Arkadaşlar 1 senelik bir ilişkim var kendisi Finlandiya da yaşıyor türk asıllı ama 13 yaşında oraya gitmişler falan filan işte tatile Türkiye'ye gelmişti burada tanıştık çalıştığım yerde falan filan 1 senedir devam eden bir ilişkim var ileriye dönük planlarım vardi hep hatta çokta istiyordum ve bana resmen evlilik teklifi etti hatta oraya falan davet etti ama oraya gidip ailesi ile birlikte kalmak biraz gururumu incitiyor iç güvesi olmayı kendime yakıştıramadım ama orada hayat kuracak bir maddiyatim yok ve sorusuna cevap veremedim haklı olarak biraz triplere girdi sevmiyorsun falan filan kendimden çok seviyorum tabi 🥲 ne yapmalıyım var mı fikir verecek?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oraya gelmek için pek müsait bir zaman olmadığını kendini toparlayınca geleceğini söyle.
Benim bütün hayatıma hakim olduğu için biraz gibi yani attığım adımdan haberi var tabiri caizse yani bir bahane olduğunu anlar 🙁
O zaman onun buraya gelmesi için teklifte bulun.
Gelse bile ne yapacam ki? Yani hadi 3 ay 4 ay sonunda yine gidecez ve orada bir yassm kurmak için yeterli parayı bu zamanda bulamam yani 🥲
Apaçık anlatsana o zaman, iç güveysi gibi hissedeceğini para biriktirip gelmek istediğini anlayış gösterir diye düşünüyorum.
Ya gurur yapıyorum işte onuda diyemiyorum anlıyor aslında ama belli etmiyor yani öyle düşünüyorum zaten o yüzden bana işte gel benim birikmiş param var sana veririm işte babam anlamaz vs vs dedi yani bilemedim bişey nasıl olsa eşim olacak diyip gitmek var kafam da ama aynı zamanda olum ayıp lan kız mı bakacak sana sen ona bakman lazım gibi de düşünüyorum ya tam mala bağladım
O turkiyeye gelemiyor mu sen teklif et aynisini sonucta isinda turkiyede is bulmakta sıkıntı olur
Kendisi gelebilir ama uzun süreli kalmak istemiyor bana da şunu dedi işte gel birikmiş param var iş aş bulana kadar ben bakarım dedi sonra hayatımızı kurarız bende gurur yapıyorum biraz yani kendim yapmak istiyorum biraz gururum inciniyor abartıyor muyum bilmiyorum ama gerçekten zoruma gidiyor ya hem o verecek parayı hem onların evinde kalıcam vs dilde çok yok... Nerden baksan elimde kalıyor
Gurur yapman bence cok normal ben olsam bende öyle dusunurum ister istemez mahcup hisseder insan kendini dil olmadan iş bulmak cok daha zor olur herhangi bi akraban falan da yok sanirim orada kizin ailesi nasil tepki verecek hemde izin verseler bile bu durum ne kadar hoslarina gider bilemedim bence kizin gelmesi daha mantikli hic gelmek istemiyorsa once dili duzgunce öğren duzgun bi is bul maddi yonden toparlan oyle git bence
Üstelik evlilik istiyosunuz hem orada kalip dil ogrenip is bulup dugun yapmak cok zor olur oraya gitmenin masrafi bir yana düğündu nisandi onlarin gelenekleri nasl olur bilemiyorum ama dugun icin her turlu para lazim
Ya babası çok tatlı bir insan aslında eminim gitsem bişey demez ama işte ayıp hani ne bileyim erkek adamsın iç güvesi oluyorsun falan filan işte dilde yok öğrenmeye başladım kursa yazıldım falan annesi şey demişti işte gelsin hep beraber yaşayalım falan demiş ince bir düşünce yani tabi ki ama erkek olarak düşününce bir için gidiyor ya ne bileyim ben yerin dibine girerim ya belki de bütün otoritemi kaybederim o insanların gözünde bilemeidm ya tam mala bağladım valla
Kızın baya bir parası var yani her şeyi karşılayacak kadar diyim tek sorun bu benim hoşuma gitmiyor sonuçta ben erkeğim ya ne bileyim içimde bu konuyu halledemiyorum ya hep kendimi küçük görme gibi şeyler geliyor aklıma 🙁🙁
Dediğin gibi ne kadar iyi olsalarda ayip onu gectim onemli olan gurur kısmı is bulana kadar dil ogrene kadar uzun bi sure kalirsin kizin ailesiyle bikac gunluk bisi olsa neyse ama simdi dusununce bikac ay kalsan dili ogrensen isi bulsan duzenini kursan evlensen onlara olan borcunu onlara ilerde gosterdigin saygiyla sevgiyle bi sekilde ödersin yasam sartlari olarakta senin icin cok iyi olr
Seven iki insan arasinda parayi kimin verdigin inan hicbir önemi yok zaten ilerde herseyiniz ortak olacak hayati paylasiyosunuz Şu an sende yok onda var o verir sende olunca sen verirsin onemli olan birlikte olmak sen istiyosan evlenmek onunla gelecek kurmak gurur yapma bi sure sonucta sen misafir olarak gidiyosun oyle dusun bi sure agarliyacaklar seni
Ben zaten şöyle planlıyorum hani ben dil öğreneyim yavaştan o bana iş baksın ayarlasin en azından gidince hızlıca başlıyim bende biraz para atayım köşeye ama kendi bende var ya işte ne gerek uzatmaya diyor bende bani gurur yapıyorum falan diyemiyorum küçük düşmüş gibi hissediyorum vs. O işte süreci hızlandırmak istiyor burada da tikaniyorum 🙁
Bak haklısın içimde 2 türlü düşünüyorum bunları ya sonuçta hayat arkadaşım aramızda paranın lafı olmaz sonra diyorum ailesi öğrenirse beni işte yanlış düşünürler mi falan içimde ikiye bölünmüş durumdayım 😑 yani ailesi karşısında saygınlığımı yitirmek istemiyorum hani olur ya günün birinde işte sayemizde oldu gibi bir şey derlerse şeyi kafamda dönüyor aşırı gurur yapan biri olduğum için içimde ikiye bölünmüş durumdayım ve her iki türlü de düşünüyorum ama ne yapacam bilmiyorum birşeyi de seçmem lazım
Cok mantikli senin düşüncen para konusunu acamiosan sen de iste para mesele degil ben dil bilmiyorum oraya gelsem dil bilmeden nasil is bulayim bos mu durayim ben kursa gidiyorum zaten biraz zaman gecsin geleyim hani paradan giremiyosan dilden gir konuya
Bende ikilemde kaldim simdi zaten cok kararsiz bi insanim o yondende haklisin ileride ne olacagi belli olmaz ozellikle yuzune vurulmasi çok gurur kirici olur iyi olsalar bile icine girmeden anlayamazsin simdi sen is bulsan duzenini kursan emek versen aileside bizim sayemizde buralara geldi dese insanin cani yanar ister istemez
şu an onu öne sürüyorum ya muhtemelen anlıyor beni hani bana soyletmeeye çalışıyor gibime geliyor ben yanında olacam işte burada dil bilmeyen Türkler de var diyor işte ben hızlıca öğretirim diyor neyse ki burada biraz daha müsamaha gösteriyor muhtemelen öyle yapacam ille de diretirse gidip söylerim yani en son çünkü ne yapayım yani yaşadığım coğrafya hayat şartları bunlar ha biliyorda şükür yani sıradan bir çalışan olduğumu ama işte ne bileyim yaaa offffff valla içimde ikiye bölünmüş mal gibiyim 😑
Hah bak gördün mü aynı düşünüyoruz yani içine girmeden bilemeyiz yani iyi niyetle bişeyler deseler de ileride buna benzer bir şey derlerse valla ölmekten beter olurum bu tür durumların önünü kapatmak adına daha mantıklı işler yapmak istiyorum kalkıp söylesem zaten asla yapmazlar vs diyecek doğal olarak yani bdnde işimi şansa bırakmak istemiyorum 😑
Bence sen bide sabah düşün gece gece duygusal yön agir basiyo beynin cok mantikli dusenmiyo insan sakin kafayla bi cozum bul ama ben olsam dusunuyorum simdi gitmezdim daha dedigin gibi hem gurur kismi var hemde dil bilmiyosun bi yeri bilmiyosun is bulacagin kesin degil kimseyi tanimiyosun olmaz ya hani oldu diyelim ayrildin insallah ayrilmazsiniz ama hayat bu ne olacagi belli olmaz o zaman ne yapacaksin
Sen Şu an yerinde sabit kal o zaman kiz arkadasinida bi sekilde idare et acikla dil bilmiyorum kimseyi tanimiyorum nerde is bulcam ben isim garanti degil ya bulamazsam nerde kalcam ailenle bir hafta kalinir iki hafta kalinir sonrasinda kalmaya utanirim de sen onu tatli dille yavastan yavastan ikna et anlayis gosterir diye dusunuyorum
Doğru dedin valla zaten mantıksız biriyim gece daha da mala bağlıyorum vallla çok teşekkür ederim amin 🥰🥰 vakit ayırıp yardımcı olduğun teşekkür ederim 🥰 inşallah gündüz düşünüp bir şekilde çözüme kavuşturacam her şey için teşekkürler herşeyin gönlünce olması dileğiyle ✨🖤
Buna benzer şeyler yapacam gibi gözüküyor tekrardan çok teşekkür ederim 🥰🌹 umarım en iyi şekilde sonuçlanır 🙏🙏
Ne demek rica ederim insallah hersey istedigin gibi olur cok stres yapma her şey olacağına varır iyi geceler:))
İnşallah 🤲🤲 umarım 50. yil yaşlanmam 😅😅 hayırlı geceler 🙏 her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle ✨ iyi dileklerim senin için ✨
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun dedigim gibi cok stres yapmayin kiz arkadasiniz anlayis gosterir eminim ki bu duruma sadece ona aciklama kismi ikna etme kismi kaliyo onu da halledersiniz tekrarda iyi geceler 🥰🤎
Onuda halledecem inşallah 🤲🥰🥰