Eve gitmek istemedim o zaman bizde dışarda buluşmayız dedi?

Arkadaşlar 1 aydır konuşuyoruz ve 3 kere felan buluştuk çok fazla aşırı derecede ilgiliydi benimle çok ilgileniyordu ikinci buluşmamız gerçekleşmeden önce ikinci buluşmayı evimde yapalım dedi bende hayır olmaz bu yanlış dedim ve ikinci buluşmayı da bir cafede yaptık üçüncü bulusmayıda sinemada yaptık 3 buluşmadan sonra tamamiyle ilgisini üstümden çekti ve ben adım atmıyorum diye yapıyor sandim. ve onunla sevgili olmak istediğimi soyledim ilk başta inanmadı ve biz o gün sevgili olduk daha sonra bana dediki bir sonraki buluşma yerimiz benim evim dedi buna kendini hazirla dedi ben bunun gene aynı şekilde yanlış olduğunu söyledim. bir kizla bir erkek aynı evde kalamaz dedim oda bana sen bana guvenmiyorsun dedi güvenip guvenmemen umrumda değil dedi sen eve gelmiyorsan bizde bulusmayiz dedi dışarda sadece mesaklasiriz dedi sadece senin isteklerin olmaz dedi benim isteklerimde önemli dedi. Bende oda dedim ki evine gelmem çok erken 1 aydır konuşup görüşüyoruz dedim bu beni alakadar etmez dedi. Ben sana tüm sevgimi verdim tüm ilgimi verdim senden bir şey istiyorum yapmıyorsun dedi ben masallardaki gibi bir aşk istiyorum dedi. Ben senden vazgeçiyorum dedi sende benden vazgeç hasta olursun yoksa dedi. burada kim haklı ben mi haklıyım o mu 🙄
Eve gitmek istemedim o zaman bizde dışarda buluşmayız dedi?