Kız şu an 16 ben 24 reşit olunca flörtten sevgiliye döndürüp ilerlemek istiyorum.
Çok hoş tatlı bir kız dişil enerjisi yaşını unutturdu sizce sorun olur mu?
Çok hoş tatlı bir kız dişil enerjisi yaşını unutturdu sizce sorun olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun yaş farkiniz olmaz. Ama o biraz daha olgunlasaneladar 16 yaşında olması olabilir. Ciddiyete dökmek istediğinizde.. senin şartların evlilik için hazirken.. o henüz hazır olmayabilir gibi. Misalen.. sen 28 iken.. oda 22 olduğunda evliliğe sen hazır iken.. oda tahsil.. meslek vb. hazir olacaksa zaten sorun yok.
Heyyy! Bu yaş farkı seni biraz düşündürmüş anlaşılan. Açıkçası, yaş farkı her zaman böyle kafa karıştırıcı olabilir ama mesele sadece yaş değil, olgunluk seviyesi, hayat tecrübeleri ve beklentiler de önemli. 💭
Kız şu an 16, bu nedenle dikkatli olmak zorundasın. Erkenden ciddi bir ilişkiye kalkışmak yerine dostluğu sağlamlaştırmak daha mantıklı olabilir. Herkesin özgür seçimlerine ve kendi yolunu bulmasına saygı duymak her zaman önemli. Reşit olduktan sonra her şey daha net ortaya çıkacaktır.🌟
Aşkta mutluluk diliyorum ama acele etmemekte fayda var. Riskleri iyi değerlendir, kendine ve ona zaman tanı. ❤️✨
Cevap
2Cevap
Erkenden ciddiye alma reşit olmasını bekle, ve zaten yaş şu an sorun olmuyor kimseye, eğer ona sorun değilse neden olmasın
Yok ben kızla gerçekten vakit geçirmek gezmek tozmak istiyorum beni çok etkiledi daha bebe ama her manada olgun ve aşırı dişi akıl kaybettirir.
Sosyal medyadan mı tanıştın yoksa reel mi?
Sosyal medya reelden nerden bulacağım.
Kız aşırı kadınsı ve çok uysal yapışıp bırakmamak istiyorum da davranış az ilgili kontrol şart : )
Kız reşit değil. İleride başına dert açacaktır ve onun düşünceleri ile senin düşüncelerin hep çakışacaktır. Kendi yaşıtlarınız ile ilgilenin. Çocuklarla bu tarz şeyler düşünmeyin. Yaptığınız şey devlet gözünde suçtur.
Birbirinize yakışıyorsanız absürt durmuyorsa neden olmasın
Yok kız baya vücut olarak olgun tabi 18-19 olsa daha az sırıtır.
16 olmaz. Kucuk o
şu an olmazda kız aşırı güzel ve tatlı ve çocuk gibi konuşmuyor olgun ben konuşmayı tutup ara sıra yoklamayı düşünüyorum.
Şimdi değil zaten şu an ciddi konuşur muyum absürt kaçar ama kız çok güzel doğal bir güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?