Sürekli yaşı küçük bulunmak kötü değil midir?

23 yaşındayım kim görürse görsün mutlaka bir "ayy çok küçük görünüyorsun" , "küçük bir şeysin zaten geçersin sığarsın" "ben seni daha küçük sanmıştım" " minyon tiplisin " laflarını yiyorum.. bunu tatlılıkla söylermiş gibi yapıyorlar ama bu beni aslında içten içe etkiliyor. Bir kere bunun en büyük sebebi boyumun da kısa olması ben direkt surat olarak küçük durmuyorum aslında.. hani 1.60 -1.65 civarı bile olsam kurtarırdım diye düşünüyorum.

Bugün erkek arkadaşımın yengesi ile tanışmaya gittim kadının direkt tepkisi ayy sen ne kadar küçük duruyorsun kaç yaşındasın dedi tabii sevimlilikle söylüyor vs. Ama beni etkiliyor yani..

23 yaşındayım ama ben küçük durmaktan hiç hoşlanmıyorum dedim benim annemde benim kadar ona çekmişim yapcak bir şey yok Allah vergisi diyip güldüm orada mecburen.

Yarın bir gün anne babasıyla da tanışmaya gideceğim böyle var ya düşünmekten çıldırıyorum çünkü 17 ve 13 yaşında da kız kardeşleri var ve tahmin ediyorum ki benden uzunlardır çünkü annesi falan uzun boyluydu.

Laf ederler yaşıma boyuma laf ederler diye bazen kafamda çok kuruyorum.

Hayır yengesiyle aslında bu konu dışında gayet iyi sohbet de ettik ama ben buna takıldım şimdi..

Ne yapayım yani yaşımı göstermek için saçımı platin mi yapayım olmuyor işte.. ben böyle biriyim.

Sürekli yaşı küçük bulunmak kötü değil midir?