizce daha ben bu insanla konuşmalı mıyım? Bende canım gibi sevmeye başlamıştım ileriye yönelik bir şey olur mu acaba diyordum kendi de bana böyle yaptı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senden almak istediğini alamayınca burdan bana ekmek çıkmaz demiş. İşin özü bu neticede. hadi ordan et boş ver ya.
Yok daha yazsa da ben istemem zaten
İnsanlar çok değişik. Herkesi kendileri gibi zannediyorlar. Sürekli beklenti içindeler. Herkesin yaşam tarzı farklı olabilir farklı kural ve çizgileri olabilir hersey olabilir. İnsanlar birbirine karşı saygılı ve sabırlı olmalı. Hep lay lay lom peşinde yeni nesil. Hiç kimse vazgeçilmez değil bunu unutma.
istediği olmadığı için sana yol veren biri devam ettirmek senin terchin
Neden kabul etmedin kalmasını hayal kurmuş o kadar gariban djsmfnm
Bir daha konusmamalisin niyetini belli etmiş zaten
Seni gecelik ücreti olanlardan mı sanmış acaba
ben niyetimin ciddi olduğunu ona defalarca belli ettim artık bir yuva kurmak ileriye yönelik evlilik niyetinde olduğumu ama onun niyeti galiba çok farklıydı
O yüzden böyle tiplerle uğraşma gitsin eskortlara öyle söyle ona
Gitsin parası mı yok beş kuruşuna kıyar mı acaba o aptalın teki
Bedava a şey arıyor girecek yol ver gitsin engelle Böyleleri ile uğraşma
Yok bende engelledim zaten daha yazsa da kabul etmem bende bitti kalacakmış günü birlik gelip gitmeye olmaz diyor kalmama izin vermiyorsan engelliyorum diyor bir de sanki ben kendisi için ölüp bitiyormuşum gibi
Canım uğraşma böyle tiplerle nereden buluyorsun bunları ya aklı başında biri yok mu konuşalım mı biraz
Onu da geçtim Allah korusun hadi kaldı diyelim ben diğer odaya geçerim kapıyı da kilitlerim giremez gece uyurken ama Allah korusun benim istemediğim bir şey oldu zorla bir şey yaptı bana diyelim sonrasında ben ailemin yüzüne nasıl bakacağım onu da geçtim bu sonra bana sahip bile çıkmaz gibi geliyor ben yapmadım deyip kenara bile çekilebilir
Çok güzel düşünmüşsün Tebrik ediyorum seni sana ulaşamıyorum burada
Aaa olur mu birde üstüne para verseydin 😂
Utanmasa onu da ister
Olur mu olur 😂
Valla daha önce bana yemek ısmarla tatlı ısmarla dedi yemek ısmarlamışlığım bile var sonra canım şunu istiyor canım dondurma istiyor bilmem ne dedi ben de market aşağı da al dedim almadı biraz da cimrilik var sanki ruhunda
Hiç işim olmaz öyle insanla yok de aleni aleni ben gocunmam yedirdiğimi içirdiğini düşünecek değilim de tadında kalmalı bazı şeyler
Valla şöyle söyleyeyim daha önce ciddi anlamda görüştüğü birisi varmış nişanlanacaklarmış kıza para muhabbeti yapmış maaş kartı muhabbeti kız da bırakmış bunu
Hahahha balık baştan kokarmış senin ne işin var bu kişiyle peki
İşte canım gibi sevdim diyodum kendi kendime
Saçmalama ya ne sevmesi
Belki de öyle olduğunu zannediyordum ben yok daha yazsa bile istemem ben gerçekten çünkü oyuncak gibi bir şey oldu bir konuş bir konuşma bir engelle
Kaç yaşındasınız acab
27
Bence kendini harcama böyle bir ilişkide
Doğru diyosun bu insandan bir şey olmaz değil mi yarın bir gün bununla evlenmiş olsam ciddi bir şey olsa bile mutlu olamam gibi geliyor en ufak olayda engelleyen evliyken istemediği bir durum olsa boşamaya kalkar heralde
Çok çocukça hareketler gerek yok böyle bir ilişkinin içine kendini atmaya bence
Yok çünkü üzülen ben oluyorum bir engellediğinde bile kaç gün üzüldüm mal gibi
Valla benim hiç umrumda olmaz giden kendi kaybeder döndüğünde de beni bulamaz
İyi yol yakinken kurtulmuşsun
Bi de kalma işi olmaz kendi evine gidersin tüm gün zaten vakit geçirmiş olacağız dedim kalma işi olmaz demek kötü bir şey mi yani?
O seninle yatmak istedi sende hayır dedin o yüzden engelledi
Daha yazsa da cevap vermem
En güzeli
Demekki aklında Baska şeyler düşünmüş
Kalma işi olmaz derken?
Yani bir gece yatıp kalayım dedi bende günü birlik gelip git uyumaya kendi evine gidersin deyince
Peki aranızdaki mesafe çok mu fazla? Yoksa onun niyeti mı farklıydı?
Aramızdaki mesafe 1 saat filan arabayla gelip gidiyor zaten
Saçma geldi açıkçası. Ne gerek var kalmasına? Böyle bir teklifte bulunması ayrı saçmalık, sen reddedince engellemesi ayrı saçmalık. Ergence triplere giren bir insanla ne paylaşacaksin sen? Bırak boş ver. Ne hali varsa görsün.
Ya işte her yerden engellemesi zaten kalmama tamam demedin deyip şimdi böyle yaptı adım kadar eminim en geç 1 ay sonra engelimi kaldırıp yine arar mesaj atar aklı bir garip çözemiyorum bir bakıyorsun çok ilgili bir bakıyorsun yüzüne bakmıyor
Kalma işine de evet diyemezdim sonuçta bütün gece benim evimde yatmış olacak Allah korusun istenmeyen bir durum olsa ben bu durumu aileme filan nasıl hesap veririm nasıl açıklarım kimseye anlatamam
O sana tekrar yazdığı zaman ona cevap verip vermemekte senin karakterini gösterecek işte. Bu tarz empati yoksunu ergenlerden arindir hayatını.
Cinsellik oldu mu ki
Hayır..
Cinsellik için gece kalmak istemiş
Senin ve onun yaşı kaç
Ben 27 o 30-31
Cinsellik beklemiş senden açıkçası
O yüzden evde kalmak istemiş
Kalma işine hayır demem kötü bir şey mi yani sizce kalınması normal mi Allah korusun istenmeyen bir durum olsa ben Allah’a aileme nasıl hesap veririm ailem yüzüme bakmaz beni siler atar
O senle onu düşündüğü için sende evine git diyince engeli basmış
Daha benle konuşmak istese de benim içimden gelmiyor Artuk
Sen bana bı istek atar mısın