Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Maalesef olmaz. 8 yaş değil çok olan ikinizin olduğu yaşlar çok dengesiz. Ben 23 yaşındayım hayatımdaki insan 26 yaşında düşün. Ve o yaştaki insanla senin istediğin hayat çok farklı olacaktır.
010 Yorumla
Soran+1 yılAynı kafadayiz
- +1 yıl
@ramcoli bence deneyimlemesi daha doğru bir karar olur , 17 yaşındayken 23 yaşında biriyle konuşuyordum 1 sene boyunca da devam etti bu ama şimdi dönüp baktığımda diyorum ki ne kadar toy görünmüşüm ona.. yaşadıklarım ona olan söylemlerim aklıma geldikçe keşke bu konuşma hiç olmasaymış diyorum ama her şey bir deneyimdir tabii ki bazen ders çıkarmak da gerekir.
Soran+1 yılHerkes siz değil
- +1 yıl
Ya şu bilmiş kafasından bir çık. Senin deneyimlemediğin bir çok şeyi kendi adıma söylemem gerekirse görmüş geçirmiş bir insanım. Hayat tecrübem de senden daha fazla. Bir şeyler biliyorum ki söylüyorum. Yaşa takılma aman yaş ne ki diyemezsin. Yaş her bakımdan önemlidir. Şu an beni idrak etmen mümkün bile değil. Zaten kötü bir şey de dediğim yok sana.
Soran+1 yılSiz eski kafadasiniz
Soran+1 yılUmursamıyorum bile sizi
Soran+1 yılburada isin ne o zaman yorum yapma
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu bir atasözü ile cevap vermek istiyorum Çünkü bunu Atalar boşuna söylememiş Akıl yaşta değil baştadır bir insanın akıl yaşına bakmak daha önemli olduğunun düşünüyorum şu belli belirsiz sadece 2 rakama çok takılıp kalmayın artık arkadaşlar O sadece kimlik yaşı yaşı 20'dir Evet gençtir ama aklı beş karış havadadır hovardadır aynı şekilde 40 yaş üstü de ben çok gördüm böyle çocuksu olanlar al bizim iş yerinde yaş ortalaması hepsi 30'un üzerinde Ama hareketleri 5 yaşındaki çocuk gibi mesela ben sana söyleyeyim Hadi gel de bunlarla görüş mesela onun için olgunluk seviyesi kişinin biyolojik Yaşından daha çok akıl yaşı ile alakalı bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılEn haklı yorum
yaştan çok insanların hayatlarının hangi evresinde olduğu önemli. atıyorum sen üniversiteye başlayacak bir öğrencisin, karşıdaki artık iş hayatına atılmış. o zaman olmaz. birbirinizi anlayamazsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamda öyle skdhejs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal hatta bana göre az bile geçen gün bir adamla tanıştım iki gün konuştuk 25 yaşındaymış konuşmayı bıraktım çünkü bana küçük geldi bilmiyorum ben yani 30’un altında kilere pek şans veremiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bencede ben karakter olarak olgun biriyim ve yaşıtlarımla anlaşamıyorum
- +1 yıl
Olgun iyidir 😂
Soran+1 yılEvet😁
kafa yapin aynı ise sekiz değil bazen 18 yaş bile ideal olabiliyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok değil. Önemli olan fikirlerinizin uyuşması. O olduktan sonra yaşın pekte bir önemi yok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 25 ve üstünde 8 yaş normal. Ama daha küçüğünde normal değil, hayata bakış açısı bile çok farkediyor. Kendimden 8 yaş küçük birini hayal edemiyorum:))
10 Yorumla
+1 yıl8 yaş çok değil ama. Sorun şu ki. Senin yaşın olayi. Mantık olayi var. Senin ile onun düşünceleri uyuyor ise olur bilmiyorum. Çok küçüksün yani 20 kusur olsa iyi de. Ciddi dusunme bence..
118 Yorumla- +1 yıl
aynı düşünmüşüz :D
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi hahhah mantık ama. Biri çok mantık olarak kucuk
- +1 yıl
aslında o yaşta evlenen arkadaşlarımız illaki olmuştur bence biz olgun olduğumuzdan küçük geliyor da olabilir
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi yani olması önemli değil ama. Sonuca bakmak lazım. Zararın neresinden dönersen kardır bana gore..
- +1 yıl
ben evlilik düşünen birisi değilim bana mantıksız geliyor o yüzden çok umursamıyorum :D ama bencede ufak
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi hahha en mantiklisi.. hayatın için emin ol
- +1 yıl
bazı hayallerim var gerçekleştirmeden evlenmek bana yakışmaz :)
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi hayallerini umarım kolay şekilde gerceklestirirsin...😊
- +1 yıl
hiç şüphesi olmasın kimsenin :)
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi hahhaa ney ki o peki hayalin..
- +1 yıl
3 sene sonra kendi özel şirketimi kurup 7 sene sonrada kendi markalarımı üreteceğim bir tesis kurmak. yaklaşık 10 sene sonra ise türkiyenin sayılı iş adamları arasında yer almak
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi oooo cok iddialiyiz.. hayırlısı olsun o zman. Var mi alt yapı peki. Yaptin mi. Planini
- +1 yıl
Evet tabiki sadece hayalle bırakırsan bir şey başaramazsın.
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi çok haklsiin. Hayal ile yaşanmıyor..
- +1 yıl
senin yok mu bi hayalin?
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi benim.. 😑😑
- +1 yıl
dinlerim
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. 8 yaş çok değilde 18 yaş küçük yaş çok olgun olman lazım zihin çok farklı 25 33 olsa uygun
10 YorumlaNormalde yaş sorun eden birisi değilimdir ama 18 için sencede 26 fazla değil i 18 yaşında ki kişi daha ergenlik döneminde
05 Yorumla
Soran+1 yılErgen degilim
- +1 yıl
Yani bunu inkar ederek bile bunu gösteriyorsun sen değil erken insan bu yaşlarda ergendir. 26 yaşında birisinin de 18 yaşında birisi ile ilgilenmesi sübyanciliktir o yaştaki her kızı konuşmaları fikirleri ile etkiler zor değil. He yaşın 25 olsa da karşında ki 33 olsa pek sorun etmem ya da 30-38 yaşlar normal derim hayata bakış ve fikirler hemen hemen aynıdır
Soran+1 yılBide bayil feriha
Soran+1 yılAynen aynen kafaya bak
Yani fazla gibi ama pek bir şey olmaz sadece bir taraf daha hızlı yaşlanır ona göre karar almak lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
off ayni yaslar ayni yas farki... bizden olmuyor sizden olur umarim
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım.
+1 yılAnlaşabiliyorsan 36da olur yaşa bakacak gelişmişliğe henüz gelemediler maalesef, ondan önce bi sürü kriter aranıyor
00 Yorumla
+1 yıl18 ile 26 olmaz. Sen bir yirmi civarlarına gel o zaman konuşuruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamda beni bekliyodu
- +1 yıl
Demek istediğim anca yirmi civarında iken 25-28 yaş aralığı kabul edilebilir
+1 yılnormali o zaten... 25'ten küçük erkek zaten oğlan çocuğudur
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Ama yaşına değilse de tecrübesine saygılı olacaksın, erkek olarak üzerinde kontrol kurmasına direnmeyeceksin... düzgün adamsa tadından yenmez değilse ayrılırsın
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Çok hadi senin yaşın ortalarda olsa bi nebzede daha gençsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
+1 yılsen 22 olup o 30 olsan olurdu ama 18 yaş için erken
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz sen hayatın başındasın o bazi şeyleri görmüş hatta evlenme yaşına gelmiş bu insan hayatını mahveder uzak dur şimdilik
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlandım ya
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla bağlanmadan bitirmelisin
Soran+1 yılHaklisin belkide
- +1 yıl
Bağlanma silkelen kendine gel aşk bağlılık güzel ama sonra büyük pişmanlık yaşarsın senin için kıpır kıpır olur eğlenmek, gezmek istersin ve o çok yaşlanmış olur uyum yakalayamazsınız.. Sen bilirsin yinede
Soran+1 yılBen hiç boyle değildim ya noldu anlamadim🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki cok, olmaz desek konusmayı keseceksin ak dogru bildigin yanlısı desteklemek icin bos soru sormussun git zıbar
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS1ktir ergen ucûbe
Cevap sahibi+1 yılBeyi11nsiz m@l mk
Soran+1 yılZiffjdhhswyywywd
+1 yılBende bu kaderi yaşıyorum da daha birseyini göremedim 😂zaman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılYaş cok değil fakat yaşanmışlık olgunluk farkı var. Şöyle düşün 11 yaşındaki biri 19 yaşında biri
01 Yorumla- +1 yıl
Seni kullanma ihtimalide yüksek ciddi düşünmüyorum evleneceğim diyorsan takıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. olur neden olmasın
yaş sınırı diye bir sınır yoktur. karşılıklı istek arzu ve kabullenme vardır00 Yorumla
+1 yılYaşın net olarak önemi yok bence,
Yani 18 yaşında bir kız için 8 yaş fazla olabilir, ama 30 yaşında bir kadın için 10 yaş çok fazla olmayabilir, anlatabiliyor muyum, çünkü o aradaki yaş farkı senin yaşının yarısı
02 Yorumla
Soran+1 yılAbart
- +1 yıl
Abiciğim nasıl "abart" ya!
Sen 18'sin yaşının yarısı 9.
Aradaki yaş senin için bence fazla,
Sen 30 olsaydın 10 yaş bile belki kurtarabilirdi,
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş çok mühim değil de sen birazcık daha buyu bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyas farki önemli değil bulundugunuz yaşlar önemli en azından 20 falan olsan sorun olmazdı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 18 yaş evlilik için ideal değil kararlı bir evlilik yaşı 26 35 yaş arası
00 Yorumla
+1 yılOlabilir benim arkadaşım 25 yaşında onunda sevgilisi 19 yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO 36 sen 28 olsan hiç problem değil, ama sen daha çocuksun kusura bakma. Onun da kalıbına yani :D Ben kendimden 5-6 yaştan daha küçük biriyle asla ilişki düşünmedim düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılBence çok, ha ama olur mu olur yani, biraz fikir ayrılığı çok oluyor..
00 Yorumla
+1 yılşu an olur ama ilerde sorun çıkarabilir.
Mesaela sen gezmek isterken o yorgun olacaktır bunun gibi durumlar sen 40lı yaşlarda kendini gösterecektir tanıdığım bı kaç kişide gördüm daha dengin biri bulabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 23 o 31 yasinda sorun degil bizim icin onemli olan uyumlu olmamiz
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı fazla değil ama henüz küçüksün acele etme.
10 Yorumla
+1 yılUyum varsa sorun olmaz
20 Yorumla
+1 yılBiraz daha buyu derim hayati gor yaşa biraz bu yaşta evlilik cok erken bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik diyen kim pardon
- +1 yıl
Bi teklife bakiyo yani baglandım diyon evlenelim dese evlenicen yani
Soran+1 yılErken daha ya
- +1 yıl
Aynen bende onu diyom işte şansin var şu süre zarfı icinde iyice tanirsin zamani gelince dogru kisi oldugunu düşünürsen evlenirsin
İnsanların lafına bakma herkes dese çok büyük yaş ayrılıcan mı? İnsanların lafına bakarsan nefes bile alma derler
00 Yorumla
+1 yılBen anlaşabikten sonra 20 yaş bile problem olmaz.
10 YorumlaOlmaz sen hayatının farklı bir dönemindesin o farklı.
Denklik lazım00 YorumlaYaşa takılma duyguların olsun ön planda. Aşkta mantık arama kimyanı bozar her defasında.
00 Yorumla
+1 yılOlur ama egoist ergen kibirli biriysen olmaz, olgun uysal cilveli biri misin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurda sen çok küçüksğn 20den sonra olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam beklemez o kadar
+1 yılkorunma yöntemlerini öğren
01 Yorumla
Soran+1 yılTm abi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen 26 olsaydın o 18 olsaydı olurmuydu peki
01 Yorumla
Soran+1 yılKüçük erkek sevmiyorum
+1 yılOlmaz o çok büyük 5 yas idealdir
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama
- +1 yıl
Olabilir aklını kullan
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Aklın olduğu yerde aşk olmaz
+1 yılAnlaşabiliyorsanız bir önemi yok bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok değil ama yaşın daha çok küçük dikkat et derim
10 Yorumla
+1 yılOlur bence 10 bile olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur be neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılYaşın çok küçük bence uygun değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. yani çok cocuksumusun
00 YorumlaOlur cok da degil
00 Yorumlabence biraz daha 1-2 yıl bekleyın
00 YorumlaSen küçüksün genel olarak sana yazık olur
00 Yorumla
+1 yılÇok kadın buyykse o kadar olmaz
00 Yorumla
+1 yılbenim 19 yaşında sevgilim vardı normal.
00 YorumlaAz kanka 15 filan ideal
00 Yorumla
+1 yıl6-7 yaş normal gibi 22 olsa da güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılSen ve o ne istediğinizi biliyorsanız olur
10 Yorumla
+1 yılNormal bence anlaştiktansonra
10 Yorumla
+1 yılcok degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok az bı 5 tane daha iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSence değilse bizlik bir sorun yok
00 Yorumla Olur sıkıntı etme
03 Yorumla
Soran+1 yılDimii
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
- +1 yıl
Çok işte sus
Soran+1 yılHayir yduudxjjfgopg
- +1 yıl
Okey
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?